- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxbury
őstag
válasz
endruboy1 #12268 üzenetére
Koszi az irast. 😊
P9 Lite az biztos, hogy inkabb valo noi kezbe, mint a Redmi Note 4, mert nagyon jol kezre all, kecses. Lassan masfel ev alatt kijelenthetem, hogy betonstabil a gyari vegleges romokkal, raadasul mindenfele hard resetek nelkul is . 😊 Bar a 4x jo lehet. 😊 -
bmt50
senior tag
válasz
endruboy1 #12260 üzenetére
Soha nem volt még Xiaomi telefonom, de egy gsm-szervizes barátomnak már harmadik van, és csak dícséri. Nekem spec. az utóbbi 6 évben nem volt/nincs egyben 50-60k-m, így csak szolgáltatós telcsiket veszek 0%-os kamatra, havi részletre. Telenor listájáról ez a P9 Lite volt ár/érték arányban a legjobb, ezért ezt vettem. Másrészt a barátommal ellentétben én nem bízom a kínai garanciában. Ha elkeveredik egy garanciában visszaküldött csomag "Csájna" fele, kinél reklamálhatsz???
-
bmt50
senior tag
válasz
endruboy1 #12255 üzenetére
Szia,
A képernyőzár feloldási probléma nem szoftver vagy telefonhiba, hanem a fejlesztett android biztonsági szint miatt van. Ez megakadályozza, hogy a kijelzőn ujjunkkal egy irányba söpörve feloldjuk a képernyő zárat, helyette feloldási mintát, pin kódot vagy ujjlenyomatot igényel. Akinek hiányzik a "sima" ujjsöprős feloldás, annak írtam az összefoglalóban olvasható leírást.
A 3gigás verza avagy P9 Lite 2017 kamerás tulajdonságai kicsit gyengébbek, és emellett csak a procit húzták feljebb. Szerintem nem ér 10-15ezerrel többet. Ahogy fölöttem is írják, van a 2016-os P9 Lite-ból is 3GB-os, de ezeket nem hazánkban adták ki. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
A kényes ok amiért nem érdemes a 3 GB-os verzióz használni az, hogy nem hazai példány. Itthon csak 2 GB-tal árulja a Huawei, ami 3 GB RAM-os itthon, az mind valamilyen sufni boltból származik, amely esetében erősen kérdéses (illetve valószínűleg bukó) a garancia és a támogatottság.
-
petya220
senior tag
válasz
Szia!
7.0-án szebb képeket csinál, szerintem.
- Mennyire gyakran fordul elő a legfrissebb szoftver verzióval az összefoglalóban említett képernyő zárolási probléma? ???
- A 3 giga RAM-os verzióval szemezek, gondolom nincs olyan ok, ami miatt nem érdemes ezt választani...?
Ez egy nagyon kényes kérdés ittÉn 2gb-s változatot használom, semmi baja, pörög. Nem érzem hiányát a 3gb-nak
de a több az jobb
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest