- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoolika87
csendes tag
Így bő 2 hónappal az official 7.0 felrakása után (factory reset-et megcsináltam akkor pont a bugok elkerülése végett) pár hete elkezdte az ébresztő, hogy aktiválódik, csak épp a hang marad el... Gyári hanggal, általam beállított hanggal is kussban marad...
Tesztelgettem, beállítottam, hogy 1 órával később sikítson, olyankor mindig szól... Valakinek volt hasonló, sikerült megoldani újabb FR nélkül?Update: teló újraindítás után az első ébresztés jó, a 2. már nem...
-
Zoolika87
csendes tag
-
Zoolika87
csendes tag
válasz
bubus66 #11204 üzenetére
Kell az FR szerintem mindenképpen, úgyhogy egyetértek veled! Vannak dolgok, amik nem 100-asak, és ez persze használat közben derül ki, nem egyből.
Csináltam végül még a 6-os droidra egyet a múltkori kommentem óta, tök élvezetes volt újra használni a telót, de szerda este nekem is megjött a 370, majd rá a 380, úgyhogy kis tökölés után ráengedtem. Lényeg, hogy ugye nekem még nem volt teleszemetelve a rendszer annyira, de az ébresztő nem ad hangot, s nem is rezeg, illetve 1-2 alkalmazás furcsán viselkedik, hiába töröltem az adatait, utána is produkálják a hibákat (lehet ezeket frissíteni is muszáj leszek, majd kiderül).
Ettől függetlenül jó lesz ez a 7. -
Zoolika87
csendes tag
-
Zoolika87
csendes tag
válasz
bubus66 #10636 üzenetére
Meg fogom nézni jobban, ha legközelebb találkozom vele, de a lényeg, hogy kb. 2-3 hete feldobta neki a frissítést, várt pár napot, aztán ráengedte, és valóban 7-et kapott, atomgyors lett a teló újra. Érdekes nekem is így akkor a történet, mert ő nem egy mókolós fajta, szóval nem értem most már...
-
Zoolika87
csendes tag
válasz
bubus66 #10634 üzenetére
Nekem ez már kezd kicsit röhejes lenni... Tavaly augusztusban vettem az enyémet, egy haverom valamivel később, neki már megjött a gyári 7.0 kb. 2-3 hete, nekem még nem... Pedig igencsak jól jönne, mert érik egy gyári visszaállítás is. Pár hete kezdett jobban lassulni, akksi is mintha gyorsabban merülne, meg pl. fészbuk és 1-2 app spontán bezáródik matatás közben. Ettől függetlenül imádom még mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózatokról alaposan
- Reklámblokkolók topikja
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpársportok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest