- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
kistraki
csendes tag
válasz
#19103744 #4869 üzenetére
Keress másik fórumot magadnak, úgy látom szeretsz beszélgetni'. Vegyél magadnak galaxy 99 -et vagy iphone 100-ad és akkor nem kell az olcsó szarral bíbelődnöd. És ne égesd magad ilyen telefonnal, nehogy meglássák mert a végén kinevetnek, és leég a pofádról a bőr hogy ilyenolcsó kínai telefonnal jár . Ráadásus lehet hogy sárga a hátlapja.
JÓ Reggelt.
-
Dominó85
addikt
válasz
#19103744 #4859 üzenetére
Szerintem annyi az egész hogy az elvárásaiddal nem találkozott a telefon, mert ugye hibákat generált neked. Egy picivel több szerencsével jobban megkedvelted volna.
Én még 120eFT-ig se megyek. Gondolom itt a szolgáltatói árra mutattál. A Zuk Z2 például 75.000Ft két év EU garanciával és bőven az egyik legjobb ajánlat. De van a Meizu, Huawei és még a Samsung esetén is olyan modell, amit a te ársávodban már tényleg tudnék ajánlani. Ugyanakkor be kell látnunk, hogy nagyon sok ember képtelen kiadni ennyi pénzt egy igazán jó készülékért. A gyártók pedig tudatosan "szinte" csak xarral dobálják az embereket az olcsó vagy még annak se mondható telóikkal. A K3 Note varázsa a most már picit ugyan koros, de decens erejű hardverben, 2GB memóriában és a 16+GB hattértárban, a fullHD ips kijelzőben és a jó szoftveres támogatásban rejlik/rejlett. Még az android nougat-ot is meg fogja kapni. 35.000 Ft körül pedig itthon szinte csak bóvlit kapni...
-
Dominó85
addikt
válasz
#19103744 #4857 üzenetére
"felvállaljam" - bocs de ez szánalmas. A Xiaomi Mi4i ennél a telónál csak kamerában volt egy hajszállal jobb, mégis felvállatam és eladtam. Nem tudom mi ezen a szégyellnivaló? Mi? Senkit se bántasz meg mert a kritikád nem helyénvaló. Olyan írta, aki nem közénk való, csak szerinte lealacsonyodott ezzel a készülékkel a szintünkre. Bár nekem ez a szint tetszik, mert nagyon jó a társaság és közösségi szellem.
Adtam én már el mások szemében vacak dolgokat is. Attól én még nem leszek kevesebb, hogy nem csak menő dolgokat adok el. Kicsit sok az ego, nem?
-
Dominó85
addikt
válasz
#19103744 #4854 üzenetére
Szerintem neked ez a topik nem való. Nem tetszik a telefon? Add el, de a vergődésed kicsit szánalmas. Neked csak csúcsteló való, vannak ilyen emberek. Nincs is ezzel gond. De te tényleg nem tudod helyén kezelni eztbaz eszközt. Számodra létezik azbúgymond tökéletes és minden más xar. Szerintem nem caak én látom itt így. Próbálunk kedvesen mindenben segíteni, te meg mocskolódsz. Menj akkor külföldi K3 Note topikba segítségért. Hidd el ott se fognak ilyen stílussal szeretni. Belekötsz mindenbe amit írok, ugyanakkor tudhatnád, hogy a végletekig kielemeztem a telefont két cikkben is. A másodikat "Őszintén rovat" ajánlom figyelmedbe. Vagy próbálj meg normális stílusban beszélni itt mindenkivel vagy nem kérünk belőled. Egyébként pedig nem akarlak kiábrándítani, nem is tudnálak, de a felső kategóriás több százezres telóknak is legalább annyi baja van, mint a középkategóriásnak. És jöhetsz azzal, hogy abba jobb a kamera, verem egy DSLR-vel. Szebb a kinelzője, én inkább a csajokat bámulom. Aksiban viszont kivétel nélkül egyik sem virít. Ha külön modellekről kérdeznél olyanokat tudnék mondani, hogy egy normális felfogású ember többet nem venne csúcstelót itthon.
-
Dominó85
addikt
válasz
#19103744 #4850 üzenetére
A telefon és az MTK becsmérlése helyett inkább vegyél egy Kirin 960 vagy Snapi 820/21 vagy pár hónap és 835-öt. Érdekes módon a K3 Note-ból eladott a Lenovo minimum 7.000.000 darabot. Már a 3. gyártósort kellett elindítaniuk. Nyilván több darab esetén nagyobb a hibaszázalék is. Bár ha annyira szemét telefon lenne, mint amennyire mondod, kollégám se vett volna bele új kijelzőt. És itt a fórumon még jó pár ember, aki véletlenül betörte. Minden készüléket a helyén kell kezelni. Ez egy középkategóriás, igen jó ár/tudás/minőség arányú telefon volt 1-2 éve. És a mai napig az itthon 40-50.000-es ársávban kapható telefonok többségét bizony sok szempontból veri (úgy hogy jelenlegi ára 30-35.000Ft körül van). Egyetlen hátránya a hazai garancia hiánya. Bár Lenovo A7000 néven itthon is kapható volt (75.000Ft nyitóáron). Míg a kinti hardveresen nem korlátozott akkor volt 55.000 Áfa-val...
-
Gézengúz
addikt
válasz
#19103744 #4850 üzenetére
Ne idegeskedj próbáld ki a Cuoco 424-et, nekem is csak az megy szépen, de az olyan szépen, hogy na.
Más! Nem tudom mitől van de a Lenovo Yoga tabom, olyan hosszú üzemidőket tud produkálni, hogy kész. Oké mondhatnám, hogy 9000es akksi van benne. De nem ettől van 2-3hetes üzemideje, jó ilyenkor keveset nyomkodom. Dehogy a Snapdragon valami őrületesen le tudja altatni az hihetetlen. A teló meg készenlétben 2 óránként veszít 1%-ot. Gyanítom, hogy az MTK/Snapdragon különbség lehet, persze a teló jóval gördülékenyebben tudja kezelni a multimédiás tartalmakat.
-
JKalo
tag
válasz
#19103744 #4797 üzenetére
nálam is ez a hiba, annyi különbséggel, hogy a menüben sem müködik :-(. Normál módban mindehol inaktív, viszont Recoveryben tökéletesen müködnek. Ebböl én arra következtetnék, hogy szoftver jellegü lehet a hiba, amit én sajna Rom-cserével nem tudtam orvosolni :-(
A TD-nél reklamáltam, és oda jutottam velük, hogy egy magyar szervizben javítassam meg és megosztják a javítás ktg-et. Most az ajánlatra várok - [link] - ....
-
Dominó85
addikt
-
Dominó85
addikt
válasz
#19103744 #4102 üzenetére
Szia,
a T5 és T3S közötti különbségeket már párszor kitárgyaltam. Légy oly szíves a keresőt használni jobbra fent.A needrom-on a Lenovo -> K series -> K50-ből kell romot választanod. De ismételten a kereső használatát javaslom ajánlott romok szempontjából.
A témaösszefoglaló rég létezne, ha nem ennyire fafejű, makacs emberek ülnének a PH vezetői székeiben.
-
Dominó85
addikt
válasz
#19103744 #3995 üzenetére
Sajnos nincs igazad. Ahol van téma összefoglaló, ott azt sem olvassák el. Jó pár ennél pörgősebb topikban otthon vagyok és SZÉGYEN olvasni a sok, elkerülhető HSZ-t. És már tényleg fárasztó ám ezeket a dolgokat milliomodik alkalommal is leírni.
Én utoljára dióhéjban leírom a FAQ-kra a választ.
Teljesen magyar rom?
NINCS, kb 95-98%-os VAN egy pár.Melyik a legjobb rom?
Ennél hülyébb kérdést... Kinek mire van szüksége, mi a fontos.TWRP, root, flashtool
Aláírásomban a BLOG, kimásol, megnyit, olvas, értelmez. Aztán kérdez...Milyen android van rá?
5.0.2 - 6.0.2-ig minden! MIUI, Aosp, CM, gyári, LewaKinek a romjai ajánlottak?
Cuoco92, Slick, GreeshanMi a különbség K50-T5 és T3S között?
T3S az új gyártósor modellje, nüanszokban eltérhet a modemje, ezért romoknál előfordulhat modem.zip, amit fel kell tenni pluszban.Mi az a K50-a40?
Az indiai piacra szánt K3 Note kódneve, szintén előfordulhat modem.zip plusz melóbaMi a különbség a kínai Note és a hazai A7000 (Plus) között?
A7000-ben csak HD a kijelző, 8GB a tárhely, de tudja a B20-at, ellenben MT6752M van benne.Ha kihagytam valamit, majd más kiegészíti, nekem ilyenre több szabad kedvem már nincsen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- Konteó topic
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Medence topik
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest