- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
xoortes1978 #4798 üzenetére
Ilyen dolgokat egyenlőre nem csinál. Soha nem volt leejtve, szétszedve, nem hordom farzsebben sem. Ezek szerint rendelni kell egy kijelzőt pontosabban érintőpanelt.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
xoortes1978 #4745 üzenetére
Az előző oldalon kérdeztem én is kijelző cseréről, vannak tapasztalatok.
-
Payskin
tag
válasz
xoortes1978 #4199 üzenetére
Sok volt a rossz tapasztalat, és dr.root kiszállt a projektből közvetlenül a ROM kiadása után, tehát a hibákat nem javítja senki, így távol tartottam magam tőle.
-
Gringohekus
csendes tag
válasz
xoortes1978 #4091 üzenetére
Köszi a választ, de az a kör megoldódott. Miután a recoveryt feltettem feltöltődött a teló és ment minden mint a karikacsapás. Végül a s427 romot kapta. Ami teljesen jó is volt mindaddig amíg kiderült, hogy a GSM call nem működik. se hívást nem jelez ki, se hívni nem lehet senkit rajta. SMS, adat megy gond nlül. Erre tud valaki vmit mondani?
-
fehermokus
aktív tag
válasz
xoortes1978 #3209 üzenetére
Lassan az agarakkal. Még nézd meg, hogy nem csináltál-e véletlenül black listet és mindenkit tiltasz. Akkor teljesen korrektül működik a készülék.
-
Toth_Jani
őstag
válasz
xoortes1978 #3207 üzenetére
Szerintem az nem lehet hogy a telefon folyamatosan visszaküldi az SMS-t, a központ kidobja a készülék nyugtázza és soha többet nem próbálkozik
Ha ennyit késnek akkor annak a készüléknek gond lehet a GSM moduljával, és nincs csatlakozva a hálózathoz. -
Toth_Jani
őstag
válasz
xoortes1978 #3178 üzenetére
Nálam továbbra is jó a bekapcsolás a Couco92 S424-el, igaz ma az ébresztés kapcsolta be a telefont, de a hétvégén bekapcsolt időre.
De csak a "gyári" programjait használom időzítésre.
Az SMS pedig nem késhet 1 napot, szerintem az vagy elmegy vagy nem. (Vagy bolyong a szolgáltató hálózatában?) -
Buszos
aktív tag
válasz
xoortes1978 #3165 üzenetére
A Nexus v2-ben tökéletesen érzékel?
-
fehermokus
aktív tag
válasz
xoortes1978 #3137 üzenetére
Nálam is teszi a dolgát a rendesen.
-
Toth_Jani
őstag
válasz
xoortes1978 #3137 üzenetére
Nálam tökéletes, és kikapcsolt állapotban az ébresztés is működik.
-
fehermokus
aktív tag
válasz
xoortes1978 #2606 üzenetére
Rom csere a megoldás, nálam is előfordult ez régebben, mikor nem Cuoco romjait használtam. Csodálkoztam is, hogy a VibeUI 5.1-re nem mennek fel a programjaim, míg a Cuoco 5.1-es rom-jára minden felment... Szerintem vibeUi probléma, valamit elkef...tettek a tisztelt programozók.
Keymam, gyári rom-ot tisztára csak flash-sel tudsz felrakni, tehát ez a dolog egyelőre kilőve...
-
Dominó85
addikt
válasz
xoortes1978 #2604 üzenetére
Töröld ki a Google Play store adatait az alkalmazáskezelőben.
Play store bug
-
kovjoe
aktív tag
válasz
xoortes1978 #2441 üzenetére
Play áruház: rendszer alkalmazás eltávolító.
-
Dominó85
addikt
válasz
xoortes1978 #2441 üzenetére
xda, 4pda.ru fórumain.
-
cs.lev
tag
válasz
xoortes1978 #2215 üzenetére
bocsi, igen elirtam!
770 ora volt, nem 770 nap!
Ez kb 32 napnyi uptime. -
Dominó85
addikt
válasz
xoortes1978 #2161 üzenetére
Pontosan ugyanezeket vettem észre én is. Power OFF esetén csak kikapcsolni lehet a telót... Ez azért LOL. Illetve engem nem zavar ha a belső tárhelyre fotózok, mivel az SD-t se szedegetem ki sűrűn. Win alatt meg csak enged törölni majd fájlokat a kártyáról. A kamerája kicsit jobb/más algoritmussal ügyeskedik, mint az 5.1-es romoknál. De a MIUI trónjára továbbra sem tűnik veszélyesnek. Dobná ki a picslibe ezt a fos Camera 4.1-et (SnapIt vacakot) a Lenovo.
-
Dominó85
addikt
válasz
xoortes1978 #2147 üzenetére
Flashelés előtti wipe-ok nálam: System, Dalvik, Cache, felső Internal storage
Első boot kb 3 perc volt! Szóval amennyi telefon és tárhely, annyi első bootidő. -
Dominó85
addikt
válasz
xoortes1978 #2100 üzenetére
Itt azért van rá szükség, mert a gyári reco, amit le tudunk szedni a netről, az mégsem 100%-ig gyári. Viszont a romban az van.
-
Dominó85
addikt
válasz
xoortes1978 #2098 üzenetére
A rendszer jelenleg két nyelvű. Sajnos szó szerint.
van a kínai (100% kínai) és az angol-kínai (90+ angol 10- kínai). Vannak benne felesleges apkok, de eddig agresszív viselkedésre nem lettem figyelmes.
-
pozzone123
újonc
válasz
xoortes1978 #2093 üzenetére
köszönöm a segítséget !
-
Hajgi
csendes tag
válasz
xoortes1978 #2089 üzenetére
Köszi. Pedig tényleg majd kiszúrta a szemem.
Egyenlőre nem túl biztató a hozzászólások összességében. Több mint a fel visszajelzés szerint megáll a telepítés 49%-on. Nem túl biztató. -
fehermokus
aktív tag
válasz
xoortes1978 #2084 üzenetére
Végre egy önfeláldozó egyén
.
-
ho.zoltan
csendes tag
válasz
xoortes1978 #2048 üzenetére
Köszi az infót, még rágódok rajt, de lehet tényleg kihagyom.
-
ho.zoltan
csendes tag
válasz
xoortes1978 #2044 üzenetére
A row romnál is ezt tapasztaltad? Pedig terveztem azt is kipróbálni, de akkor azt hiszem azt már nem kell. Azt hittem csak a kínai ami tele van szeméttel, az ilyen sz.r. Bár ahogy Dominó85 is írta, lehet a CM a ludas benne.
-
xoortes1978
tag
válasz
xoortes1978 #1827 üzenetére
szerkeszteni mar nem tudok igy megvalaszolom magamnak.
1. Lassu
2. a kamera nem lett jobb mint a regi gyari romokban volt "Camera V4.1"3. dobalja a wifi-t, es a jelerosseg joval gyengebb mint a Nexusnak volt
4. azt irjak hogy bloatware mentes. Ezt sajnos nem tudom megerositeni, tele van sok eltavolithatatlan szemettel.
5. rakom vissza a nexust....
-
Dominó85
addikt
válasz
xoortes1978 #1823 üzenetére
Köszönöm szépen előre is.
-
Dominó85
addikt
válasz
xoortes1978 #1572 üzenetére
jó ötlet
-
kovjoe
aktív tag
válasz
xoortes1978 #1572 üzenetére
.
-
Dominó85
addikt
válasz
xoortes1978 #1414 üzenetére
Megesik mindenkivel. Amúgy miért fontos a gyári rendszer?
-
fehermokus
aktív tag
válasz
xoortes1978 #1412 üzenetére
Nem tudom melyik NeedRom-on néztél szét, mert van több official ROM is. A narancssárga jel a bal felső sarkokban custom romot takar, a zöld színű pedig officialt. Ha itt lapozgatsz, akkor találsz egy párat. A K50-T5 között keresgélj, van eredeti is.
-
fehermokus
aktív tag
válasz
xoortes1978 #1395 üzenetére
Próbáltad már a Rendszer app eltávolító programot? Hátha segít...
-
Dominó85
addikt
válasz
xoortes1978 #1397 üzenetére
Én inkább logolnék webes felületen, mint hogy egy tetves bank miatt cseréljek romot.
-
Dominó85
addikt
válasz
xoortes1978 #1395 üzenetére
Akkor Titanium Backup Root és jegeled vele. Ha meg összecsinálja magát a rendszer miatta, akkor reboot és megy tovább a rendszer roottal. Amúgy bemennék a bankodba és kiverném a balhét. Még is mi a f@x közük van ahhoz, hogy egy ingyenes OS-t hogyan használ a user? Semmi? Jaaa...
-
pane
tag
válasz
xoortes1978 #1391 üzenetére
Ilyennel próbálkoztál?
-
Dominó85
addikt
válasz
xoortes1978 #1391 üzenetére
Próbáltad uninstallálni a SuperSu-t és utána újraindítani a telót?
-
siskad
őstag
válasz
xoortes1978 #1388 üzenetére
Köszi!
-
divan
őstag
válasz
xoortes1978 #1384 üzenetére
Próbálni valóban nem próbáltam, csak láttam, hogy van ilyen lehetőség.
-
pane
tag
válasz
xoortes1978 #1380 üzenetére
Én ezzel barátkozom egy ideje. Szűz gyári, 98% magyar és OTA is megy, de a második frissítéssel sok szemét bekerül amit csak root segítésével tudsz eltávolítani. Ezért ha nincs szükség frissítésre inkább hanyagolni. Nagy hibája nincs, talán annyi hogy nekem wifi nem tud újra csatlakozni zárt képernyőnél.
Ha vaki megerősíti nekem hogy ez a hiba a CUOCO92 rom-ban nem lép fel akkor talán váltok. -
divan
őstag
válasz
Szerintem le lehet kapcsolni a rootot. Ha bemész a supersu-ba (ha az van rajta) abban biztosan meg lehet szüntetni a rootot.
-
kobipeti
aktív tag
válasz
Melyik ez a bank, csak hogy a környékére se menjek?
-
Stocki
csendes tag
válasz
xoortes1978 #1140 üzenetére
-
Dominó85
addikt
válasz
xoortes1978 #1142 üzenetére
Én a Phoenix romra váltottam. A kamerával nagyon nem vagyok megelégedve. A f*szom MIUI romban megint magasra tették a mércét. De megfogadtam (haha persze
) hogy amíg 5.1.1 alapú MIUI nem jön ki, addig marad ez, mert amúgy csecse és nagyon gyors rom.
gps76
Bizony. Belenyúlnak rendesen. Konkrétan nincsen külön kamera apk, hanem egy media mappában vannak mindenféle fájlok. -
szasza0802
tag
válasz
xoortes1978 #1046 üzenetére
Kapcsold ki az automata fényerő szabályozót.
Viszont nekem resolution problema van az Igo israellel. Hiába telepítem az apk-t azt írja ki nem támogatott a 1048 formátum. (hagyjatok most a varezzel). Hol lehet a telóba vagy a progiba átállítani a felbontást? -
kovjoe
aktív tag
válasz
xoortes1978 #1042 üzenetére
Mi ez a képernyő autofény bug, mert nálam is volt fent a nexus - mivel az imei-t csak ott bírtam visszaírni -, de nekem csont nélkül ment?
-
Dominó85
addikt
válasz
xoortes1978 #878 üzenetére
Jogos a negativizmusa, mivel a gyári VibeUI is tele van bloatware cuccokkal. Kezdve azzal, hogy lepaktáltak a CleanMasterrel és rábízták a memória kezelést és a fájlok úgy mind tisztítását. Na ezért sem teszek fel több VibeUI-t a K3 Note-ra. A MIUI rom alatt legalább a normális ramkezelő van.
-
fehermokus
aktív tag
válasz
xoortes1978 #876 üzenetére
És ne legyen tele kínai szöveggel és apkokkal
.
-
kovjoe
aktív tag
válasz
xoortes1978 #872 üzenetére
Minden meg volt, természetesen;-).Elég sok mtk-s telefon volt már a kezemben, de ilyet még nem tapasztaltam. Nem kell telepítenem semmit, alapból is ezt csinálja:-(. Külföldi fórumokban olvastam hasonlót, de sajna megoldást senki nem írt, csak a problémát jelezték, bár ott arról nem szól a fáma, hogy pl. videorögzítésnél van-e hang. Gearbestnél vettem, csak ugye az előre telepítette rom az helyből ment a kukába (nem gondoltam, hogy egy lenovonál lehet probléma), így még csak az sincs, hogy feltolom az eredetit, azt próbálok levelezni a gearrel, hogy mi lenne, ha visszaküldeném:-(.
-
kovjoe
aktív tag
válasz
xoortes1978 #869 üzenetére
Köszi. Smart voice recorder, de igazából nem szoktam használni, csak azért indítottam el, hogy vesz-e a mikrofon. Blueetooth headsettel is műkszik a hívás. Eddig a v2,8-as rom volt fenn 1532 ltt (spanyol), most a nexus v2-t raktam fel.
-
Dominó85
addikt
válasz
xoortes1978 #817 üzenetére
Ilyenkor ténylegesen felépíti a rendszer főbb elemeit.
divan
Csekkolom és felteszem ugyanoda kicsit másképpen a Flashtool-t. -
koala69
tag
válasz
xoortes1978 #817 üzenetére
Koszonom a valaszt! akkor meg varok, bar mar vagy 30 perce megy....
-
kovjoe
aktív tag
válasz
xoortes1978 #812 üzenetére
Ne irígykedj;-)! 60 évesen is lehet randizni, nem:-)?
Reméljük, hogy minél hamarabb jön az a miui multilang. Én összességében MTK párti vagyok, de ez kb. olyan mint annak idején az amd vs. intel vita. -
gorkmc
tag
válasz
xoortes1978 #790 üzenetére
A 1.5GB ROM sebességén lehet javítani, ahogy korábban is írtam:
"Ha a fejlesztői lehetőségeknél az "Ablakanimáció mérete", "Áttűnési animáció mérete" és az "Animáció léptéke" 0.5x -re van állítva, akkor közelítőleg olyan gyors lesz, mint a Nexus rom."Játszani nem játszom a telefonnal, azzal nincsen tapasztalatom. De ilyen mértékű lassulás nálam nem tapasztalható, mint amit xoortes1978 írt.
Navi (Google Maps) és telefonálás (DW Contacts) nem üti nálam egymást. Simán tudok váltani, használni együtt a kettőt.
-
fehermokus
aktív tag
válasz
xoortes1978 #787 üzenetére
Én csak a VibeUI-val tudom összehasonlítani, mert ezen a 1,5G-on kívül csak az volt rajta. Ahhoz képest lassabb, de magyar és nem kínai. E-mail kliens nincs benne, azt külön kell feltenni, akinek ilyen igénye lenne. Egyébként csatlakozom az előttem szólókhoz, minden kényelmi funkciót tartalmaz. Nálam stabil, sosem fagyott még a 2 hét alatt. GPS egyszer körbefordult az egyik piros lámpánál, más tévesztése nem volt. Gyorsan fog GPS jelet és tartja is. Nálam a taskmanegerek (kivéve a gyárit) nem látják a futó programokat, így nem tudom a ki-be kapcsolgatásukat átvenni. Nova launcherrel szépen együtt tud futni, mennek a widgetek is, nem úgy, mint a gyári ROM-nál. Az nem engedi, csak a saját widgetjeit futtatni. Legalábbis én akármilyen biztonsági beállítást tettem, semmi külsős widgetet ne engedett. Letöltési sebesség kitehető az értesítési sávba és még egy csomó beállítás lehetséges. A sebességén kívül nem tudok olyan érdemlegeset, ami nagyon zavaró lenne.
-
yanpec
senior tag
válasz
xoortes1978 #787 üzenetére
Szia
Semmi újat nem írtál ezzel. Ha átnèzted volna a topikot akkor már tudhattad volna mit telepítesz. Mivel minden kènyelmi funkció benne van ami lètezik meg sok plussz is, persze hogy lassabbak a programok mikor alapból kevesebb memória áll rendelkezèsre, de ezt már egyszer leírtam. A MK X nekem Nexus alatt meg se nyikkant, ezen szèpen fut, viszont aláírom, hogy nèha belassul de nem zavaró szinten. Nexus eldobálja a 3G-t meg a hálózatot ez nem. Továbbra is azt állítom ez az eddigi fellelhető legjobb rom, ha azt akarjuk, hogy minden működjön.
-
hbooo
csendes tag
válasz
xoortes1978 #782 üzenetére
en is valtottam a cuoco92 romra, egyelore jonak tunik, az akkis viszont lathatoan jobban merul ezzel a rommal.
-
yanpec
senior tag
válasz
xoortes1978 #727 üzenetére
Azt hitted mi, aztán mègsem 😁😁😁😁
Van az is egy pár de az sajnos nem puikus 😝😝😝😝😝 -
Dominó85
addikt
válasz
xoortes1978 #714 üzenetére
TWRP alól tehető fel a rom, ez kimaradt.
-
koala69
tag
válasz
xoortes1978 #581 üzenetére
Koszonom!!! Pont ilyen infora gondoltam!!
udv
G -
gorkmc
tag
válasz
xoortes1978 #564 üzenetére
Csak meglátta a telefont valami csoda folytán a Flashtool. A letöltésnél csak a Recovery-t pipáltam be. Rátöltötte, újraindította a telefont, de továbbra is csak a logo látszik. Mást is be kell pipálni?
-
gorkmc
tag
válasz
xoortes1978 #564 üzenetére
Felraktam a Lenovo USB drivert. Elindítottam a Flashtoolt. Rádugtam a telefont. Pittyegett. Eszközillesztő telepítés: MTP-USB eszköz telepítése sikertelen.
Viszont valami Lenovo_Suite és LenovoUSBdriver látszik a telefonról, mint meghajtó tartalom.
Mit tudok tenni most? -
gorkmc
tag
válasz
xoortes1978 #562 üzenetére
Azzal a flash toollal ést azt a romot ami Domino85 gdrive-ján van?
-
Dominó85
addikt
válasz
xoortes1978 #559 üzenetére
Ezt köszönd a Lenovo-nak, ugyanis a SoC tudná a 800-at... Illetve köszönd a magyar szolgáltatóknak, amiért a fos és olcsó 800-as mellett tették le a voksukat.
-
gery2k14
tag
válasz
xoortes1978 #527 üzenetére
Hát igen mert töltötte is meg minden
köszi
-
krisi047
senior tag
válasz
xoortes1978 #485 üzenetére
Elképzelhető, hogy valami beállításbeli probléma van. Add hozzá az ébresztést a prioritást élvező értesítésekhez.
-
kovjoe
aktív tag
válasz
xoortes1978 #485 üzenetére
:-(.Én ezt most mibanddel küszöbölöm ki;-).
-
kovjoe
aktív tag
válasz
xoortes1978 #477 üzenetére
Megértem, és tényleg korrekt amúgy a nexus rom, hasonlít a feleségem doogee, illetve a tartalék laude s800 pluson futó, lênyegében stock androidokra (4.2.9., ill. 4.4). De én sajna elkényelmesedtem a redmi 1s miui5-én. Így már erre áll rá a kezem. Fényképezésre melyik appot használod? Hívás kijelzéssel nem volt gondod?
-
kovjoe
aktív tag
válasz
xoortes1978 #473 üzenetére
Igazán szívesen. Amúgy pont a led hiánya, illetve a vibeui miui-hoz való hasonlatossága miatt tértem vissza a spanyol srácok által készített multi romhoz (sajna magyarul még nem tud).
-
kovjoe
aktív tag
válasz
xoortes1978 #468 üzenetére
Szia! Igaz én már lecseréltem a nexus romot, de annyi az egész, hogy a ringtones könyvtárba beteszed, amit csengőhangként használni szeretnél, ezután már megjelenik a listában
-
Dzsolo
senior tag
válasz
Nem fog nenni benne a LED, azt olvastan a ROM alatti hozzászólásokban. Mindenki azt ìrja, hogy óvatosan a ROM cserével de a videók alapján egyszerűnek tűnik. Csak letoltöm behúzom a flash tool ba aztan bepipálok mindent és tölti is. 10 perces videókat nézegettem. Gondolom akad még buktató a háttérben.
-
Dominó85
addikt
válasz
Furi, mert a led nálam villog hívás/sms esetén. Csengőhangot még nem néztem, de mindjárt rálesek. Nekem van fent n7player, remélem az jó lesz neki.
-
pane
tag
válasz
xoortes1978 #465 üzenetére
Indiai ROM telefonkönyve alapból tudja a fekete listát hívásra és SMS-re is.
Amúgy Calls Blacklist egy próbát megér. -
keyman
tag
válasz
xoortes1978 #424 üzenetére
Szia!
Ha kipróbáltad a ROM-ot egy pár szóban remélem te is véleményezed....
Kíváncsian várom.Üdv!
-
Dominó85
addikt
válasz
xoortes1978 #424 üzenetére
Híresen xarul optimalizált gamma, szóval nem mérvadó nálam.
Na meg elegem volt a freemium voltából.
-
keyman
tag
válasz
xoortes1978 #400 üzenetére
ÜDV!
Rászántam magam én is a frissitésre.......
ÉS nem bántam meg! KB 1-2 nap míg belakom utána visszajelzek.
A hangerő drámaian megváltozott -
keyman
tag
válasz
xoortes1978 #375 üzenetére
De honnan töltsem le?
És melyiket? -
Dominó85
addikt
válasz
xoortes1978 #366 üzenetére
Mondjuk mert alapértelmezetten a belső flash rom az ahol a teló keresi az iGo-t. Viszont az eddig felrakott progijaid nem fognak menni, ha most állítod át az alapértelmezett mentési helyet SD-re. Szerintem ezzel lesz a bibi.
-
Dominó85
addikt
válasz
xoortes1978 #364 üzenetére
Már nem kell köntörfalazni az iGO előtt, ugyanis megjelent androidra hivatalosan pár hónapja. iGO SzülinApp néven ingyen leszedhető Magyarország térképpel.
-
Dominó85
addikt
válasz
xoortes1978 #360 üzenetére
UDB debugging be van kapcsolva?
-
cs.lev
tag
válasz
xoortes1978 #347 üzenetére
a link alatt mondjuk pont balrol az 5. kep erdekes
illetve az nem a sima K3 note...
-
diablo1984
veterán
válasz
xoortes1978 #340 üzenetére
android-androiddal ilyen egyszerű!
-
diablo1984
veterán
válasz
xoortes1978 #338 üzenetére
persze, memóriakártyára lemented a teljes telefonkönyvet, azt átrakod az új telóba és importálod őket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nintendo Switch
- Iqos cigaretta
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest