- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
madarasz92
őstag
-
Dominó85
addikt
válasz
gery2k14 #2767 üzenetére
Az nem az Aliexpress saját romja, hanem a gyári xar.
Más kérdés, hogy az Aliexpress-ről vetted. Ha Banggood-ról vennéd és ugyanilyen xarkupac lenne a rom, sem a BG hibája lenne. Ők a gyártók/matricázók végfelhasználói termékét adják neked a saját profitjukkal. Xarnak ők a romra. Amit meg az Alixpress-en írnak, a tizedét se hidd el.
-
siskad
őstag
válasz
gery2k14 #2159 üzenetére
Most van egy kis időm, leírom, hogy kell feltenni a custom romokat. Kell hozzá TWRP/CWM recovery, ezt Flashtool-al tudod felflashelni.
1. Letöltöd a kiválasztott romot, majd rámásolod az sd kártyára.
2. Kikapcsolod a telefont, majd mind a 3 gombot egyszerre nyomod, ezzel bejön a TWRP/CWM recovery.
3. A recoveryben wipe menüpont alatt csinálsz egy factory resetet (wipe data), egy wipe cache-t és egy wipe dalvik cache-t.
4. Install menüpontot választod, itt kikeresed a romot és feltelepíted.
5. Telepítés után csinálsz egy wipe cache-t és egy wipe dalvik cache-t.
6. Reboot. (Ez elég sokáig eltarthat, akár 10 percig is)A MIUI romhoz az OTA frissítéseket így kell feltenni.
-
bannerke
újonc
válasz
gery2k14 #1326 üzenetére
Nekem volt fenn néhány napig, nagyon klassz felületű kellően stabil. Van benne néhány alkalmazás, amit érdemes fagyasztani. Egyébként nem sok különbséget észleltem a 2.8-hoz képest. A kamera 4.1-es verzióval van benne. A saját böngészője egy igazi remekmű. Elsőre kínainak tűnik, de ezen tovább kell lépni. Őszintén mondom, hogy a Chromot simán leveri.
Ami nekem nem tetszett, hogy az 5.1.1 ROM-ok lekapcsolgatják a háttérben futtatni kívánt programjaimat. Ezen kívül nekem minden tetszett benne, inkább a VibeUI felület teszik, mint a MiUI. De hát nyilván nem vagyunk egyformák.
Amit én használtam abban nem volt magyar nyelv, csak angol és kínai. Kellet egy kicsit májerkedni, mert alapból a pálcikák jöttek be, de egy kis intuícióval ment a dolog. -
Dominó85
addikt
válasz
gery2k14 #1320 üzenetére
Nem nagyon érdekel. A lényeg, hogy van 4G-m is néha. Igazából a +g is bőven elég hisz 7MBps-es csomag se éri el a 72MBps sebességet... Az egész 4G amúgy egy rohadt nagy humbug. Aki nem tölt le filmeket vagy torrentezik a telóján (gratulálok hozzá), esetleg streamel egész nap vagy utazik sokat, annak édes mindegy hogy 3 vagy 4G. Na meg aki ennyire 4G párti, az biztosan rendelkezik havi 8-15.000 felesleges Jó Magyar Forinttal is, hogy korlátlan adatforgalmú 4G-je legyen. Ilyen szutyok-xar lefedettség és fos szolgáltatói háttérrel kitörölheti az ember a 4G-vel a hátsó nemesebbik felét. És mire betonstabil 4G hálózat lesz az elterjedt, más országokban már 1-2 éve az 5G-t tolják majd. Na ez a véleményem.
-
-
-
-
Dzsolo
senior tag
válasz
gery2k14 #438 üzenetére
A szokásos helyről rendeltem, már utaltak rá többen. Gyári fólia rajta de már hetekkel ezelőtt rendeltem rá 9H fóliát úgyhogy azt tettem rá egyből
5 munkanap alatt érkezett. 2000 mA a töltő. Van Nillkin autós töltöm is hozzá
hamar feltolja,(relative) innen jut eszembe, a másik készülékemben volt turbó töltés is, ebben még nem találkoztam vele. Na hátha az új ROM segít
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- Nintendo Switch 2
- Spórolós topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Medence topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest