- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
grafnet #11318 üzenetére
Ha már hátlapot cserél, kicseréli a gombot is. Ha lent van a hátlap ki lehet cserélni a gombot is, egy csatit le kell húzni és kijön a három gomb egyben. De megint ott tartunk, hogy fizessen a szervíznek inkább ötször annyit. Persze ha megcsinálják gariba, az úgy ok. De ahogy látom itt nem arról van szó.
-
Mátésum
aktív tag
válasz
grafnet #11100 üzenetére
Köszi. Gyári toknak értettem a Huawei feliratú tokot. Gondolom, az gyári. A választ azért köszönöm. És az, hogy nem tartja semmi bezárva, mennyire zavaró - mondjuk egy táskában. Illetve az üvegre azt írtad, megér egy próbát - ez akkor nem egy nagy minőség, gondolom. Még néztem az xprotectort, csak az jóval drágább.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
grafnet #11045 üzenetére
Igen, azt írta, hogy (én értelmezésem szerint) arra lehet-e frissíteni? De nem, ne arra akarjunk frissíteni, főleg ne, ha már eleve független ROM van fent. (B200, B222) akkor örüljünk, hogy csak egy lépés és a legfrissebb szoftverünk lesz fent a telefonom.
Nem értik meg, hogy attól mert Telekomnál vette a telefont, még szálat nem biztos hogy T-s ROM-ot is kell feltenni..nagyon nem érdemes.
De összefoglalóba benne is van már.....istibond
Nekem sincs ott se a gmail, se a chrome.. még az appok frissítése után sem. De nekem nem áll le. Mindig jönnek az értesítések is szépen.
Chormeban megnyitott oldalak meg úgy maradnak, akkor is, ha egy óra múlva hozom élő a chrome-ot.
Factory reset volt frissítés után? Mindenképp ajánlott 5-ről 6-ra.
Nekem B391-nél volt factory-m. B392-nél nem csináltam de működik minden szépen. Időjárás app is.kürtős
Igen, elég csak factory reset. Az mindent alapba tesz vissza.
Telefonkönyv névjegyeket a névjegyeket apok belül tudod, exportálás SD-re.
SMS mentéseket pedig a playről tudsz alkalmazást keresni, ami ebben segít. -
Murdock1981
tag
válasz
grafnet #10999 üzenetére
Köszönöm még meggondolom, mert így is elvagyok. Az előző telefonom egy G620S volt, abba jól jött ez a funkció. Utána olvastam, és az S7-ben sincs benne ez a funkció, és az asszonynak az van, szóval neki az lett volna a legegyszerűbb, ha belső tárhelyként látja. No mindegy.
-
szemesi69
addikt
válasz
grafnet #10894 üzenetére
Hivatalos szoftról, akkor beszélhetünk, ha az adott régióra ki adták én így tudom, az hogy elérhető, de még nem adták ki az adott régióra, hát nem tudom, olyan információ lenne jó, aki már átesett egy javításon, és mondjuk telekomnál vette a telefont és független szoft volt rajta. A TMX mindenbe beleköt, volt már pár kalandom velük, nem egyszerű társaság.
-
Muerte68
addikt
válasz
grafnet #10862 üzenetére
nekem az a gondom hogy a lite os tapasztalatait hozza fel jólehet annak SEMMI-köze a P8-hoz azon kívül hogy huawei mindkettő.
annak hogy ott hogy mint megy a dualosítás semmi jelentősége itt és egyetértek azzal ha valaki felületesen olvas azt hiszi hogy ezek P8-as tapasztalatok és mégis téglát csinál a telóból.
Nekem van P9 lite-om is mégse megyek észt osztani a P9-eseknek.
Ennyi.. -
Anonymus95
senior tag
válasz
grafnet #10714 üzenetére
Hát.. keresgéltem..jó lenne sajátot, de azt ugye csak magasabb rangnál lehet, ha jól tudom. Magam sem tudom melyiket lenne jó, de bocsánat, ha megzavaró a változás!
SIM kártya: én használtan vettem a telefont így külön bementem a T-hez és kértem, hogy ki lehet-e cserélni nano SIM-re a micro-t. Ingyen kicserélték. Átrakták a számomat az új kártyára, ahogy aktiváltam a régi SIM deaktiválódott.
-
gianone
őstag
válasz
grafnet #10595 üzenetére
Ha arra gondolsz, amiről én beszélek, akkor szerintem a legjobb vétel a Move M aranytárskártya. De ehhez kell egy másik előfizetés a családban, akár mobil, akár otthoni.
Így a havidíj 3840 forint, de ha számhordozol vagy akár Dominóról váltasz, lejön 420 Ft, azaz 3410 lesz a havidíj. E mellé ingyen van a P8, nincs semmi más költség, furfang.
Tehát 2 év alatt 24x3410 és semmi más. Az egész lebeszélhető, és van 500 MB adat. -
-
kiszeb
csendes tag
válasz
grafnet #10364 üzenetére
Igen tudom, csak amit itt ajánlottak alkalmazást megnéztem és az egyik srácnak téglává változtatta a P9 lite-ját. Én meg inkább nem kockáztatok. Laptopot meg emiatt nem veszek hogy rárakjam. Most hogy megcsináltam a egészség alkalmazást minden van ami kell nekem. Meg az is fura, hogy ha lenne teljesen hivatalos frissités akkor az jönne automatikusan nem nekem kéne felhegeszteni.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
grafnet #10256 üzenetére
Az egy másik opció. Az itt található opció a hangerő megnövelésére szolgál. Amiről Te beszélsz, az is van, de az a beállítások, intelligens asszisztens, Érintés-tiltás mód. Az szabályozza a zsebben, táskában való véletlen bekapcsolást, elnyomódást. Azaz a közelség érzékelő előtt ha van valami.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
grafnet #10252 üzenetére
Én viszont szoktam javasolni, mert még is csak android váltásról van szó..
És frissítés előtt mindenképp mentsd el a cuccaidat, mert ha netán valami gond adódik a frissítés során..nem akar feltelepítés után elindulni stb..akkor abból a bizonyos menüből kell egy factory resetet csinálni és egyből elimdul a teló utána. Vagy ha nem, mégegyszer háromgombossal az FR után újrahúzod és kész.
Nagy ugrásról van szó..javasolnám a biztonság kedvéért az FR-t -
Exelsior24
aktív tag
válasz
grafnet #10252 üzenetére
Mit értesz FR alatt? Factory Reset? Nem kell, alapból nem szükséges és a frissítéssel megmarad minden adatod, de aki nagyon szeretne az csinálhat persze.
Én annyit szoktam még csinálni, hogy miután felfrissítettem az új firmware-re, utána kikapcsolom a telefont, és a hangerő fel + bekapcsoló gomb, vagy hangerő le + bekapcsoló gomb hosszan nyom, sajna nem emlékszem melyik de az egyik kombinációval bejön egy belső menü ahol factory resetet is lehet csinálni, na ebben a menüben a 2. opció az a Clear Dalvic Cache, ezt a cache-t ki szoktam üríteni, mert ezt olvastam külföldi fórumokon is, hogy ha frissítés után gond lenne egyes programokkal akkor ezt üríteni kell és általában megoldja a gondot.
-
boogiemano
tag
válasz
grafnet #10118 üzenetére
lehet hogy te olvastal mast ?
en ugyanis a skin-ekrol beszeltem. na az nem mukodik a tok ablakaban
csak 5-ossel valtoztathato
egyebkent megegyszer amit mutat az ablakban: az idot (egyfele ora) a hivasok felvehetőek lerakhatóak rajta, az elmulasztott hivasokat, uj sms-ek szamat, es ha megy a zenelejatszo
amit nem mutat (csak 5-os android alatt): többféle óra (nagyobb, kisebb analóg, többféle skin es hatter), idojaras, emailek, emlekeztetok
ehune: https://www.youtube.com/watch?v=1sO7fqc8GqQ
namindegy, ugorgyunk!
Anonymus95 a tok nem gyengul eleg minosegi anyagbol van hatrahajthato en mindenhogy hasznalom, kihajtva lifegve tartokent napi szinten
es igen ettol fuggetlenul nagyon perfekt es hasznalhato. -
Anonymus95
senior tag
válasz
grafnet #10118 üzenetére
Köszönöm a figyelmeztetést,! Én úgy értelmeztem, hogy támogatja, csak nem lehet skineket változtatni már rajta a 6-os droid óta.
(Egyébként a beállításokban megtalálható a kapcsolója, szóval az is azt mutatja, hogy támogatja. Csak míg az 5-ös alatt lehetett kinézett változtatgatni, addig utt nem lehet már. (nem tudom miért vették ki ezt belőle))
Szóval az ablakban mutat mindent elvileg. De most perpill nem tudok rendelni a telekom oldaláról, mert nincs. -
törölt tag
válasz
grafnet #9884 üzenetére
Most nézem, megvan, sőt, a prime is!. Ki is próbálom. Köszi.
szerk: Most nézem, fenn kell lennie a simának, és a Prime-nak is, ha használni akarod. Gondolom, a Prime ebben az esetben, csak a kiegészítéseket tartalmazza, és ugyanúgy a Prime-t kell használni.
Bkrisz9
Nincs gondom az EMUI-val sem, illetve meglátom hamarosan. Most jutottam el odáig, hogy kipróbálgatok mást is.Szabcsizz
Na még a végén az lesz a jó Neked is -
Anonymus95
senior tag
válasz
grafnet #9804 üzenetére
Így van, sms megléte azt sugallja, hogy akkor rendben van minden.
A hálózati mód nálam 2G-n volt roaming alatt is és nem volt gondom.
Ügyintéző megoldja vagy interneten keresztül ha bejelentkezel a szolgáltató oldalán az online ügyintézésbe, akkor Te is engedélyezni tudod a roamingot.Készüléken a Beállítások-->Egyebek-->Mobilhálózat-->Szolgáltató és azon belül, hogy engedélyezve van-e az automatikus választás?
-
boogiemano
tag
válasz
grafnet #9801 üzenetére
volt mar hasonlo. elsore ezert ravagnam hogy a szolgaltato ugyintezo (nalam megoldotta)
ugyanakkor "probaltatok ki bekapcsolni" ?tovabba...
settings / wireless& networks / mobile network:
preferred network type: WCDMA/GSMsettings / wireless& networks / mobile network /Carrier.
Choose automatically
bekapcs.
VAGY
ha be van kapcsolva, kikapcs es probalkozik, aztan ha ugynem megy ujra bekapcs.(bocs, magyarul nemtom hogy van.. utoljara 2010-ben volt az utolso: "Aut.Hal.Szol.Val.Szol.Kap."
-
Deedays
tag
válasz
grafnet #9755 üzenetére
Frissítés kész. Élmény ? Tapasztalatra gondolsz vagy a telepítésre ? Mert a telepítés része totál simán ment. Feltettem a dload mappába a B370-et beütöttem a szervíz kódot frissített de előtte csináltam egy gyári visszaállítást b222 nél utána b370-re felment wifin a b382 majd szintán factory reset és használom. a B222 hibás volt valami miatt egy idő után többször is a saját készülékemen B380 van nem volt gondom vele ezért bátran mertem frissíteni a páromét is 6.0 -ra Lépj tovább bátran nem fogod meg bánni aksiban is jobb szerintem a 380 is meg a 382 is stabilabb gyorsabb számomra megbízhatóbb,csak a páromat volt nehéz rávenni ,mert "jóvan az úgy " alapon elvan vele még ha 1 nap 2x is újrakell indítania akkor is jó. Hát most Én elégeltem meg ezért frissítettem neki. HiSuite -al egyszerűen letudod menteni a képeket videókat stb... az a pár alkalmazás meg megy vissza nem sok idő de megéri.
-
Bkrisz9
őstag
-
Anonymus95
senior tag
válasz
grafnet #9383 üzenetére
Szia! Feltételezem az appban bevan állítva, nézétek meg a védett alkalmazásoknál, hogy ott engedélyezve van-e. Telefon kezelő-->bal lent az akkumulátor-->Védett alkalmazások. Engedélyezd, hogy fusson.
Elvileg ennyi kellene legyen és az app-on belüli megfelelő beállítások és működik. -
Anonymus95
senior tag
válasz
grafnet #9373 üzenetére
Ne haragudj.. mivel ez a része engem annyira nem érint, így ezt csak felszínesen láttam és elkerülte a figyelmem az a sor, hogy: 'Ami még hiányzik'. (Ezért is mondtam, hogy TWRP ügyben inkább valaki más válaszát várd meg, aki jártasabb ebben.)
De próbáltam utána nézni, hátha tudok valamit segíteni..nem tudom, az angol mennyire okoz gondot, de itt van egy oldal: [link]
Vagy
[link]
De itt van az összefoglalóban..az első link van benne:
[link] -
Anonymus95
senior tag
válasz
grafnet #9351 üzenetére
Szia!
Nem kell BL-t nyitni szerintem.. minden benne van, egyből lehet használni.
A tokhoz a beállítások-->intelligens asszisztens-->intelligens tok
bekell kapcsolni hogy ilyen tokot használálsz.TWRP: úgy tudom kell BL-t nyitni de ebben inkább várj meg más választ.
Frissítés: van és OTA-n jönni fog majd, vagy kezileg is lehet telepíteni, az oldalon az összefoglalóban vannak linkek.
Alap dolgok:
HiCare appba regisztrálni a gari illetve frissítések miatt.
A telefonkezelő appban az akkumulátor résznél vagy a beállításokban vannak a 'védett alkalmazások' amik alapból engedélyezve vannak így futhatnak a háttérben. Ami nem kell kilehet kapcsolni az energia miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Klaus Duran: 2025 dude
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Formula-1
- VoLTE/VoWiFi
- Interactive Brokers társalgó
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest