- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.lev
tag
-
gegsite
tag
Az az aranybánya .... fenét. Itt ez a fórum az.
A needrom egy olyan oldal ami nem ad tárhelyet, s emiatt minden szemét oldalra töltik fel a ROM-olók, amik megint csak reget kér vagy fizess vagy már nem is él a fél linkbázis... egy nagy káosz az egész.
Jó jó, de eléggé gáz már ez a helyzet.
Sokat szívtam mire egy normális letölthető (spflashtool-szal) felrakható ROM-ot le tudtam tölteni.
Mire rájöttem hogy hopp hát itt ez a fórum, biztos vannak itt akik már tudják a megoldást. -
Dominó85
addikt
Bizony.
Amúgy most a K3 Note-om a MIUI rommal pihen és tegnap elkezdett villogni, hogy merül. No már most rátekintve az akkumulátor időre, 1 mp alatt 50%-ot (ötvenet) esett. Na ez mi a fenétől lehetett. Most megint fel van töltve. Kíváncsi leszek újra megtörténik-e ez a jelenség.
-
matyasb
csendes tag
Szasztok! Váltottam vibeui-ról miui-ra, és szinte mindent alapon hagytam.
Egyszer csak megpróbálta magát OTA frissíteni, de éjszaka megakadt a TWRP-nél.
Ezért természetesen már az ébresztésig se jutott el. Kicsit késve, de ébredtem magamtól :-)
Azóta pedig a rendszerfrissítéseknél menü pöttyök alatt Beállítások, és Frissítés automatikusan kikapcsolva. Egyébként nálam ez a 7.4 xiaomi.eu 6.5.5 MIUI MAGYARORSZÁG lógóval hibátlan, amióta van. -
-
Toth_Jani
őstag
Én most a hétvégén próbálgattam a 6.0-ás ROMokat, de jelenleg még visszaraktam az 5.02-es MIUI-t.
Normál telepítéssel is megoldható lenne, de csak simán a TWRP mentést raktam vissza így a régi belakott rendszer került vissza, minden beállítással.
Buszos
Na ott untam meg én is. -
Ice-ozsé
tag
Szerintem százszor írtam le, hogy mi az én hatalmas igényem.
"szerintem olyan rendszer, ami a te igényeidnek tökéletesen megfelel nincs erre a telefonra"
1. Több Magyar menürész legyen benne mint gyárilag.
2. Tudjak a telefonnal internetezni, illetve a hotspot használni.
3. Ha az időjárási widgwt is fog majd működni az már maga a csúcs...Tehát ha ez a 3 alapvető dolog magas igénynek felel meg, akkor én kérek bocsánatot és természetesen igazad van.
De ahhoz, hogy ezek az általad hatalmas igénynek mondott dolgok működjenek nem kell elszállni a 200e forintos telefonig, elég egy S2 is például...Szerintem abban sincs probléma a stílusomat illetően, hogy rengetegszer írtam, hogy olyan valakit keresek aki fel tudja tenni nekem. És nem azt sulykozza, hogy milyen hülye vagyok mert le van írva, hanem vagy nem szól semmit, mert ő valami okból nem tud segíteni, vagy azt mondja, hogy itt egy cím, menj el és ott pénzért azt tesznek fel neked amit akarsz....
Valami hasonlóra vártam.
Azért köszönöm az értékes és igen figyelmes hozzászólásaidat nagyon sokat segítettél..... (valakinek biztos). -
Ice-ozsé
tag
Agyment! Már a régebbi írásomban is megírtam, hogy nem értek hozzá!!!!!!
Igen, megvettem ezt a telefon és elolvastam amit pl a mobilarénán írtak!!!!!!!!!
Alapból sok olyan hibája van, amit ott nem írtak!!!!!!!!!!
Ezért is írtam ide, hogy hátha lesz olyan aki tud segíteni (nem ingyen) abban, hogy azt a ROM-ot vagy micsodát cseréljünk rajta.
Kíváncsi vagyok, hogy te mint okosok okosa mindenhez értesz????
A létező összes szakma ami létezik abban te király vagy
Képzeld én vagyok olyan "büszke" és be szoktam vallani amihez totál hülye vagyok!!!!!!!
Ház ez, és még a kifejezéseket sem tudom amit itt használnak!!!!!!!
De nem is magyarázkodom egy olyannak aki érthetetlen és full ragaszkodik a hülyeségéhez!!!!!!! -
Ice-ozsé
tag
Képzeld el okoska utána olvastam.
Sehol nem írtak róla, hogy nem használható nettezésre illetve hotspot-ra.... stb
Nyilván, ha olvasok erről nem veszek meg egy olyan telefont aminek az alap dolgai sem használhatók!!!!
Bírom a kioktató egyéneket, akik holt hülyének nézik a másikat, és feltételezik róla, hogy bement egy "üzletbe" rábökött egy telefonra és megvette. HIHETETLEN némely emberke. -
siskad
őstag
Nexus romra rá szerettem volna tenni twrp-vel a MIUI 5.11.26-ot, de a twrp failed-et írt. Akkor gondoltam visszateszem a Nexus romot, az felment, de miután beállítottam a wifit, nyelvet kiírta hogy a beállításkezelő leállt. Telepítés előtt mindig csináltam factory resetet, utána cache, dalvik cache-t.
-
Dominó85
addikt
Sziasztok,
Sajnálattal közlöm, hogy a PH vezetősége elutasította a Topikgazda igényemet a korábbi (évekkel ezelőtti) büntetéseim miatt. Mondjuk én ezt már nagyon unom, hogy megbélyegeztek és valakinek még mindig gerenda vagyok a szemében, de annyi gerince sincsen, hogy ezt megmondja. No mindegy, sajnálom, de ez elég szánalmas a PH-tól. Ahogyan ugyanezen "vétségeim" miatt valószínűleg soha nem lesz saját arcképem itt a fórumon. Én nem töröm ebben az ügyben tovább magam. És azt hiszem ez volt az utolsó csepp a pohárban. Mindenkinek nagyon kellemes további fórumozást kívánok, hiányozni fogtok.
Üdv, Péter
-
Dominó85
addikt
Anno linkeltem egy Alis eladót, tőle úgy kapod, hogx gyárilag benne vannak a gombok is. Erre nagyon figyeljen az aki hátlapot akar venni, mert ami olcsó, abban lehet nincsen gombsor!
A MaxxAudio.apk elvileg a google drive-omon fent van. Kérdés gyári zenelejátszó alatt megy-e.
-
GU-81M
tag
Van most a tinydealtől 3 rendelésem is a telefonon kívül, a legrégebbi kb most vasárnap lesz 3 hetes, szóval ha nem jön meg nem fogok meglepődni.
(#1584) Dominó85: Nálam Kína és USA out of stock, HK és EU pedig sale. Még a kosárba is be tudom rakni, a fizetésig már nem mentem el. Tinydealen szokott olyan lenni, hogy a főoldalon még azt írja, hogy van raktáron, aztán rendelésnél meg nincs... Sőt, amikor rendeltem pl a spanyol raktárra írta, hogy van fekete, az eu-ra nem adta ki csak a fehéret és a sárgát....
(#1586) Turcy086: Előbb utóbb csak megérkeznek, későn jött az ötlet, hogy rendeljek egy ilyet, így nem bánkódom emiatt.
(#1587) gulupeti: Úgy legyen!
-
cs.lev
tag
ez azt jelenti, hogy semmit nem lat az SD kartyarol, vagy csak az appok odainstallalasat/atrakasat nem supportalja?
Pl. egy 15 Giganyi zenet az SD-rol akkor nem tudok lejatszani ugy, hogy a telepitett zenelejatszo felismerje?
Vagy ha betelik a belso memoria, akkor nem tudok az SD-re fenykepet kesziteni, vagy legalabb az ott tarolt fenykepeket a galeriaban tallozni?Koszi a MIUI tulajoknak a valaszokat
-
elektromosok
csendes tag
Sziasztok! Ezt a Romot én is kipróbálnám, mert már elegem van a "gyári" szörnyetegből, csak az tartott eddig vissza, hogy nem szeretném ha építészeti remekmű válna a telóból. Van erre esély? Tudna valaki egy jó szájbarágós linket, hogy hogy kell romot cserélni ezen a telón? Leginkább amiatt cserélnék, hogy az automatikus felvétel (Call Recorderek) hol működnek, hol nem. Nagyon fontos lenne, mert sokat vezetek és nem szeretek menet közben írogatni.
-
Dominó85
addikt
Minden esetre a kollégám nagyon köszöni neked is.
Annyi lenne a kérdésem, hogy vajon van-e olyan VIBE UI rom, amiből ki lett gyalulva a sok kínai szutyok és agresszív bloatware. Ugyanakkor a dupla koppintás, alul elhúzós ébresztés és a kamera egyéb jó tulajdonságai megmaradtak benne?Azt szeretném feltenni neki. Mert a gyáritól a falra fog mászni.
-
yanpec
senior tag
Nem nehéz, csak finom mozdulatokra van szükség meg egy kis tapasztalatra. Igazából ami kicsit nehezebb lesz az a kijelző leimátkozása, mert ragasztva van, de talán nekem is menni fog ezzel a hajszárítós melegítős módszerrel. Ugyan még nem rendeltem meg a kijelzőt mert TG alatt szinte nem is látszik de mindenképpen kicserélem majd, mert ha később másikat akarok venni nem fogom tudni eladni törött kijelzővel. De egyenlőre ilyen veszély nem fenyeget.
-
-
Payskin
tag
Én '94-ben még dos alatt kezdtem a bügykölést, akkor én is láttam, hogy valaki lazán elindított egy format c: parancsot, vagy egy del *.exe-t, és nem értette, hogy mi történt
1990-ben az első munkanapomon leültettek egy gyönyörű Compaq gép elé, hogy azon dolgozzak. Elkezdtem nézegetni Norton Commanderben, hogy tele volt szarva a C: gyökér, márpedig nekem apám azt tanította, hogy nem szemeteljük össze a gyökeret, hanem mindent alkönyvtárakban tartunk. Mondom a főnöknek, hogy van itt egy rakás szemét a gyökérben, ezeket letörölhetem? Úgy nem nagyon figyelt oda, csak legyintett, hogy persze. Szevasz, command.com! Ment az is a levesbe, soha többet nem bootolt be.
Mint kiderült, ajándékba volt ott valami külső cégtől, 2 napig tartott, míg előásták a hozzávaló DOS-telepítő lemezeket. Népszerű voltam.
-
Dominó85
addikt
Romtelepítés (CWM/TWRP alól) esetén akor lehetnek gobancok a rommal, ha a belső tároló nem lett wipe-olva. Mindenki úgy csinálja ahogy szeretné. Csak jelzem, hogy ma az 5. K3 Note tulaj volt nálam (soft brick, félreflashelés, Preloader, Factory reset, rom telepítési repertoár)
-
kovjoe
aktív tag
Bocsi, elfelejtettem, hogy az elején a gépelés kicsit problémás, mert a gyári billentyűzet kicsit más, mint amit megszoktunk (pálcika van benne rendesen, de megoldható, és le kell cserélni pl. egy google billentyűzetre). De magyar férfi vitéz férfi, meg a farkast szemből nézi;-)...
-
Dominó85
addikt
kovjoe
Végül a MIUI 2015.10.31-es romját tettem fel sikeresen. Minden működik. Sajnos kínai apkok tömkelege van benne, de lehet őket fagyizni küldeni a Titanium progival. Minimális Gapps-ot tettem rá. root van benne és ami nagyon meglepett az a hangereje és annak a minősége. Powerbankra kell tennem, mert annyit nyaggattam 36%-ról, hogy már enni kér. Kamerát meg út közben majd használom. A csinos csajos nem létező fotókat persze nem osztom meg.Max ha valamelyik barátosném engedi majd.
gorkmc
A kettőt kéne valahogy ötvözni és egy olyan verhetetlen romunk lennei, amiről más csak álmodozhatna. Nekem a kamera fontos és hidd el nehezemre esett feladni például a kikapcsolt kijelző oldalra húzásával való feloldást vagy a másodlagos kameránál az éjszakai kijelző villantást, de a MIUI többi funkciója kárpótol (valamennyire).Majd megírom pontosan melyik fájlok kellettek ennek a romnak a felrakásához, stabil működéséhez, ha érdekel titeket. Most mennem kell személyit csináltatni, mert lejár.
-
Dominó85
addikt
Lehet kapott a háttérben egy frissítést vagy csak véletlenül ráleltünk egy bugra ami összekuszálta a romot... A lényeg, hogy most feltettem a CuoCo 1540-et, de amint lejön a legújabb 1031-es MIUI, megy a levesbe. Kérdem a Cuoco rom használóit: Ti tényleg ezekre a tesztképekre azt mondjátok, hogy jó? Borzalmas... Verőfényes napsütés van és a dinamika tartomány max erős közepes, a még világos részeken is hurka szerű digitális zaj van. A sötétebb területekről már nem is beszélek. Tipikus félrefókuszálás/fókusz vesztés is jelen van. A jó isten mentse meg azokat akiknek számít a kamera. A sebességre nincsen panasz, de ugyanakkor bizonyos dolgokban kicsit agresszívnak érzem a romot. Mintha ellenőrizni akarna engem... MIUI alatt meg beállítottam mindent úgy ahogy nekem jó, amit ÉN engedek meg a rendszernek és nem fordítva. Nem győzött meg egyáltalán a Cucu malac rom.
-
kovjoe
aktív tag
Szóval vagyulától az alábbi kérdést kaptam: "A port jól működik?Mert a 10.29es gyári romok vissza lettek vonva, google play és play szolgáltatások sorozatos fc-je (amennyiben használod a gapps csomagot) miatt." És valóban a play store nem működik, így marad a már bejáratott beta4 magyarítása.
-
Dominó85
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- bambano: Bambanő háza tája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- PR-Telecom
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest