Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Hűha, nagyon jó kérdés, mert a gépemen 2 mappa van 2.x és 3.x verziójú is, de hogy anno melyiket tettem fel...
Nagyobb valószínűséggel a 3-as lesz az. Minden fájlnak (jelen esetben TWRP) saját scattere van, hiába az azonos verziószám, tilos másikhoz használni!
Csomagban jönnek, csomagban kell maradniuk (scatter.txt + twrp.img)
-
Dominó85
addikt
A fórumban érdemes a kereső használata, mert a needromon a romok többsége önjelölt vagy másoktól lopó fejlesztők munkája. A Citrancs blogomban megleled jobbra a Google drive-om. Ott fent van (ha a google még nem törölte) TWRP és Flashtool rom is. Én a gyári google alapú romokat mondjuk pont nem ajánlanám, mert többnyire rosszabb és szegényesebb bennük a kamera, a wifi jelerőssége gyengébb és apró, de zavaró bugoktól nem mentesek. Ugyanez igaz a VibeUI romokra is, bár a hivatalos 6.0 és afeletti romok közt vannak betonstabil verziók is. Lásd S422/424 vagy S433 (ez fent is van driveon).
-
-
fehermokus
aktív tag
Szerencséd van, én egyet akartam rendelni, az sem jött meg EU raktárból. Alig bírtam kiverni belőlük a lóvét utána. Amúgy bármi mást rendeltem a TD-ről a kínai raktárból minden megjött, igaz azokat lehetett biztosítani. Eleinte az EU raktárról szállításhoz nem volt biztosítás, úgy tudom mostanában már van...
-
grofnagy
csendes tag
-
Turcy086
tag
-
Dominó85
addikt
No akkor itten gáz van, avagy xar van a palacsintában. Mégis a 6.1.21 van fent nálam. Viszont az Antutu 6 továbbra is fagy, hiába teszem újra... Mindegy amúgy sem arra adok.
És a híresen stabil Cuoco92 rom merre lelhető fel? Illetve a NewPhoenix és az 5.1.1-es Nexus is jól jönne. Ezeket most akarom lementeni és ha kell majd valakinek, akkor a blogban letöltőlinkkel együtt megtalálja majd. Sajnos a needrom.com átláthatatlan a trágyábbnál trágyább romkísérletek miatt. Semmit se lehet tudni az ott fellelhető romokról.
-
-
fehermokus
aktív tag
Ha rákattintok Dominó85 linkjére nekem egy needromos link jön be, ott meg ha a letöltő linkre kattintok, akkor egy reklám oldal jön be azzal a felirattal, hogy reklámtevékenység miatt a oldal készítőjét letiltották és game over. Persze az más kérdés, hogy a mega-n még fent van és némi kutakodás után hozzáférhetővé válik.
-
Dominó85
addikt
Igen egyelőre még él a Cuoco nálam is. Amúgy lementettem a sima Beta romot és a hozzá csatolt cuccokat a needrom.com-ról. Megosztani nem tudom/fogom, mert a lenovo nagyon rászállt a romra. Gyorsban kapja le mindenki magának a Cuoco92 félét.
Na közben bebootolt a rom és van magyar nyelv, gapps, de root nincsen! Ma majd tesztelgetem.
-
elektromosok
csendes tag
Köszi, lehet hogy ez volt a gond? Akkor ez lehet a sorrend nem azonos romnál?
Recovery > Wipe >Swipe to factory reset >wipe >advanced wipe >pipa a Dalvik cache, Cache, system >utána Swipe to wipe. Visszalépés a főmenübe >install >megkeresése a csomagolt fájlnak>rákatt >ha az alap telepítés kész akkor itt kellene gondolom amit írsz a >Swipe to wipe >ujraindít és telepíti a rendszert, így kellene ?
-
bghlaci
csendes tag
Koszi. Ebben benne van a Dolby Atmos? A magyaritas teljes? Meg egyenlore donteskeptelen vagyok a romokat illetoen, kinezetre nekem ez volt szimpatikusabb http://www.needrom.com/download/vibeui-row-s121/ de amint latom ez csak 5.0 android verzio, gondolom ennel jobb a Te OTA verziod, az 5.02
-
Dominó85
addikt
Ez teljesen a gyári kamera videófelvétele. Az első videó azért sima HD, mert a videófelvétel általános minőségre volt állítva. User error. xD Aztán áttettem "Fine"-ra (finom), ami a FullHD megfelelője. Zoomolni (digitálisan) persze tök felelsleges, de kíváncsi voltam rá.
-
kovjoe
aktív tag
-
Dominó85
addikt
Ó én csak azért nem szeretem a Lenovocam-os romokat, mert "sajnos" szemmel látható a MIUI-hoz képest a végeredmények közti különbség. Na meg Amíg a Lenovocam lazán félrefókuszál még tapicskoló fókusz esetén is, úgy a MIUI nem. Illetve a makrós fókusztávolság is jóval kisebb (közelebbre tud élesíteni). Ja és köszönöm a tippet.
-
kovjoe
aktív tag
Adtam egy utolsó esélyt a kijelzőnek, vidéki gyerek révén nem adom meg könnyen magam;-), na ezek után már csak az új rendelés jöhetett szóba:-) (pedig még Winkler is azt mondta, hogy a wd-40 mindenre jó;-)). Szerencsére a gearbestnél volt némi pontom (vásárlás és review), illetve egy visszatérítésem, így 144 $-ból meg van (from UK). Ráadásul a fekete verzió;-). A mikrofon amúgy is vacakolt;-), de legalább van egy plusz akkum:-).
-
Dominó85
addikt
-
Dominó85
addikt
Bocsi, ez nem ellened irányult. Félre ne értsd.
Én azért ajánlom a tiszta SD-s telepítést, mert találkoztam már olyan jelenséggel, hogy másik romból visszamardt szemét okozott nekem FC-t vagy éppen hibás működést egy új rom esetében. Teszem azt feltetted ugyanazt a progit újra vagy visszaállítottad Titanium BackUp root progival és *taccs* és *paff* lett a vége. Szerintem a MIUI Beta 2 utáni Beta 4 is az én user error-om miatt lett leváltva.
Amikor azt írtam, hogy rom-ot se kíméljük a wipeolásnál, félreérthetően fogalmaztam. A rom ugye a telefon saját fizikai memóriája is (ROM - 16GB). Jelen esetben a belső tárhelyre gondoltam (internal SD).
-
Dominó85
addikt
Azért, mert az AnyámTyúkja xarságban van köztük véletlenül 1000 pont (feltételezem mind a két rom alatt lefuttattad a progit 10-10 alkalommal és átlagoltad a pontszámokat), még nem lesz köztük érzetre semmi különbség.
Ajánlom mindenkinek, hogy ha feltesz egy romot a telóra, akkor csupasz,de rendszer által megformázott microSD legyen benne és wipeolásnál a ROM-ot se kíméljétek. Mert komolyan mondom, úgy fikáztok vagy véleményeztek negatívan itt egyes romokat, hogy 90%-uk user error eredetű. Tudom, mert én is belefutottam már hibákba a saját butaságomból.
-
Én az 5.1 alapú Cuoco romról váltottam múlt héten az általad is említett Sense féle romra, de azóta már vissza is került a Cuoco féle.
Az általad írt negatívumokat csak megerősíteni tudom, ugyanakkor egy-két dologgal ki is egészíteném:
- a Sense rom alatt szerintem jóval gyengébb a wifi
- a hangerő brutálisan túl van húzva, szerintem erre semmi szükség
- ilyen lecsupaszított rommal még nem találkoztam, kb. azok a programok sem voltak benne, ami minden romban az "alapfelszereltség" része
- lightflow-val nekem sikerült beüzemelni az értesítési ledet, de csak folyamatosan világított esemény esetén, nem pedig villogottMűködésre valóban gyors a rom (bár az animációk sebessége alapban le volt véve 0,5x-re, mint tudjuk ez is számít) de összességében engem pár nap alatt abszolút nem győzött meg.
-
Dominó85
addikt
Ez a nagyon jónak mondott Cucu malac rom, ahogy látom mégsem olyan tökéletes. Elég gyermeteg hibák vannak benne. Biztosan unjátok már, de a MIUI alatt ilyen problémám nincsen. Sőt, én mondom meg a MIUI Mail progijának mikor szinkronizálhat és mikor nem. És mindezt a Mail megnyitása után egy tapintással és nem a legördülő sávból. Gyors, stabil, nem dobálja a hálózatot és a legjobb a kamerája. Nyilván akinek a belső beállítások rendszerezése idegen vagy nem gyere be, az sohasem fogja feltenni. Beta4 ellenére én lazán a Nexus vagy a Cucu fölé tenném stabilitás és gyorsaság szempontjából. 1x animáció sebességen van alapból, de ha kikapcsolod, akkor wattafak gyors.
-
gps76
őstag
Tableten nem volt gond vele.
Teszteljétek nincs-e más gond vele.
Úgy veszem észre - szerencsére - cucu nem nyúlt bele nagyon,a gyári 2.8-as 1535-ös rom szinte ugyanezeket tartalmazza(az volt fent),csak tele kínai,meg idétlen programmal.
Ez a multilang nyelvet honnan szedik hozzá,hogy gyárilag nincs,csak kínai meg angol? -
Ruddi
csendes tag
divan
Hát nekem annyira szorul, hogy végül csak egy nagyon vékony pengéjű késsel tudtam kivenni. Csak attól féltem, hogy nincs-e benne valamilyen gomb ami lezárja valahogy az akkut, nehogy letörjön. Így is kissé látszik az ügyködésem nyoma. Néztem pár videót a neten és ott teljesen könnyen kiveszi az akkut a gyerek úgy ahogy írod de az enyém úgy látszik valami hibás darab ilyen szempontból.Volt már tízen-valahány telefonom de ilyet még nem tapasztaltam. Beletenni teljesen egyszerű de kivenni mizéria.
Egyébként egyenlőre működik rendesen az a pár dolog amit próbáltam, telefonálás, fényképezés, micro sd kártyát is felismerte, de még csak most fogom próbálgatni. Remélem más gondom nem lesz vele az akkut úgy sem fogom gyakran kiszedegetni. -
szasza0802
tag
Sziasztok. Minden úgy csináltam, ahogy fent le van írva a telepítésben, egy http://www.needrom.com/download/global-brasil-multi-linguas/ romot akartam felrakni.
Elkezdte csinálni, eltelt 10-15 perc, de még mindig csak mentek a karikák a telón, ezért ott hagytam. Reggle láttam lemerült a teló, felraktam töltőre, megint elkezdte a bootolást, de nem fejezte be.....Most akkor mi van?
Kezdjem előről, vagy mit rontottam el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10210U
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest