- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gagyilovag
aktív tag
válasz
kicsirobi #4652 üzenetére
Én már annyi mindent elkövettem,bypass stb,myracle,de nem akar összejönni,a rom-ok nagy részénél a google csinál mindig egy ellenőrzést,és akkor bukik minden,mert az állítólak kihagyható rész egyes romoknál,inaktívvá válik az átugrási lehetőség..
lásd 424...
Tovább nem akarok kísérletezni,se időm,se türelmemEzt megszívtam,de rendesen,pedig nagyon jó kis készülék.Na mindegy.
-
Dominó85
addikt
válasz
kicsirobi #4572 üzenetére
MIUI 8-as rom van már kint régen. Nekem sokáig az volt fent, most az S433-as van. De a MIUI 8-asban sem vettem észre nagyon hibákat. Annyi volt, hogy a Téma alkalmazás FC-zik benne, így csak a gyári 5-6 téma használható, illetve ha manuálisan betöltesz témákat, azok is.
-
atlitasz
tag
válasz
kicsirobi #3413 üzenetére
Na most már elég tesó nem tudod használni az internetet sem
beirod a youtubba flashtool használata kihoz vagy 40 találatot tudod mit
inkább nem mondok semmit
kameránál csak akkor tussz választani tesó ha csatoltad az sd kártyát oksi
ha nem akkor a belsöre mentHát ez nem igaz minden itt van 3400 hozzászolásban és arra lusta vagy tesó hogy utánna nézz.
-
atlitasz
tag
-
atlitasz
tag
válasz
kicsirobi #3398 üzenetére
Nem válaszoltál azt kérdeztem hogy a TWRP látja az sd kártyát?
!!! ne kapkodj én amikor kezdtem a romolásokat 1 hétig csak olvasgattam a posztokat
szépen összeszedtem pontokba hogy milyen lépésekben csináljam ez sok utána olvasást igényelpl a sony Z2 nél még az is bonyolította az egész romolási procedurát hogy a ddig nem lehetett rootolni míg felnem oldottam a bootloaderét mert le volt zárva
A mtk prociknál ez egyenlőre nem áll fent sokkal egyszerüb a rootolás a rommolás a recowery csere stb
-
atlitasz
tag
válasz
kicsirobi #3398 üzenetére
Szia jó tanács nagyon figyelmesen olvass mindennek utána, mindent megtalálsz csak keresni kell.
Hogyan használd a flahtool programot tessék
Link:http://logout.hu/bejegyzes/szucsati/az_sp_flash_tool_hasznalata.html
szerintem TWRP vel nem tudod elrontani .
Cucou romot csak TWRP vel lehet zip formátum
-
atlitasz
tag
válasz
kicsirobi #3386 üzenetére
Az S424 cocuo92 es féle rom jól kezeliaz sd kártyát .
ja meg ha új sd kártyát érzékrl
Az első indításnál mindig fel tesz egy kérdést hogy el akrod é érni az sd kártyát meg hogy adsz e irási engedély hozzá .
ja meg ha új sd kártyát érzékel........
Ha te ezt nem nyugtázod yes szel akkor nem is fogja látni.A Twpr 3.0.0.3 as látja az sd ét?
-
atlitasz
tag
válasz
kicsirobi #3375 üzenetére
Én A következőkép szoktam eljárni :
1. Az új romot a belsőre másolom /amit telepiteni akarok/ mégpedig a ROM nevü könytárba ezt neked kell megcsinálni .
2. Csinálok az éppen müködő romomról twrp mentést /a mikrosd kártyára/
3. Advanced wipe....System ,Cache, Data ......>Wipe /"ezt a három particiót kell csak!!!-egyébként a felmásolt rom zip is tőrlődik!!!"/
4. Install rom
Reboot és ismerkedem a rommal ,ha nem tettszik akkor
1. Reboot TWRP
2, Advanced wipe....System ,Cache, Data ......>Wipe
2. Restore az éppen elmentett rendszert /a mikrosd kártyáról/
Ha viszont tettszik akkor telepítem az AndroidAssistant app által elmentett kedvelt alkslmazásaimat....
és ha jobb mint az előző rom ,akkor a külső mikrosd kártyáról átmásolom az éppen mentett TWRP romot
a számítógépemre ,és a külső microsd kártyáról hely csinálás végett törlöm.Ha majd kell akkor meg
vissza másolom .megjegyzés :sokat romoltam és a mentéseket nem mindig tudtam visszarakni ,MD5 error miatt ....ezért én
a TWRP beállitásokban a Skip MD5 generation during backup menüpontot bepipáltam.
Azóta minden elmentett romomat vissza tudom gond nélkül rakni a számítógépre átmásoltakból. -
fehermokus
aktív tag
válasz
kicsirobi #3373 üzenetére
Akkor - csak hogy világos legyen - mindent wipe-oltál a telefonon és most nem látja a számítógéped a telefon belső tárhelyét? Ha ez a bajod, akkor cserélni kell TWRP-t. Keress olyat, amit SP flashtools-al fel lehet tenni, utána már feltehetsz vmi újabbat. Ha macerásnak tartod, akkor legalább egy telepítés erejéig szerezz egy SD kártyát - amúgy ez a későbbiekben is jó lehet.
-
Dominó85
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Epson nyomtatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Horizon Forbidden West
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest