- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
divan
őstag
válasz
Gézengúz #5498 üzenetére
Sziasztok, rég jártam erre. Igaz a hozzászólásokat olvastam, de a telefont már régen használtam, a fiók mélyén lapult. Gondoltam, hogy kipróbálnám rajta az Oreót, de kicsit berozsdásodtam már telepítés ügyben. Talán 2.8-as TWRP van rajta jelenleg, az új romokhoz más frissíteni kellene. Gondoltam EZT tenném fel, ezt lehet SD kártyáról a régi TWRP-ből frissíteni? Ha ez sikerült utána EZT lehet a megújult TWRP-ből?
Köszi -
akaaka
tag
válasz
Gézengúz #4673 üzenetére
Egy évnyi használat után elegem lett a cuoco92 s427 alatti képernyő érzéketlenségből.
Ezért döntöttem a cserében, ha már csere, akkor legyen valami friss.
Egyenlőre semmi extrát nem fedeztem fel benne! Se jót sem rosszat! Ez lehet jó pont is, mivel még béta.
Részemről a lényeg, hogy az érzéketlenség még nem jelentkezett. -
-
lukacsjeno
tag
válasz
Gézengúz #4302 üzenetére
Nem kifejezetten a 2G szívja, hanem az, hogy a 2 sim folyamatosan fent lóg a gsm hálózaton.
De had kérdezzek már egyet? Miért izgat ennyire ez az akksi merülés? Ahogy kivettem nem annyira drasztikus,
mert 2 óra alatt 1%-ot merül, ahogy korábbi postotban írtad. 1 napot tehát bőven elmegy, vagy nem? Én sosem értettem mikor valaki ilyen mélységekben figyel 1 telcsit. Oké, hogy fontos az akkuidő, de most 1%, 2% a merülés, nem tök mind1? Nekem mindig csak az számított, hogy 1 napot kényelmesen menjen el (annyit meg bőségesen elmegy), aztán éjjel meg úgyis rádugom a töltőre. Még csak azt sem nézem, hogy 25%-on van, vagy 50%-on mikor este elkezdem tölteni. Vagy mit szeretnél elérni, 3 napos üzemidőt? Ezt most frankón kérdezem, és nem piszkálódásból, csak tényleg nem értem, hogy ilyen apró részletek miért fontosak? Mert, ha 2-3 óra alatt felére merülne hozzáérés nélkül az akku, akkor én is azt gondolom, hogy ez nem normális dolog, és járjunk utána, de 1-2 %-oknál tényleg nem látom értelmét. -
fehermokus
aktív tag
-
fehermokus
aktív tag
válasz
Gézengúz #4188 üzenetére
Én ezt javaslom neked. Cuoco92 utolsó ROM-ja. Stabil, egész jól tud magyarul, akksi idő is renden van. Telepítésnél le kell tölteni a firmware-t, ki kell csomagolni és flashtool-lal felrakni. SD kártyán lehetőleg ne legyen semmi a fényképeken meg zenéken, könyveken kívül, különben egy kavar lesz a régi és új rendszer között. A rendszer alapból rootolt és szerencsére nem VibeUI jellegű...
-
fehermokus
aktív tag
válasz
Gézengúz #4183 üzenetére
Általában az automatikus update nem szokott működni, de maga a frissítés felmegy. Töltsd le a frissítést - többnyire ez még menni szokott. Lépj be TWRP-be, zip telepítése, és megkeresed az OTA könyvtárban a letöltött ROM frissítést és felrakod a leírásnak megfelelően.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Diablo IV
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest