- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
92dawe92 #5256 üzenetére
biztonságos, én is rendeltem már onnan 100x már, eddig még 99%ban megjött minden, ami meg még nem, annak vissza kaptam az árát! Ha ugyanazt a terméket több eladó is hirdeti akkor érdemes a több eladást bonyolítótól venni, ne attól aki 10 eladáson van túl és új az alin, eddig még nekem a lyukra futást ki tudtam kerülni!(tokok, fóliák, akkuk, minden fillérekért van fent, ráadásul ingyen postával)
-
Dominó85
addikt
válasz
92dawe92 #4997 üzenetére
https://forums.lenovo.com/t5/K-and-Vibe-Z-Series-Smartphones/Lenovo-K3-Note-Not-Charging/td-p/2145929 - Talán itt van megoldás vagy ötlet. Majd holnap én is átolvasom, csak most nincs időm.
-
fehermokus
aktív tag
válasz
92dawe92 #3583 üzenetére
Én ezt ajánlom neked, nekem ez jött be eddig leginkább: K3_NOTE_MM_6.0_S422_ROW_v1.19_CUOCO92
Kipróbáltam ezt is: K3_NOTE_MM_6.0_1619_ROW_v20_CUOCO92, de ugyanaz a hibája, mint a régebbieknek, hogy kikapcsolgatja a futó programokat, hiába csinál az ember akármit. Meg ehhez azért angolul is kell tudni egy kicsit...
-
cs.lev
tag
válasz
92dawe92 #3468 üzenetére
DHL-es az mindenkepp 1 heten belul meghozza, a free shippinges pedig sima posta, ami 3-4 het!
A DHL-lel vigyazni kell, nekik van sajat vamugynoksegjuk, es mindent vamolnak es a kerdeseiktol fel allt mar parszor a szor a hatamon. Mintha egy utolso sz**kent kezeltek volna, aki adot akar csalni.
A postanal kb 50%-hogy hazaer a telod vammentesen ha kis dobozba kuldik, es 2 kg-kevesebb. De ha vamolni is kell, akkor sokkal gyorsabb es nem szaroznak. Kuldeni kell egy screenshotot a banki kimutatasrol, vagy a weboldalrol, ahonnan rendelted es mar hozzak is. -
fehermokus
aktív tag
válasz
92dawe92 #3461 üzenetére
A küldést illetően megbízható társaság. Olyan fix 3 hét a rendeléstől számított szállítási idő, míg EU-ból 5 nap. Ha két hetet ráér plusz várni, akkor mindegy honnan rendelsz. A vám meg áfa együtt 30% körül van, ha épp beleesik a szigorú körbe. Postás hozza az ajánlott levelet, hogy vámot kell fizetni, onnantól emailben lehet intézni mindent, gyakorlatilag 1-2 nap veszteség van még. De ha Dominó85-t kérdezed tud neked apró fogásokat mondani/írni.
-
fehermokus
aktív tag
válasz
92dawe92 #3459 üzenetére
Ha Kínából rendelsz sem feltétlenül jön plusz költség. Meg lehet találni a módját, ha itt visszakeresel a fórumban. Mindig PayPal-lel érdemes fizetni, még ha többe is kerül. A PayPal abból indul ki, hogy a vásárlónak van igaza, így a csomagküldő cégeknek kötelességük visszafizetni a pénzt, ha nem kapod meg a megrendelt árut. Félni nem kell tőle, csak résen kell lenni
-
SutPet
aktív tag
válasz
92dawe92 #3447 üzenetére
Én is tinydeal-ről rendeltem nemrégen ~37,5e jmf-ért. Nekem nem volt gondom a rendeléssel 6 nap alatt megkaptam a csomagot. De vannak a külföldi rendelős topicban akik nem voltak ilyen szerencsések, elkallódott, macerás volt utána. A romcsere tényleg mindenképp ajánlott mert amivel nekem küldték az vicc félig magyar félig angol félig kínai feliratok(medvedisznóember
)... Asszony szereti egyre jobban a készüéket bár a romolgatásnak ő nem örült, de tény ahogy írták hogy ennyi pénzért itthon "lufasz s estifényt" kapsz...
-
Toth_Jani
őstag
válasz
92dawe92 #3447 üzenetére
Mivel ez az EU-ból jön így ennyi amit fizetni kell, az eladó nem lop a postás viszont nem Kínai.
természetesen senki nincs megelégedve a készülékkel mert azért egy negyed milliós telefon már jobban mutatja hogy én vagyok a Kivagyok.
De akit nem zavar hogy lenézik a Kínai telefon miatt, az ezért a pénzért egy igen jó készüléket kap, a hazai boltokban ennyiért még simán ránk sózzák a kétmagos fél gigás Navont.
Viszont ezt mindenképpen érdemes ROM-olni, aki óvakodik tőle az gondolja meg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest