Hirdetés
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsirobi
tag
válasz
gagyilovag #4590 üzenetére
Segitség kéne
Gagyilovaggal szenvedünk itt hajnalban
Már megadtam a google fiókomat is, először megváltoztattam a jelszavam. De utána már inkább az eredetivel próbálkoztunk. Kiszedtem a google fiókból a telefont, de továbbra is kéri -
kicsirobi
tag
válasz
gagyilovag #4547 üzenetére
Van most valahol stabil MIUI 8 -as , vagy nugátos ROM?
Válaszokat előre is köszi[ Szerkesztve ]
-
kicsirobi
tag
Sziasztok,
Én most készülök megválni a "sárgatestűmtől"
.Bár az enyém fehértestű. Privátba lehet érdeklődni.
-
kicsirobi
tag
válasz
atlitasz #3417 üzenetére
Srácok. Sorry ,ha ennyire nehéz eset vagyok. Én se értem.Kipróbáltam:
-micro sd bent,tudok kamerázni,de nem tudok tárhelyet váltani.
-leválasztom, nyíg ,hogy tegyek be sd-t.
-tárhely persze adott,ahogy írtam.
Higgyétek el nem vagyok fogyatékos, legalábbis remélem :-) Nem is az első romcserèm,persze más telókkal.Ha elèg belőlem, megèrtem.De nem hiszem, hogy van jobb magyar fórum, ahová fordulhatnèk.
Ha esetleg a türelmesebb kollègák ,inkább privátban segítene,azt is megköszönnèm.Vagy szám csere után telefonon ,hátha jobban menne. -
kicsirobi
tag
válasz
atlitasz #3401 üzenetére
Köszönöm szépen. Csak azt nem tudom még mindig ,hogy tudom újra használni a belső memóriámat
A romot felraktam, flasheltem ,minden kész. De ahogy irtam ezelőtt, véletlenül mindent wipe-oltam,még az elején, és azóta nem tudom visszahozni a belső memóriámat
Erre keresek megoldást.
Domino mondta, hogy SP flashel romoljam, de csak azt nem értem, hogy mire gondolt, mivel a blogjában ezt nem látom ,csak hogy a twrp-t hogy tegyem felKöszönöm szépen mindenkinek, de a belső memóriára kéne megoldás
Mint amikor van egy vinyó van rajta 1tb hely, de nem tudod használni , amig nincs particionálva[ Szerkesztve ]
-
kicsirobi
tag
válasz
Laza... #3393 üzenetére
Igazándiból új vagyok a needromon.
Próbáltam a Couco rom scatterjét beletenni a flastoolba de semmi
Azt se tudom angolul mit keressek.
Ahogy kiveszem a szavaitokból annyi kéne, hogy ne Twrp- vel flasheljem a Couco romot, hanem Flashtoolal.
Vagy egy linket adjatok légyszi, vagy ha van leirás irányitsatok oda. Tényleg keresem, de nem lelem. Lehet én megyek el mellette.
Nagyon köszönöm. -
kicsirobi
tag
Sp flashttol-al felraktam a TWRP 3.0.0.3-at ,és utána wipe. Feltettem Couco 424-es romját, és ugyanúgy kéri az sd kártyát ,miközben még benne is van
Tényleg kéne segitség ,ha van esetleg Miskolc, vagy Miskolc közeli kolléga
-
kicsirobi
tag
válasz
fehermokus #3381 üzenetére
Szia.Mindent Domino oldaláról szedtem.Azt hiszem ott 2.8.7 van.
-
kicsirobi
tag
válasz
fehermokus #3372 üzenetére
Nincs benne SD
De amit már irtak, hogy sajnos wipe-oltam minden tárhelyet( leirás alapján csináltam ), és ezután nem találja a belső tárhelyet, de van. És nem találom a megoldást, hogy hogy lehetne visszahozni.
-
kicsirobi
tag
Na megjött a telefon, fel is raktam Cuco-t a (legújabbat), viszont a tárhelyemet nem látom sehogysem.
Szabad még 8 gb, de a se a gépen nem látom ,se a telefonon nem látom a cuccokat amiket elvileg gépről rámásolok.A kamera is SD kártyáért sikít. Az egyik felhasználó írta ,hogy wipe-olt mindent Sd kivételével.Lehet az a gond?
Segítségeteket előre is köszönöm -
kicsirobi
tag
Sziasztok. Elvileg már az országban van a telefon. Olyan romnak a linkje kéne nekem ami tuti jó a t3s verzióhoz,persze úgy hogy a t50 és legyen vagy mi :-) Bocsi de izgulok hogy milyen lesz :-)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínából érkezett a Lenovo phabletje, amely irgalmatlanul sárga, meglehetősen méretes, hardveresen pedig a középkategória felső szegmensébe tartozik.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával