-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totya_77
csendes tag
válasz
bubus66 #13562 üzenetére
Az, hogy nem tudnám mit akarok (akartam) csinálni, nem igaz. (Az meg, hogy nem mindig tudok pontosan fogalmazni, megint más.) Telefonomat szerettem volna helyretenni (ami -mint írtam- figyelmetlenségből, kapkodásból el lett szabva), és ahhoz segítséget kérni jöttem ide.
Nem fikáztam le az írást, csak nem tudtam értelmezni egyes részeit. Miért? Talán mert napi 14 órát melózom és hulla fáradt vagyok, mikor eljutok ide. Talán mert van még más dolgom is, de a nap nekem is csak 24 órából áll. Talán mert már nem vagyok annyira napra kész a témában, és már lassabban tanulom/értem az új dolgokat.
Szóval segítséget kérni jöttem, mert a fórum erre is való. A magas lóról való személyeskedésért elég, ha bemegyek melózni, vagy bármilyen hivatalos ügyet intézni.
Mind azon által köszönöm a Te a segítséged is, mert hasznosak voltak.
-
Totya_77
csendes tag
válasz
robi64 #13561 üzenetére
Nem mondtam olyat, hogy a logouton értelmetlenül van leírva. Az egy másik kérdés, hogy én mennyire tudom (vagy nem tudom) értelmezni. Aminek számtalan oka lehet, úgy mint időhiány, fáradság, figyelmetlenség, sötöbö... (Hasonló okokból nem tudtam elolvasni és megválaszolni a privátot, amiért elnézésed kérem.)
Köszönöm az értő fogalmazást, így még legalábbis én megértem, annak ellenére, hogy már rég nem foglalatoskodom (hobbi szinten) az androidok lelkivilágával.
A telefon garanciája idén lejár - mondjuk a garanciavesztés eddig se zavart. -
Totya_77
csendes tag
válasz
bubus66 #13557 üzenetére
Azt értem, hogy C432 lesz, csak azt (se) nem (többek közt), hogy az mennyivel (és miért) jobb, meg hasonlók. Szóval én kérek elnézést tudatlanságomért.
Toolkit: korábbi hsz-emben írtam, hogy semmilyen packagest nem enged telepíteni, mert hibásnak véli (ld fentebb, képpel)
Ezektől függetlenül köszönöm segítséged -
Totya_77
csendes tag
válasz
bubus66 #13522 üzenetére
"PHONE Unlocked"
"FRP Unlock"
Leírni letudtam. Akkor lehet, hogy elolvasni is tudtam?...Legelőszőr is örülnék, ha a betallózot zip-et egyáltalán tudná telepíteni, és nem pedig hibát dobna rá. Mert ha az sikerült volna, akkor talán eljutottam vlna twrp-ig, amit éppen mutatsz
-
Totya_77
csendes tag
Oké, közben sikerült teljesen resetelni....
Azt írta, hogy "PHONE Relocked" illetve "FRP Unlock". Majd újra kinyitottam, és megpróbáltam feltenni a twrp-t. Én szerettem volna, ő továbbra is ellenáll... -
Totya_77
csendes tag
Jelentem, megpróbáltam visszazárni, de nem sikerült...
(bocs, a terminál ablakról elfelejtettem képet lőni)Az eddigi narancssárga szöveg, immár szép pirossal jelenik bootláskor
Miután bebootolt, kér egy jelszót (wtf), és:
miután rebökök a "Reset"-re, újraindul, "Factory reset lowlevel...",
amire azt írja, hogy "Sikeres", aztán újraindul, majd megint kezdődik előről minden, a szép piros betűs bootolással...
-
Totya_77
csendes tag
válasz
robi64 #13508 üzenetére
Azt eddig is sejteettem, hogy szolgáltató függő a készülék, ez mondjuk nem is zavar annyira. Az viszont igen, hogy twrp-t sehogy nem tudom feltenni... Mindjárt megpróbálom lezárni, majd újra nyitni a bootloadert, és aztán? Twrp? Majd az oeminfo és custom.bin?
Az L21C432B161-et tegnap leszedtem, de twrp hiányában nem tudtam feltenni... :/
(flashboot-tal egyesével végigzongorázni meg elég macerás lenne) -
Totya_77
csendes tag
válasz
robi64 #13506 üzenetére
Szia.
Figyelmetlen volt, nem vitás... Próbálnám helyrehozni, amit elszabtam. De legalább már sikerült visszahegesztenem rá egy 6.0-át...
Vendor Country Info
Vendor: telenor
Country: huSIM Lock Info
NW_LOCKEDAz adb és a fastboot is működik szerencsére.
Visszazárást és újranyitást megpróbálom kicsit később (kora este).Köszi a segítség
-
Totya_77
csendes tag
Sziasztok,
adott, egy 2016 őszén, a "kéknél" vásárolt P9 Lite. Ezzel kapcsolatban lenne két kérdésem:
- twrp-t sehogyse nem lehet rátenni, ergó rootolni se lehet (bootloader nyitva, vns-l21c900b160). tudtok rá vmi okot, vagy megoldást?
- érhet a készülék 35-36 ezret? (tokban volt, esetleg egy üvegfólia ráfér)köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged