- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rejtettlampa
tag
Nekem augusztus óta van meg a P8. Általában hetente egyszer újra indítom. No nem azért mert bármi baj lenne vele, csak én úgy gondolom, hogy nem árt neki! Eddig soha semmilyen bajom nem volt vele. Semmilyen lagg, lassulás, akadozás, kifagyás, semmi sem az ég világon! Pedig használom rendesen! Egyszer elindítottam párhuzamosan több mint tizenöt alkalmazást és közben folyamatosan lapozgattam a főoldalak között gyorsan, plusz ment wifi, gps. Akkor sem tudtam lefogni még egy pillanatra sem és volt még kb 1.4Gb szabad memóriám. Szóval nálam csillagos 5-ösre vizsgázott a telefon! Legjobb játékok is akadásmentesen futnak, gyönyörű grafikával! Lehet, hogy csak én fogtam ki egy ilyen jó példányt, mivel más talált a sajátjában hibát, de nálam tényleg soha semmi sem volt!
-
törölt tag
Arra nincs gari, hogy a Z3C-vel sem lesz.
Én Z2-öt akartam venni, de miután átolvastam a topicot elment tőle a kedvem. Az én P8-am eddig egyszer lett újraindítva. Nem volt bejövő hívásom, mintha rep. üzemmódban lett volna. Restart után megoldódott.
Nem akad, nem fagy. Nálam a RR3 simán megy, Angry Birds 2 simán megy. Az Asphalt 8 sajnos nem indul, pedig arra kivánxsi lennék, hogy P8-an milyen. Ha túl sok mindent akarok egyszerre csinálni akkor van lagg meg lassulás, de ez tart 1-2 mp-ig, aztán megy minden tovább. A Z3C.t sem tartom rossz készüléknek, de a P8 igencsak "prémiumra" sikerült. A fém az fém.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Hardcore café
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Reklámblokkolók topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest