- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bizsu1st
aktív tag
válasz
markymango #13064 üzenetére
Szia. A p9 lite 2017 üvege 2.5d ívelt, mígy a "sima" p9 lite üvege sík, plusz a 2017-es sarkai sokkal lekerekítettebbek, mint a 2016-é. Ezek alapján tuti, hogy nem illik bele. A másik, hogy tudtommal mindkét teló külső üvege egyben az érintőpanel is, ami a együtt van a kijelzővel, úgyhogy csak kijelzőstől, kompletten lehet cserélni. Cimborám barátnője is így járt a sima p9-el, tökéletesen működik, csak az üveg repedt. Inkább együtt él a problémával, mivel horror árat mondtak a kíjelző+érintő cserére.
-
Bizsu1st
aktív tag
Egy kicsit szenvedtem még vele és megtaláltam a ludast(egyenlőre). Töröltem a huawei wear alkalmazást az órával együtt és most megoldotta, normális a wifi, aktív/passzív bluetooth-nál is. Érdekes, hogy fr előtt megcsináltam ugyanezt éd semmi.
-
Bizsu1st
aktív tag
Nah, az Fr megoldotta...
-
-
Bizsu1st
aktív tag
-
Bizsu1st
aktív tag
Sziasztok. Ha van valakinek band b0 okosórája, vagy karkötője(a lényeg, hogy a huawei wear alkalmazást használja), legyen szíves tesztelje már a speedtest.net alkalmazással a wifije sebességét, ki és bekapcsolt bluetooth-al. Az történt, hogy, ugye a melóban állandó, itthon pedig néha használt Lg hbs750 bluetooth headset miatt állandóan megy a telefonjaim bluetooth-ja. Soha nem volt gondom a sebességgel, a speedtest is ugyanazt jelezte, ha ki, vagy be volt kapcsolva a bluetooth. Viszont most használok egy band b0 órát és akár kapcsolódva van, akár nincs, szinte alig van wifi sebességem. Térerő van, de 0,6-1Mbs le és 1-3Mbs a feltöltés a speedtest szerint bekapcsolt bluetooth-al. Ja ki van kapcsolva, 32-34Mbs le és 38-40Mbs a feltöltésem. Ez mitől lehet? Bocs a hosszú hsz.-ért, de 2 napja csak ezen kattogok(amióta észrevettem). Köszi
-
Bizsu1st
aktív tag
Szia. Gondolom telenoros a teló. Engedd rá nyugodtan a b140-et, nekem már kb 2 hónapja rajta van, fr nélkül. Teljesen jó és a szabad ramot már nem 800-1000mb körül tartja, mint a b131, hanem 4-500mb-ra is leengedi. Határozottan jobb a ramkezelés, de ami fontos app, azt mind védettnek kell beállítani.
-
Bizsu1st
aktív tag
Látom mást nem zavar az audio problémám. Viszont lenne még egy kérdésem: a chrome-ban néha furcsán érzékel a kijelző. Ez másnál is így van? Telenoros teló. Köszi
-
Bizsu1st
aktív tag
válasz
ORCA58 #12109 üzenetére
Jól emlékszel, de az csak a maximum szintig nem akarja engedni, amíg nem engedélyezed neki. Amire viszont én gondolok, egyfajta kimeneti decibel korlátozás. Ha hallgatsz rajta zenét, megfigyelheted, hogy amikor csak ének után jön mellé hangszer vagy basszus, halkítja az egészet és hallkabb lesz az ének is. És ezt bármilyen hangerőn csinálja. Autóhifire kötve a legfeltűnőbb.
-
Bizsu1st
aktív tag
Sziasztok. Abban kérnék segítséget, hogy hol lehet kikapcsolni, ha egyáltalán ki lehet a "fülvédelmet"? Nem tudom, hogy mi a pontos megfogalmazása, szóval azt, hogy zenehallgatás közben basszusnál lejjebbveszi a hangerőt. Powerampot használok évek óta, az eddigi telóim ezt nem, vagy nem ennyire csinálták. Köszi ui: vezetékes és bluetooth fülessel is próbáltam, de állandóan egy lg hbs-750 bluetoothossal használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Konteó topic
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Synology NAS
- PlayStation 5
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged