- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ANDROID??? #4894 üzenetére
Hat igen. Mikor mar annyira ragaszkodunk a megszokott dolgokhoz, hogy a sokkal atlathatobbat, logikusabban felepitettet sem akarjuk hasznalni, mert az mas mint a regi. Amilyen felulet fut ezeken a telokon, annal a win 8.1 is bonyolultabb volt, a 10-rol ne is beszeljunk. Orom hasznalni, nem kell agyalni rajt, hogy a joskapista megis melyik pont ala rejtette a marcsika bluzat.
-
1stVikman
senior tag
válasz
ANDROID??? #4774 üzenetére
Szia!
Mint írtam az összefoglalót csak átfutottam, topikba, mert sajnos a munkámból kifolyólag hétköznap kb. fél órát tudok netezésre szánni. Emiatt akartam kicsit leegyszerűsíteni, és felgyorsítani a dolgot, hogy ne kelljen szétbogarásznom a topikot a számomra releváns információk megszerzéséhez.
Sony Xperia Ion-om van most, ott a topikban nincs összefoglaló, de ha bárki érdeklődött a telefonról, 3-4 ember 2 mondatban fel tudta vázolni a telefon erősségeit és gyengeségeit. Azt gondoltam itt is kaphatok efféle gesztust.(#4775) bubus66
Sony Ion-nál nem kellett Bootloadert nyitni root-hoz, és bármikor vissza lehetett állítani gyári állapotra. Csak BL nyitása okozott garanciavesztést, mert elvesztek a DRM kulcsok (bár később aztán erre is lett megoldás).
Sok custom rom-ot lehetett zárt BL-re teleípteni, így nekem nem kellett nyitnom.Megközelíteném más aspektusból a kérdéseimet.
A Sony-n nekem a root csak arra kellett, hogy az értesítési led fényerejét meg tudjam növelni, Titanium Backup-pal tudjam menteni a számomra fontos appok/ játékok adatait, Total commanderben hozzáférjek a telepített alkalmazásokhoz, és a Notification toggle igényelt még az 1 gombos újraindításhoz, bluetooth láthatóság gyorskapcsolójához ilyen engedélyt. Illetve CWM recovery volt még telepítve, a teljes rendszer lementhetősége és gyors újratelepítése végett.
A telefont két simmel használnám, emiatt érdeklődtem a tárhely elégségessége miatt, és hogy van-e valami negatív tapasztalat a gyárilag dual sim-es telefon két sim-mel történő használatával.Szóval ismételten szeretném megkérdezni a személyes tapasztalatok, akár rövid, egyszavas válaszokkal reagálva is, hogy:
-mennyire vállalható képeket készít a telefon?
-milyen típushibái (szoftveres/ hardveres), negatív tapasztalatok vannak / nincsenek?
-mennyire ajánlott/ nem ajánlott a megvétele? Megvennétek újra?(mondjuk a saját topikjában sejtem a választ)
-root csak BL nyitással, és garanciavesztéssel elérhető?
- lehet -e a telefon lassulás nélkül, lehetőleg ingyenes, reklámmentes megoldással klasszikus menüt varázsolni, választható ikonokkal?
-dual simes használatnál vannak-e negatív tapasztalatok, anomáliák, hálózatvesztés stb. ?Elsőre ennyit szeretnék csak megtudni, válaszokat, segítséget előre is köszönöm.
Üdv: Vikman -
válasz
ANDROID??? #4866 üzenetére
Oke oke!
Parazok tole mint allat, eddig ugye olyan telom volt, ahol az akku ala/melle kellett becsusztatni a simet es a sd kartyat. attol tartottam, hogy ha valamit elrontok beszorul a talca pl. Tokeletesen mukodik minden, sd kartyarol is szepen mukodik kepek, zenek, videok. Atlottem intelligensre az akkuhasznalatot is. Most feldobtam tolteni. Nagyon popec ez a telo.
Neztem azt a kiskonyvet, de kb semmi ertelme nem volt mellekelni. Toltottem le multkor magyar kezelesit a telohoz.
Most ugy erzem ez a telefon nekem boven eleg, gyors, szep, eros akkuja van, 70 ezer forintot nekem bosegesen megert.
-----------------------------
szerk Allandoan kerdezgeti, hogy a frissito szolgaltatas hozzaferhet-e az sd kartyahoz (meg mikor bent sem volt akkor is kerdezte), mikor ranyomok az elutasitra, bedobja, hogy az imei hez meg a fene tudja mihez is kell az engedely. Erre itt mit nyomjak? Engedjem neki?
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #4857 üzenetére
Ott van alapból.
-
válasz
ANDROID??? #4851 üzenetére
-
ORCA58
addikt
válasz
ANDROID??? #4768 üzenetére
A G6-on 2 év után is makulátlan a gyári fólia. Csak műanyag tok van rajta. A P9 Lite gyári fólián sincs 3 hónap után egy karc sem.
Lauda
Jó neked. A tavalyi karácsonyomat szúrta el a MediaMarkt. Egy kis háztartási gépet vettem nejemnek. Egy agyongyűrt dobozban küldték. Egy nem hozzávaló hungarocell tartóban préselték bele, a kényes részek nem voltak külön csomagolva, hiányzott a felület védő hab csomagolás, sérült volt a termék. Mikor visszavittem még nekik állt feljebb, hogy azzal semmi baj, ha egy már bontott terméket adnak, ez természetes. Szó szerint az mondta: "Ezért képes volt visszahozni?"
Ennek ellenére a pénzem nélkül nem jöttem el. -
válasz
ANDROID??? #4768 üzenetére
-
Gabis
őstag
válasz
ANDROID??? #4750 üzenetére
Ez a Spigen jól néz ki. Habár nem olcsó. Nem túl vastag, nem lesz tőle tömzsi a teló?
-
stanley00
aktív tag
válasz
ANDROID??? #4525 üzenetére
Az M2-es volt 5-ös droiddal csak vissza kellett tenni rá a 4-est mert szétcseszték az 5-ös frissítéssel a GPS-t és a kamerát többek között. A fél világ hőbörgött fórumokon de a Sony semmit nem csinált de ezt már máshol leírtam és nem is az a topic. Viszont ott és akkor végeztem a Sony-val.
-
winben
aktív tag
válasz
ANDROID??? #4478 üzenetére
Szelfi módban is jobboldal a jobboldal. Egy tükörben is jobboldal a jobboldal, baloldal az baloldal, nem fordítva.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #4417 üzenetére
Tudom, hogy nem azt írtad..
-
dualcore
őstag
válasz
ANDROID??? #4401 üzenetére
Sajnos ennek ellenére sokan bekamuzzák.
Persze aki kicsit is jobban megnézi, az hamar rájön. -
313313
addikt
válasz
ANDROID??? #4401 üzenetére
Ha tudnád mennyi embert vernek át bevásárló központok parkolójában Samsung és Apple klónokkal...
-
gianone
őstag
válasz
ANDROID??? #4007 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy az ilyen egyszerű volna.
Ha jól értem, egy single sim-es készülékre tették fel a dualos rom-ot, és úgy kellene visszaállni, az is a kérdés, hogy jól volt-e a művelet.
Bubusos feladat is lehet, és nem sima dualosítás visszaállításnak. Nem?
Firefoxban pl. nem is kell Ctrl+F simán elkezd gépelni és gyorskeres.
-
CalibRasta
tag
válasz
ANDROID??? #3671 üzenetére
Nagyon köszönöm a segítséged illetve mindenkiét!
-
Schizoka
aktív tag
válasz
ANDROID??? #3970 üzenetére
Köszönöm a választ sikerült beállítani.
-
313313
addikt
válasz
ANDROID??? #3921 üzenetére
Ha FR előtt Gmail jelszót váltasz, csak akkor szívatod meg magadat...
-
gianone
őstag
válasz
Csak ha változtattál előtte jelszót.
Szóval igazából ez a saját magát szívatja az ember esete.
-
törölt tag
válasz
Kezd egy kicsit BB -s lenni.
-
lajos75
senior tag
válasz
ANDROID??? #3823 üzenetére
de nem lehet kihagyni ezt a lépést
Pedig nekem Samsung van most.
Valamit a google fiókban kellene csinálni de mit
-
pink75
aktív tag
válasz
ANDROID??? #3820 üzenetére
Megadta, de nemrég változtatott jelszót...Én nem jutottam tovább a telefonnal vele, de most már ő sem tud belépni.
Imádom a google-t! -
lajos75
senior tag
válasz
ANDROID??? #3820 üzenetére
De oda adja, vagyis már megadtam
Viszont már az én telefonom is ezt csinálja, nem enged be.
Tulajdonosi fiókkal akar csak be engedni -
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #3792 üzenetére
Mert azt betudja állítani, ha fel áll a rendszer, azt hiszem (most nincs kedvem FR-ni), lehet, hogy rosszul emlékszem de a dobozán meg tudja nézni dual vagy single.
(#3794) lajos75
Akkor is a factory resetnek törölni kellett volna mindent.. Ezért furcsa..
Milyen a telefon dualos vagy single?
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #3790 üzenetére
Hogyan szerinted mikor fel sem áll a rendszer?? Max úgy hogy ki hagyja a google beállítást.
De a dobozán is meg tudja nézni IMEI alapján ha kettő van dual ha egy akkor single
-
pink75
aktív tag
válasz
ANDROID??? #3780 üzenetére
Na, úgysem csináltam még ilyet...
Melyik ROM (ha van valami újabb), ami jó?
Hogyan tudom az ezen lévő verziót így megnézni? -
pink75
aktív tag
válasz
ANDROID??? #3780 üzenetére
Recoveryben van wipe cache, meg factory reset.
Nincs kérdés, hogy kellenek-e bármiféle mentések.
Nincs lehetőségem fiók hozzáadásához sem. -
pink75
aktív tag
válasz
ANDROID??? #3776 üzenetére
már nyomtam vagy 3-at...
-
B********
aktív tag
válasz
ANDROID??? #3671 üzenetére
Lefrissítettem én is, bár a gyorsfrissítést választottam csak gyári visszaállítás nélkül. Eddig minden stimmelt ezzel a módszerrel, egyelőre most sem veszek észre problémát. Kaptunk Huawei játékboltot meg most már kiírja a nap nevét a naptár ikonon. Ennyit vettem észre.
-
CalibRasta
tag
válasz
ANDROID??? #3649 üzenetére
Egyébként mennyire mondható normálisnak a melegedés? Vagy mennyi az a hőfok ami még nem abnormális? Mert ez is melegszik egy kicsit, de kb a műanyag olyan kézmeleg-langyos, kellemes érzetű meleg lesz pár órás töltés után. A töltés befejeztével teljesen alap szoba hőméréskeltű lesz. Bár lehet kérdeztem már de a töltők mennyire variálhatóak ezeknél az okos-hülye telóknál? Mert nekem 3 évig ment anno a Motorola telóm Samsung töltőről, sőt az asszony a mai napig a régebbi Samsung töltőről üzemelteti 2éve a Alcatel Idolt. Gondolok itt arra mint laikus hogy A Volt az Volt, az Amper az Amper...ha a számok egyeznek akkor is lehet számottevő különbség?
-
CalibRasta
tag
válasz
ANDROID??? #3649 üzenetére
Én jeleztem az Euronicsnak akkor mikor itt írtam is, és mondták hogy vmikor szólnak hogy jön a futár. Na most még jó hogy azok a volt csapatom tagjai. És ott van egyből a cseretelefon, tehát felvételkor egyben termékcsere is van. Tehát várni nem kell, de érted ha a töltő jó/jól működik és azt mondják hogy csak kitaláltam vagy hasonló szöveg, akkor ott én magamat leszo....rítottam az útról de keményen. Nem mellesleg 1 hét alatt míg ismerkedtem az okostelefon adta lehetőségekkel, temérdek magánéleti és banki, közületi titkos infó van rajta...ráadásul a teló több banki e-bankba regisztrálva lett.
Így nem szívesen adnám ki kezemből, főleg mert van olyan e bankom, amit személyesen kellett aktiváltatnom a banknál. Tehát a rajta lévő dolgokat újra rakni nagy cumi. Hát köszönöm a segítséget mindenkinek, szerintem akkor holnapi nap lemondom a futárt. Egy töltő ha kell max bukok pár ezer forintot, azon úgy sincs sorszám (arra az esetre ha vissza kéne küldeni).
-
gratzner
tag
válasz
ANDROID??? #3625 üzenetére
Sajnos ez volt az első tapasztalatom üveg fóliával, és bizony csak annyit láttam, hogy kékül a lábam
Egyet tudok, a következő telefonom gorilla glass-os lesz... -
gratzner
tag
válasz
ANDROID??? #3622 üzenetére
Sajnos kidobtam a dobozát, de elképzelhetőnek tartom, hogy nem a márka volt a hibás. Ugyanis vettem egy gsm boltban egy bizonyos fajtát, amit rá is pattintottam a telefonra, de a fólián látszott a márkajelzés, amit próbáltam letörölni, de nem lehetett. Ekkor (csak mert nem hittem a szememnek és előbb cselekedtem a kelleténél) levettem, hátha a fólia alja a hibás (mintás), de nem az volt természetesen, viszont visszatenni már nem lehet így. Visszavittem a boltba és megkérdeztem, hogy ugyan már ennek a típusú fóliának van -e valami márkajelzése, ami nem jön le róla? Azt mondták lejön. Én meg, hogy nem, és odaadtam, hogy próbálják letörölni és ha lejön, hajlandó vagyok kifizetni egy új fóliát, ha nem jön le, cseréljék ki ingyen. Nem jött le, és nyilván kicserélni sem akarták, mert hogy már koszos, használt. De az a mocsok hologram szerű minta még mindig rajta virított, úúgyhogy cirkuszoltam kicsit és adtak egy másik típust helyette. Kiegészítve azzal, hogy ezután pénzért sem voltak hajlandók rátenni az új fóliát a készülékre, mert "Nem szerették volna"
Mindegy, hazamentem, rátettem, és jó volt. Tiszta, illeszkedő és látszólag tökéletes. Viszont ma egy cimborám ötlete alapján kipróbáltam, hogy leveszem és csoda történt...
Bocs, hogy hosszú lett, de a sztori így kerek. -
78zolika
senior tag
válasz
ANDROID??? #3617 üzenetére
Nem tudom mi a Factory reset ? . Hogy kell csinálni ?
-
78zolika
senior tag
válasz
ANDROID??? #3615 üzenetére
Köszönöm a választ . Holnap kiprobálom 2 g . Telenoros vagyok . A teszt az mit takar ( gyári visszaállitást )?
-
Micka21
tag
válasz
ANDROID??? #3557 üzenetére
thx
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #3484 üzenetére
Miért neked a B131 van fent?
-
CalibRasta
tag
válasz
ANDROID??? #3431 üzenetére
A másik készülékbe dugva is zúg. Felhívtam a a Euronics-ot és azt mondták hogy jegyezték a problémát és majd jön a futár majd a másikkal. Akkor majd cserélik az egészet. Bár hiába mondtam hogy elég csak a töltőt, de azt mondták akkor nekem kell majd a magyar szervíznél, saját magamnak bevinnem. Ezt ugye rögtön kizártam ,azért 76,5eFt telónál elvárható szerintem a tökéletes működés. Főként hogy közel 1hónapot! vártam a kiszállításra, mert már az elején problémák voltak...pár hétre ami meg elküldtek, az meg teljesen más volt színben. Majd további 2 hét kellett többszöri cseszegetésre hogy újra küldjék. Azon gondolkozok hogy lehet jobban járok ha az Emagtól rendelem, most ott kereken 80eFt lenne ugyan ez, aktivitásmérő karkötővel?! Mérgesítő egy kicsit már az egész.
-
Roxbury
őstag
válasz
ANDROID??? #3385 üzenetére
Nekem is majus ota. Tokeletes. 😊
-
batai15
félisten
válasz
ANDROID??? #3197 üzenetére
Szerintem ez nem olyan könnyen megy. Ha maguktol nincs eszük hogy ez így nem jó.
-
Balathruin
veterán
válasz
ANDROID??? #3193 üzenetére
Túl agresszív és feleslegesen bezárja az alkalmazásokat. 2GB-hez képest borzalom a multitask.
-
Muerte68
addikt
válasz
ANDROID??? #3178 üzenetére
Mi lesz akkor a célzott reklámokkal?
-
boneyard
tag
válasz
ANDROID??? #3107 üzenetére
Na feltettem én is. Tényleg érdekesen van megoldva a felső kivágás, de engem nem zavar.
Nagyon profi kis csomagot adtak hozzá. Volt benne egy replacement pulling tap, amivel pillanatok alatt le lehetett húzni a régi fóliát, egy nedves és egy száraz törlő kendő, a kék elektrosztatikus koszleszedő és egy nagyobb törlőkendő.
Tényleg van alul két csecs, mint a 1782 és 1785 hozzászólásban írták, de nekem nem olyan feltűnő, mint a képeken. Lehet, h ez annak is köszönhető, h nem fekete, hanem arany színű a készülékem. -
McSico
senior tag
válasz
ANDROID??? #3111 üzenetére
Van aki vizuális típus. Nekik jól jöhet.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
ANDROID??? #3111 üzenetére
Van aki jobban szereti látni is és elképzelni vele együtt maga előtt a dolgokat, mert sok embernek az amit leírsz az nem jelent semmit, mert hülye hozzá hogy értelmezze.
-
78zolika
senior tag
válasz
ANDROID??? #3039 üzenetére
Valamièrt nem sikerül szikron .
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
ANDROID??? #3037 üzenetére
Szerintem mivel a telefon egyik "tartozéka" a kamera így nem off topik.
De amúgy nem azt mondom hogy használhatatlan csak ha egy picit is remeg pl a kezed vagy valami már zajos az egész. És ezért mindenhova nem fogok vinni még egy fényképezőt is.
-
ORCA58
addikt
válasz
ANDROID??? #3025 üzenetére
Az SMS backup átteszi az MMS-eket is? Korábban próbáltam, de mivel azokat kihagyta hanyagoltam.
A Huawei Backup eddig nekem mindent mentett és vissza is állított. -
ORCA58
addikt
válasz
ANDROID??? #2792 üzenetére
Az összes többi telónál ami eddig a kezemben volt csak bedugtam és kész. Ennél előbb fel-le billegetnem kell, hogy a közepébe bele találjon az a kis nyelvecske, után majdnem vízszintesen megnyomni. Sajnos a lapos résznél nem vezeti meg, sokkal szélesebb mint a dugó, ráadásul nincs 100%-osan közepén a ház nyíláshoz képest, így egy picit felbillentve tudom csak belepasszintani. Az nem vigasztal, hogy ez egyedi hiba, majd óvatosan bánok vele.
Egyébként fura, hogy fejtetőn van a dugasz, Eddig csak egy mai szemmel már aprócska Alcatelen láttam ilyent. -
KDavid17
aktív tag
válasz
ANDROID??? #2724 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ!
És a p9 lite kamerája milyen? Illetve az üzemidejük(H7-nek és a p9 lite-nak)?
-
jatszo
aktív tag
válasz
ANDROID??? #2647 üzenetére
Kiváncsian várom.
-
313313
addikt
válasz
ANDROID??? #2375 üzenetére
Megpróbálom majd, csak nem egyenesen tőlük rendelem, a 4k-t sajnálom rá...
Meg előtte löni kell sima fóliát is, ha nem válna be az üveg...
De sima fóliát meg nem nagyon találok... -
kovaccs
tag
válasz
ANDROID??? #2328 üzenetére
Nekem még a gyári fólia van rajta, nem látok rendellenességet! De tényleg, miért nem jó nektek a gyárilag felrakott?
-
Balathruin
veterán
válasz
Nekem végre sikerült egy olyat kifogni, de felül ez is eláll a hangszórónál.
Amúgy nekem ezzel az egyetlen bajom, hogy a nem egyenletes üveg még belefér, de olyan gané érintése van minden nélkül mintha nem is az lenne.
-
choco01
addikt
válasz
Szabad szemmel közelről lehet látni hogy a kijelzőben van hajlat alul?
-
Roxbury
őstag
válasz
Nekem az van fent. Semmi buborek nincs sehol. Eazyguard gyemantuveg. Fotot nem tudok feltenni most.
-
313313
addikt
válasz
Valószínűleg alul van benne egy ív, ezért nem lehet rá rendesen üvegfóliát rakni. Jártam már úgy is, hogy szinte rendesen felragadt, de ahogy használtad a kijelző alsó részét, eljezdett feljönni a fólia...
-
17x17
csendes tag
válasz
Szerintem mindenkinek buborèkos a telefon alsó felèn ,ahogy nekem is
-
m1lan
őstag
válasz
ANDROID??? #2241 üzenetére
Nem kevertél össze, én vagyok az. Tisztában vagyok vele, hogy a Samsungon nem változtatható, de már két éve a jobb oldalon van a vissza gombom, ezért érdeklődtem, hogy itt is megoldható-e, ha nem tudom megszokni.
A "2-es szamú" tech oldal tesztvideójában említették meg, hogy ebből kimaradt a testreszabási lehetőség, de ezek szerint mégsem. A kamerát tekintve leginkább a kültéri képek érdekelnek, egy olyat pedig elég nehéz lenne összehozni a Media Marktban.
-
spider80
őstag
válasz
ANDROID??? #2236 üzenetére
Azért kiváncsi lennék arra a helyre,ahol jelenleg új P9 lite-ot és Galaxy S3-at is lehet egyszerre kapni.
-
AngeloDivina
aktív tag
válasz
ANDROID??? #2049 üzenetére
Tudod Èn azzal kezdtem, hogy az elejèn elolvastam az összefoglalót ès nem találtam a már említett rèszeket. Egyszerűbb lenne három bekezdèsben leírni az összefoglalóban amit kèrtem, mint több mint 2000 hsz-t vègig olvasni mindenkinek. Talán akkor kevesebb lenne a kèrdès is. Nem?
-
Robertó79
tag
válasz
ANDROID??? #1994 üzenetére
És azt hol?
-
online1986
tag
válasz
ANDROID??? #1910 üzenetére
Igen csak azért írtam ,hogy nem csak a javítást hanem az egész rendszert engedi letölteni. Full
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #1893 üzenetére
Nem úgy gondoltam.
Hanem így!
Ha esetleg valakinek nem jönne a VNS-L21C432B131 akkor nálam lehet kérni linket a letöltéshez..
-
okoska74
senior tag
válasz
ANDROID??? #1893 üzenetére
Tapasztalat?
-
Hubzsi
tag
válasz
ANDROID??? #1889 üzenetére
Függetlenen is megjelent
-
keszo
őstag
válasz
ANDROID??? #1862 üzenetére
szerintem meg pont ugyan azt a funkciót látja el mind kettő
nem látom,hogy a tokod mennyivel add többet a készüléknek
-
keszo
őstag
válasz
ANDROID??? #1857 üzenetére
Szerintem nagyon drága
Én ezt vettem teljesen megfelelő -
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #1803 üzenetére
Nem tartom valószínűnek, hogy szétszedek (előfordulhat) most volt egyik ismerősömé, a szervizbe kijelző hiba miatt (az általad utált Telemaxnál) és nem javítottak cserélték, mint ahogy anno az én p8 litemet is gps probléma miatt..
-
gianone
őstag
válasz
ANDROID??? #1676 üzenetére
Biztos, hogy van ennél olcsóbb is, de nem vagyok ráállva a kérdésre, és nem is ismerem a kinti boltokat különösebben, de Amazon a tuti. Már ha van ilyen a kereskedelemben. Mondjuk itt is érdemes akcióra várni.
És remélem, ez a Libero No Brand a kártyafüggetlen olaszul.
-
Soma01
veterán
válasz
ANDROID??? #1673 üzenetére
Én nem 3 GB-osnak látom az ott árusítottat.
-
törölt tag
válasz
ANDROID??? #1635 üzenetére
USA -ba szoktak eltérő Snapdragon verziókat forgalmazni, de ennél sem volt már ilyen. Mate 2, P8 Lite volt az utolsó.
-
törölt tag
válasz
ANDROID??? #1628 üzenetére
Nincs, az kamu.
-
gianone
őstag
válasz
ANDROID??? #1628 üzenetére
De ha nem ért hozzá, és elküldöd az Alira, nem fog EU-s 3 GB-osat keresni. Lehet, nem is tudja, hogy van.
-
gianone
őstag
válasz
ANDROID??? #1626 üzenetére
De miért "Ali"-n, mikor van az EU-ban is?
-
SzaboZE
addikt
válasz
ANDROID??? #1615 üzenetére
Érdekes, az enyém 3GB-os és tudok vele telefonálni és 2 simet is fogad...
-
jézusom
addikt
válasz
Nem az a baj, hogy nem kapja meg a 3giga ramot.
Ott a probléma, hogy a kiállított darab valószínűleg gyorsabban fut, amikor kipróbálja, lehet, hogy amit hazavisz azon el sem indul az ami a 3 gigáson. -
jatszo
aktív tag
válasz
Várjuk a képet. Köszi
-
keszo
őstag
válasz
ANDROID??? #1597 üzenetére
Értem köszönöm ez rendben van.
Csak arra gondoltam, hogy amikor le van téve az asztalra képernyővel felfelé egyszerűbb lenne úgy ránézni, hogy megkopogtatom a kijelzőjét, nem kell közbe kézbe venni.másik
mindenhol írják az értesítési LEDet, ez mikor működik?
kapok smst, emailt de a töltésen kívül még nem láttam működni -
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #1498 üzenetére
Köszi akkor jól emlékeztem de közben megtaláltam a videót is meg az XML fájlt is
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #1488 üzenetére
(#1488) ANDROID???
Ha az emlékeim nem csalnak akkor a P8 Lite-be is egy xml fájlal életre lehetett keltenie gyroscope-t. Persze ROOT és TWRP recovery kellett hozzá.
(#1492) batai15
Nem kötekedésnek szántam csak van olyan is hogy HR (Hardreset). Igen sajnos, vannak olyan témák amik csak így törölhetők vagy manuálisan törölni kell, őket.
-
batai15
félisten
válasz
ANDROID??? #1488 üzenetére
no igen.
gianone:
igen sajnos hr kell , utána lehet alkalmazni az ifont appot, de nem értem énse hogy egy font hogy tud ennyire bele égni a rendszerbe még akkor is ha másik témát aminek van saját fontja miért nem állítja át . -
keszo
őstag
válasz
ANDROID??? #1457 üzenetére
Stop Shop-os MM.-en vettem talán az utolsó feketét, kihasználva a 10havi kamatmentes lehetőséget
egyébként biztos én vagyok fordítva bekötve, csak az olyan nüansznyi dolgok zavarnak, hogy
van a telefonálós rész amiből ki van rakva a tárcsázó plusz a névjegyzék, én meg pont a kedvenceket szeretem használni és ha egyéb dolog kell akkor abból lépek át a tárcsázóba vagy a névjegyzékbetudom merev vagyok, meg majd hozzá szokok
-
OldMike
őstag
válasz
ANDROID??? #1356 üzenetére
Lehet hogy buta kérdés, de alul a negyedik gomb mi, és hogyan került oda?
-
batai15
félisten
válasz
ANDROID??? #1356 üzenetére
ez nem rossz , nekem 5 óra a max ,de az se rossz.
mióta teljesítmény módba van, mintha kevésbé merülne. -
Hubzsi
tag
válasz
ANDROID??? #1252 üzenetére
Nekem a hívaskezelés nagyon tetszik a rendszerben, pl amikor pötyögök valahol és jön egy hívás felül jelenik meg és nem dob el mindent a bejövő hívás miatt. Szerintem ez baromi hasznos feature
-
GSPLR
senior tag
válasz
ANDROID??? #1221 üzenetére
Köszönjük, erre nem is gondoltunk hirtelen
(#1240) Soma01: igen, nekünk is ugyanez volt a gondunk, vagyis pontosabban újraindítás után oké volt, aztán a következő újraindítás után megint ott virított. De már mindegy, töröltük és kész.
-
Roxbury
őstag
válasz
ANDROID??? #1221 üzenetére
En is toroltem. Nincs is gondom. 😃
-
Soma01
veterán
válasz
ANDROID??? #1210 üzenetére
MM. Személyesen vettem az üzletben.
(de az edigitalnál nincs épp arany színben, meg lehet nem is B120 van rajta, úgyhogy jó ez nekem 85-ért) -
Soma01
veterán
válasz
ANDROID??? #1202 üzenetére
...na ezt vettem végül...
-
törölt tag
válasz
ANDROID??? #1164 üzenetére
Sok helyen van kint 3 gigás még mindig...szerintem direkt csinálják. Én már több helyen szóltam és mégis az van kint. Auchan -ban is.
BP Árkádban 2 gigás volt, mint a demo készülék, aztán egyszer csak kikerült helyette a 3 gigás. Most nem tudom mi van kint, már untam ezzel foglalkozni
-
batai15
félisten
válasz
ANDROID??? #1164 üzenetére
Gondolom minden demo készülékbe az van és azt nyomkodta.
-
vizibolha
tag
válasz
ANDROID??? #1150 üzenetére
Eredetileg is a P9 Lite volt a szimpatikusabb, egyre inkább afelé tendálok.A fotózós móka nem rossz ötlet, lehet h hétvégén megejtem.
-
spider80
őstag
válasz
ANDROID??? #1150 üzenetére
Honor 7 lite,ami 79990 ft. P9 lite meg 89990.
-
törölt tag
válasz
ANDROID??? #1140 üzenetére
Az IMAK cuccok jók. Egyébként polikarbonát.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #1068 üzenetére
Ez érdekes lenne mondjuk a P9 litere a Singlere ha felteszi a Dual ROM.ot akkor dualos lesz elég érdekes lenne. porterocka erről mi a véleményed
-
törölt tag
válasz
ANDROID??? #1056 üzenetére
Azért kérdeztem, mert vannak más fajta Spigen tokok is P9 Lite -ra. Csak azok kamuk.
-
Jece
csendes tag
válasz
ANDROID??? #1043 üzenetére
A problémám inkább az, hogy 2 nap alatt kellően belaktam..
Meg az előző hsznél szerkesztettem, hogy a futásidőnél nem látszik az újraindítás. Fura nekem..
Szerintetek hiba lehet?
-
barrasz
aktív tag
válasz
ANDROID??? #1037 üzenetére
Kösz jogos!
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #1003 üzenetére
Üdvözöllek P8 Lite Topickból.
Tud valaki emberi áron belföldön Nillkin vagy valami értelmes szilikon tokot?
Nem tudok emberi áron, mert a kapzsiság eget ver sok kereskedőnél inkább meg várom azt két hetett negyed áron, mint hogy itt meg vegyem 10x-sen ugyan azt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Linux kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest