- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacc24
csendes tag
válasz
KKrisz751 #6187 üzenetére
Szia! Természetesen nem vártam kiemelkedő "folyamatosságot", a videók automata lejátszása kikapcsolva, mobilnetnél eszembe sem jutna, hogy zavarjon, DE sajnos wi-finél is tapasztalom, hogy igen csak darabos.
(Persze az is lehet, hogy a WP-m előtte ilyen szempontból jobban szedte a lábát?!)(#6189) petya220 jól beszél.
-
lacc24
csendes tag
Sziasztok!
WP-ről jöttem le, mint első okos, és hát az android számomra teljesen új terep.
Segítségeteket kérem: a böngészés, de leginkább a gyári Facebook alkalmazás görgetésétől kissé akad, "darabossá" válik a megjelenítés.
Lehet ezzel valamit kezdeni, "ez ilyen - így jártam", vagy a készülékemben van a hiba?
Nagyon szépen köszönöm hozzáértő válaszotokat!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest