-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxbury
őstag
válasz
endruboy1 #12268 üzenetére
Koszi az irast. 😊
P9 Lite az biztos, hogy inkabb valo noi kezbe, mint a Redmi Note 4, mert nagyon jol kezre all, kecses. Lassan masfel ev alatt kijelenthetem, hogy betonstabil a gyari vegleges romokkal, raadasul mindenfele hard resetek nelkul is . 😊 Bar a 4x jo lehet. 😊 -
bmt50
senior tag
válasz
endruboy1 #12260 üzenetére
Soha nem volt még Xiaomi telefonom, de egy gsm-szervizes barátomnak már harmadik van, és csak dícséri. Nekem spec. az utóbbi 6 évben nem volt/nincs egyben 50-60k-m, így csak szolgáltatós telcsiket veszek 0%-os kamatra, havi részletre. Telenor listájáról ez a P9 Lite volt ár/érték arányban a legjobb, ezért ezt vettem. Másrészt a barátommal ellentétben én nem bízom a kínai garanciában. Ha elkeveredik egy garanciában visszaküldött csomag "Csájna" fele, kinél reklamálhatsz???
-
bmt50
senior tag
válasz
endruboy1 #12255 üzenetére
Szia,
A képernyőzár feloldási probléma nem szoftver vagy telefonhiba, hanem a fejlesztett android biztonsági szint miatt van. Ez megakadályozza, hogy a kijelzőn ujjunkkal egy irányba söpörve feloldjuk a képernyő zárat, helyette feloldási mintát, pin kódot vagy ujjlenyomatot igényel. Akinek hiányzik a "sima" ujjsöprős feloldás, annak írtam az összefoglalóban olvasható leírást.
A 3gigás verza avagy P9 Lite 2017 kamerás tulajdonságai kicsit gyengébbek, és emellett csak a procit húzták feljebb. Szerintem nem ér 10-15ezerrel többet. Ahogy fölöttem is írják, van a 2016-os P9 Lite-ból is 3GB-os, de ezeket nem hazánkban adták ki. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
A kényes ok amiért nem érdemes a 3 GB-os verzióz használni az, hogy nem hazai példány. Itthon csak 2 GB-tal árulja a Huawei, ami 3 GB RAM-os itthon, az mind valamilyen sufni boltból származik, amely esetében erősen kérdéses (illetve valószínűleg bukó) a garancia és a támogatottság.
-
petya220
senior tag
válasz
Szia!
7.0-án szebb képeket csinál, szerintem.
- Mennyire gyakran fordul elő a legfrissebb szoftver verzióval az összefoglalóban említett képernyő zárolási probléma? ???
- A 3 giga RAM-os verzióval szemezek, gondolom nincs olyan ok, ami miatt nem érdemes ezt választani...?
Ez egy nagyon kényes kérdés ittÉn 2gb-s változatot használom, semmi baja, pörög. Nem érzem hiányát a 3gb-nak
de a több az jobb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Medence topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- EA Sports WRC '23
- Bestbuy játékok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest