- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
yanpec
senior tag
válasz
elektromosok #2926 üzenetére
Így kellett volna feltenned a kérdést:
Mi a különbség a felülről az első és a második userdata között? Erre már lehet értelmesen válaszolni.
Akkor most vegyük komolyra a témát és részemről ez a téma lezárva.
Felülről az első UserData-t ha kijelölöd akkor törölni fogja az összes felhasználói adatodat a telefon memóriájából (játékok,tel.számok,bejegyzések,képek,zenék stb.)
Ha felülről a második UserData-t is kipipálod, akkor magát a partíciót is törölni fogja, magyarul semmit nem tudsz majd telepíteni a telóra mert nem fogja látni...(tapasztalat, próbáltam)
-
yanpec
senior tag
válasz
elektromosok #2926 üzenetére
Kettőnk közül te nem tudod, hogy mit kérdeztél!! Vagy rosszul tetted fel a kérdést..
Idézem mit kérdeztél:
Ezt hogy érted? "Az első userdata-ig bezárólag mindent pipálj ki." Mi az az "első userdata"1. Beszúrtam egy képet amin látszik, hogy értem azt "hogy az első userdata-ig"
Erre írod nekem, hogy nem azt kérdezted mit jelent az első userdata, holott meg se említettem mit jelent.
Idézlek megint:
Nem az volt a kérdésem lényege okoska, hogy mi az "userdata", mert az világos,Akkor most mond már meg nekem kettőnk közül ki az értetlen.
Most meg azt kérdezed idézem:
Ok, látom nem érted mi a probléma a válaszoddal Okoska, akkor csak arra válaszolj mi a második, mert ha van első, akkor kell lenni másodiknak is...Erre csak olyan választ tudok adni amilyen maga a kérdés volt..
A második userdata az ami az első után jön.
-
yanpec
senior tag
válasz
elektromosok #2922 üzenetére
Kispajti, mielőtt írsz valamit, előbb tanulj meg olvasni!!!!!!!!!!!!!!
Én nem látom sehol leírva mi az a userdata????????
Sőt nem is kell tudnod olvasni csak nézd meg a képet és rájössz mi az az ELSŐ USERDATA.
Más: Most töltöm a SLICK S422 romot ami ma lett feltöltve, ha leteszteltem majd beszámolok, hogy érdemes-e foglalkozni vele..(2 GB)
-
yanpec
senior tag
válasz
elektromosok #2908 üzenetére
Gyerekek, ez most nem csak neked szól hanem mindenkinek aki ilyen dologban érintett.
Először is, van egy jól működő kereső az oldalon, másodszor, van egy google nevű faszagyerek aki mindenre talál megoldást, és ott a youtube is.
, Jobbnál jobb videók vannak, hogy is kell feltenni a twrp-t és egy új romot a telóra. Itt van 1 pld.
[link]Tök egyszerű rákeresni, nem is gondoltátok volna, csak annyit kell beírni youtuba, hogy Lenovo k3 note rom
Ez viszont neked szol:
Ha ilyen buta kérdést teszel fel inkább, kérj meg valakit, hogy mutassa meg a dolog mibenlétét, mert felhasználhatod majd falazásra a telót.
Olvassatok mindent megtaláltok a fórumon ami szükséges lehet hozzá, nem fogjuk minden nap ugyanazokat leírni.
Ha valamit nem értetek vagy nehézségekbe ütköztök akkor természetesen mindenki aki tud segíteni fog.
Ha egy kicsit durva voltam akkor elnézéseteket kérem
JA ÉS ITT A KÉRDÉSEDRE A VÁLASZ
-
Ice-ozsé
tag
válasz
elektromosok #2838 üzenetére
1. Domino írta, hogy segít ha meggyógyul... Itt írta igaz, hogy jobban van, de azt beszéltem meg vele, hogy majd rám ír, hogy ha mehetek.
2. Buszos nem Budapesten lakik, tehát vele még folynának a tárgyalások.Tovább kedves?
Ha már te is elkezdted.Tudod én sok mindenkin segítettem már DE SEGÍTETTEM
Ha nem akarok segíteni el tudom én is játszani, mintha az lenne.
Lehet, hogy most le fogsz parasztozni, de én gyerek koromban vidéken "nevelkedtem" (nyári szünetekben) és ott is kellett menni segíteni pl a paprika földre vagy öntözni vagy szedni a paprikát, de ha én is úgy segítettem volna akkor ott rohadt volna meg a földeken.
Tudod van egy olyan, hogy ha segíteni akarok akkor írok egy privátot és egyeztetek időpontot.
Buszos sajnos nem Budapesti, Domino meg beteg. Egyik sem tehet róla, mert felajánlották.
De a problémám megmaradt.
Tehát ne úgy állítsd már be, hogy én direkt nem akarom megcsináltatni a telefont. Ha meg nem tudtál valamit akkor meg kérlek ne oktass ki.
köszönöm -
Ice-ozsé
tag
válasz
elektromosok #2836 üzenetére
Egyet írj már akkor te is!!!
-
Ice-ozsé
tag
válasz
elektromosok #2752 üzenetére
Szerintem elsőnek egy számítástechnikai suli kéne, mert azt sem tudom, hogy mi az a ROM szó.
Tehát kár elkezdeni szerintem, hogy ássam bele magam, mikor az első mondatot sem értem amit egy telepítésnél leírnak.
De szerintem ez nem szégyen, mert van aki meg a festő vagy a vízszerelő szakmához nem ért.
Nos ha valaki nem ért valamihez akkor szakemberhez fordul segítségért....
Én ezt tettem, azért írtam ide, hogy hátha van olyan valaki aki mondjuk budapesti és ráért volna holnap vagy hétfőn.
Megértem, hogy Domino85 beteg és javulást is kívánok neki..... De az élet nem áll meg és a problémám ettől még nincs megoldva....
Így kénytelen vagyok tovább keresgélni, hogy ki tud segíteni.
Szerintem abban sem vagyok egyedül, hogy valamit szeretnél megvenni és mire megvan nagy nehezen nem tudod használni, és ezért ideges vagy mert rohadtul szeretnéd már egy kicsit "nyúzni", vagy legalább alapból használni.
Ezért van az, hogy türelmetlen vagyok mert már nagyon kéne ez a teló ami megvan de mégis nulla....
Az én "szótáramban" is szerepel a ROM szó csak én ROMházként ismerek amit fel kell újítani. -
keyman
tag
válasz
elektromosok #2540 üzenetére
Köszönöm a tippet.....sajnos nem jött be.
Viszont másik gépre dugva amin még nincs fent a driver nem is látja a telefont, a windows észre sem veszi.
-
Coolspot
csendes tag
válasz
elektromosok #2363 üzenetére
Köszönöm a gyors választ...
-
Dominó85
addikt
válasz
elektromosok #2203 üzenetére
Nem érdemes felraknia senkinek sem a Cuoco92 6.0 romját. Tele van olyan hibákkal, amik a gyári Lenovo 6.0 Beta-ban benne sem voltak. Gondolok itt a normális fókuszálásra nem képes kamerára, az osztott wifi jelszómentesítése alatt megfagyó OS-re, az osztott wifi jelszavas 20mp utáni folyamatos telefon rebootra... Cuoco92 ezt nagyon elbaxtad. Eddig sem hittem a munkájában, lehet más igen, de elhihetitek, ha az 5.1-ét feltenném, rengeteg amatőr hibára figyelnék fel. Részemről sajna az ő munkája felejtős.
-
siskad
őstag
válasz
elektromosok #2121 üzenetére
Csak az a gond hogy a MIUI rom telepítese hibával leáll.
-
fehermokus
aktív tag
válasz
elektromosok #2082 üzenetére
Nem raktam még én sem fel, vártam hátha valaki feláldozza magát
.
-
ho.zoltan
csendes tag
válasz
elektromosok #2047 üzenetére
Igen. Ezzel sikerült.
-
ho.zoltan
csendes tag
válasz
elektromosok #2032 üzenetére
Itt van egy jó leírás róla:
[link] -
janaman01
addikt
válasz
elektromosok #2028 üzenetére
Szerintem egy flashtoolos readback os full mentést guritsál
-
ho.zoltan
csendes tag
válasz
elektromosok #2028 üzenetére
Nem mentettem. Az imei számot megtalálod az akkumulátor mögötti címkén.
-
gorkmc
tag
válasz
elektromosok #2009 üzenetére
Engem is ez csapott be elsőre. :-)
-
elektromosok
csendes tag
válasz
elektromosok #2008 üzenetére
Közben kiderült, hogy másként müxik mint a Callrecorder, mert ez csak a telefon felvétele után rögzít, így már felveszi a bejövő-kimenő hívásokat is. Kicsit becsapós a menüpont,mert a "hívás fogadásakor a hangfelvétel automatikus indítása" címet adták neki, de valójában tényleg veszi a kimenő hívásokat is
.
-
pat.bateman
újonc
válasz
elektromosok #1985 üzenetére
Köszi, akkor jön az olvasgatás.
-
divan
őstag
válasz
elektromosok #1978 üzenetére
Én így szoktam csinálni. Most visszagondolva az első romcserémnél nekem is előjöttek ilyen dolgok (régi rom maradványai, FC-k stb) Akkor nekem a recoveryből való gyári beállítások viszaállítása hozta helyre csak a dolgokat, azóta nem kellett ilyen.
-
divan
őstag
válasz
elektromosok #1969 üzenetére
Telepítés után is csináltál wipe-ot? A TWRP-ben alul megjelenik a telepítés után egy csúszka,"swipe to wipe, vagy valami hasonló felirattal.
-
kovjoe
aktív tag
válasz
elektromosok #1970 üzenetére
Recoveryben factory reset is megy, ha más fejlesztő romját teszed fel. Csak akkor nem kell, ha ugyanazt a romot frissíted.
-
elektromosok
csendes tag
válasz
elektromosok #1969 üzenetére
még annyit fűznék a fentiekhez, hogy a munkatársam azt mondta ma, hogy a romolás előtt vissza kell állítani a telefont gyári beállításokra, ez lehet a gond, hogy nem állítom vissza ???
-
gorkmc
tag
válasz
elektromosok #1933 üzenetére
5.0-s Cuoco92 ROM-ban kipróbáltam és működik is az automatikus hívás rögzítés hívásfogadáskor. Ha Te kezdeményezed a hívást akkor szerintem manuálisan kell elindítani. Bejövőnél még lehet korlátozni, hogy mindenkiét felvegye, csak az ismertekét vagy csak az ismeretlen számokról jött hívásokat.
-
Turcy086
tag
válasz
Van igen!
Beállitások > System apps > Phone > Automatikus felvétel -
fehermokus
aktív tag
válasz
Találtam benne ilyen automata funkciót, de mivel nem ez van most fenn, nem tudom megmondani, hogy milyen menü pont alatt találod meg. A dupla koppintásos ébresztést kerestem, aztán feltúrtam az egész menürendszert. Akkor találkoztam ilyen beállítással.
-
pane
tag
válasz
elektromosok #1927 üzenetére
CUOCO 5.0 egy árnyalattal jobb. Van root, pár hasznos Cuoco extrák, és átment a Vulnerabiliti teszten. De, mikor hazaérek a melóból ez is csak akkor csatlakozik a wifi-re mikor megnyomom a power gombot vagy koppintok a képernyőre. Addig nem vagyok elérhető viberen, skypen.
-
Dominó85
addikt
válasz
elektromosok #1910 üzenetére
Na szupi. Nálam is sokat volt fent a Nexus a kezdeti időkben. Aztán MIUI, majd NewPhoenix, majd ismét MIUI.
Persze 1-2 napokra más romokat is kipróbáltam, de nem nyerték el a tetszésemet. Vagy a tiszta android vagy a MIUI jön be külsőleg, utóbbi pedig a beállításai miatt is.
-
Dominó85
addikt
válasz
elektromosok #1905 üzenetére
Köszi.
Jól szuperál a teló/rom?
siskad
Attól függ, hogy két különböző rom között van-e ekkora eltérés vagy adott romnál többszöri lefuttatás eredményeként. Különféle romok közt lehetséges, romon belül NEM. -
gorkmc
tag
válasz
elektromosok #1860 üzenetére
Innen letölthető a 2-es és a 3-as build is. Nem szállt el, de még csak éppen felraktam és elkezdtem nézegetni.
-
gorkmc
tag
válasz
elektromosok #1858 üzenetére
Tudja a kettős koppintásos bekapcsolást, nem került ki ez a funkció.
-
fehermokus
aktív tag
válasz
elektromosok #1856 üzenetére
Épp most nyúzom, még szerintem nem az igazi, várni kell még egy kicsit vele. Felkerült egy 03 kezdetű rom is Cuoco mappájába, ha már megtaláltam ki is próbálom, hátha ez jobb. (Az előző 02-vel kezdődik letöltéskor.)
Van benne magyar nyelv, de csak a menük fő részein, aztán átmegy angolba. Van egy csomó Lenovós cucc is benne, talán az dobja meg. Dupla taperolós bekapcsolás kivéve... -
Dominó85
addikt
válasz
elektromosok #1818 üzenetére
Biztos, hogy a PC-d nem látja? Illetve minden driver korrekten fent van egy Flashtool-hoz? Mert ha igen, akkor azon keresztül fel lehet egy ideiglenes romot tolni, majd arra egy CWM/TWRP szintén MTK Flashtool-val. Onnantól pedig a szokásos metódus.
Budapest esetén holnap napközben Rákóczi téren meg tudom nézni laptoppal, hogy mi a szitu.
-
elektromosok
csendes tag
válasz
elektromosok #1502 üzenetére
Köszönöm szépen, lehet hogy élek a lehetőséggel.
-
Dominó85
addikt
válasz
elektromosok #1502 üzenetére
Budapesten szívesen megcsinálom neked. A fórumban van ugyan leírás, de ha nagyon kezdő vagy benne, akkor javasolt rábízni olyanra aki sokat/többet romolgat.
-
Dominó85
addikt
válasz
elektromosok #1475 üzenetére
Wifi problémára Wifi-Manager.apk és minden pöpec. Nekem MIUI és Phoenix alatt is megoldotta a wifi csatlakozási/jeltartási gondot. Egyszer be kell állítani benne a wifi csatlakozási adatait és tádááá...
Bocsi, azt nem vettem észre. Amúgy meg kollégám tényleg jól jár vele ilyen áron. Banyeg.
-
Dominó85
addikt
válasz
elektromosok #1475 üzenetére
dupla lett
-
pane
tag
válasz
elektromosok #1470 üzenetére
-
pane
tag
válasz
elektromosok #1468 üzenetére
Akkor ezt csak rom cserével tudod orvosolni. Abból aztán van mit csemegézni.
-
pane
tag
válasz
elektromosok #1466 üzenetére
Nekem hibátlanul működik automatán, igaz Bluetooth-tal még nem nem próbáltam.
Kontaktok/.../További funkciók és beállítások/Hívásbeállítások/Automatikus felvétel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged