- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
válasz
atlitasz #4905 üzenetére
hát..
én mondjuk bármilyen romot rakok is fel, egy se megy ilyen "finoman". bár írtam memóriasebességeket, lehet akkor az enyém tényleg valami hibás darab.
főképp az alkalmazások váltása között gondolkodik nekem.
de mondasz egy programot, hogy mivel vegyem fel, akkor felveszem és feltöltöm mutatóba. -
DraXoN
addikt
válasz
atlitasz #4879 üzenetére
Tudom, hogy nincs tökéletes telefon.
Csak egyszerűen "érzem", hogy nem sima a dolog. Látom ahogy a dolgok kirajzolódnak egy-egy teljesítményigényesebb alkalmazásból ... illetve az se kell, elég esetenként "csak" a zenelejátszóból kilépni és már rajzol.
Mondjuk a részemről csináltam az enyémen egy memóriatesztet (ami a belső flash memóriát nézi), és csak olyan 20Mb/s-os olvasás és 4Mb/s-os írást ért el.. Ami szerintem rendkívül alacsony.
Lehetséges, hogy ez összefügg a sebességérzéssel kapcsolatos gondokkal, és még inkább lehet, hogy az enyém egy "hibás" darab lehet.Bármilyen rendszert is használok, időnként mindig tapasztalok random újraindulásokat és le-le fagyásokat.
Egyébként nem vagyok az a kifejezetten Pro user, nálam a telefon a nap nagy részében csak hever valahol az asztalon. De amikor használnám, akkor szeretem ha "jó".
Ami nálam kimondottan számít inkább az a kamera. Bár ez a készülék azért nem a legjobb ebben. És az is igaz, hogy sose volt "gyenge" droidos telefonom. Mindig a felső/felső-közép kategóriából vettem amikor vettem (ez előtt 2db-ot). Noha az is igaz, hogy a jelenlegi készülékek árai elszőrnyesztenek.
Az eddigi androidos készülékemet így vettem még:
2012 Június - Sony Xperia P - 98ezerFt
2014 Április - Sony Xperia Z1C - 130ezerFt
2016 Június - Sony K3 Note - 40ezerFtTudom, hogy más árkategória, nagyon, és tényleg a méret miatt vettem (na meg mert nem igazán találtam méltó utódot a Z1C-nek). A méret kategóriájában nem igen volt reális utódmodellnek alternatíva (még most sincs). Ezért gondoltam megnézek egy "nagyot".
Mondjuk egy dolog biztos, nem kívánok 200+ezreket kiadni készülékért. Igazából a korábbi árakat se szívesen fizetném ki, ha nem muszáj. Bár sose gondoltam, hogy ez a készülék hosszabb távra megfelelne.
De azért a korábbi "nyugis" telefonokhoz képest, hát ezzel elég sokat kell "törődni" mert épp valami nyűgje van.
A Z1C-m ha a 2 év alatt 1x fagyott ki (azokat az eseteket leszámítva amikor olyat csináltam vele amitől tudtam, hogy kifagyhat.. romolgattam a jobb kameráért... és végeredményben lehetett "tuningolni" a kamerája minőségét)...
Talán nagyon eltértem a tárgytól, bár már az se tudom mi is volt az
-
kistraki
csendes tag
válasz
atlitasz #4875 üzenetére
köszi, de ennek utánajártam már... az a baj hogy ha kikapcsolom ezt a smart lock -ot akkor sem fogadja el a jelszavaimat. próbáltam wifin,3g-n, más hálózatokon, -- gyorsítókat, adatokat törölve, de nem segített- holnap lesz időm újra rakni az egész rendszert, vagy mást kipróbálni a v66- ot vagy valamelyik 7.1 et
-
Dominó85
addikt
válasz
atlitasz #4879 üzenetére
Ennyi.
És ezért SSD szintű reakcióidőket, ultrabrutál 3D játékélményt, minimum 7.2-es majdnem IMAX hatást és még sorolhatnám, várunk el egy készüléktől. A hiba többnyire a túlzott igényekben keresendő, nem a készülékekben. Ugyanez igaz a szinglik esetében a párkereséskor... Brutális elvárások, ismerkedés és kompromisszumok helyett. No de mivel már nem vagyok K3 tulaj, így csendben meghúzom magam és csak a nekem feltett kérdésekre reagálok. Minden jót mindenkinek.
-
Coolspot
csendes tag
-
-
lukacsjeno
tag
válasz
atlitasz #3402 üzenetére
Szia! Ha már szóba hoztad a sony-t, nekem is van egy Xperia M-em (nem mai darab, azt cseréltem le a K3 Notera) viszont én nem tudtam kinyitni a bootloadert. Szolgáltató szinten le van zárva. Végig csináltam pár leírást amik elvileg sikerrel kéne záruljanak, de egyik sem működött. Elmondanád neked mivel és hogyan sikerült? T-s a szolgáltatóm. Köszi előre is.
-
kicsirobi
tag
válasz
atlitasz #3417 üzenetére
Srácok. Sorry ,ha ennyire nehéz eset vagyok. Én se értem.Kipróbáltam:
-micro sd bent,tudok kamerázni,de nem tudok tárhelyet váltani.
-leválasztom, nyíg ,hogy tegyek be sd-t.
-tárhely persze adott,ahogy írtam.
Higgyétek el nem vagyok fogyatékos, legalábbis remélem :-) Nem is az első romcserèm,persze más telókkal.Ha elèg belőlem, megèrtem.De nem hiszem, hogy van jobb magyar fórum, ahová fordulhatnèk.
Ha esetleg a türelmesebb kollègák ,inkább privátban segítene,azt is megköszönnèm.Vagy szám csere után telefonon ,hátha jobban menne. -
kicsirobi
tag
válasz
atlitasz #3401 üzenetére
Köszönöm szépen. Csak azt nem tudom még mindig ,hogy tudom újra használni a belső memóriámat
A romot felraktam, flasheltem ,minden kész. De ahogy irtam ezelőtt, véletlenül mindent wipe-oltam,még az elején, és azóta nem tudom visszahozni a belső memóriámat
Erre keresek megoldást.
Domino mondta, hogy SP flashel romoljam, de csak azt nem értem, hogy mire gondolt, mivel a blogjában ezt nem látom ,csak hogy a twrp-t hogy tegyem felKöszönöm szépen mindenkinek, de a belső memóriára kéne megoldás
Mint amikor van egy vinyó van rajta 1tb hely, de nem tudod használni , amig nincs particionálva -
gulupeti
senior tag
válasz
atlitasz #3018 üzenetére
Az újraindítás valóban hasznos tud lenni, az automata ki-bekapcsolást én is használom éjszakára. (Mondjuk én inkább akku takarékossági szempontból.)
Viszont azt a számítógépemet, amelyet médiaszervernek használok, azt sűrűn nem szoktam újraindítani, konkrétan január 16-án tettem meg mindezt utoljára.És Windows fut rajta.
-
Toth_Jani
őstag
válasz
atlitasz #3018 üzenetére
Érdemes naponta újra indítani a telefont hiszen ott az automata ki-be kapcsolás mondjuk hajnal 2-kor kikapcsol és 4-kor bekapcsol.
Aki olyan fontos ember hogy éjjel nappal rendelkezésre kell állnia az pedig vegyen zárt rendszerű telefont, Iphone vagy Windows, az utóbbit azt tudom hogy atom stabil. -
Terra86
csendes tag
válasz
atlitasz #3009 üzenetére
Köszönöm, egy fokkal megint közelebb kerültem az android lelki életéhez.
Valójában nem akarom én ezt megtanulni, csak nagyon zavar ha csinálok valamit és nem értem,hogy miért.
Ilyesmi érezhet egy idomított majom is. Ezért gondolom azt, hogy a jó magyarázat nagyon fontos. -
Terra86
csendes tag
válasz
atlitasz #3005 üzenetére
Szia Atlitasz!
Nagyon jónak tűnik a megoldás, ki fogom próbálni. Szeretném még elmondani, hogy maga a leírás is nagyon jó, magamfajta laikusnak is érthető, amiért külön köszönet jár.Vajon miért van az, hogy pld. Needromos telepítési utasításokban mindig benne van format factory is,
itt a fórumon pedig többen kifejezetten nem javasolják? -
keyman
tag
válasz
atlitasz #2569 üzenetére
Üdv!
Win 7 ezt használom.
A miui-t újraraktam de nem változott semmi.
Az eszközkezelőben ismeretlen eszköz ....A win letiltotta mert problémákat jelzett 43 hiba.
A driver fent van.
Ha olyan gépre csatlakoztatom amin nincs driver akkor mintha nem csalakoztattam volna .
nem látja.
Érdeklődnék, hogy a miui frissitések miért nem kerülnek fel a többször belinkelt drive-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- LEGO klub
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- E-roller topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest