- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
petya220 #6189 üzenetére
Hát a P9L nél MÉG nem tapasztaltam.
A 7es nél meg akkor akad ha tüzet csiholok. Normál tempónál csak akkor ha sok(8-10) képet tartalmazó poszt van, az előnézetek betöltésekor. De az is inkább háttér tár hiány szerintem. meg ugye azon csak 5.11es android van.
Böngésző alatt ritkán használom az FB-t telefonon."Amúgy bakker, most hogy mondtátok már kifejezetten figyelem hogy akad-e. Ezt rühellem.
Eddig fel se tűnt, most meg a legkissebb röccenés amit észre se vett eddig az ember már brutális akadásnak tűnik.
"
-
KKrisz751
aktív tag
A ha géped elé ülsz, és a böngésző görgető sávját egy mozdulattal lehúzod, akkor akad a számítógéped?
Egybe be se tudná tölteni az X qvadrocsillió milliárd billió posztot.
Nem tölti be a végtelen hosszúságú oldalt egybe a gép, hanem részletenként.Az app pedig akkor akad meg mikor a betöltött adat végére ér. Lassabban görgess amennyire gyorsan tud tölteni a net.
Majd ha 150Gbit lesz a mobilnet sebesség, el lehet várni a folyamatosságot.
Vagy a háttér memória méretet kell megnövelni, csak ugye attól még be kell tölteni az adatokat ami mobilnet vagy wifi sebesség függő.Amúgy P7 en több rom-ot próbálva, valamelyiknél akad, valamelyiknél pörög rendesen. Pedig a teló ugyan az.
P9L wifi-s kapcsolatnál, meg normálisan használva nálunk nem volt gond vele. Igaz csak 3 napos a készülék.
Bár ha jól emlékszem érdemes kikapcsolni az automatikus videó lejátszást, ha még nincs. Az rendesen megakasztja. (Amúgy sem értem mire volt jó, be tenni az FB-ba.)
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
bubus66 #6137 üzenetére
Egyelőre azért van belsőn, mert amúgy sincs még benne nekik kártya, majd a napokban lesz.
Bár a P7 nél az a tapasztalatom ha USB ként dugom a gépre akkor leválasztja a külső kártyát, és eldobja a téma egyes részeit. Legalábbis némelyik P7es témánál ez előfordult és nem tudom ez megmaradt-e a P9L-nál.
De akkor a témák is mehetnek arra, itt ez nem fordul elő? -
KKrisz751
aktív tag
Sziasztok.
Hugom és az öcsém is kapott 1-1 P9 Lite-ot.
Azon túl, hogy nekik ez az első android telójuk, egy dologba én is elakadtam. Nekem P7 van és a téma kezelőben valahogy hiányolom hogy nem találok letöltési lehetőséget náluk, ugyan úgy mint ahogy nálam van.Vagyis míg nálam alapból feldobja a stock témákat és a kiemelt, top, katergória és saját témák lapokat, nekik csak stock téma lapja van. Nincs lehetőség letöltésre. Nincs más lap, csak a 6 db stock téma.
Huawei azonosító lett regisztrálva nekik külön külön.Egyenlőre amit én leszedtem azt át töltöttem nekik belső tárba és tudják használni, de idővel kelleni fog nekik másik.
Ez normális és van rá megoldás?
Az egyik single sim telenor-os, a másik dual simes nem szolgáltatói de magyarországi(nem kintről rendelt).
Most nincsenek nálam, és fejből meg nem mondom a verzió számot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox Series X|S
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest