- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terra86
csendes tag
válasz
Mocsokba #3756 üzenetére
Én még a 1623-at használom, gmail, google naptár értesítések nem működnek, a saját wifi hálózatomon
nagyon lassan tölt be (kezdetben jó volt, másik telefonnal jó a hálózat), névjegy csoportok szinkronizálása nem működik.( másik programmal használom emiatt a telefonkönyvet)
Én is szeretnék ragaszkodni hozzá, mert eddigiek közül ez a leggördülékenyebb, leghosszabb akkuidővel.
Az a baj, hogy valami homályos oknál fogva szerintem ahány telefon, annyiféle hiba jelentkezik.
( ez nem volt valami nagy segítség...) -
atlitasz
tag
válasz
Mocsokba #3185 üzenetére
elmondanám hogy a TWRP 2.8.7.0 és a TWRP 3.0.x között a külömség a következő
1 nyelv beállítás van magyar de semmi értelme ezt angolúl kell tudni kezelni
2 a mentési könyvtár változott a 2.8.7. TWRP/BACKUPS/K50 ment
a 3.0.x TWRP/BACKUPS/Lenovo_K50-T5 könytárba ment .
tehát csak az a teendő hogy a 3.0 rom backup fáljjait a könytárával átmásolni a pc ről a megfelelő
könyvtárba és a twrp máris látni fogja és restore. -
Dominó85
addikt
válasz
Mocsokba #3185 üzenetére
Teljesen jó a 2.8.7.X verzió. Az, hogy az MM romok csak akkor jók, ha a 3.0-val teszed fel, nettó baromság (állírtja ezt sok user és pár romfőző, csak tudnám mire alapozva). Még szerintem hagyjuk kiforrni ezt a 3.0-át.
Toth_Jani
Örök hálám. Lehet berendelek 1-2 csomaggal. -
fehermokus
aktív tag
válasz
Mocsokba #2776 üzenetére
Ez így van, Cuoco írja a FB-on, hogy tudomása van a v17 rom sok hibájáról és dolgozik is rajta rendesen. Értelemszerűen a v15 és v16 nem lesz fejlesztve, azokat nem érdemes használni hosszú távon.
3.1-es Ui-val készült felületek valóban még kiforrottabbak, mint a 3.5-ötösök, de szerintem csak napok/hetek kérdése és fordulni fog a kocka. Hosszabb távon mindenképp a 3.5 lesz a nyerő, vagy ennek a továbbfejlesztett változata. -
Dominó85
addikt
válasz
Mocsokba #2610 üzenetére
Hm, érdekes, hogy mindenkinél valami teljesen más hiba jön elő. Én amondó vagyok, hogy amikor a 6.0 romot teszitek fel, akkor hagyjátok hogy formázott, üres SD legyen benne már a telepítéskor is. Olyan, mintha valami maradványokkal zavarodna meg "kinél mi". Nálam a zseblámpával nincs gond. Most kapcsolgattam ki be, miután írtad. Érdekes anomáliák ezek.
-
-
Dominó85
addikt
válasz
Mocsokba #2284 üzenetére
Jaj, azzal csak óvatosan. Hozzám érkezett 2db aksi és ugyan mindkettő most jól működik, az első pár töltés után voltak érdekességek. Továbbá vastagabbak, mint a gyári? Fura. No meg fényesebb rajtuk a matrica is. A gyárin matt. Nagyon nehéz eredetit venni, mert még ha a feedbackekben egekig magasztalják az eladót, simán küldhet hamisat. Szóval csak annyi, hogy légy körültekintő. Biztos forrást sajna eddig nem találtam.
-
Hajgi
csendes tag
válasz
Mocsokba #2276 üzenetére
Nézted az aksit hálózati töltőről?
Sikerült életet lehelni bele?
Vagy az tényleg kisült?tfeher74
Mocsokba-nál kicsit más volt a gond ha jól olvasom az elmondásod.
Ugyanis ott a FlashTool rendben lefuttatta a TWRP felrakását a Recovery bepipálásával. Nagy zöld pipa a végén :-) Semmi hibaüzenet, vagy bármilyen felugró ablak.
A gond akkor jelentkezett, mikor lehúztuk a telót a gépről, és 3 gombos módon be akartuk kapcsolni.
Nem jött be semmi, csak rezgett.
Ekkor jutott eszembe, hogy meg kéne próbálni egy másik aksit. Hiszen a FlashTool rendben kezelte a telót míg a gépen volt. Így erre gyanakodtam első körben. Be is jött. Utána már ment minden simán.
Már csak az a kérdés, hogy az aksi feltölthető, vagy csere szükséges. -
Dominó85
addikt
válasz
Mocsokba #2269 üzenetére
Első ízben csak a Recovery mellett legyen pipa! Illetve oda természetesen legyen betallózva a TWRP. Miután a TWRP fent van, egy üresre formázott microSD kártyára tedd fel a telefonra feltenni óhajtott TWRP/CWM alól feltehető rom .zip-jét. Tedd be a telefonba a kártyát, aksit (értelemszerűen ha a TWRP fent van akkor a PC-re már nincsen szükséged) és a telefon 3 gombját (hangerő le, fel és bekapcs) egyszerre tartsd nyomva, míg rezzen egyet a telefon és a képernyőn "John fogad". Onnantól pedig kövesd a már sokszor leírt metódust.
-
Dominó85
addikt
-
fehermokus
aktív tag
válasz
Mocsokba #2263 üzenetére
Ami van a gépen, azt le kellene szedni mindet, ha jó, ha nem. Aztán csak a Lenovo hivatalos oldaláról leszedett drivert kellene feltenni, semmi mást. Telefon ne legyen rádugva a gépre driver telepítés közben. Aztán meg kell nézni (téglások később tudják csak), hogy bekapcsolt teló, illetve TWRP-s teló benne van-e az eszközkezelőben. 1db stabil porton kell lennie mindkét állapotban - de nem ugyanazon a porton.
Ha a windows akar mér hozzátenni vmit, akkor hagyni kellene. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged