- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Payskin
tag
válasz
Turcy086 #5417 üzenetére
A hangszórótól balra levő bigyó a telefon tetején. Én jártam úgy még az előző telefonnal (Nexus 4), hogy fóliával együtt vettem, és az eladó rossz (nem rá való) fóliát rakott rá, ami eltakarta a proximity szenzort, így pont ugyanez volt a jelenség, mint nálad: felvettem a telefont, elsötétült, és nem tudtam lerakni a hívást. Le kellett nyisszantani a fólia bal felső sarkát, hogy "kilásson" a szenzor.
fejesg: nem hiszem, a 6-ost sem frissítették már mióta.
-
fejesg2
senior tag
válasz
Turcy086 #5145 üzenetére
Ez bizony egy CM alapú főzött ROM. Nézd csak:
Resurrection Remix ROMResurrection Remix
Resurrection Remix the ROM has been based on CM,slim.omni and original Remix ROM builds, this creates an awesome combination of performance, customization, power and the most new features, brought directly to your Device.
Special thanks to, the CM team,OMNI team ,SLIMROMS and of course to all the supporters
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Turcy086 #5145 üzenetére
Nagyon hivatalosan csak 6.0ig frissült. A közlő tuti félre jelölt...ahogy sok másik is, aki buherált gyárit officialnak jelölte még,pedig ha buherált,az már custom...
Ezekkel a custom romokkal az a baj, hogy az otp smart bank nem megy rajtuk
a magisk hidder-re már immunis..
-
lukacsjeno
tag
válasz
Turcy086 #4563 üzenetére
Most már tapasztalatból mondom, mert felraktam, hogy a K3 Note-hoz ez a rom nem jó.
Nem kezeli le a SIM kártyákat. A7000 modellekhez készülhetett, mert azt írja ki, hogy üdvözli az A7000 készüléke. Magyar nyelve van benne, de a google appok leállnak már wifi kapcsolódás után. Szóval még ez sem az igazi. A7000-hez lehet, hogy jó, de K3 Note-hoz kaki. -
yanpec
senior tag
válasz
Turcy086 #2895 üzenetére
Szia
Èn már cserèltem kijelzőt az enyèmben, 1 hónappal az után, hogy megèrkezett kicsúszott a kezemből ès szintèn a sarkára esett ès betört a kijelző annak ellenère, hogy volt rajta TG.
Nekem a fèl napom ráment a cserère mert nem tudtam, hogy kijelzőtokkal is lehet rendelni, ugyan is abból kiimátkozni az eredeti kijelzőt egy èrdekes ès hosszú művelet.
Itt a link milyet èrdemes rendelni.[link]
Ezzel a kijelzőcsere 10 percre leredukálódik.
Dominónak igèrtem annak idejèn egy leírást a csere folyamatáról, de minóta tudom, hogy így is lehet venni kijelzőt igazából nem tudok mit írni róla mart annyira pofonegyszerű.
Szètszedèsről találsz videót a youtubon.
-
fehermokus
aktív tag
válasz
Turcy086 #2425 üzenetére
Ez érdekes, mert nekem pár setup-os elindítás után már működött ikonról is. Előtte meg hiába volt délelőtt, vagy délután meg sem nyikkant. Egyszer csak kiírta, hogy a rendszernek megoldást kell találnia a rádió problémára - nem tudom mi volt az - és utána már ikonról is el kezdett dolgozni, tehát az általad több rétegűnek titulált.
-
fehermokus
aktív tag
válasz
Turcy086 #2412 üzenetére
SD kártyával semmi gondom nem volt. Az elején megkérdezte, hogy hozzá formázza-e a belső SD-hez, vagy kivehetőre akarom. Mondtam neki, hogy maradjon kivehető, aztán az értesítési sávból kitakarítottam. A fájlkezelőben kért még jogosultságot, hogy biztonságos-e a kártya és törölhet-e róla. Ezeket beállítottam, azóta többé-kevésbé figyelembe is veszi.
Rádiót amíg az ikonjával indítottam meg sem nyikkant. Mutatta, hogy működik, de hangja az nem volt. Mikor a beállításokban lévő FM rádió menüből indítottam, akkor meg volt hangja. 2-3 újraindítás után már az ikonos indításnál is van hangja.
Azért a háttérben futó progikat szépen kilövöldözi őkelme is, de azért még turkálok egy kicsit a lelkivilágában. -
fehermokus
aktív tag
válasz
Turcy086 #2402 üzenetére
Tettem még egy kísérletet a 6.0 Cuoco rommal. Tényleg egy kicsit csiszolt rajta a srác, rádió szól (beállítások menüből indul
és még RDS is van benne) és kellemesen fut. Bár Antutu test alatt röcögött, mint a fene mégis magas pontszámot ért el(???). Nem tudom, hogy mi alapján pontoz a program, láthatóan nem a gördülékenység érdekli. Maxx audio saját hangszóróján hallgatva szépen szól, fülesnél ki kell kapcsolni, mert különben csak bolhák zaja lesz. Van még egy pár újítás a szoftverben, ami előnyére válik a telefonnak.
Most tesztelem, hogy vajon megjönnek az üzeneteim, vagy ez is kilövöldöz mindent, ami a háttérben kellene, hogy menjen. -
fehermokus
aktív tag
válasz
Turcy086 #2402 üzenetére
Én két hete próbáltam és nem volt ilyen kezesbárány. Alapból nem ment az fm rádió - nem szólt - majd mikor feltettem az ota-t akkor meg belassult, mint állat. Konstansan hozta a 38.000 pontot Antutu-ban. na meg látványosan laggolt is.
A szokásos gond ezzel is előjött, hogy a levelezőmet a háttérben kilőtte és nem jöttek meg a mail-jeim. Na meg persze a FB-ot is és egyebeket...
Pofára szerintem is tetszetős, de mondom az én telómon nem teljesített jól. Ezek után - mármint, hogy nálad működik - lehet, hogy teszek még egy próbát, hátha javult a helyzet, ha nem akkor várok, amíg a hivatalos gyári rom ki nem jön.Hú szokom ezt az új TWRP-t magyarul, hát már mindent megszoktam angolul alig találom meg a menüpontokat
. Asszem visszateszem inkább angolra, akkor legalább tudom, hogy mit csinálok (?).
-
fehermokus
aktív tag
válasz
Turcy086 #2133 üzenetére
Az tény, hogy ebben a formájában használhatatlan. Se GAPPS, se fájlkezelő. Kell egy kicsit kreatívkodni, hogy valamennyire is lehessen használni. Pofára mindenesetre OK, már csak a belcsínyt kell egy kicsit gatyába rázni. Sok funkció rendesen működik is, de van jónéhány, ami meg nem, vagy bugosan.
Így aztán várunk még egy kicsit.
-
Dominó85
addikt
válasz
Turcy086 #2057 üzenetére
És ezt miért nem integrálják be a "nagyok" a romjukba... Ez a CM, már nem ugyanaz a CM. Eladták a lelküket a pénznek.
Aksi beszámoló ismét: Eddig nem is vette a töltést a telefon.
Öcsém, egy hatalmas dispute-ot fogok nyitni a kicsi kínai ellen. Több, mint egy órát volt a gyári 2A töltőn a telefon és most hogy lehúztam, kiírja, hogy 1% van az aksin. Mi a faxt képzel a kicsi kínai? Azt talán, hogy nem vesezem észre hogy nem megy a telefonom (ami napi használatban van), mert gagyi az aksi amit küldött?
A helyükben a képem leszakadna.
-
Dominó85
addikt
válasz
Turcy086 #730 üzenetére
Jaaaj legyél mán türelemmel. Az 5.1.1 is tökéletesen megy a telefonon (Nexus 5 - magyar). Sőt nálam az 5.0.2 is faxa (MIUI V7 Beta4 - angol). Először nézzük meg mit hoz az Android 6.0. Főleg ennél a zöld droidos rendszernél nem mindig jó az újabb... Lásd 4.0 ICS jobb aksiidő, mint 4.1.2 vagy akár a 4.4.X. Aztán az 5.0.0 ezerszámú bugjáról ne is beszéljünk, amit a nagy gyártók elvileg az 5.0.2-ben javítottak csak. A legtöbb gyártó pedig ha már 5.0.2-re frissítette a telóját, azon is ragadt és az 5.1.1-et ki se tolta rá. A mi K3 Note-unkra térve pedig van A6600, A7000, A7000 Plus, van a K50-T5 és a K50-a40 (amik ugye a K3 Note-ot fedik)... Szóval ne nagyon várd idén a 6.0-át a telónkra. Jó lesz az jövő nyár végére is. Előbb pedig max portolt romokat kaphatunk, ha megszerzik hozzá a szükséges fájlokat.
-
cs.lev
tag
válasz
Turcy086 #279 üzenetére
Nem akartam okoskodva leirni, de ellenoriztem hogy az allomanyok ugyanazok!
nem csak a meret a lenyeg
md5 hash-el ellenorizve pl. egy allomanyra, akkor ha csak egy enter kerult a forraskodba akkor is mas lesz a hash! Viszont itt a letoltott allomanyoknak ugyanaz volt a hashe. ezt ellenoriztem -
Dominó85
addikt
válasz
Turcy086 #279 üzenetére
Igen sajna ez előfordulhat. Azért lenne már végre jó egy MIUI rom, mert abban a memória kezeléséért nem a rohadt bloatware-es CCleaner felelne, hanem a MIUI saját ram kezelője. No meg nagy valószínűséggel a videózás és a kamera is normálisan működne benne. Eddig egy rom alatt sem ment a videózás tökéletesen... Ez azért cinkes a Lenovo-ra nézve.
-
Dominó85
addikt
válasz
Turcy086 #240 üzenetére
Ezek a Sensation rom alatti képek? Csak mert lehet én vagyok túl igényes vagy mi a szösz. De so-so a képek minősége. Az AOSP alatt voltak eddig szerintem a legjobbak. Ha jönne végre egy tényleg MIUI rom, akkor attól várhatnánk némi javulást. Én most a K50-T5RUSS orosz romot tolom. Lefagyasztottam és kitöröltem valamennyi bloatware-t. Így a rom nagyon pöpec és minden elindul egy szempillantás alatt. Illetve ennél érdekes módon nem tapasztalok számottevő melegedést sem hosszú játék alatt/után.
-
Dominó85
addikt
válasz
Turcy086 #236 üzenetére
Hű ha tudnád mennyit xopok jelenleg a rendszerrel.
Most a legelső out-of-box bloatware-es vackot tudtam feltenni. A többinek valami nyűgje van eddig. Megpróbálom kicsit kigyakni ezt a bloatware-es romot és lehet belakom. Nekem az ebben lévő Lenovo fícsörök nagyon bejönnek és jó lenne valahogy megtartani őket.
-
Dominó85
addikt
válasz
Turcy086 #166 üzenetére
Hehe nálam is volt ilyen 2x. Balul elsült flashelés eredményeként a winfos 8.1 alatti MTK driver elszállt... LOL. Miután újratelepítettem minden ment simán. Ma este érek csak haza, de megosztom majd a dolgokat.
Más: Bloatwsre mentes rom soha nem lesz, mivel drága Lenovo-ék ezt a Cleaner xart gyökeresen beledolgozták mind az AOSP, mind a VibeUI romokba. Nagy tapsot nekik!
-
-
-
-
Miksa1
csendes tag
Sziasztok,
Aki már kézben tartja a telót. meg tudná erősíteni, h tényleg van rajta notifications LED? Igen, tudom, pár HSZ-szel ezelőtt volt róla szó, de ahány képen nézem a telót, mindenhol csak a kamerát látom az elején (tetején).. Vagy nem a szokásos helyen, fent van a LED? Én is Jiayu S3 és K3 Note között dilemmázok, de én már eleget mókoltam a G3T-t, olyan telót szeretnék, amihez már nem kell hozzányúlni.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Bittorrent topik
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Philips LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest