Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Én valamennyi rom alatt észleltem érzéketlenséget. Szerintem a hiba forrása kernel vagy akár a droid mélyén keresendő, csak a Lenovo baxik foglalkozni vele.
Amúgy fura ez a piros-zöld értesítőled. Ugyanis ha töltőn van és vöröslik (normál állapot). Jön egy üzi, bármi és a vörös elkezd narancssárgán villogni. Most akkor hogy is van ez? Csak mert zöld-piros párosból hogyan lesz narancs???
-
yanpec
senior tag
-
-
yanpec
senior tag
Feltehetőleg maradt valami szemèt az előző romból a telón azèrt állnak le hibával a rendszetalkalmazásaid. Ha új romot telepítünk akkor mindig teljesen tiszta telepítès legyen. Ès ne toljátok vissza különböző programokkal az előző romnak a szemetèt, programjait. Rengeteg hibát okozhat. Tisztán kell minden programot újratelepíteni. Ezt már Dominó is 1000x elmondta, leírta stb. Ha így jártok el a tèmában minden működni fog, ha nem ne csodálkozzatok ha vèletlenszerű leállások lesznek.
-
kovjoe
aktív tag
Sajna 6.0-val még nincs tapasztalatom, így biztosat nem mondhatok. Az 5,1 és 5.0-ás romok között nálam a cwm-es feltételek során semmi probléma nem jelentkezett tiszta felrakás esetén (fr, dc, wc). Szóval, olyanok válaszára kell várni, akik cserélgettek már 6.0 és 5.1 között, emlékeim szerint volt, aki nem volt elégedett az elején a 6.0-ás verzióval, és visszatért, de nem emlékszem, hogy valaki ilyet jelzett volna. Dominó nem ír erről valamit a blogjában?
-
Ice-ozsé
tag
Előre is hálás köszönet.
De ebben van Magyar nyelv?
Mert az is fontos lenne.
Ha van akkor biztos vagyok benne, hogy jobb mit a gyári.
Mert így sok benne az angol és a kínai...
Nem jó a az internet mert van, hogy ledob, van hogy a hotspot nem megy...
Elsőnek felhívtam a szolgáltatót, mert azt hittem, hogy a hálózatban van valami hiba, de nem.
Az időjárási widget vagy mi nem működik. -
Ice-ozsé
tag
Nem tudom, hogy milyet szeretnék.
De azt mondják, hogy ami gyárilag van rajta annál mind jobb.
Ezen még azt sem találom, amit más telefonoknál igen, hogy hol kell keresni gyári frissítést.
Más telefonoknál van olyan, hogy a menünél "telefonról" és ott olyan, hogy szoftver frissítés keresése...
Ha van rá akkor jó és automatikusan telepíti, ha nincs akkor azt írja ki, hogy jelenleg a készüléke a legfrissebb szoftvert tartalmazza....
Na ezen nincs, mert vagy Kínai vagy Angol sok minden rajta....
Nekem egyik se megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kuponkunyeráló
- Béta iOS-t használók topikja
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPad topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest