Új hozzászólás Aktív témák
-
handbrake
csendes tag
válasz
Payskin #5429 üzenetére
Lineage romot próbáltam korábban, nekem bejött, GAPS kell hozzá, mert alapból nincs benne semmi, így nem is zabál. Viszont ami hibája volt nekem, hogy az üzeenetek késtek, én ezért tértem vissza a MIUI 7 stabilra, ez egész jól muzsikál. De ha sikerülne kijavítani ezt a hibát a lineage-be akkor azt dobom fel.
-
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Payskin #5400 üzenetére
leszedtem, belenéztem...azt nem tudom megnézni hogy tud-e 100%-san magyarul, de:
a build.prop-ban ezeket kell átírni:ro.product.locale
=ru-RU -> hu-HU lokális nyelv(nem garancia hogy teljesen magyar lesz)service.adb.root
=1 -> 0 ez kikapcsolja az adb root-otpersist.sys.root_access
=1 -> 0 ez a bepített root jogot kapcsolja kiez alapból 0)ahol szerepel a
userdebug
azt cserélni kelluser
-re, atest-keys
-trelease-keys
-reaz OTP SmartBank-ot is elég nehéz volt működésre bírnom 7.1 alatt
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Payskin #5373 üzenetére
A wifi nálam is dobálózik 6.0 vagy annál frissebb romokon...érdekes,5.0 alatt nem csinálja...már régóta kűzdök vele...ha nem lesz rá megoldás, akkor leváltom...amúgy lassan lesz egy Xperia Z1-em...lehet az lesz az utódja...nagyon kiidegel már ez a wifi probléma...főleg akkor idegesít mikor messengeren beszélek vagy WoT blitzel játszik és van hogy 10másodpercenként ledobálja a wifit MM alatt...
-
tarbela777
tag
válasz
Payskin #5340 üzenetére
Hát nem tudom, de van 07.21-i friss kiadás a romból. https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=153279
Nekem eddig ez a legjobb 7-es rom,nincs bug, gyors, jó az akksi ideje is. Az AOSP stable 3 többször kilépett az alkalmazásokból, ezért vissza is tettem Cuoco92 6-os romját. Aztán kipróbáltam ezt a Carbont és nagyon elégedett vagyok vele. -
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Payskin #5282 üzenetére
nekem semmi baj nincs a duplakoppal...gyárin...bár nem használom igazán...engem jobban a wifi kapcsolat dobálás jobban érdekel...
de annyit kiderítettem hogy nem hardveres hibáról lehet szó,mert hálózatokat lát,a saját routerem is látja,egyszerűen lecsatlakozik,mint ha újraindulgatna időnként a wifi,kikapcs/bekapcs nélkül... és nem találtam konkrét hibajavítási leírást rá...lekopogom 5.0 alatt eddig 1szer volt hogy legyengültnek érzékelte a hálózatot,de csak egy pillanatra... hosszútávon biztos nem lesz meg sokáig ez a teló ha nem találok rá megoldást...használt alaplap külföldről 50-60$... ennyit nem költök már rá...kapott új lcd-t meg érintőt,az lcd már pixelhibás(1db zöld pötty), az érintő meg repedezik magától itt-ott...az usb csati is kezd kh-s lenni...
-
st3v3np3t3r
nagyúr
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Payskin #5275 üzenetére
a duplakoppos ébresztést a k50a40 rendszere alapból tudja, meg van egy zsebvédelem funkció, ami megakadályozza a zsebes műveleteket.
Amit találtam az frissebb kiadás mint amit google drive-ről meg lett osztva,az áprilisi, a friss meg júniusi
nekem a dc-mtk kernele nagyon bejön, 2ghz-en pörög balanced módban
majd kipróbálom hogy MM meg LP alatt is megy-e
-
Payskin
tag
válasz
Payskin #5274 üzenetére
Hm, ez a Dániel srác nagyon komolyan tolja. Mint kiderült, a sok nyígás, hogy ez fagy, az fagy nem reprodukálható tiszta rendszeren, úgyhogy ez máris szimpatikusabbá teszi a ROM-ot, másrészt olvasgatom a téma utolsó pár oldalát -- emberünk visszafejtette az érintőképernyő kernel driverét, és írt egy újat, ami kevesebb aksit eszik, natívan támogatja a chipet meg a dt2w-t. Hoppácska kategória. Állítólag a dt2w úgy működik, mint még soha, viszont zsebben hordva a lábunk dt-zhet, úgyhogy vigyázni kell.
-
Payskin
tag
válasz
Payskin #5254 üzenetére
AOSP Stable 3 GDrive link, ha valakit érdekel. Most rakom bele a telefonba, majd elmesélem, milyen.
-
Dominó85
addikt
válasz
Payskin #5245 üzenetére
Jaj te. A scatter fájl egyedi! Azaz amit a rom vagy TWRP mellé csomagolnak, az csak ahhoz jó. Szerintem már szanaszét cicáltad a flashpartíciót vele. Csinálj egy iszta S433-as rom telepítést. Majd ha ez megvan, akkor a feltenni kívánt romhoz tartozó (ahhoz linkelt) TWRP-t tedd fel. Ne azt olvasd ki, hogy legújabb (akkor lehet a legújabb volt, most ki tudja már melyik verzió). A fejlesztő XDA-s fórumán, vagy ahol találtad ott kell belinkelve lennie melyik TWRP verzió kell. De nem értem miért nem hoztad el, hisz 17-ig ráértem volna.
100x leírtam, ha nem vagytok biztosak valamiben, inkább adjátok oda annak, aki tud segíteni. És utána már otthon is menni fog, csak figyelmesnek kell lenni.
-
Dominó85
addikt
válasz
Payskin #5239 üzenetére
Szia,
amennyiben a számítógéped egy pillanatra felismeri, flashelj fel egy TWRP-t MTK Flashtool-val. Onnantól már nyert ügyed van, mert a TWRP-ből már mehet egy rom felfele. Ha normálisan látja a gép és az MTK flashtool is, akkor javaslom onnan egy teljes rom felrakását, majd utány csak a recovery lecserélését TWRP-re. Majd TWRP alól felrakhatod a Pixel UI-hoz szükséges legújabb TWRP-t. Aztán pedig az új TWRP alól a Pixel UI-t.Egyébként ma ráérek 6:40-től 17:00-ig Kelenföldön a mókolásra munkahelyemen.
üdv, megyek készülni munkába.
-
Dominó85
addikt
-
Dominó85
addikt
válasz
Payskin #5044 üzenetére
2,5 hónapig szórakoztatott a Spemall a Zuk Z2-m garanciáztatásával. A kijelzőm remekül működik javítás után, viszont (lásd Zuk Z2 topik) a hátlapi kamera üvegét xarrá karcolva küldték vissza. Illetve megsérült a jack aljzat mellett 2 helyen a keret (lecsúszhatott a csavarhúzó). Most hamarosan PayPal-nál lesz az ügy, illetve aki és beszállítási postaktg-t is a PP Tellus programja visszautalta nekem. Hidd el, ha a Tinydeal baxik foglalkozni veled, akkor majd a PayPal megmogyorózza őket. Hinni kell az embernek a saját igazában és tenni is kell érte. Ennyiről szól ez. Nem bántani akartalak vele, csak azt hogy néha nem árt egy jófiúnak is tököt növeszteni.
-
Dominó85
addikt
válasz
Payskin #5041 üzenetére
Már megbocsáss, de attól mert még itthon nincsen rá garancia, a készülékre 6-12hó webshoptól függő garancia VAN! Azaz ha ezalatt az idő alatt elromlik, valamennyi javítási költséget NEKIK kell lenyelni, a vevőre át nem terhelhető. Egyedül a postaktg az, amit a fifikás vevő PayPal Tellus programon keresztül amúgy is visszaigényel majd. Ne legyetek már ennyire naivak! Kapja be a Tinydeal, küldjön egy új telót és xopjon ő a szervizekkel. Oldja meg ő a saját problémáját. Vagy írja ki a garis feltételeket a weboldalra, egyéb esetben kuss a nevük.
-
-
kovjoe
aktív tag
válasz
Payskin #4945 üzenetére
No para😉! Ismerős eset én is tapasztaltam a sajátomon. Teljes pánik, mivel három újra indítás sem oldotta meg a problémát, aztán lőtt az agyam és alaposan megtakarítottam a kijelzőt, és csodát láttam😀. Az elmúlt 1 év alatt 3szor jött elő a szellem, és mind a három alkalommal elűzte az alapos tisztítás😂. A kijelző azóta is jól muzsikál, és marad is családon belül😉.
-
-
Dominó85
addikt
válasz
Payskin #4022 üzenetére
Nem kaphatom meg, mert túl sok vaj van a fülem mögött itt a PH-n. Van amikor a kelleténél arrogánsabban fogalmazok és persze ez sértően hathat. Pedig de szerettem volna topik gazda lenni. Ha azzá válok, lehet most nem egy Mi4i-t nyomkodnék a K3 Note helyett.
(megtartottam azt is, romolgatok néha rajta
)
-
Payskin
tag
válasz
Payskin #3748 üzenetére
Lehet, hogy bekaptam valami szart, és amiatt van? Valami eszi az aksit, de úgy, hogy nem fut semmi, nincs bekapcsolva sem a Bluetooth, sem a WiFi. Ha a notebookra dugom rá, nem is tudom tölteni, kb. ugyanannyit fogyaszt, mint amennyit a notebook töltene. Konnektorról tölt, de a szokásosnál jóval lassabban.
-
cs.lev
tag
válasz
Payskin #3525 üzenetére
a frissen feltett MIUI-mon nincs ilyen, ez biztos, hogy szoftveres/ROM-s problema!
a masik kerdesre valaszolva a telefon szerintem tokeletes a mindennapi hasznalatra, a ROM az nagyobb kerdes. En a MIUI romokra eskuszom, 99%-ban tokeletesen mukodnek! (de ez elmondhato par masik ROMrol is, es az is, hogy a maradek 1% mar lehet pusztan android feature is )
-
Dominó85
addikt
válasz
Payskin #3281 üzenetére
Én sem értek egyet a hangnemmel, viszont egy két anyázásra rászolgált a Lenovo. Mibe fájt volna nekik disable-ről enabled-re állítani a B20-at? SEMMIBE. Egyszerűen úgy voltak vele, hogy jól kibaxnak az EU és USA piaccal. Nézd meg a kisebb vagy akár csak matricázó, idézőjeles gyártókat. MT6732/52 esetén ott a B20. Nini, de érdekes... Szóval ilyen szempontból igenis bekaphatja a Lenovo. Ugyanazt játszák el, mint anno a Xiaomi az MT6589T Hongmi-nál. Annak a modellnek (is) köszönhették nagy részt, hogy Kínán kívül felfigyeltek rájuk. Majd szépen xartak arra a pár százezer Hongmi tulajra már fél-egy év után is. A Lenovo pedig hatalmas vevőbázist és jó ingyenmarketinget csinálhatott volna a K3 Note tulajokon keresztül egy szimpla OTA-s B20 engedélyezéssel. Csak ugyebár nekik is az az érdekük, hogy dobd el a régit, vedd az újat. Hja, csak ha a korábbi vevőkkel kutyául bánnak (6.0 az csak egy csont volt, ami kb alapnak tekinthető)... akkor mit várnak?
-
Dominó85
addikt
válasz
Payskin #3181 üzenetére
A TG-t javaslom mindazoknak, akik kicsit jobban nyúzzák a telót. Én van hogy szeretem, van hogy nem. Most éppen utálom, amúgy lehet a telefonom kijelzője nem teljesen sík. Sőt, egyre nagyobb a gyanúm. Sajna ennyit számít pár ezred milliméter. A matt fóliát imádom. Két hátránya van, amit nem szoktak szeretni. Az egyik, hogy kicsit szemcsésíti a kijelzőt gyenge háttérvilágítás mellett. Valamint a másik, hogy idővel a gyakrabban tapizott helyeken kifényesedik. Nehezebb beszerezni, mint a tükröződőt, mert a kicsi kínainak oly mindegy milyet kapsz.
-
ho.zoltan
csendes tag
válasz
Payskin #2310 üzenetére
Túl sok programot én sem használok. Telefonálás, Viber, Call recorder, időkép ezek mennek. Zenét nem hallgatok, BT sincs bekapcsolva, viszont a mobilnet a wifi és a helymeghatározás megy, de ezek mentek a gyári programnál is.Most 1 nap 12 óra után vagyok 30%-on. Talán csisszesen meglesz a két nap.
-
-
Dominó85
addikt
válasz
Payskin #1422 üzenetére
Nem. Play-ről leszedsz mondjuk egy Google keyboard-ot és ahhoz/abban egy magyar nyelvet állítasz be. Vagy egy AnySoft keyboard-ot és hozzá egy hungarian plugint. Aztán bemész a Beállítások (Setting) -> Nyelv és Bevitel (Language & Input) és ott kiválasztod a magyar klavit.
-
koala69
tag
válasz
Payskin #1249 üzenetére
Sziasztok, SD kartyahoz tapasztalat:
nekem Samsung 32GB EVO van FAT32 re formatalva, ezzel 18-16M val tudok irni/olvasni
ugyan ebbol a tipusbol van egy 64GH-os valtozatom is, ezt hasznalom most. Celszoftverrel lehet FAT32-re formazni, de nekem 4. probalkozas utan sem jott ossze a mutatvany, igy extFAT-ra formaztam. Ezt tudja olvasni a Windows is, es az Android is. Kb 1 honapja hasznalom, eddig jol mukodik, viszont a sebesseg egy class4-eshez hasonlit, szoval lassu, 4-6M koruli.
Nem tudom a kartya is lassabb e a 32GB-oshoz kepest, de valoszinubb, hogy a filerendszer miatt van a lassulas.
Minden esetre mukodik - ja es Androium alatt.
udv
G -
-
Dominó85
addikt
válasz
Payskin #1135 üzenetére
Budapest esetén szívesen felpakolok neked romot.
És persze üdv a klubban. A MIUI romok hátránya jelenleg hogy 5.0.2 alapúak és/vagy nem multi nyelvűek. Illetve gyorsan merül velük a teló. Viszont messze a legszebb fényképeket lehet lőni és a fókusz is pontos. Én lehet visszatérek MIUI-ra hamarosan, mert ez a Phoenix rom se győzött meg az 5.1.1 és a jó üzemidő ellenére sem. Tököm bököm csütörtökön... Miért nem képesek a devek végre beemelni a MIUI kamerás részét a romjaikba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged