Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- iPhone topik
- Miért nincs MagSafe az iPhone 16e-ben?
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Most cseréltem az eddigi 64GB-os Samsung EVO Plus microSD kártyámat egy 128GB-os Samsung EVO Plus kártyára. Szépen kezeli, minden probléma nélkül, ahogy azt kell!
-
Jarod1
veterán
Hol tudom az alkalmazást átteni sd jártyára?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
P9 Lite 2016 fog kapni még droid frissítést?
-
Messenger lite-hoz hogy tudnék smiley-kat letölteni, mint a sima messengernél is volt?
Köszönöm!
-
törölt tag
Egy olyan problémám van, hogy nem találom, hol lehet beállítani alapértelmezett alkalmazásokat a zárképernyőre. Értem ezt úgy, hogy mikor benyomom a bekapcsológombot és a képernyőalján felfelé húzom az ujjam, megjelennek alkalmazások. A hangrögzítő, számológép, elemlámpa, stopper és QR kódolvasó. Ezt szeretném szerkeszteni. A felette lévő sort nem is értem mire való.
-
szemesi69
addikt
válasz
Energie X #14492 üzenetére
Elméletileg nem fognak foglalkozni vele, ff-l tegyél fel egy újabbat aztán, majd a többit engedd rá otán, eddig senki nem panaszkodott, hogy ebből gondja lett volna. Aztán ha már a legújabb is felment, factory reset, majd szűz belakás. Elméletileg ha olyan rom van a telefonodon, ami már ki lett adva a régióra és ff. is azt jelzi imei alapján, hogy aproved, nem lesz garanciába gondod.
A lényeg ff-el csak full otát tegyél fel, mert tégla lehet, ha nem full.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
szemesi69 #14477 üzenetére
Olvastam, hogy a szervíz 5mp alatt kideríti, h FF-el volt-e feltéve Firmware. Ha mondjuk a telefonon most a B380 van, FF-el felteszem a B382 OTA-t és mondjuk az elkezd majd magától FF nélkül B504-ig frissülni azt is ki tudja deríteni a szervíz, vagy nem kell aggódnom ez miatt?
-
latex
újonc
Sziasztok. Volt már valakinek olyan gondja hogy a töltő csatlakozó nem mindig érzékeli a kábelt?/ mármint a telefonban/ Lehet ezt cserélni vagy van valami megoldás?
-
zivorad
csendes tag
válasz
Energie X #14481 üzenetére
Nekem is ezt csinálja, hív valaki, vagy mondja, hogy nem elérhető és már jön is az sms, vagy a hívónak jelzi, hogy csörög, majd amikor letette, érkezik az sms, hogy volt egy nem fogadott hívásom. Sim kártya csere már volt a szolgáltatónál, nem javított a helyzeten, gyári visszaállítás szintén megvolt, de attól sem lett jobb. Tudtok e esetleg valami megoldást rá? VNS-L21....B504 dual sim-es.
[ Szerkesztve ]
-
zefran
tag
Most már lassan 4 hónapja nem jött új szoftverfrissítés...ezek szerint ennyi volt?
-
válasz
bubus66 #14480 üzenetére
Köszönöm a segítségetek
Ma már a P8 lite-al végigcsináltam, hogy Android 5-ről 6-ra frissítsek, ott nem kellett ff meg hasonlók. Azzal ma már elment kb 3 óra így itt már nem volt erőm órákat keresni sorry. Ha hivatalosan nem jelent meg a B380-nál nagyobb itthon (de ha igen akkor annak örülök
), akkor lehet annyiban hagyom a témát, ezt még átgondolom mert a telefon még garanciális.
Főképp azért lenne érdekes a frissítés, mert néha nem jelzi ki a hívást, csak jön az sms, hogy ekkor-akkor kerestek, pedig mellettem van a telefon munka közben, sem zenehallgatás, sem hangosság, hanem gép előtt ülök. Abban bízom, ha van friss hivatalos firmware akkor ez a hiba megjavul, ha nincs akkor lassan szervíz.... -
bubus66
nagyúr
válasz
Energie X #14476 üzenetére
Szia ha eseteleg nem műkődne akkor várj vele egy kicsit mert múltkor server hibája volt.
Ha zavarna, hogy P Smart akkor itt az FF használatáról a leírás.
[ Szerkesztve ]
-
szemesi69
addikt
válasz
Energie X #14476 üzenetére
Olvasd el használd [link] Ne zavarjon, hogy P smart leírás, a tiédre is jó. A tiédre csak páros végű legyen, mivel ha jól láttam ds. a tiéd. A lényeg a firmware finderben imei ellenőrzés, ha not aproved az még nem telepíthető sehogy, amire aproved a felirat az mehet, ezzel a módszerrel az 504 mehet, utána már otán is frissít, nálam működött simán, de már nincs meg a telefonom, így ennél többet nem tudok segíteni.
De a kereső is csodákra képes[link]
[ Szerkesztve ]
-
válasz
petati94 #14474 üzenetére
Így van. Találtam már neten különböző fórumokon mindenféle firmware-t: b381 titkos tárcsázó kódos sd card upgrade-l hibába fut. Megpróbáltam b504-est is, 3 gombossal, az is hibába fut. Tud valaki adni olyan romot ami után mondjuk a hisuite felfrissíti b504-ig telót? (meg működő módszert...)
-
snooze
veterán
válasz
petati94 #14474 üzenetére
Mint a legtöbb ilyen telefon..és a huawei meg lapit,és csak azzal nyugtatja az ügyfeleket,hogy majd jön,ami nem igaz..másfél éve ota-n nincs frissités..és ugye a szerviz sem frissiti pl az alaplapcseréseket,csak a 6.0-ra..na ez a gáz..én már lefutottam köröket,inkább hagyom,ugyis csak tartalék telefon a p9lite..
-
Sziasztok!
Van egy ilyen telefonunk, ami régen volt frissítve. Jelenleg ez a sw verzió fut rajta: vns-l21c432b380. Van ettől frissebb firmware a készülékre?
-
Robertó79
tag
2016os telóról lenne szó!
A chrome alkalmazásomhoz ujlenyomatos belépést kértem még anno és most nem tudom leszedni róla esetleg valaki tud segíteni hol keresgéljek? -
Jarod1
veterán
válasz
scabiosa82 #14466 üzenetére
Lassan indul el camera nálad is?
-
Érdekes dolog történt ma. Repülőgép üzemmódban volt a telefon és jött a banktól sms tranzakciókóddal. Ez meg hogy?
-
98bja
senior tag
Aki szokott használni bluetooth hangszórót nem tapsztal késést? Kb. fél másodpercet késik a hang, tehát YT videók nézése esélytelen. Zenére OK, mivel ott úgyis csak a hang a lényeg. Biztos hogy a telefon a ludas, mivel ha a laptophoz kapcsolom a hangszórót akkor 0 késés van.
-
scabiosa82
tag
Sziasztok!
Szeretném a nejem telekomos p9-ét 6-os droidra visszaállítani, mert a kamera hibával (akadás) nem bír már együtt élni. Anno ezzel nem volt még gond. Hogyan kell visszaállítani? Vajon melyik verzióval vehettem meg?
-
hefike
tag
Tudtok megoldást qi töltésre?nézegettem gogliban,nem találtam,csak olyan megoldást ami kiegészítő,hátlapra ragasztható,usb csatira csatlakozik.Azonban felmerült bennem,ha ez így megoldható akkor ezt a szerkezetet belülre is elvileg be lehetne rakni,és ráforrasztgatni....működhet?köszi
-
Jarod1
veterán
válasz
doktordrog #14463 üzenetére
ott az akksival lesz a gond ha kikapcsolt ++melegszik
-
ORCA58
addikt
válasz
doktordrog #14461 üzenetére
Újraindítás volt? Egyszer már belefutottam hasonlóba (nem bírt egy napot sem használat nélkül), az újraindítás segített.
-
Jarod1
veterán
válasz
doktordrog #14459 üzenetére
Samsung teló?
-
doktordrog
aktív tag
Sziasztok!
A héten elkezdett párom telefonja nagyon gyorsan lemerülni. Valami applikációra gyanakszom, mert állítólag melegszik is a készülék, sőt a netet is leszívta valami. Megnéztem,mi használta a netet, de itt nem írt ki semmi különöset, csak a google playt. Valami ötlet, mivel próbálkozzak?
Előre is köszi
drog -
bubus66
nagyúr
válasz
PH-User #14457 üzenetére
Szia Ha HiSuitett felteszed akkor a USB hiba keresést is be kell kapcsolni, és a telefon le kell okézni a felugró ablakot enélkül nem nagyon szokott menni a dolog. Én Win10 használok minden gond nélkül csatlakozik, eddig mindegyik telefonom csatlakozott
Ezt csináld meg a telepítés előtt. Win 8-ra írja a Win 10-is ugyan így kell
[ Szerkesztve ]
-
PH-User
addikt
válasz
Mágus2 #14456 üzenetére
Gondoltam rá, de nem az.
Most megint nem megy, de most már tudom miért.
Mielőtt a HiSuite telepítve lett, előtte jelezte a kapcsolódási módokat.
Majd leszedtem hivatalos oldalról a HiSuite telepítőt, majd feltelepítettem és még akkor is látszottak az átviteli módok, aztán jelezte, hogy van egy frissítés, feltelepítettem és most már ismét "Ismeretlen eszköz" hibának hozza fel a rendszer.
Megpróbálom teljesen letakarítani és feltenni egy régebbi HiSuite verziót. -
PH-User
addikt
válasz
petati94 #14453 üzenetére
Igen, Win10 van az asztalin is és (már) a laptopon is.
Tegnap, Factory Reset után rádugtam a laptopra is de akkor sem volt változás, most megint rádugtam a laptopra és csodák-csodájára csippant és most már jelzi a kapcsolódást.
Amikor a probléma előjött akkor "Ismeretlen eszköz" üzenet jött a Win-től.313313 - Köszönöm, most annyi történt, hogy felnyitott kijelzővel csatlakoztattam, de eddig úgy sem működött.
Most úgy néz ki, hogy jó, köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
313313
addikt
válasz
PH-User #14450 üzenetére
Gondolom így csináltad de leírom a menetét:
Telón kijelző felold
Telóba micro usb bedug (telefon kijelzője fel van még mindig oldva)
Usb kábel másik fele be a gépbe (kijelző még mindig el van oldva)
Ha így csinálod elvileg csipog a gép is(fel akarja rakni a hu suitot) meg a telefon is (hogy engedélyezed-e a csatlakozást, aztán rákérdez a módokra, amit előttem mondtak hogy állíthatsz.) -
PH-User
addikt
Sziasztok!
Akadt egy olyan gyíkom a P9 Lite készülékemmel, hogy nem hajlandó láttatni magát sem PC-vel, sem laptoppal.
Csatlakoztatva csak a töltés indul el de az sem egyből, mint korábban hanem kb. 2mp múlva jelzi csak a töltést.
A telefon Telenoros, piszkálva/hackelve sosem volt, ellenben a legutóbbi MIUI frissítést azt feltelepítettem, előtte úgy emlékszem, hogy komunnikált a géppel.
Próbáltam több kábellel is, a microUSB csatlakozóját időnként puha fogkefével kitakarítom, sérülés nem látható benne. Leejtve nem volt.
Factory resetet próbáltam, nem hozott javulást.Tudtok megoldást?
-
csacsi67
addikt
válasz
Attila8006 #14445 üzenetére
Ez a megoldás más nincs [link]
-
ORCA58
addikt
válasz
Attila8006 #14445 üzenetére
Erre nem tudom a választ. Mivel Telenoros frissítések ha jól rémlik nem jött rá.
Egy FR-t azért megpróbálnék. Ha nem segít, lehet mégis hardver hiba. -
Attila8006
aktív tag
válasz
ORCA58 #14427 üzenetére
Ezen gondolkodtam én is,mivel volt már P9lite-om meg p9em is.Gyerek játék beállítani,de ezen még se lehet.Van hogy 1x érintem hozzá az újjam és többet nem is érzékel,de van mikor 3x és utána nem érzékel.
Lehet ez rom miatt,vagy ez hardveres gond lenne inkább?Külsérelmi nyom nincs rajta. -
bubus66
nagyúr
válasz
Pista622 #14441 üzenetére
Szia melyik RollBacket tetted, fel és arra melyik ROM-ot?
Mert neked ez kell
SS RollBack = HUAWEI P9 Lite Rollback Package (VNS-L01, from Android 7.0 EMUI 5.0, to Android 6.0 EMUI 4.1, C900B300, Hungarian)
SS firmware= HUAWEI P9 Lite Firmware (VNS-L01, Android 6.0, EMUI 4.1.1, C432B161a, NEU)
[ Szerkesztve ]
-
Pista622
tag
válasz
Blue Eagle #14435 üzenetére
alapbol utána kért tárhely jelszót,majd elfogadta és azt irta "adatai sérültek ezért alaphelyzetbe kell állni" valami ilyesmi.Utána irta is hogy low level factory reset..végbement ujraindult
-
ORCA58
addikt
válasz
Attila8006 #14425 üzenetére
Éppen ellenkezőleg. Könnyű beállítani az ujjlenyomatolvasót ezen a készüléken, és utána 100%-osan működik. Legalábbis nekem, de sok panasz mástól sem érkezett. Ott valami hiba lesz. Hogy mi, sajna nem tudom.
-
cubix
tag
válasz
Attila8006 #14425 üzenetére
Ha nem történt csoda, akkor nem is fog találni frissítést mert Telenor rom van rajta és ők nem adtak ki frissítést (C128=telenor)
-
Attila8006
aktív tag
Sziasztok.
Az alábbi gondba ütköztem.
Vásároltam egy használt mobiltelefont ami nem más mint egy huawei p9lite 2016os.
Az a baj hogy nem működik,vagy csak hébe hóba az ujjlenyomat olvasója.
A volt tulaja szerint semmi baja..nehéz bekalibrálni,de működik.Hát ez érdekes..de gondoltam rátok kérdezek.Nem lehetséges hogy hibás rajta a soft vagy ilyesmi?
Mitől lehet ez a gond,esetleg egy firmware csere segítene a gondon?
Válaszokat előre is köszönöm.
VNS-L21C128B141
Telenoros volt,most függetlenítettem egy mobilossal. -
PegoRal
csendes tag
Igen, VNS-L31 EMUI 4.1.2.
-
-
jubilleum
senior tag
Sziasztok,
Tegnap jutottam hozzá ehhez a telefonhoz.
Szeretnék rá egy stock romot rakni, és ezért szeretném rootolni.
Ha jól értem ehhez egy kód szükséges, amit a Huawei oldán lehetett generálni. Igen ám de ez az oldal már nem él.
Írtam a supportnak is, ők azt írták vissza hogy már nem támogatják a bootloader kinyitását.Ádám,
-
csacsi67
addikt
Ezt probálja már meg valaki hogy müködik -e mivel nálam hiba üzenettel elszáll csak az FF -re vagyok kiváncsi.Irtam a tagnak még tegnap aki ezt le irta de még nem válaszolt. Pár nappal azelött tökéletesen müködött oda vissza a dolog. WIN10 alatt . [link]
-
p300
tag
Helló mindenkinek!
Érdeklőnék van egy huawei p9 lite 2016- os vodafone vásárolt de független telóm. Megoldható a duál sím? Mert azt olvastam valahol hogy már nem lehet kinyitni.[ Szerkesztve ]
-
Bass
addikt
Sziasztok kaptam egy ilyen telot kolcsonbe es feldob egy frissitest de telepites kozben megakad az elejen es csak ujraindul. Mi a baj? b141 lenne az uj. Az utolsi bizt frissites 2016 juliusi.b105-s
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak újdonsága több ponton erősödött elődjéhez képest: jobb a hardver, az üzemidő, a kijelző, van ujjlenyomat-olvasó, vannak viszont gyenge pontjai is, mint például a kamera.
- BestBuy topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Autós topik
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- PlayStation 5
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...