- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fehermokus
aktív tag
válasz
gulupeti #3639 üzenetére
A VibeUI-s ROM-ok között csak az 5.0-k vannak a topon. Az 5.1-k már nem annyira kidolgozottak, a 6.0-k meg szerintem nem alkalmasak a használatra, de ez csak az én véleményem.
Amúgy érdekes, hogy a kijelző érzéketlenséggel mennyit küzdötök az S424-esnél, mert nekem a legutóbbi frissítés óta teljesen rendben van. Előtte volt, hogy gyakrabban, vagy ritkábban előjött, most megszűnt ez a dolog.
Talán mégsem egyforma minden vas attól, hogy felmegy rá a firmware... -
atlitasz
tag
válasz
gulupeti #3502 üzenetére
Szia van rajta képernyővédő?
Ha igen mert azzal együtt kaptad kézhez akkor az is okozhatja .
Én is szenvedtem ezzel a hibával ,gondoltam leveszem róla .
és vagy ötször érzékenyebb lett.Amit levettem nagyon vastag és
fura merev volt .amikor meghajlítottam millió kis darabokra töredezett,
mégis egybefüggő maradt.
Én nem bántam meg,hogy levettem róla , nagyon érzékeny lett.
Majd veszek rá sima egyszerű képernyővédőt,ami vékony és hajlékony. -
yanpec
senior tag
válasz
gulupeti #2939 üzenetére
Mert csak olyan romot tettél még fel a telódra ami, létrehozza a partíciós állományt. De még a kezdet kezdetén mikor kezdtek kijönni rá a romok akkor lehetett találkozni olyannal amelyik baxot létrehozni. Csak feltelepült és ende. Ha nem törölte az ember akkor tudta használni a rendszer a belső memóriát, ha törölte akkor úgy látta mint ha 0MB hely lenne.
Fizikailag ott volt, mert TC-n láttad, másolni tudtál rá de maga az android rendszer nem látta.
Ilyen volt pl az a bizonyos 1,7GB lollipop rom. Mikor ez megtörtént a Nexus romot kellett felraknom és az helyrehozott mindent.
Ennyi kb a történet.
Más: A twrp 3.0 jónak tűnik. Hogyan tudtátok felrakni a SLICK S422?
A leírás szerint:
1-csomagoljam ki a TWRP a belső memóriába
2-Bootoljak be a twrp-e de ne legyen wipe
3- A Restorban válasszam ki a belső memóriát
4-Várjak még végez, és restart.Ez működik így?
-
Laza...
addikt
válasz
gulupeti #2858 üzenetére
Külön, csak Neked, leírom még 1x
Egy rendelés, három termék. Power bank, és egy tok jött kínából, NL posttal. Megjött, átvettem. A TELÓT Germany warehousból adták fel, azaz Németországból, MÁS TN-el, és nem jött meg. TN szerint sem. De hogy megértsd, itt a link. Szerinted ez mikor fog ideérni?
Ez egy másik srác elveszett telója [link]
Ez az én elveszett telóm (igen, még egy!) [link]Sajnálom őket, de biztos van ott is értékbiztosítás, lexarom hogy miért nem ért ide, ő dolguk leboxolni a DHL-el. Mint látszik, minden cucc ugyan ott tűnik el
Bakker, tényleg ilyen nehéz ezt megérteni?
-
fehermokus
aktív tag
válasz
gulupeti #2759 üzenetére
Nekem csak a 3.5-ös VibeUi-val csinálja/csinálta kopp, kopp, kopp. Ugyanis az 1611-es, v17-es ROM úgy tűnik javított ezen a helyzeten, sőt azon is, hogy egy kicsit még simábban fut, mint elődei a 6.0-ás rom-ok közül.
Az adatforgalmat továbbra is bekapcsolja magának az e-mailező program, amit egy kicsit furcsállok. Ha kikapcsolom, akkor ne kapcsolja már vissza... -
siskad
őstag
válasz
gulupeti #2680 üzenetére
Én most tettem fel az 1610 VibeUI 3.1-et, ez előtt pedig 3.5-öt használtam. A 3.5 felülete nekem jobban tetszett, viszont azért cseréltem le, mert nagyon szaggatott. Szerintem sebességben nincs a két rom között különbség. Viszont a hangerő a 3.5-ben tényleg túl van húzva. A 3.5-ben még azt vettem észre, hogy néha lapozáskor a launcher ikonjai elfeketednek, erről pár hsz-al ez előtt töltöttem is fel egy képet. Az akku nálam jól bírta.
-
Dominó85
addikt
válasz
gulupeti #2676 üzenetére
Viber + Messenger (Facebook) egy azon telón?
Amióta nem használok csak Messengert, jobb lett a kijelzőidőm. Ez a 2-3 alkalmazás egy kalap xar! Ébresztgetik és merítik a telót. A Google play megjegyzi azon alkalmazásokat, amiket már használtál/megvettél. Értem, hogy kényelmes visszaállítani egyszerre a jelszavakat és apk adatokat. De szerintem ezek simán okozhatnak ilyen jellegű hibát (merülés). Pl egy MIUI portolt rom alól mentett Titanium backup mentés gyakran nem is működik megfelelően. Aki nem szeretne semmilyen gubancot/anomáliákat, az mindig tiszta SD-re és friss telepítésre hagyatkozzon.
-
fehermokus
aktív tag
válasz
gulupeti #2633 üzenetére
Nálam ez egy kicsit jobban teljesít, mint az előző rom-ok, akksi szempontból is. Hogy mobilinternet engedésekor mennyi a megfelelő merülés egy este alatt nyilván nem lehet megmondani, mert erősen függ a mobil térerőtől és a memóriában lévő programoktól. Skype felrakása után ennyi merülés teljesen korrekt
. De vannak még ilyen állandóan adok-veszek programok.
Nálam a be és kikapcsolás ütemező aktivált állapotban van, úgyhogy késő estétől hajnalig ne keressen senki sem. Ez már többször bejött a munkahelyem felől, ugyanis akartak hajnalban riasztani, hogy miket csináljak meg azonnal, de ez egyébként sincs benne a munkaköri leírásomban.
-
Dominó85
addikt
válasz
gulupeti #2549 üzenetére
A Gearbest-vel azért voltak elégedetlenek a magyar hontársaink, mert olyan időszakban vették/rendelték EU raktárból, amikor 39.000Ft-ra jött ki. És bizony nem csak magyarok rendeltek. A készletek kifogytak így aki DHL-vel kérte meg kelett várja az újabb szállítmányt, hogy feltöltse a GB az EU raktárát. Szóval nem éppen csak a GB volt ott hibás.
-
Dominó85
addikt
válasz
gulupeti #2504 üzenetére
gulupeti, fehermokus
Milyen hibákra gondoltok? Este edzés után megnézném mik azok. Amúgy meg én TWRP 2.8.6 alól tettem fel a romot, nem az ajánlott 2.8.7.4 alól. A két SIM mindvégig bent volt a foglalatokban, ahogyan a MIUI hagyatékokkal megspékelt 32GB-s microSD is. Ez utóbbi lehetett a rom felrakása utáni SystemUI és PicoTTS hibák jelentkezésének. A telepítéskor Advanced wipe (System, Cache, Dalvik, Internal storage 1 és 2), majd Internal storage 1,2 mégegyszer, biztos ami biztos alapon. Ezután rom fel, elindít. Ahogy Cuoco92 kérte, szépen végigvittem a beállításvarázslót, semmit sem ki-skip-elve. Jelzem minden levelem időben megjön, facebook üzik, buborék dettó, értesítősáv úgyszintén. És semmit sem állítottam be. A magyar nyelv ebben is csak 90%-os, de kit izgat.Az SD kártya előszöri kezelését viszont elkúrták a google emberei. Ekkora kreténséget se láttam még, hogy csak formázás után, meg csak ebben az egy készülékben használható... Hagytam inkább külső, mozdítható tárhelynek. Eleve nem gyanús az senkinek, hogy a google-nek a belső tárhelyhez minden jogosultsága megvan, míg egy SD karihoz nem? Ergo azzal, hogy ha valaki összeolvasztja a belső tárhellyel a berakott SD-t, konkrétan önként lemondott a személyiségi jogairól az azon tároltakkal kapcsolatban. Továbbra is rendkívül nagy fenntartásaim vannak az androiddal szemben. Usereket átejtve szereznek ingyen információkat. Bolond az, aki a kontakt listáját nem SD-re menti!
-
-
Dominó85
addikt
válasz
gulupeti #2453 üzenetére
Az hogy mi számít bumfordinak szerintem relatív. Eleve nem kicsi a teló, nem mindegy az a plusz kb 5mm? Ugyan nem ez a legkisebb 5,5"-os teló, de messze nema legnagyobb.
Az iPaky tok nagyon minőségi, bár pont az asztalra téve nem tetszett a hangja. Én most újfent bepróbálkozok egy Nillkin tokkal (csak a mocskos kínai ahelyett hogy elküldte volna a kínai újév előtt... Megvárta inkább annak a leteltét. Bukta a pozitív értékelést).
-
Dominó85
addikt
válasz
gulupeti #2386 üzenetére
fehermokus & gulupeti
Nagyon szépen köszönöm a segítséget. Akkor végül a 1540D mellett döntöttem. A srácnak az a lényeg, hogy stabil rom legyen, telefonálásra, filmezésre stb.Háh, lefutott Normál módban az Antutu 6.0.4 -> 45440pont
Lássuk mit tud Performance-ban -> 46394pontÍgy már mindjárt más a leányzó fekvése.
-
xoortes1978
tag
válasz
gulupeti #2212 üzenetére
Released : March 2015 szoval az a 770 nap kicsit nagyon eliras. Esetleg 770 ora, vagy 77 nap.
De ne ezen porogjunk.Off: felesegemnek rendeltem egy ilyen telefont:
Ma meg is erkezett, a gyari rom ROW, es igen tenyleg nem tud 3-4G-t europai halozaton, de mindegy mert igen minimalis az asszonyka net igenye. Viszont a telefon nem jon szembe minden sarkon kitetelnek megfelel.
Igo, Maps tokeletesen mukodik vele, Wifin keresztul felpakoltam ami csak kellett neki, most tesztelgeti. -
pane
tag
válasz
gulupeti #1932 üzenetére
Nem a beállítással van a baj,azt már átveséztem rendesen. Az a baj hogy mikor elveszíti a wifit, például elmegyek valahová, és mikor hazaérek a saját wifi környékembe nem vagyok online. Ahogy megnyomom a power gombot vagy koppintok azonnal csatlakozik és tartsa is mindaddig míg van elérhető wifi. Minden üzenet időben érkezik és teljesen rendesen működik. Szóval nem dobálja el az online appokat, nem dobja a wifit csak nem tud magától rá csatlakozni.
-
gorkmc
tag
-
kovjoe
aktív tag
-
Dominó85
addikt
válasz
gulupeti #1876 üzenetére
A GizChina.com információja (Andy). A Lenovo-t kérdezte meg erről és ezt a választ kapta. Azért minimum egy fólia kell bármely kijelzőre.
Én matt-ot használok és nem zavar, hogy enyhén tompábbak a színek így. Amúgy kolleginám még így is azt mondta hogy "de gyönyörű és tűéles a képe a telódnak". Nagy szó tőle.
-
Dominó85
addikt
válasz
gulupeti #1578 üzenetére
Én anno a végül elkaszált NFC-re tippeltem anno. Sajnos a Lenovo tudatosan lebutította ezt a telefont pár téren. Egyszerűen egy ilyen soc sok embernek egy 4000-es aksival és 800mhz LTE támogatással ilyen áron best buy és közel perfectfon lett volna. Bár én így sem panaszkodok, mert imádom.
-
Dominó85
addikt
válasz
gulupeti #1556 üzenetére
Csupán öztönöz téged a MIUI rom, hogy ne a teló kijelzője mögül üzengess a barátaidnak, hanem mozdulj ki. Tudom, gonosz vagyok, de már hányok attól, hogy mindenkinek van ideje a nap 24 órájában chatelni a telefonon, meg posztolgatni, de egy 1-2 órás baráti sörözésre, beszélgetésre nincsen idő. Mond, hogy nincs igazam.
Komolyra fordítva. Tuti valami beállítás (MIUI-n belül) az ami összerosáltatja a szósöl appokat.
-
cs.lev
tag
válasz
gulupeti #1545 üzenetére
en a nem gmailes email cimeim miatt amugy is masik szoftvert hasznalok, ahol tokeletesen es rom fuggetlenul (se nem rom specifikus, se nem google apps specifikus) mukodo K9-mail-t hasznalom!
Az egyik legjobb levelezo kliens, minden protokollt tamogat egyben!
Olyan mint egy thunderbird, vagy outlook csak mobilra!A szinkronizacio tokeletesen megy es az app is ingyenesen letoltheto a store-bol!
Az elejen lehet kicsit bonyolultnak tunik (eleg sok beallitasi lehetoseg van, es a szinkronizaciot be kell kapcsolni, kulonben az auto refresh-nek beallitott perc intervallum semmit nem er, csak egyutt van jelentoseguk).
Minden ilyet pedig fiokonkent testreszabhatunk, sot a programon belul van, hogy milyen szinu led ertesitest szeretnenk (persze nekem meg nincs MIUI romom, es a mostani rommal email-ekre nincs ertesito ledem, valamint a teloban csak piros es zold led van, de legalabb beallithato) -
Dominó85
addikt
válasz
gulupeti #1545 üzenetére
Hm... Én ezt a frissítést fel nem rakom. Honnan szedte ez a dev ezeket a hibákat? Még hogy a led notifikáció javítva???
Miért, mi volt azzal a baj? Viber/Messenger/Mail/Hívás/SMS mindegyiknél zölden villogott. Nem volt annak semmi baja. Illetve a HDR fagyás az még a 11.26 előtti romban volt jelen, nem ebben. Hű szerintem nagyon eltévedt a csóri. Az összes "hiba" vagy bug amit Changelog-ban felsorolt, egyik sincsen jelen a 11.26-osban!
gulupeti
Akkor bocsi, de nem tudok segíteni. -
fehermokus
aktív tag
válasz
gulupeti #1349 üzenetére
Abszolút egyetértek veled, én is kipróbáltam egy csomó romot és úgy jutottam erre a következtetésre. A MiUI-nak is adtam esélyt, több napig próbálgattam, majd rá kellett jönnöm, hogy azok a feature-ök, amiket nagyon szeretek, nincsenek benne. A kameráig el sem jutottam, hogy milyen minőségű, mert már előtte volt egy néhány zavaró jelenség, amiket nem tudtam tolerálni.
Ezek után ugrott vissza a Cuoco92 féle májerkodás. Komolyan úgy érzem, hogy ez simán van egy official minőségű munka. Persze mindenkinek más-más a fontos értem, különben csak egy rom lenne, de azt gondolom, hogy kezdésnek ezzel senki sem jár rosszul.
Nekem az 5.0 verziójú van fent, mert az 5.1.1 romok leállítgatják a levelezőmet és a facebookot, az meg nálam nem OK. -
Dominó85
addikt
válasz
gulupeti #1185 üzenetére
De igen, igyanakkor kovjoe válaszában majdnem minden benne van. Annyit tennék még hozzá, hogy mivel ár/értékben a K3 Note igencsak jó választás, így borítékolható volt a jó közösség. Legyen az hazai vagy éppen külföldi. Sokat elárul az, hogy a needrom.com oldalon már 40+ rom közül lehet választani. Továbbá a Lenovo ki fogja rá adni a 6.0-ás droidot is hamarosan. Ebben azért hiszek, mert 5.0-val jött a teló és már gyárilag is 5.1.1-nél tartunk. Vannak folyamatos frissítések és VibeUI-ból is 2.5 -> 2.8 -> 3.0 jelenleg.
Kicsit OFF: Ne legyen igazam, de a Xiaominál Hugo Barráéknál bekövetkezett az, amitől tartottam. ElSamsungosodtak... Fossák ki magukból a hardveresen alig eltérő modelleket. És ez mire lesz rossz hatással? A MIUI és az androidos főverzió frissítésekre/supportra. Van igazság abban, hogy a Lenovo is ezt csinálja, de hamarosan már csak Motorola telók lesznek. És abból nem lesz 600 féle, hanem csak max 2-3 egy évben suerintem.
-
kovjoe
aktív tag
válasz
gulupeti #1095 üzenetére
Az a rom, amelyet feltéve, mint redmi note 2 azonosítja a készülék, én kicsit fenntartásokkal kezelem.A miui.com-on, ahogy néztem a képeket, 25 nyelv van benne, de magyart még csak véletlenül sem láttam.
Domino85 által sokáig használt miui: video felvétel megy elmenti, de a gyári galériában, illetve gyári lejátszóval csak csíkok futnak. Bsplayer-rel lejátszva hiba nélkül lemegy
-
gps76
őstag
válasz
gulupeti #1097 üzenetére
Tegnap kíváncsiságból felraktam a javított cucu rom-ot,nem tudom mibe piszkált még bele a mester a gapps-on kívűl,mert nálam eléggé akadós pillanatokra lefagy,pedig teljes format,wipe-os tiszta telepítés volt,ráadásul jobban melegszik mint a másik. A zárolt képernyőn se lehetett értesítéseket kirakni,mert gmail alkalmazás nincs a értesítések kezelésénél.
Visszaraktam a hibás gmail-es rom-ot,a pico gapps-el és hibátlan,nem akad,nem fagy érezhetően gördülékenyebb.Az értesítések kezelésénél a chrome,gmail is ott van be lehet kapcsolni,hogy a statusbaron,előugró ablakban és zárolt képernyőn legyen-e üzenete az alkalmazásnak.Utóbbinál a zárolt képernyő tipusánál rá kell nyomni a meglévő android L-re,mert hiába az van beállítva csak ezután jelennek meg.
Várom mások tapasztalatát is. Ha kell valakinek a "hibás" rom,jelezze felrakom valahová! -
Dominó85
addikt
válasz
gulupeti #1095 üzenetére
"O Brother, Where Art Thou?" - kérdezhetném tőled. Aki úgy mond variálna a Gapps-val, annak melegen ajánlom a GoogleInstaller.apk-ra való keresést a google segítségével vagy ajánlom a Gdrive-omat. Ami kell az a Google Frameworks, ezután pedig azt teszel fel amit akarsz és akkor távolítod el, amikor akarod.
-
gps76
őstag
válasz
gulupeti #1075 üzenetére
TWRP-ben wipe cache,dalvik,format data,én még a systemet is szoktam(imei-t elrontja,de nem nagy dolog visszairni),a belső tárhelyet még fáljkezelőből törlöm(meg twrp-ben is). A memókártyát kiveszem és gépen a teló által csinált dolgokat törlöm. Arra figyelj,hogy a rejtett mappák,fájlok is törölve legyenek belsőről is,meg a memókártyáról is. Utána mehet a .zip,aztán mégegy cache újraindítás előtt.
-
gps76
őstag
válasz
gulupeti #1072 üzenetére
Valami nálad nem kerek,most próbálgattam amiket írtál problémákat,de nálam rendesen működik,pedig nem foglalkoztam semmilyen engedéllyel.
Én mondjuk rom csere előtt,a belső tárhelyet is le szoktam túrni,meg az sd-ről számítógépen az összes olyan mappát/fájlt amit a telefon csinál. -
kovjoe
aktív tag
válasz
gulupeti #1060 üzenetére
Bocs, telefonról néztem, és azért írtam, mert elsőre nekem is kellett, egy kis idő, míg megtaláltam mit kell csinálni. Értem, hogy a mega-n semmi, akkor tényleg lehet még valami bug benne. Bár én két napja nyomkodom, és a hangon kivül még más bajom nem volt. Sőt pl. az angry star wars alatt van hang, míg az 1532 ltt alatt semmi;-).
-
-
gps76
őstag
válasz
gulupeti #1029 üzenetére
kovjoe kolléga irta nemrégen,hogy a hangerőszabályozóval alig lehet csökkenteni a csörgés hangerejét,és tényleg nálam is alig veszi le. Az olasz fórumon beírtam, cucu is fent van,gondolom elolvassa. A firmware-eknél nincs most a 1540D rom,mert gondolom javítja. Más hibát eddig nem találtam,majd hétvége felé kérdezz rám,hogy írjak tapasztalatot,mert elfelejtem.
-
fehermokus
aktív tag
válasz
gulupeti #888 üzenetére
Nekem is ez a ROM van fent, de semmi kifogásom sincs az üzemidővel kapcsolatban. Előtte egy LG D295 telefonom volt, azt messze túlszárnyalja. Ha nem akarok semmi extrát csak e-mailezés, meg egy-két telefon naponta (3G On), akkor 2 napot kényelmesen! kibír. Hétvégén mikor nem nagyon piszkálom péntek délutántól hétfő reggelig OK. Cserébe lefagyasztottam egy pár általam nem használt programot, amik folyamatosan internetezgettek. Most főleg a Google csodáira gondolok Térkép/Utcakép/TalkBack/... Viszont kerültek fel újak is, mint pl. Facebook, Tinder stb. Fényerő folyamatosan automatikus és nincs felhúzva.
-
gps76
őstag
válasz
gulupeti #885 üzenetére
Az értesítő led csak nem fogadott hívásnál,sms-nél zölden villog,meg állítólag a saját email alkalmzásnál megy még,de gmail-nál nem csinál semmit. A kamera szerintem rendben van,de amivel jött romot csak lementettem twrp-ből nem nagyon próbálgattam. Amit említettél mi a gond az üzemidővel? Preferálom a gyári rom-okat,annyira nem szeretem a mókoltakat,ezért van fent a mostani.
-
fehermokus
aktív tag
válasz
gulupeti #763 üzenetére
Igen arról a ROM-ról beszéltem én is, nekem jobban bejön, mint a lekopasztott társai. A gyári 2,8 VibeUI többek véleményétől függetlenül nekem nem tetszett. Rengeteg kínai sz@..ág van benne, ez kiverte nálam a biztosítékot.
A LED színét minden üzenetnél más színűre állítottam, kíváncsi vagyok lesz-e valami változás. Minden esetre zöldet tud adni, az biztos.
A beállításoknál én is tapasztaltam, hogy volt amit többször kellett neki beállítanom, mire hajlandó volt rendesen működni, de utána hozta a stabil formát.
Az újraindítás nálam nem gond, mert esténként ütemezett kikapcsolás, reggelente ütemezett bekapcsolás.
-
cs.lev
tag
válasz
gulupeti #742 üzenetére
Tenyleg jol nez ki ez a tok! mennyivel lett vastagabb objektiven es szubjektiven a telefon?
En amugy ugy vagyok, hogy pont azert vettem ezt a K3 Note telot, mert vegre nem kell tokban hordani. Az elolapot egy Tempered glass-szal eleg jol lehet vedeni, a hatlap mivel korbeoleli a keszuleket es a oldalso gombok is azon vannak, igy annak csereje max 10 USD-bol kijon. Igy egy esetleges leejtes soran olcson kicserelheto.
Ugyan van ra esely, hogy ugy esik le a telefon, hogy pont az elorebb levo sarka erintkezik eloszor, hat olyankor megszivtuk, de szerintem ennek a telefonnak a kialakitasanal biztos, hogy ez fontos szerep volt!Nagyon elvezem, hogy pont akkora a telefonom, amekkora!
De persze, ha nyom valaki valodi kepeket ezzel az iPaky-val, azt en is megkoszonnem!
-
Dominó85
addikt
válasz
gulupeti #742 üzenetére
neukumfe
gulupeti linkelte az imént. Majdnem olyan, csak az enyém mindenhol sötét szürke, tehát nem kontrasztos.xoortes1978
A hővonalas azt jelenti, hogy mint a kocsik hátsó ablaka, rácsos és egyenletesen osztja/vezeti el a hőt. A hangelvezetős annyit tesz, hogy egy kicsi "csatornán" külön lyukazáson keresztül jön ki a hátlapi hang, ami elvileg javítja a hangzást és ha asztalra teszed a telót, akkor nem fog tönkre menni a hangkeltő membránocska..gulupeti
Egy idő után (pár nap) törölgetni kellett mert gyűjtötte az ujjlenyomatokat és kicsit dadogott tőle a kijelző is. Ikonokat nehezebb volt pakolászni pl. Egy szóval igen. Én többet TG-t nem teszek fel rá. -
run4fun
tag
válasz
gulupeti #737 üzenetére
Az enyémen is Tempered Glass van és teljesen jó, észre sem lehet venni, mindenhol tökéletesen működik az érintőpanel. Jó, mondjuk nem is a legolcsóbbat vettem, hanem Nillkint eredeti tokjában és hologrammos matricával, de tökéletes.
@Dominó85: Dobnál fel róla képet? Nekem úton van egy teljesen ugyanilyen, már megérkezhetne.
-
Dominó85
addikt
válasz
gulupeti #737 üzenetére
2x tettem fel rá eddig tempered glass-t, de sajna az enyém valahogyan mindig ugyanazona szélén feljött, így maradtam a Matt fóliánál. Teljesen jól bírja a strapát és az érintést sem gátolja különösebben.
Más: Ma megérkezett az Mi Fit Band-em (lépés, alvás mérő bigyó). Hű de imádom, a MIUI V7 Beta4 romnál az Mi accounttal is szinkronizálni tudtam gond nélkül. Kíváncsi leszek hogy milyen értékeket mutat az alvásom során majd reggel megnézve.
Szintén más: Megérkezett az iPaky szürke, hővonalas, hangelvezetős szilikon tokom. Imádom, annyira jól néz ki benne a teló. És ami a legfontosabb, nem merev a műanyag, hanem amolyan lágyabb, de mégis kemény. No ezt most jólmegasszondtam.
-
yanpec
senior tag
-
gorkmc
tag
válasz
gulupeti #677 üzenetére
Igen, valóban ezt használom én is.
Csak a nevéről így nem ugrott be és a Needrom-on rákeresve nem is jött elő. Amúgy továbbra is tartom, hogy ez egy nagyon jó, stabil ROM, minden kényelmi funkcióval, "pálcikák" nélkül. Ha más is egyetért, be lehetne tenni a topik nyitóba a javasolt ROM-ok közé.
Az egyetlen ami feltűnt, hogy hamar merül az akksi. Azt nem tudom, hogy ennek az oka vajon ez a ROM, vagy egyéni telefon specifikus eset-e, vagy android 5.0 jellemző. Másnál is 6-7 óra alatt képes 7-8%-ot esni az akku teljes feltöltésről úgy, hogy csak az ébresztő van beállítva, repülőgép üzemmód és egyszer se kapcsolom be a képernyőt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Trollok komolyan
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest