- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atlitasz
tag
válasz
Ice-ozsé #2802 üzenetére
Szia idézek tőled
Szerintem százszor írtam le, hogy mi az én hatalmas igényem.
"szerintem olyan rendszer, ami a te igényeidnek tökéletesen megfelel nincs erre a telefonra"
1. Több Magyar menürész legyen benne mint gyárilag.
2. Tudjak a telefonnal internetezni, illetve a hotspot használni.
3. Ha az időjárási widgwt is fog majd működni az már maga a csúcs...
Tehát ha ez a 3 alapvető dolog1.......erre nem tudok mit irni
2........google play beirod a keresőbe" wifi hotspot" telepited és megnyitod beállitod és az internet megosztva
3........szintén google play kereső beirod "időjárás widget" kiválasztod a neked tetszőt telepíted ,beállitod a
városodra, és már teheted is ki a főoldaladra. Én az "időjárás & óra widget Android" -ot használom.Internetezés pedig beállítás kérdése.Nekem még soha nem volt olyan gondom, hogy ledobot volna a wifi.
de lehet hogy router hiba. -
-
elektromosok
csendes tag
válasz
Ice-ozsé #2835 üzenetére
Szerintem többen felajánlották, hogy segítenek, csak annyit kellene tenned, hogy írsz nekik privátot, kérsz egy telefonszámot, megbeszélsz egy időpontot, elmész és pár perc múlva örömmel távozol egy használható telóval.
Nem tudom miért bonyolítod agyon, ami nem bonyolult -
fehermokus
aktív tag
válasz
Ice-ozsé #2829 üzenetére
Utolsó megjegyzésem van ebben a témában. Ez a csoport nagyon segítőkész és barátságos emberekből áll, akik akár még betegen is kiteszik a lelküket, hogy másnak segítsenek.
Most jössz te, hogy neked nem akar senki sem segíteni, mert ..itt nem is tudom mire gondolsz nem akarok a nevedben nyilatkozni.
A legtöbb megjegyzésed tele van dühvel, vagy mások kioktatásával, pedig hidd el itt mindenki segítőkész. Itt nem falazni kell, vagy hidegburkolni, vagy mittomén, nincs főnök, aki neked megmondja a frankót, nem bánt itt senki.
Ha egy kicsit lenyugszol, biztosan találsz valakit, aki segít a problémádon, de kérlek próbálj te is az itteni emberekkel barátságos és türelmes lenni. Mi nem időre dolgozunk...
Az általad említett probléma lehet a telefon hibája is, ez így még nem egyértelmű. -
Toth_Jani
őstag
válasz
Ice-ozsé #2827 üzenetére
Igazából ebben az esetben a legjobb választás egy "Zárt rendszerű" telefon lett volna (IPhone, Microsoft), egy hasonló kb: 40 ezerbe kerülő Lumia, a 8.1-el atomstabil amit tud azt hibátlanul teszi.
De talán kevésbé lehet személyre szabni, mint egy Androidot amihez lassan már boldog-boldogtalan alkalmazásokat gyárt, és a mi esetünkben is több más készülékről portolt rendszer is kipróbálható, hiszen az említett MIUI például a Xiaomi Redmi telefon programja. A Lumián viszont soha nem lesz portolt IOS.
Ice-ozsé
Időjárás Widget pedig az áruházban van bőven nekem a kedvencem a Weather & Clock Widget nevű. -
fehermokus
aktív tag
válasz
Ice-ozsé #2827 üzenetére
Különösebben nem akarok belefolyni ebbe a beszélgetésbe, de annyi megjegyzésem van, hogy ha csak ennyi igényed van, akkor túl sokat invesztáltál egy készülékbe.
Amúgy meg miért nem jó akkor a gyári szoftver, ha csak a felsorolt igényeid vannak? Azzal is működik a teló, annál sokkal magyarabbat nem találsz. Az meg hülyeség, hogy minden rom jobb, mint a gyári... -
fehermokus
aktív tag
válasz
Ice-ozsé #2809 üzenetére
Sajnos a Lenovo szoftverfejlesztő csapata jóval szerényebb a K3 Note esetén, mint egy LG, vagy egy Samsung-é, éppen ezért a telefon alapszoftvere nincs úgy optimalizálva, mint ezen nagyobb márkáknál. Ez magyarra lefordítva annyit jelent, hogy nem fogsz olyan alapszoftvert (ROM-ot) találni, ami rendesen fut és kihasználja a telefon minden képességét stabilan és gyorsan.
Azzal, hogy segítséget kérsz bárkitől ROM cserére, azzal átruházod rá azt a felelősséget, hogy ő döntse el neked melyik ROM lesz a legjobb. Ezt a te esetedben nem sokan szeretnék felvállalni, mert ha jól vettem ki az előző hozzászólásaidból eléggé maximalista vagy szoftveres téren.
Sokan szívességből is feltesznek neked ROM-ot, ha:
1. tudod, hogy melyik ROM-ot szeretnéd - itt utána kell olvasni, melyik mit tud
2. elfogadod azt, hogy magától nem fog frissülni a szoftvered, csak bizonyos megkötésekkel
3. a rom cserélő kolléga nem tud garanciát vállalni, a rom hibájaiértÉs a legfontosabb, hogy nem működnek egyformán a készülékek. Amelyik rom az egyik telón hibátlanul ketyeg, a másikon anomáliákat okoz. Gyakorlatilag itt mindenki kitapasztalja, hogy az ő saját készülékén melyik a legjobban futó rom és azt használja. Ez viszont hetek, esetleg hónapok terméke / tapasztalata.
Ezért gondolták úgy többen is, hogy a Lenovo K3 Note nem a te karakterednek megfelelő készülék. Azt hiszem ezt többek nevében is mondhatom. Ezzel nem akarom azt kizárni, hogy egy másik rom-mal, vagy akár a sajátjával örömöd legyen a készülékedben.
-
kovjoe
aktív tag
válasz
Ice-ozsé #2802 üzenetére
Sőt egy doogee x5 pro is elég (29.900 Ft), igaz csak 5 ". Az ismerősi körben többen is azt használják nagy megelégedéssel, úgy, hogy a forgalmazó rendszeréhez egy pillanatig sem nyúltak hozzá, és természetesen egyáltalán nem értenek a telefonhoz. Esetleg Siswoo C55 Longbow (59.900 Ft). Én már az első hozzászólásodat is olvastam, de látva, hogy Budapesten élsz nem ajánlottam fel a segítségemet. Dominó éppen beteg volt, de te jelezted, hogy neked most kell a segítség, valamiért még sem érkeztek ezek szerint tömegével az ajánlatok, hiszen még mindig ugyanaz a rendszer csücsül a telefonon. Ezért írom, hogy talán csiszolni kellene azt a szerinted jól bevált kommunikációs stílust, amit nap, mint nap alkalmazol a fórumon
. Értem én, hogy tolod a lét csak valaki tegye fel, de nem biztos, hogy csak a léről szól a dolog, sőt... Na mindegy élőben biztos hamarabb vergődnénk zöld ágra
.
-
válasz
Ice-ozsé #2802 üzenetére
Az a gond, hogy rossz telefont vettél. Egy Redmi Note 2 pl teljesen jól működik flash és mókolás nélkül is. Vagy egy Meizu M2 Note, esetleg ebben az árban egy Huawei P8 Lite.
És most nagyon komoly leszek: El kell adni, és venni egy mókolásmentes készüléket! A fent felsoroltak kb. ebben az árban vannak. Ezzel sajnos romozgatni kell, nem való neked. És ne keresd az iróniát, csak őszinte voltam.
-
kovjoe
aktív tag
válasz
Ice-ozsé #2796 üzenetére
Azt elhiszem, hogy jó szakember vagy a saját szakmádban, de valószínűsítem, hogy a stílusod a munkád során is pont ennyire kifinomult, így valószínűleg arra sem fordítasz energiát, hogy a kérdezőknek értelmes választ adj. Ettől függetlenül, én nagyon szívesen feltennék neked bármilyen, magyar nyelvű és működő rendszert a telefonra teljesen ingyen, még köszönetet sem várnék érte, de egyrészt Békéscsabán élek, másrészt szerintem olyan rendszer, ami a te igényeidnek tökéletesen megfelel nincs erre a telefonra
. A véleményem a legutóbbi hozzászólásaid alapján, továbbra is az, hogy ez a készülék nem neked való, tévedtél mikor ezt megrendelted, így szerintem azzal járnál a legjobban, ha minél gyorsabban eladnád, és bemennél valamelyik szolgáltatóhoz, vagy szaküzletbe, ahol olyan készüléket adnak a kezedbe a pénzedért, amin egyáltalán nem kell varázsolni, csak bekapcsolod és működik, pont úgy, ahogy te szeretnéd
. Igazad van nem értek minden szakmához, sőt 3 éve még én sem tudtam, hogy mi fán terem a ROM, a flash és hasonló kifejezések, de az embernek van egy csodás tulajdonsága: képes tanulni, fejlődni. Gondolom, azért ez a te szakmádban is így megy
. Csak tudod, a stílus minősíti az embert, és nem megsértődni kell, mint egy 3 éves kisgyerek, ha rászólnak, hanem elgondolkodni, és nem idegből reagálni mindenre. Szóval, ha gondolod, és számodra megoldható én bármilyen rendszert felteszek neked a telefonra ingyen, de mivel, ahogy itt szinte mindenki, már számtalan rendszert próbáltam erre egyenlőre nem létezik hibátlan rendszer (amúgy egyik telefonra sem ;-)).
-
válasz
Ice-ozsé #2792 üzenetére
Én még sörösüveggel húztam a holkert a menyón
(Kapartam enyvest is) Tehát tudok másik rendszert rakni a telefonodra. Csak az lesz a baj, hogy ahogy próbálgatom, valami kis nyűgje mindegyiknek van. Mivel nem értesz hozzá, gondolom nem is tudod, melyiket szeretnéd?
Ki mit ajánl?
-
Dominó85
addikt
válasz
Ice-ozsé #2788 üzenetére
Senki nem mondta, hogy menj el. Csak picit vegyél vissza a stílusból és nagyon figyelmesen hallgasd meg a segítőkész embereket. Megsértődni, felpuffadni semmi értelme, azzal csak magaddal szúrsz ki, hidd el. Kérlek látogass el a blogomba [link]. Itt mindent olyan szinten vesézve leírtam pár cikkben, hogy sikerülni fog neked is a rom lecserélése.
-
-
kovjoe
aktív tag
válasz
Ice-ozsé #2781 üzenetére
Az a baj, hogy minden hozzászólásodból mégis az jön be, hogy meghaladja a képességeid az olvasottak értelmezése. Szerintem elég sokan leírták már az elejétől, hogy ez egy "dolgozós" telefon. Csak azt nem értem, hogy egy ilyen nagy tudású ember, miért nem vett magának jó pénzért rendes telefont, nem egy ilyen semmire se jót;-). Szerintem mindenki azzal járna a legjobban, ha kihajítanád az ablakon.
-
Toth_Jani
őstag
válasz
Ice-ozsé #2781 üzenetére
MiUi 7 alatt például az utolsó Swiftkey frissités óta, az alkalmazás lefagy kilép és alapvetően használhatatlan, de amikor megvettem a telefont sehol nem írták hogy a Swiftkey kiadója úgy fogja átalakítani a programot hogy az használhatatlan lesz, érdekes hogy VIBE alatt meg jól működik.
Persze van más alkalmazás, hát használom azt, majd ha lesz atomstabil 6-os Vibe akkor lecserélem.
Ez a Kínai telefonok "átka" ha megveszi az ember akkor össze kell legózni a programokat, vagy bemegy az ember egy hazai üzletbe és megveszi az S7-es 200 ezerért az azt tudja ami benne van. -
elektromosok
csendes tag
válasz
Ice-ozsé #2750 üzenetére
Ha nem akarod, hogy építőipari falazóelem legyen a telóból, szerintem várd meg míg domino85 jobban lesz, és tud neked segíteni, rendes srác, nekem is ő segített a romolásban. Ha viszont egyedül állsz neki, ne sajnáld az időt a téma maximális áttanulmányozására. Az új rommal kiváló lelód lesz, hidd el, én maximálisan meg vagyok vele elégedve minden müxik, nem fagy stb.
-
siskad
őstag
válasz
Ice-ozsé #2748 üzenetére
Dominó blogjában megtalálod a megbízható, ajánlott romokat, TWRP telepítését, rom feltevésének menetét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Vicces képek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest