- Yettel topik
- iPhone topik
- Tesztpadon a One UI 8.5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
CalibRasta
tag
válasz
ANDROID??? #3431 üzenetére
A másik készülékbe dugva is zúg. Felhívtam a a Euronics-ot és azt mondták hogy jegyezték a problémát és majd jön a futár majd a másikkal. Akkor majd cserélik az egészet. Bár hiába mondtam hogy elég csak a töltőt, de azt mondták akkor nekem kell majd a magyar szervíznél, saját magamnak bevinnem. Ezt ugye rögtön kizártam ,azért 76,5eFt telónál elvárható szerintem a tökéletes működés. Főként hogy közel 1hónapot! vártam a kiszállításra, mert már az elején problémák voltak...pár hétre ami meg elküldtek, az meg teljesen más volt színben. Majd további 2 hét kellett többszöri cseszegetésre hogy újra küldjék. Azon gondolkozok hogy lehet jobban járok ha az Emagtól rendelem, most ott kereken 80eFt lenne ugyan ez, aktivitásmérő karkötővel?! Mérgesítő egy kicsit már az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.05.06. Yettel jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest