- Mobil flották
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogiemano
tag
válasz
#76385920 #4510 üzenetére
eredetileg Jana aztan meg en anekdotaztam rola.
Bizony nagyon tele van tolva feleslegekkel, halalra bonyolitva. viszont jo a hangja.egyebkent utana neztem, korabbi huawei droidokon a gyari lejatszoban volt EQ.
igaz az sehol sem elerheto, nemtom miert szedtek kigondolom az uj verziokon sincs ugye?
-
-
Richie86
senior tag
válasz
#76385920 #2778 üzenetére
Akkor Te is megszívtad már egyszer vele... Pont így jártam, csak nekem 2-3 nap alatt az 500 megából 300-at lecummantott... Nekem meg pont napközben jó ha van, mert melóhelyen nincs wifi, otthon van wifi
De most már én is csak a legszükségesebbnek hagytam hozzáférést. Így se lesz már elég az a megmaradt kis 100-150 mega decemberre, de jövő hónaptól most már nem tud kicseszni velem
-
Richie86
senior tag
válasz
#76385920 #2776 üzenetére
Jaja, az lesz, megnézem majd az alkalmazásokat is, ahol lehet letiltom.
Csak azért nem értettem az egészet, mert előtte másik droidos telóm nem csinált ilyet... ezelőtt Lumia 640 volt, az nem releváns, de azt megelőzően meg Sony Xperia M2. Az se csinált ilyet, meg az előtte lévő olcsóbb, alsó középkategóriás telefonok sem. Igaz, hogy ez az első Lollipop-ot futtató telefonom, a többin vagy KitKat vagy annál is régebbi verziók voltak. A Lollipop óta ennyire b*ssza a rezet a Google? -
-
zombinyul
addikt
válasz
#76385920 #2510 üzenetére
En sose voltam Huvely parti, de nem nekem kell hogy tetszen. Ha Asszony azt mondja, hogy neki mas kell, azt 100%-osan megertem es tamogatom, mert iszonyat sok baj van a P8-cal (meg volt a P6-tal is). Megbizhatosag, es tamogatottsag tekintetebe baromi melyre elasta magat a szemunkbe ez a gyarto... Persze, kategoria fuggetlen a frissites mizeria, bar nekem ez nem fetisem (Paromnak plane). De hogy egy flagship cucc a bugos 5.0-an rostokolljon, ami legendasan beta valtozat... Hat koszi szepen.
theo_76: juliusi a telefon. Smoothsaggal itt sincs baj, de az akksiido valami botrany, meg a ramkezelessel, alkalmazasfuttatassal se vagyunk elegedettek. Kellene neki az az 5.1, na (6.0-rol almodni se merunk, a P6 se elt meg egy arva foverziougrast se, plusz az utolso frissites marmar a hasznalhatatlansag szelere lokte a telefont...
-
cattt
csendes tag
válasz
#76385920 #2381 üzenetére
Én nem akarok játszani vele, vagyis nem nagy igényű dolgokat és azokat is nagyon ritkán. Nekem egy 2 évre megbízható telefon kell, ami nem akad. Én a csevegős appokat használom leginkább rajta. Mivel pont egy árban van a Z3C-vel, nehéz a döntés. Mindkettő tetszik, hiába két teljesen különböző telefon külsőre (méret).
-
cattt
csendes tag
válasz
#76385920 #2379 üzenetére
Köszi! Nem tervezem, hogy baja lesz a telefonnak
A mostani Sony is rendben van 2,5 év után is. Tulajdonképpen nekem is az a legnagyobb bajom a Z3C-vel, hogy egy éves telefon... Ahogy olvastam erről a kettőről, a Sony nem akad annyit és jobb az akksija. Samsung abszolút felejtős.
-
Bycqul
csendes tag
válasz
#76385920 #2356 üzenetére
Hali! Pont ugyan ez volt ma délelőtt az én P8-mal is. T-s függő... Kaptam egy sms-t, hogy volt egy nem fogadott hívásom. Vissza akartam hívni a számot, de csak tárcsázott és csippant egyet. Aztán újraindítottam, nagy nehezen vissza tudtam hívni. Aztán megint senkit. Megint restart és még mindig semmi. Sms-t tudtam küldeni és fogadni, de telefonálni nem. Aztán kikapcsoltam 5 percre utána minden rendben volt. A fura az volt, hogy nem engedett be az átirányítási és tiltási menübe sem hálózati vagy sim hibára hivatkozva. Ba**za meg, 115 ezret adtam érte ne szórakozzon ilyenekkel. Ettől függetlenül nagyon szeretem a telefont...
-
zzola
titán
-
-
Gabesz77
senior tag
-
Cassio1987
tag
válasz
#76385920 #1263 üzenetére
Usb hibakeresés. Naplófájl mérete. A képernyő nem kapcsol ki soha töltés során. Vizuális visszajelzés érintésre. Ablakanimációk sebessége. Kényszerített gpu renderelés. Kényszerített 4x msaa játékokban. Cpu használat mutatása stb
Szerk: vagy az awesome player helyett a kisérleti nuplayer engedélyezése. Gondolom ez későbbi updateban lesz berakva és még béta verziót tartalmaz a rendszer
-
theo_76
aktív tag
válasz
#76385920 #1084 üzenetére
igen... eléggé általános kérdések vannak csak (bár engem a rootolás nagyon érdeklene, mert elég ellentmondásosak a leírások). Én samsung ace3-ról váltottam... nah ott pörgött a topik rendesen.
Főleg mivel a samsungnak eléggé érdekes hazugságra épülő az üzletpolitikája, ahogy én tapasztaltam... (ace 3-nál azért nem frissített pl 4.4.4-re mert szerinte gyenge a vas hozzá... közben meg nem hivatalosan kijött rá az 5.1.1-is és jobban működött vele mint az eredeti firmware-el...
) A feleségemnek pl Y300-a van, és azonkívül, hogy nagyon kevés a memóriája (512MB) nagyon jó telefon... De annak a készüléknek már akkor is kevésnek számított mikor vettük két éve.
-
Akos_h
tag
válasz
#76385920 #1068 üzenetére
Engedélyezve van a 4g.
Most hívtam a T-t, azt mondták újraindítják a SIM kártyát és hátha akkor menni fog.
Az előfizetés tudja a 4g-t és Bp-n a Kálvin téren vagyok kb 100 méterre az adótornyoktól, velük kb egy magasságban.
Most várok pár percet amíg újraindítják és utána meglátom.Még mindig csak H+-t ír
-
pepetech
őstag
válasz
#76385920 #1035 üzenetére
Én német-magyar távon használom durván 1100 km. Bármit inditok el melegedni fog
. De ilyenkor nem fogod mert van telefontarto a kocsiban ugyebár
. Plusz a zene is rola szól ilyenkor és még a nap is rásüt ja és folyton a szivargyujtóba van a töltője nehogy lemerüljön
. Szóval mire megteszem a távot simán lehetne merülő forraló de sajna nem vízálló
-
rejtettlampa
tag
válasz
#76385920 #1000 üzenetére
Na, akkor az Antutu volt a ludas! Így már rendben lehetnek a mérési értékek!
Bár az enyém teljesítmény módban azért 1500-al többet kapott mint a tiéd!
Amúgy engem se igazán érdekelnek az eredmények, pláne, amíg nem bírom megakasztani! De ez eddig sehogy sem sikerült, pedig az első héten ráfeküdtem rendesen!
-
rejtettlampa
tag
válasz
#76385920 #982 üzenetére
Kíváncsiságból most én is lefuttattam a Benchmark-ot. Nálam teljesítmény módban 49644 pontot kapott, intelligensben pedig 45868-at!
Tudom nem jelent semmit, de érdekes, hogy nálam a két mód között nincs olyan nagy eltérés, mint nálad. B170-es rom van fent és a T-től van a készülékem.
-
rejtettlampa
tag
válasz
#76385920 #938 üzenetére
Az NRG playert töltöttem le hirtelen. Egész szimpatikus elsőre. Jól szerkeszthető a lejátszási lista, hangszínek beállítására elég sokféle lehetőség van. Nekem a design is tetszik. Egyetlen egy bajom van vele, hogy a számok hosszát nem jól írja ki, némelyiknél eléggé valótlan adatot ad meg. Sok időm még ugyan nem volt átnézni a programot, meg másikat kipróbálni sem, de az bebizonyosodott, hogy ez megoldja a gyári app halk hangerejének problémáját!
-
ctvagyok
őstag
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Word topic
- Mobil flották
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Keresünk dokkolókat
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest