- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Payskin
tag
válasz
ho.zoltan #2308 üzenetére
Tegnap 11:30 óta (19 és fél órával később) most vagyok 37%-on, tehát 14%-ot jöttem lefelé, igaz, tegnap este nem BKV-val jöttem, és nem hallgattam podcastot.
Nem tudom, nálad hogy van beállítva, én alapból tiltom a BT-t és a Wifit is ki szoktam kapcsolni, hogy ne "találjon" menet közben mindenfelé hotspotokat, mert úgysem csatlakozom fel. Ha valamit le kell tölteni, akkor útközben a mobilnetet használom, itthon meg a melóhelyen visszakapcsolom a Wifit. Ennyi. Telefonálás + Uber + BKV Futár + Pocket Cast + Calendar + Clock + céges chathez Slack, "trónoláskor" esetleg PixWords, WordBrain. Ezzel ki is merítettem a teljes app-skálát. Én ilyen anti-okos felhasználó vagyok.
-
Payskin
tag
válasz
ho.zoltan #2299 üzenetére
Aki Nexus romot használ, meg tudná mondani mennyi az aksiideje?
Vasárnap délutáni feltöltésből még van 51%-om úgy, hogy tegnap 2 órát podcastot hallgattam rajta, ma pedig egy órát WAZE-eltem reggel, és közben beszélek rajta napközben, BKV Futár reggel és este, és meg podcastokat is töltögetek lefelé.
Olyan 2 és fél - 3 naponta szoktam tölteni, előreláthatóan holnap délelőtt fogom itt bent a melóhelyen.
-
fehermokus
aktív tag
válasz
ho.zoltan #2302 üzenetére
Az NV Ram-ban tárolódik a telefon egy csomó beállítása - mint PC-nél a bios - többek között az IMEI, SN szám is. Ha erről készítünk mentést, akkor ha fejbe is csapja egyik-másik rom, vissza lehet állítani.
NV Ram backup:
1 TWRP telepít, célszerű valamelyik újabb típussal nyomulni, én a 2.8.7-et szeretem
2 Recoveryben teló elindít
3 Backup menü kiválaszt
4 Kiválasztjuk, hogy melyik tárolóra mentsen (belső, vagy külső SD)
5 A Partitions pontnál csak az NV Ramot pipáljuk ki - és swipe to backup
Ezt célszerű így megtenni, utána jöhet MIUI, meg bármi IMEI-t fejbe csapó rom, mert a restore-ral vissza lehet állítani. -
-
elektromosok
csendes tag
-
Dominó85
addikt
válasz
ho.zoltan #2023 üzenetére
1. Azért csak óvatosan a sok flashelgetéssel
2. Inkább olvasd el mások véleményét és utána cserélj romot (ha ezek után is kéne)
3. Vannak romok, amik Flashtool alól és vannak amik CWM/TWRP alól tehetőek fel.
4. Nexus, Cuoco92, MIUI, Phoenix, mind CWM/TWRP alól tehető fel.
5. Custom recovery Flashtool alól tehető fel, olvass utána
6. Utánolvasás nélkül egy dolog biztos -> téglásított K3 Note -
elektromosok
csendes tag
válasz
ho.zoltan #1950 üzenetére
Ha egyszerűbbet keresel Nexus V2, ott telepítheted a call recordert , minden hívàst rögzít 100%magyar. Fullosabb a Cuoco92 V3 romja ott beêpített rôgzítõ van, pàr hozzàszólàssal ezelõtt van leírás a beàllításról. A Miui rom csak manuâlisan vesz fel. A telepítettekkel õsszeakad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest