- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Még nem tettem fel?
Hú bazz, bocsi skacok, de nagyon sok felé áll a fejem. Ígérem hogy a napokban bepótlom. De előtte letesztelném a romokat, hogy a MIUI V5, 7 és 8-ból is a lehető legstabilabb verzió kerüljön fel. MIUI V5-ből a 11.26-ost kellene megtalálnom. Na az a legjobb V5-ös MIUI rom. 7-esből ha jól emlékszem a 7.1.2.0 vagy valami hasonló volt a stabil. A 8-asból eddig a pushpit által ellopottat próbáltam, de nem tetszett. Illetve a fentebb linkelt Greeshan az tényleg a legjobb. De persze felkerülnek a drive-ra csak még rendszereznem kell.
(Meg holnap érkezik a Lenovo Zuk Z2-m is.
De nyugi továbbra is maradok segíteni a topikban és romolás/mentésben is)
-
Dominó85
addikt
Én továbbra is a MIUI V7-et preferálom. Ugyanakkor a MIUI V8 nálam vígan elszalad a telón (K3 Note), míg az Mi4i-men csak a legutolsó frissítés hozta meg a kellő sebességet. Hiába na, most már száraz tény, hogy mennyivel erősebb az MT6752 a Snapi 615-nél. Jelentősen!
K3 Note: MIUI 8 - 6.7.14 Beta van fent, de NINCS magyar nyelv! Angol és egy rakat kínai. Ja és most dobta fel, hogy van OTA frissítés a legójabb 6.9.1-re.
-
DraXoN
addikt
ugyan már, itt úgy is te vagy a kulcs ember, nélküled nincs itt senki
nekem volna egy problémám.. az otthoni UPC routerrel wifin-át kapott net (és máshol is ahol UPC van), egy pár percnyi használat után nagyon belassul a netsebesség a telefonon. De pl. Telekom hálózatossal nincs baj,
Van sejtésetek mi okozhatja?
-
siskad
őstag
Letöltöd a TWRP.img fájlt, átmásolod sd kártyára. TWRP-ből úgy tudod frissíteni ahogyan a romokat kell feltenni, csak ki kell választani, hogy a .zip fájlok helyett az .img fájlokat lássa, aztán kikeresed a TWRP.img-t és telepíted.
Flashify:Ugyanúgy letöltöd és átmásolod a TWRP.img-t. Letöltöd a Play Áruházból a Flashify nevű app-ot (root jog kell hozzá). Kiválasztod a Flash felirat alatt a Recovery Image pontot és kikeresed az átmásolt TWRP.img fájlt, majd rányomsz a flash gombra. -
-
Dominó85
addikt
Nálam a MIUI a Január eleji botrányosan xar memóriakezeléskor száműzve lett. Valamit nagyon elmókoltak annál a romnál.
Jött frissítési értesítés a Cuoco92 romhoz, de az istenért nem akarja leszedni. Mi az hogy Uncheck Wipe cache. Most akkor kell vagy nem kell törölni a sima cache-t előtte. Jaj istenkém Cuoco nem tudnád kicsit egyszerűbbre megcsinálni az OTA-zást?
-
Dominó85
addikt
F*ngom sincs mit műveltél azzal a telefonnal.
Ezért is mondogatom néha, hogy pár ember legyen az önkéntes tesztelgetős és a többi várja meg mi az eredmény a rommal kapcsolatban. Mert így csak sírás a vége. Egyszer felém jársz (Budapest), ugorj be és ránézek a "betegre".
-
Dominó85
addikt
Szerintem a fent lévő driver nincsen jól fent. Max a Win7 szerint igen. Az Error 43 (43-as hiba) azt jelenti, hogy a számítógépen az eszközhöz illesztett driver az eszköztől olyan információt kap (diagnosztika), ami alapján a Win7 az eszközt leválasztja és nem engedi társítani az OS-vel. Én első körben csinálnék egy driver clean-t (tisztító progival), majd újra feltenném a Lenovo driverét és csinálnék egy tiszta SD-s romcserét.
-
atlitasz
tag
Van nálam egy alkatel one tuch a microusb aljzata hibás ,az öt érintkezö közzül a plusz érritkező valahogy
fellazult és amikor bedugták bele a csatlakozót teljesen hátra tolták .Csak órás ókuláréval láttam meg ,tüvel
vissza akartam igazitani de abban a pillanatban el is tört.Szabad szemmel észre sem vettem. -
elektromosok
csendes tag
Azt próbáld meg mielőtt szétkapnád, hogy pici ecsettel kipucolod az USB aljzatot (a sörtét jól bele kell nyomkodni) Nekem olyan volt hogy a töltést sem vette már, de miután ecsettel kipucoltam jó lett. Ezt már 2x kellett eljátszanom, úgy látszik hajlamos az elkoszolódásra az aljzat.Sajna olyan melóm van, ahol hogy el tud koszolódni a zsebben is. Lehet kapni gumidugót az USB aljzathoz, lehet veszek olyat...
-
Dominó85
addikt
fehermokus előttem szólott helyesen. Aktív kijelző mellett USB Debugging pipa és lássuk a medvét.
1608-Cuoco92-MM6.0
El sem hiszem, hogy az agyon-játszott 2900/3000mAh aksim eddig 4 óra kijelzőidőnél tart és van még 29%-om. Legyen igazam és akkor jó úton jár Cuoco92 barátocskánk. -
-
Dominó85
addikt
Szia, pontosan nem tudom melyik új windows update-nek köszönhetjük ezt! Nekem azóta a gyári driver ismételt felrakása megoldotta a problémát. Ez történik akkor amikor egy mikrofos cég beleugat más dolgába.
grofnagy
K50-t5 - alap verzió
K50-t40 - India edition
K50-t3s - láttam már de f*ngom sincsen -
atlitasz
tag
szia
maxxaudio lecserélése Dolby Atmost- ra nem lehet de választható appként lehet telepiteni twrp recovery -böl
töltsd le a:
dap_r6.5.zip fájlt, link:http://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=13100
másold be a teló sdcard -ba
újrainditás recovery módban ,keresd meg a fájlt majd install.
reboot és igy telepiteted istelepitsd fel az Apollo.apk
link : https://play.google.com/store/apps/details?id=the.joeapollo
zenelejátszót ,inditsd el
és válazd a Dolby Atmost és használd.......
-
Dominó85
addikt
Lenovo K3 Note (K50-T5) Kína = Lenovo K3 Note (K50-40A) India = Lenovo A7000Plus/Turbo Európa
Semmilyen rókabőr nincs itt.
Más: Mi band 1S. Mobilról vagyok így nehéz offba tenni. A lényeg, hogy pár hónapja van sima Mi bandem, ami faxa 40-55 napos üzemidőt hoz 2db ébresztéssel, telefon és sms esetén vobrálás mellett. Ettől az Mi band 1S-től 25-30 nap készenlétet remélek a Heartrate monitor miatt. Jelzem tegnap kétszer mértem pulzust és teljesen jó érték jött ki.
-
Dominó85
addikt
A telefonkönyvemet telerakta e-mail címekkel
-> Névjegyek -> Bal alsó menü gomb hosszan nyomva tart -> Megjelenítési beállítások -> Ott van minden nyalánkság.
Aksi százalékos kijelzésére. -> Beállítások -> Rendszer -> Akkumulátor -> Akkumulátor jelzése (Grafikus, Százalék, Állapotsor)
-
Dominó85
addikt
Anno én is egy olyan "hulladék" rendszerrel kaptam a telefont, hogy mindaddig, amíg nem tettem rá egy alap romot, a twrp szóba se állt velem.
Más: MIUI-ról áttérnék kicsit egy kigyomlált 5.1.1 alapú friss gyári romra. Honnan tudnám beszerezni? Csak mert needrom-on van pár gyári, de azokban nem hiszek.
-
GU-81M
tag
Tegnap csináltam meg én is a romtelepítést, mit jelent konkrétra a "csirkelábas szar"?
Amire figyelj, hogy legyen fent a megfelelő driver. Én win7 alól csináltam végül, itt van egy leírás, hogy hogyan érdemes felrakni. Nálam nem segített a Lenovo szoftvere sem, ezután viszont egyből fölment a twrp. -
siskad
őstag
Szia. Ha erre a google drive fiókra gondoltál, akkor az itt lévő MIUI romban van magyar nyelv és van benne gapps. Igen, ezt felmásolod sd kártyára, és twrp alól wipeolsz mindent és feltelepíted. Az OTA frissítéseket sorrendben kell feltenni és a telepítése előtt csak cache wipeot és dalvik cache wipeot kell csinálni, factory resetet nem!
-
Dominó85
addikt
Szuper, akkor megdumáljuk mikor, merre.
Más: Nagyon köszönöm a sok felkeresést privátban, hogy "hogyan tegyek fel másik romot". De álljunk meg egy szóra. Lassan olyan vagyok, mint egy ingyenes online távfelügyelet. 12 órás műszakban dolgozok, így kéretik itt feltenni ezen jellegű kérdéseket a továbbiakban.
Természetesen aki Budapesten rendelkezik ilyen telefonnal, annak Laptop segítségével bármelyik tetszőleges rom felflashelésében segítek időpont egyeztetés után.
-
Dominó85
addikt
-
Dominó85
addikt
-
dragonfx
veterán
de vám csak amcsiból kínából van vagy eu.ból is?
ez nem eu.s cég?akkor 42 lenne összesen ha a német oldalról rendelem és dhl hozza ha jól látom?biztositás ilyenekre van?
azt nem tudjátok hogy erre milyne gari van? eu.s?
vagyis nálunk lenovo szakszervízbe beviszem elfogadják szoftvert frissitenek magyarra mondjuk...?vámmal kb 60 lenne nem?
-
xoortes1978
tag
K50a40_S112_150610_ROW en ezt tettem fel, majd 2* kellett frissiteni. Meg vagyok elegedve mindennel. A telefonalas tisztasaga es hangereje jobb az A850-nel, bar nekem fejhallgato nelkul kicsit doboz hangja van zene hallgatas kozben.
evo2: meg mindig nem talaltam megoldast az Igo-ra.
probaltam ugy is hogy a telefon root-ra felmasoltam kompletten a sys.txt -ben a foldert atirtam erre, de akkor is ugyanez a hibauzenet.
-
Dominó85
addikt
Szia,
szájbarágós telepítés rootolás igazából fent van itt vagy ezer helyen. Ez is MTK procis telefon, így a metódus mit sem változott. Fentebb van angol szájbarágós, illetve Cappa72, Sanyesz., meg még ki tudja hány ember leírta már a logout blogjában.Egyszerűen nem a monitor előtt szeretném tölteni az egész napomat. Megyek is, mert lassan vár a barátnőm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Google Pixel topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztalos klub
- EAFC 25
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest