- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
1stVikman #4916 üzenetére
(#4916) 1stVikman
Kiegészítettem még a Frissítési módszerekkel, még!
Más.
A Telenoros P9 Lite tulajokhoz lenne kérdésem, hogy a Telenornál kapható P9 Lite is független, és milyen build számmal rendelkezik? Köszönöm
(#4914) gianone
Rendben köszi
A másikat az az ikon csere-berét le írnád kicsit részletesebben esetleg képekkel, és akkor beteszem a Loguotba
-
dualcore
őstag
válasz
1stVikman #4890 üzenetére
Semmiben nem furcsa, effektíve ugyan olyan csak nincs főmenü ikon. Nem hogy hogy szokatlan lett volna, hanem simán jobb.
Ha az neked bejött, ez sem fog csalódást okozni. Ha bemész egy MM-be, akkor ott simán meg tudod nyomogatni, tesztelni, és meglátod.Amúgy én már csak amiatt jöttem el a Sony-tól, hogyha ezt a minőséget szeretném ott megkapni, akkor kemény pénzeket kellett volna kifizetnem, azt meg nem szeretem.
Az "is" csak egy telefon.
Visszatérve a képminőségre. Simán vállalható, persze ha valami profi cuccban gondolkodol, abban elmarad. A jó fotókhoz én is viszem a tükrös Nikon-t
Ezt még csak ráadásként: Egy buli alkalmával többen összeverődtünk mint a bika t@ke, akkor már készüljön róla fotó is. Este, lámpafény, előkerül több masina-alma6-Z4 és Lite9. Az első kettő simán lemaradt az utóbbihoz.
-
bubus66
nagyúr
válasz
1stVikman #4888 üzenetére
1stVikman
Itt kell bootloadert nyitni ez nem Sony hanem Huawei. Itt másképpen van mint a Sonynál. Mert custom ROM sincsen........
Azt hogy a Sony-nál mit kellett és mit nem tudom mert volt Sony M2 de hála a jó istennek megszabadultam tőle.
-root csak BL nyitással, és garanciavesztéssel elérhető? IGEN Garancia vesztéssel jár.
A ROOT nincs is stabil rá, meg egy esetleges visszaállásnál könnyen tégla lehet......... Ha esetleg megnézed a Logoutomat ott találsz egy két érdekes dolgot majd..Azt tanácsolom, hogy fogd a Sonyt menj be egy olyan üzletbe, ahol van kirakva P9 Lite és hasonlítsd össze a kettő.
-
ANDROID???
addikt
válasz
Tudod itt is adtak válaszokat ilyen kérdésekre, de már nem 2 embernek és így vagy nem kapsz választ, vagy csak nem úgy ahogy elképzeled
A képek vállalhatóak (ne várj DSRL csúcskategória minőséget).
Van amelyiknél hullámos a feliratnál a kijelző. A 2GB-t szokták hátrányként emlegetni, de én eddig nem tapasztaltam ennek hátrányát.
Most is ezt venném, hacsak nem lenne egyéb kihagyhatatlan ajánlat.
BL/ROOT gar. egyértelmű..
Hálózatvesztést nem olvastam, legalábbis nem emlékszem a készülékeknél.Menüs telefon után is jó, van aki egyszerűen maradi és sehogy nem akar megbarátkozni azzal, hogy nincs menü, de több esetben is azt olvashatod, hogy jobb mint az előd menüs telefon..
-
dualcore
őstag
válasz
Én is a Sony-ról váltottam, így van néhány tapasztalatom, mint felhasználó.
A képminőséggel kapcsolatban, bizton mondhatom, hogy a Z3-ig veri a kamerájukat ( a többit már elvből nem próbáltam)
2 simmel használom semmilyen hálózatvesztést vagy bármi problémát nem tapasztalok. Stabil, térerő nem ingadozik, 4G megyen
A Sony-ban szerettem a jó üzemidőt---- Itt sem lesz-lenne panaszod rá.
A menü és az ikonrendszer testreszabható tetszés szerint.
És igen, megvenném újra ismét.
Hardveresen talán a 2 Gb Ram lehet hátrány, ugye MO-n csak azzal lehet kapni, de ennek ellenére zökkenőmentesen teszi ma dolgát, nem fagy vagy akadozik. A kisebb szoftveres hibákat elvileg a 7-es droid javítja nemsokára.
Rootról nincs infóm, azt majd a tőlem okosabbak. -
bubus66
nagyúr
válasz
1stVikman #4773 üzenetére
(#4773) 1stVikman
Az Android??? Fórumtársat annyival kiegészíteném, hogy a ROOT igen garancia vesztéssel jár de gondolom a Sonynál is úgy volt, (igen persze vissza lehet állítani) ami bizonyos estekben bootlop-ot okoz). Valamint a TWRP felrakása is. ( Viták elkerülése végett volt már olyan hogy unrootolt telefont vissza dobtak)..
A Fényképező arra amire kell nekem meg felelő, ha profi képet akarok akkor viszek magammal fényképezőgépet..
A Rezgő motor jó erős legalább is nekem megfelelő.
Igen van Sony Téma hozzá, de az oldalon kb 6Gb mennyiségben is lehet találni..
Pl ez csak úgy kapásból találtam.. Sony X
A Logoutomba meg meglehet találni a Bootloader nyitás és a frissítési módokat..
A Sony M-től sokkal jobb ez a telefon én csak ajánlani tudom....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest