- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronam
addikt
válasz
KDavid17 #2812 üzenetére
Nála nézz körbe, elég nagy a választék, és az árak sem olyan túl vészesek. Én rendeltem tőle egy vászon tokot csütörtökön, és hétfőn már nálam volt. Amúgy az Aliexpress sem olyan lassú (természetesen emberfüggő), de rendeltem onnan egy fa tokot, és ha minden igaz még a héten megérkezik (másfél hete rendeltem kb).
-
ANDROID???
addikt
válasz
KDavid17 #2723 üzenetére
Egyikkel sem nyúlsz nagyon mellé. A H7 független dual......
Arra figyelj, hogy a H7 vastagabb és a kamera hátul elég jelentősen kitüremkedik (emiatt örülök, hogy én nem a H7-et választottam, H8-nál nem lenne kérdés)..
A H7-ben több a RAM, bár eddig annak hogy "csak" 2GB van a P9L-ben nem vettem észre hátrányát.
Mindenképp tapizd meg mindkettőt és amelyik jobban elnyeri a tetszésedet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest