- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
lukacsjeno
tag
Köszi, de akkor ez már bukta. Valakinek csináltam a telóját, de kijelentkezéssel nem foglalkoztam, csak egyből gyalu, és fel a Cuoco ROM. De végülis mindegy, mert az illető fogja újra használni, csak gondoltam belépek, és megnézem, hogy minden fasza-e. Bár mi lehetne rossz, ha már idáig elmegy :-)
De mindenesetre ezt jó tudni, köszi az infót még egyszer :-) -
-
mazsiii92
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni. Tegnap vettem a telefont itt a hardveraprón, az alábbi rendszerrel használom (képen mutatom), és szeretnék is maradni ennél (mert bejön, meg nem értek a cserélgetéshez), de egy dolog nagyon zavar: egy sim kártya van beletéve, és a térerő jel mellett ott egy kis 1-es, de azt nem látom, hogy milyen a hálózati erősség / típus, arra gondolok hogy 4G vagy 3G stb.. Csak akkor tudom meg, ha bekapcsolom a mobilnetet, de az előző telefonomnál android 4.4.2-nél vibeui 2-nél ez ott volt. Mivel gyakran átutazom falvakon, jó lenne tudnom hogy hol tudom használni a mobilnetet anélkül hogy be kellene kapcsolni.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy valahol ezt elő tudom hívni? Már szinte minden beállítást átnyálaztam az adatkapcsolattól a sim kezelésig az értesítési sávon keresztül (tudom nem így hívják ezeket de most fejből nem jut eszembe a menüpont pontos neve.. ) és egyszerűen nem találom. Ha valaki tud segíteni, akkor kérem ne tartsa magában
(tudom ezen a képen nincs is sim kártya beletéve, ennyire nem vagyok buta, de később fel tudok tenni olyan képet is, ha gondoljátok)
-
-
gulupeti
senior tag
Sajnos azok a hozzászólások később születtek, mint ahogy én felraktam.
Mindegy visszatértem mentésből erre: "K3_NOTE_MM_6.0_1610_v15_ROW_D_GOOGLE_CUOCO92", mert a 424 kijelző érzéketlensége már kiakasztott.
Ez a változat most frissítésre kínálja ezt: VibeUI_V3.5_1621_7.85.1_DEV_K50-T5 (a zöld színű system update-ben, mert van ugye egy piros is)
Ez kb. ugyanaz, mint amiben nem ment a névjegy szinkronizáció V3.5 - 1621, érdemes lehet ezt felrakni vagy itt is előjöhet a hiba? Van rá esély, hogy csak angol nyelvem lesz? -
gulupeti
senior tag
422 volt fent nekem is, több frissítés is jött rá, jelenleg 424, de a kijelző egy katasztrófa, sőt mintha 422-nél nem is lett volna jelen ennyire ez a probléma. Úgy vártam a 6.0-át mint, a messiást, de engem ezidáig nem nyűgözött le.
Mindegy, akkor egyelőre várok és kipróbálok valami mást. Köszönöm!
Jó ez a telefon, jó ez a telefon, de eddig tökéletes rom, ami minden szempontból, mindent igényt kielégített volna, sajnos még nem volt rá. Nekem legalábbis nem. -
yanpec
senior tag
Ez abszolút nem normális. De ne is nèzd a statisztikát mert baromságot ír. Nekem 66%n van az akku. ès 2,5 óra kèpernyőidőt ír, ami ha igaz lenne akkor vernè a 6.0 romokat.
De az is igaz, hogy minden programot ami nem kell korlátoztam ha lekapcsolom a kijelzőt, sőt az internethozzáfèrèseket is beállítottam rendesen.
De ez a MIUI azt kell mondjam tökèletes, nem is fogok váltani.
-
gulupeti
senior tag
Fel lehet rakni recovery alól recoveryt. Igaz CWM alól TWRP-t még nem próbáltam, de régebbi TWRP alól simán tudtam frissíteni egy újabb TWRP-re, valamint újabb verzióról vissza a régire is. (Az új verzió nem látta a régi backupot, ígyhát megpróbáltam.)
Első körben igaz kell hozzá az általad is említett program vagy az SP Flash tool, de utána tapasztalatom alapján működik a dolog. -
-
-
yanpec
senior tag
Èn mèg nem találkoztam az èrzèketlen kijelző szindrómával, pedig minden 5.0s romnál problèma volt.
A wifivel is gondok vannak, folyamatosan ledobál.(nem biztos, hogy a teló hibája), de az igen, hogy èszleli ès nem csatlakozik vissza automatikusan, holott be van állítva.
Úgy veszem èszre 3 nap után kezd megzakkani.
Ma mèg várok de ha szarakszik megy vissza a 1611 cuoco rom.
-
yanpec
senior tag
-
yanpec
senior tag
Ez honnan veszed, hogy majdnem 8 óra üzemidőre jön ki a kèpernyő idő??
Èn csak azt látom, hogy 1 óra 51 perce megy az utolsó teljes töltès óta, ès ebből 1 óra 26 percet kikapcsolt kijelző mellett kèszenlètben.
Na most, ez azt jelenti, hogy nem több 25 percet volt bekapcsolva a kijelző összesen ès így most 76%n áll az alku...Na most, ha 24% merült 25 perc kijelző idő mellett ès ugyen ez a tendencia megy tovább akkor, nem kevesebb mint 79 percre fog kijönni a kèpernyő idő ami 1 óra 19 perc.
Ez igen csak elmarad a 8 órától!!!!!!!!!
-
Buszos
aktív tag
Format data - yes ?
Sajnos én még CWM-en nevelkedtem, nem ezen a bonyolult TWRP-nÉn e szerint csinálom:
9. Tedd fel a ZIP formátumú és CWM/TWRP alól feltehető romot az SD kártyádra
10. A 7-8. pontokat ismételve lépj be a TWRP-be
11. Wipe -> Advanced wipe -> Cache és Dalvik cache (csak ezeket pipáld be, a többi mellett ne legyen!)
12. Apply Update from External Sd Card - keresd meg és válaszd ki a telepíteni kívánt rom zip-jét
13. Confirm Update / Flash Rom - engedélyt adjunk a flashelésre és várjunk.
Megjegyzés: ne essünk pánikba, ha a kijelző elalszik.
14. Ha készen van, akkor Reboot system
Megjegyzés: az első bootolás akár 10-15 percig is eltarthat! -
Dominó85
addikt
Az a 1608, ami nekem fent van VibeUI 3.1 alapú. Nem tudom van-e 3.5 alapú is e 1608-ból. Már én is elveszek a rengeteg verzióban.
Ezért is maradok ennél, mert egyszerűen nekem megfelel. Névjegyeket jól kezelei, wifi, BT 3/4G ok. Gps remekül keres/talál/tart. No meg én nagyon minimalista vagyok apkok terén. Galéria helyett Quickpic, Video helyett VLC és kb ennyi. Fent van még az Aliexpress, BKK futár apk.
-
Dominó85
addikt
Megnyugtatták, hogy a 1608-ban semmi ilyen nincsen. Mindennapos használatra teljesen tökéletes és a kamera minősége is közel miui szint. A különböző FC-k pedig szerintem azoknál jönnek elő, akik képesek Titánium backup-val feltenni a progikat. Illetve az SD karijuk vagy a belső tárhely korábbi rendszer szemetétől nem mentes. Én mindig szűz telepítést csináltam és érdekes módon soha egyik hiba nem jött elő, csak az amit Cuoco92 előre leírt.
-
Ice-ozsé
tag
Hát ez hihetetlen.
Mi azzal a probléma, hogy valamihez nem értek és ezért szeretnék egy "szakembert" megkérni, hogy egy bizonyos összegért cserébe csinálja meg?
Ha valaki nem ért a villany szereléshez nem fogja átvezetékezni az egész lakást.
Vannak olyan dolgok amihez az ember jobb ha nemnyúl mert többet árt mint használ.
Képzeld a múltkor voltam olyan hülye, hogy a mosógépünk bedöglött és szervizbe vittem, ahelyett, hogy darabokra szedtem volna és online megtanultam volna egy szerelői dolgot.
De tényleg befejeztem, mert nem látom sok értelmét ennek. -
gulupeti
senior tag
-
Laza...
addikt
Igen, de én pl. úgyis chrome-t használok
Amit még ajánlok a playről a speed up swap, [link]se döccenés, se semmi a telón, azt hiszem maradni fogok ennél a romnál. Ami hiba (már akinek), hogy bekapcs után a mobil adatforgalom alapból be van kapcsolva. Nekem korlátlan a net, ugyhogy nem zavar
-
yanpec
senior tag
Szia
Egyenlőre mèg hasonló se. Sőt ha pontos akarok lenni mèg semmi hibával nem találkoztam, igaz mèg csak 1 napja nyúzom, de az akkuideje az lenyűgözött
. Sose gondoltam volna, hogy ennyit fog dobni rajta. Több mint 4 óra kèpernyő idő.
Az èritőkèpernyő olyan èrzèkeny amit mèg eddig nem tapasztaltam, ès nem jelentkezik semmi anomália ezzel kapcsolatban mint az 5.0-s romoknál.
-
Toth_Jani
őstag
Kell a 4G, ez olyan mint ahogy a böngészőkre mondták, az X64-es verziók azért vannak hogy végre a maradék memóriát is fel tudják használni.
A 4G pedig azért van hogy a szerintem drága 2-4 GB-os mobilinternet roham tempóban fogyjon le, és az előfizető sikítva rohanjon még befizetni 5-10 ezret azért hogy ne otthon a fotelban kelljen neki 4K minőségben Youtube videókat nézni. -
-
fehermokus
aktív tag
Nekem most a legfrissebb van fent az összes update-tel együtt. Lassan használható lesz mindenki számára
. Most már eltűntek a rendszeres laggolások, és egész kulturált lett. Ami különösen tetszik az az RDS-es rádió. Ha így le lehet kódolni, akkor eddig vajon miért nem tették meg? A notification Cuoco szerint ok, nálam zajtalanul történik. Első nap jó volt, aztán "leszokott" mindenféle zaklatásról
. Nem lövi ki a programokat, ez klasszul megy, de vagy van kedve villogtatni a led-et, vagy nincs. A visszajelző hangnak meg jó esetben a legvégét lejátssza, de általában ebből semmi sem lesz - hangsúlyozom, hogy nálam.
-
-
fehermokus
aktív tag
Én azt tapasztaltam, hogy csatlakozik, majd kis idő után egy kicsit kihagy, újra csatlakozik, de utána nálam nem csinálta többször - vagy nem vettem észre. 6-os android alatt nem tapasztaltam ilyet, csak az 5-ösökkel. De mi gondod van azzal az elvesztegetett 2 másodperccel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest