- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- One mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
deminos
aktív tag
Sajnos valamit biztos nem csináltam jól.
Az új 6.0-s beta ROM-ot próbáltam volna flashelni. Fel is ment, de utána az említett bootloop jött.
Megpróbálom amit tanácsoltál, egyelőre a B170-es ROM-al nem jött össze (system update failer hibaüzenet), most próbálok leszedni egy eredendően is rajta volt B032-s ROM-ot, hátha.
Ennek a telefonnak van egyébként fastboot módja vagy valamilyen egyéb (szoftveres) halálból is visszahozó módszere? -
deminos
aktív tag
Üdv fórumtársak!
Nagy vagányan neki láttam több éves tapasztalattal a telefon frissítésének, de hiba csúszott a gépezetbe valahol és most egy csinos bootloop-ba futottam.
1. kérdés: valahogy ki lehet kapcsolni, hogy ne induljon folyamatosan újra? (ugye a beépített akksi)
2. kérdés: hogyan tudom helyre hozni a dolgot? (visszarakni a gyári ROM-ot)?Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kompakt vízhűtés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest