- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winaty
csendes tag
válasz
Dominó85 #2245 üzenetére
Én már neked is mondtam,hogy nekem a MIUI jött be . Csak hát ugye nálad is az volt a baj hogy nem volt IMEI, És te is csak a Nexus-on tudtad beállítani amit persze nagyon köszönök ismét!! Gondoltam visszadobom Hát nem jött be ! Vagy mégis!!!
Amúgy is ís fertőztél meg a MIUI-val!!!
-
Winaty
csendes tag
Sziasztok! Nem hagyott nyugodni ez az IMEI probléma. ugyan hajnal 3-ig tartott de megleltem rá a megoldást.
Szóval visszatettem a Nexus-t,és legnagyobb megdöbbenésemre már abban sem engedte Factory-ban visszaírni az IMEIT! Na mondom most van baj!!! Gondoltam próba szerencse feltoltam Cuco rom-ját is a helyzet változatlan IMEI ismeretlen !Ekkor jött a "google a barátod" vad fórum olvasgatások. 2 óra monitorkukkolás után sincs semmi .Már leszedtem Original romot is! de azt nem akartam feltenni. Végső elkeseredésemben átnéztem a régi telefonom romjait 4.1 , 4.2 hátha írnak valami ésszerűt a read me fileokban. Az egyikben volt egy figyelmeztetés miszerint az IMEI elveszhet! De linkeltek megoldást mellé !
ez a Chamelephon app ingyenesen letölthető Play áruházból és csak be kell pötyögni az IMEI-ket és restart! Nem függ semmilyen rendszertől nem ad hibát Szóval boldogság van!!
Itt találjátok: [link] -
Winaty
csendes tag
válasz
fehermokus #2237 üzenetére
Sajnos az MTK droid tools ( az 5.3 as) csak 5.0 ig kezeli a droidokat afölött nem tudom abban sem visszaírni.
-
Winaty
csendes tag
válasz
fehermokus #2237 üzenetére
Ez eddíg rendben csak az a baj,hogy az IMEI-t csak a Nexus rom alatt tudom visszaállítani Factory mod-ban.
MIUI alatt hibaüzenetet dob és nem állítja vissza! Az üzenet a következő : this command not allowed in userbuild ! -
Winaty
csendes tag
válasz
fehermokus #2234 üzenetére
Rom felmásol, TWRP-n wipe Factory reset, Install sd kariról, wipe data, dalvik, restart ,és ez az eredmény ! Teszem hozzá nem az első!!
-
Winaty
csendes tag
Sziasztok! Megvolt a rom-csere visszaraktam a MIUI-t ! a félelmem beigazolódott ismét ugrott az IMEI!
Úgyhogy NEXUS vissza . Nem lehet valahogy fixálni a vissza állított IMEI-t? sajnos MIUI alatt nem engedi vissza állítani,és nekem az a rom lenne a szívem csücske!! -
Winaty
csendes tag
Sziasztok!
Először is szeretném kifejezni hálámat Dominó85-nek,és minden tagnak aki segítséget nyújtott a saját fa***ágomnak köszönhetően majdnem téglásított 1 napos K3-asom renbehozataláért !
Most jutottam a fórum végére . Rengeteg segítség és jó információt találtam! (lett is kb 30-al több könyvjelzőm) Lenne pár kérdésem.
1. Jelenleg a Nexus rom van fent a telón (Mert másik rom alatt nem engedte visszaírni az IMEI-t) amin a következő problémával találkoztam : amikor engem hívtak nem tudtam felvenni a hívást mert nem reagált a felvevőgomb. Találkozott-e már valaki ezzel a hibával,és van-e rá megoldás?
2.Szeretném lecserélni ezt a romot MIUI-ra ugyanis az valahogy használhatóbb számomra mint a NEXUS (klasszisokkal jobb a kamerája) Előfordulhat,hogy ha lecserélem megint ugrik az IMEI? Sajnos MIUI alatt nem lehet visszaírni! akkor viszont ugyan ott vagyok ahol a part szakad!
3.Ha rádugom a headsetet a telóra akkor aktív marad a telefon saját mikrofonja is ezért nagyon visszhangzik minden. Van-e valami ötletetek?
UI: Még egyszer ezer köszönet mindenkinek!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest