Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
Atomcsirke #3943 üzenetére
Meg ne kövezzetek, én most egy Mi4i-t használok és ha már nem K3 Nota, hanem K4-ben gondolkodsz, akkor kb ugyanannyi az Mi4i (de még olcsóbb az Mi4c). És mind a kettő ugyan csak 5"-os, de rohadt kompakt, 3000-es aksi van bennük és azt hittem eddig, hogy a K3 Note kamerája kiemelkedő vagy legalább is átlagnál jobb. Igen, a kínai szutyoknál jóval jobb, de biza lenne mit tanulniuk az Mi4i/c-től vagy a Xiaomi-tól. A K3 Note kamerája egyedül MIUI rommal van ezek mögött nem sokkal lemaradva.
Természetesen a K3 Note-om is meg van, csak az mi4i-re panaszkodott a hugom, majd visszaadta nekem. Nos eddig semmiféle hibájával nem találkoztam az mi4i-nek (igaz 3 hónapos az új gyári rendszer rajta).
A másik amiben a K3 Note és a Lenovo le van maradva az a memóriakezelés. A Xiaomi-n egyszerűen szó szerint látszik, hogy a multitasking jól teszi a dolgát. Bizony a K3 Note-omon megfordult vagy egy tucat különböző rom. És bizony egyik se volt "tökéletes" memkezelés terén. Inkább belassult, majd "Doze"-erolt egyet a rendszer... Mi4i-nél pl a Messenger, Viber és hasonló gagyin megírt cseverészős xarok az első memtakarításkor pusztulnak elfele. K3 Note-nál meg Alkalmazáskezelő alatt látom, hogy faxán fut még 2x törlés után is. Egyébként ez a rohadt nagy szerencséje a K3 Note-nak, hogy rengetegen és relatíve jó romokat főznek rá. Ugyanis egyetlen gyártói szűz romot se ajánlanék nyugodt szívvel rá. (Tudom, tudom a fos, televackolt gyári rom miatt ilyen olcsó a telefon)
I'll be back!
-
Dominó85
addikt
válasz
Atomcsirke #3554 üzenetére
Benéztem bocsi.
-
Dominó85
addikt
válasz
Atomcsirke #3547 üzenetére
A K3 Note pedig B20 nélkül, 105-110USD HK-CN vonalon, 115 EU raktárban. szvsz nincs jó árban az A7000...
-
fehermokus
aktív tag
válasz
Atomcsirke #3462 üzenetére
A 150$ most már elég sok érte, főleg, hogy páran már inkább 110$ környékén adják. Nekem nem lenne mindegy +30~40$, inkább várnék egy kicsit többet
.
-
Dominó85
addikt
válasz
Atomcsirke #3341 üzenetére
Az Aliexpress-től sem érdemes nagyon tartani, ha vannak bejáratott és tényleg megbízható boltok rajta (lásd Ga Ga Mart és még tudnék írni vagy 10-et, de nem ide tartozik). De tény, hogy fenntartásokkal kell kezelni. Gearbest EU raktárban is sokszor akciózzák a K3 Note-ot. A B20 ügyében indult petíció, ám a megfogalmazása kicsit erős, de reméljük eléri a kívánt hatást a gyártónál. A K3 Note ugyan tepsi, de lapos tepsi. Azaz vékony, így elég érdekes fogni elsőre.
Más: Az egy hete érkezett "Nillkin" Frosted Shield tokom máris törik a sarkoknál. No ezért nem szoktam "confirm"-olni azt hogy megjött, rögtön. Sajna ennél viszont lejárt az idő, így bexoptam vele. Eddig 3 különböző eladótól vett Nillkin, 3 hamis/törött. Qrva jó.
-
Dominó85
addikt
válasz
Atomcsirke #3315 üzenetére
EU raktáron kívül lassabb postával 100USD több boltban is a T3S modell. Annyi az egész, hogy a T5 sorozatgyártása leállt és elindult egy ój gyártósor, amin a K3 Note a T3S típusjelzést kapja. A másik apró eltérés, hogy a T3S gyárilag TD-LTE romot kap, amin egy romcsere után az FDD-LTE sávok is aktívak lesznek. Azaz nincsenek letiltva (a B20-on kívül persze).
Esperes90
Jó az a rom, nem feltétlen kell frissítgetni. Van amikor kimondottan előhöz más hibákat egy update.Needromon lehet megtalálod az update zip-et a Cuoco92 S422-es linkje alatt.
-
siskad
őstag
válasz
Atomcsirke #3315 üzenetére
Én úgy tudom nincs.
-
Dominó85
addikt
válasz
Atomcsirke #2612 üzenetére
Mondjuk ezt a B20-as lovagolást annyira nem értem. És ha nincsen? Ahol az nincs ott van 2-3-3,5G. Utóbbi kettő majd mindenre elég. Elméleti 42MBps mire nem jó? Kis hazánkon kívül és a rózsaszín cégen át melyik xar vállalat erőlteti még a nagy világban a B20-at? Hamarosan itt az 5G. A 4G+ pedig már az ajtón kopogtat. A kiépített szolgáltatások színvonala és lefedettsége milyen itthon. Trágya.pár év múlva pedig már azt se tudjuk majd mi az a 4G.
-
kovjoe
aktív tag
válasz
Atomcsirke #2190 üzenetére
Gearbest, sárga euból (most néztem) 143 $+18$ szállítás. Tinydealen is van eu-s raktárból, ahogy így telóról látom egész jó áron.
-
Dominó85
addikt
válasz
Atomcsirke #2190 üzenetére
A K3 Note már rég nincsen 170USD magasságában. Múltkor Gearbest-ről kollégámnak DHL-vel EU raktárból 37.050Ft volt a végösszeg érte! Vertem is kicsit a fejem a falba, hogy nem rendeltem még egyet (csak hát minek).
A múltkor megérkezett 2x Lenovo (elvileg) eredeti aksik pedig meg fognak érni egy külön Logout cikket. Aki nem látott még arrogáns és kb lexarom kategóriás kínai eladót, most majd fog. Le akar húzni a pénzemmel a két (már többször) bizonyított hamis aksikkal. Nem szép történet.
FM rádiót majd csekkolom, aki kérte.
Off: csak hogy valami jó is legyen a nap alatt, ma megérkeztek az adatkábelem, amik elvileg megmutatják mennyi feszt és ampert vesz fel a teló. Továbbá még mindig keresem az állam, hogy 7USD-ért nyomkövetési szám nélkül 12. napon kezemben egy közel 40USD-s James Donkey egér.
-
keyman
tag
válasz
Atomcsirke #1561 üzenetére
Mintha én írtam volna
-
run4fun
tag
válasz
Atomcsirke #514 üzenetére
Hát akkor innen egy hátlapot hozzá és problem solved.
@ (#516) gorkmc:
Igazából nincsen semmi kirívó hibája a gyári szoftvernek, ahogy rémlik, szóval szerintem nem jársz vele rosszul, ha K3 Note-ot választasz.
-
diablo1984
veterán
válasz
Atomcsirke #514 üzenetére
csak annyi!
-
Dominó85
addikt
válasz
Atomcsirke #176 üzenetére
Ezzel szemben a Lenovo K3 Note-ra már van flashelhető AOSP, VIBE UI 2.5-ös 5.0.1 alapú, illetve CyanogenMod CM12.1 5.1.1 alapú droiddal.
-
válasz
Atomcsirke #174 üzenetére
A szoftvere a K3 Notenak es a P70-nek hasonlo, szerintem a tarcsazo is ugyanaz.
Mivel vibe2.0-s S650-eseknek is ilyen tarcsazojuk van, ott is adott.
K3 Note nekem is nagy csabitas
-
válasz
Atomcsirke #172 üzenetére
Ismerős kérdés
-
Dominó85
addikt
válasz
Atomcsirke #131 üzenetére
Gyári apk-val nem makró, sok részlet (eredeti kép 80%-os változata):
Minden képen 100%-os nagyítás mellett lehet hibákat észrevenni, de kérdem én: Mekkorában is szokott egy átlagember fotókat nyomtatni? 9*13, 10*14 vagy éppen 10*15cm... Oda meg bőven elég a K3 Note képe is. Bőven.
De meg merem kockáztatni, hogy A4-es méretben sem kellene szégyenkeznie.
-
Dominó85
addikt
válasz
Atomcsirke #131 üzenetére
Egyiknek sem kiemelkedő a kamerája. Ha a kamera lenne a fő szempont, hanyagolnám mind a kettőt helyedben. A Huawei és egyes Xiaomi telefonok jók kamerában meglátásom szerint.
-
Dominó85
addikt
válasz
Atomcsirke #119 üzenetére
-
Dominó85
addikt
válasz
Atomcsirke #119 üzenetére
Nekem K3 Note van. A gyári kamera apk egy trágya és a képek minősége is lehetne jobb (sok a részlet mosás). DE! Camera-FV5 alatt én nem tudom mi van, de a képek sokkal jobbak. Makró az továbbra is csak 15-20 centiméterről, de üsse kavics, volt hogy ezt is cáfolta a Camera-FV5.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged