- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rejtettlampa
tag
Addig engem sem érdekel a szabad ram, amíg nem akad semmi. Viszont itt döcög. Remélem igazad van, hogy csak azért mert béta! Amúgy nálam a lollipop alatt 49 ezer pontot adott az Antutu, most pedig 51 ezret, szóval elvileg jobban optimalizált a dolog! Na, majd meglátjuk! Nekem inkább az a csalódás, hogy elég kevés dolgon változtattak, azaz kicsi a fejlődés!
-
deminos
aktív tag
Sajnos valamit biztos nem csináltam jól.
Az új 6.0-s beta ROM-ot próbáltam volna flashelni. Fel is ment, de utána az említett bootloop jött.
Megpróbálom amit tanácsoltál, egyelőre a B170-es ROM-al nem jött össze (system update failer hibaüzenet), most próbálok leszedni egy eredendően is rajta volt B032-s ROM-ot, hátha.
Ennek a telefonnak van egyébként fastboot módja vagy valamilyen egyéb (szoftveres) halálból is visszahozó módszere? -
zombinyul
addikt
Ejjha... Hat, koszi.
pepetech: ez meg eszembe se jutott, pedig logikus, mert egy Class 6-os, 32gigas Samsung van benne. Meglessuk. Egyebkent neki T-s, de valami szornyu ez az 5.0. Az meg plane szornyu, hogy fel eve egy nyomorult 5.1 nem jott ki ra (bar nem meglepo, a P6 is iszonyat volt tamogatottsag tekintetben). Remenykedem a memoriakartyas megoldasba, de ez meg mindig csak 1 hiba.
theo_76: az en telefonom elsok kozt kapott 6.0-at, elotte vilag eleteben 5.1-en csucsult. Meg a szarszungok is megkaptak az 5.1-et, egyedul a Huawei tanyazik 5.0-an. Ez nalam nem fejlodes, ez inkabb szanalmasan lassu lepegetes... Mert az 5.0 a Lolli betaja lenyegebe. Es akkor arrol nem is beszeltem, hogy a G4 fele Android (de mondok csunyabbat is, a kozep kategorias LG tabletom fele Droir is) ezerszer osszeszedettebb, stabilabb, megbizhatobb.
Famalac: sajnos egyertelmu hogy szervizbe kell vinni a cuccot. De ez nagyon gaz, hogy ennyi hiba kijott rajta 4 honaposan... A G4-hez azert hasonlitom, mert mindketto a maga gyartojanak idei flagship cucca. Oke, a P8 minden teren gyengebb, de flagship, illene ennek a tamogatottsagnal erzodnie. Nem beta Androidokrol beszelunk... A G4 elsok kozt megkapta az atomstabil 6.0-at, megoldhato ez normalisan. De az hogy 2015 vegere egy 160-ert vasarolt telefon 5.0-an rostokol, es meg egy 5.1-et se kapott... Ezt en nagyon szanalmasnak tartom. Parom hatalmas Huawei fanatikus, mas okostelefonja nem is volt soha, de tobbet mar O sem akar. Pedig O kimondott 2 bites felhasznalo, tole ilyet hallani nem tul hizelgo.
Na mindegy. Ha szabadnapos leszek, leadjuk szervizbe. Aztan meglatjuk marad-r, Parom gondolkodik a cseren. Eldol mit alakit a szerviz (a P6-osat kb. rosszabb allapotba kaptuk, mint ahogy leadtuk).
-
Richie86
senior tag
Köszi! Ezennel meg is történt
Átvettem a T-mobilban. Nagyon tetszik, de mivel még munkaidőben vagyok csak keveset tudtunk ismerkedniNa majd otthon. Egyébként most szerintem nagyon megérte, T-nél 115-ért adták az előfizetésem meghosszabbításához, és mellécsaptak egy Talkband 2-t. Részletre hoztam el.
-
nemesg86
tag
Hi!
A duplakoppos ébresztés benne van, én egyedül a touchplus funkicót vettem észre, ami a telekomosból hiányzik, de ha nem akarsz ilyen fóliát akkor gyakorlatilag felesleges. Amit még viszont észerevettem(lehet nálam van a hiba), hogy a B196 nekem gördülékenyebbnek tűnt. -
Drezik777
csendes tag
-
ataman
aktív tag
Nekem is sokadszorra sikerült. Felraktam ide a B350-et.
-
nemesg86
tag
Először is köszönöm az önzetlen segítségedet, másodszor pedig elmondanám, hogy elolvastam az összefoglalót és ott valóban le van írva az sd kártyáról való telepítés lépésről lépésre, de mivel sajnos nincs akkora sd kártyám és a háromgombos módszernél említi, hogy telefonmemóriából is lehet telepíteni, gondoltam megkérdezem, hogy mi a menete, mert ott nincs olyan részletesen leírva. De ne haragudj, ha ezzel nehéz perceket okoztam neked!
-
ataman
aktív tag
Ezt én sem tudom, de itt pl. letölthető a B200 frissítés és a teljes is:
Huawei-info.de -
Hegepapa
csendes tag
-
theo_76
aktív tag
Nekem tökéletesen csinálja... Mind a naptár, mind a gmail (a legdurvább késése talán 1-2 perc volt). Tapasztalatom az, hogy ha valami esemény van, azonnal szinkronizálja, mivel a googleval állandó kapcsolatban van, épp úgy mint pl a messenger, vagy facebook. Gyakran előfordult, hogy telefonon jóval előbb megjelent a kapott email, mint mikor a gép előtt ültem.
-
zzola
titán
-
Bópapa
csendes tag
Benne van.
Amúgy ez a pár dolog valamivel összefüggésben lehet. Hiába ugyan az a rom, nálam bent van a duplakopp, de pl nincs képernyőzár ikonom. Másnál fordítva. Hiába telepítem újra hiába wipeolom a telefont akármit csinálok nincs képernyőzár ikon. Lehet nálad is ez van csak a duplakoppal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest