Hirdetés
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rejtettlampa
tag
válasz Newlachka #947 üzenetére
Nem akartam én fals infókat közölni! Ezért is írtam úgy, hogy "azt hiszem"! Csak olvastam valahol, de azt nem írták, hogy végleges, vagy béta verzió volt! Mindegy, nem is ez a lényeg!
De ha már itt tartunk, inkább adják ki kicsivel később, csak jó legyen, ne legyen tele hibákkal! Szerintem.[ Szerkesztve ]
-
Sh4rk
aktív tag
válasz Newlachka #837 üzenetére
Köszönöm. 😊
De természetesen fizikálisan cseréltettem ki.
Nah azóta megint lefrissítettem és megint lassú...😂
Az alap romok nem mennek fel csak a vodás. Fastboottal lehetne tovább mókolni, de mivel nem játszom és így is elég gyors marad ilyen. Majd frissítik valamikor...
-
Newlachka
őstag
válasz Newlachka #812 üzenetére
a voda amúgy is elég lassan adja ki a rom-okat.
várj meg valakit akinek vodás van, és nézzétek meg neki mit mutat.
a gyári rom amúgy már b170-nél jár és ITT letölthető.
próbáljátok meg a vodától kikérni a rom-ot,hogy vissza lehessen downgradelni ha kell. Elvileg nem okozhatna garancia megvonást a rom telepítése,de a voda folyamatosan ezt hajtogatja.
Nem tudom mi van a szerződésben.
Ha meg visszaviszed akkor keress valami hibát, mert szerintem arra nem fogják bevenni,hogy kevés a pont antutu-ban.Itt pedig elérhatő az összes P8-rom
ITT b120-as rom[ Szerkesztve ]
-
Sh4rk
aktív tag
válasz Newlachka #806 üzenetére
Remek... öreg vagyok már bohóckodni, nem romolgatok...
Visszaviszem kicserélik, aztán ha az is ilyen akkor nem izgat... nem játszom csak félek, hogy hardver miatt van.Nem a pontszám zavar hanem inkabb amiből összeadódik... nézd meg a cpu score-okat. Kb 40% kal lasabb...
[ Szerkesztve ]
-
rejtettlampa
tag
-
pepetech
őstag
válasz Newlachka #625 üzenetére
Én asus padfone függő vagyok de most a padfone s nagyon rossz lett és semmi újítást nem hozott magával. Ezért is döntöttem a huawei (hogy mondjuk ki? Hüvej?) Mellett. Lehet gyengébb a hardvere de a samsung annyira optimalizálatlan hogy az röhely. 5-6 másodperceket várni az alkalmazás váltóra . Itt meg minden pöc röf ja és a 3gb ramból ott épp hogy 900 mb van szabadon itt 1,9 ez vicc ja és még szebb is na szerintem már csak önmagam ismétlem .
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
V.Stryker
nagyúr
válasz Newlachka #616 üzenetére
A legkisebb gondom az időjárás. Az email zárolt képernyőn való megjelenésével b@sz az ideg. Hogy hogy a f.szba van,hogy működött 3 napig, aztán egyszer csak nem.
Ez a gyártók felelőssége, hogy miként optimalizálják a rendszert. Tudod évente elég lenne egy kategóriában két készüléket kiadni, vagy frissíteni és akkor lenne idő optimalizálni. Nézd meg a Samsung-ot...annyi készüléke van, annyi variálás, hogy szerintem ők se tudják,hogy már mi merre van, mert elárasztották a piacot a sok sz@rral. Követhetetlen... Hát még fejlesztői szemmel. Teljesen idióták szerintem vagy arra mennek, hogy használd egy- két évig, aztán kuka, vegyél újat. De szerintem ezt előbb utóbb az emberek megunják. Én is azért vettem a Huawei-t, mert nincs sok készüléke, normális az EMUI felület és látom a fejlesztést mögöttük. Látom, hogy após P6-jára is fel lehet tenni az új szoftver, ami már két éves. A Samsung szóba sem jött, ahogy a Sony sem, amikor még ma is 4.4-es Androidos készülékeket látom a boltokban tőlük.
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz Newlachka #613 üzenetére
Csak ne lennének ilyen hülyeségei az androidnak. Mert pl. ilyenek egy almánál soha az életben nem voltak.
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz Newlachka #610 üzenetére
Hát persze, hogy letakarom, hiszen a zsebembe van, ahol nincs világítás.
Bocs, nem tudom máshoz viszonyítani, az elmúlt 5 évben csak almásom volt.
Amúgy meg kell mondanom, hogy könnyebb volt a váltás, mint gondoltam. Ilyen apróságok vannak. Meg pl. a böngészés az egyszerűen darabos a Safarihoz képest, stb.
Ebben viszont nagy szerepe van az Emui 3.1-nek, amiben sokat nyúltak az apple-től és alapból benne vannak a megszokott funkciók. Zárt képernyőn fotó ikon, éjszakai ne zavarj üzemmód, stb. Viszont élvezem a szabadságot is. Eddig a Huawei jó döntés volt...-
-
törölt tag
válasz Newlachka #432 üzenetére
Elsősorban nem a külsőre gondoltam, hanem a rengeteg problémás FW -re, illetve az SoC -ra. P7 -nél viszont a lebegő gombos EMUI 2.3 -as bugon, és a B116 -on kívül nem nagyon volt ilyen. + a B602 a legstabilabb béta volt házon belül.
Nem úgy pl. G7 B246 -os akadós FW -je, amit már javítottak, vagy a G620s gondja, amit a Telekomnak csinált B238 utáni FW -ken csak töltőre dugva megy a GPS, vagy G6 -nál egyes FW -k. Vagy Honor 6 -on a béta 3.1, amiről EU -s FW -ben még nincs köztes, mert egy lépésben nem lehet visszatérni.
Persze most szinte az összes hibát felsoroltam, tehát házon belül ennyi egyáltalán nem számít rossznak a piacon.
[ Szerkesztve ]
-
monti0222w
addikt
válasz Newlachka #363 üzenetére
Ha van rá pénzed és erre szántad, akkor igen, erősebb mindenben mint a P7 volt pl: processzor, grafikus csip, fényképező, aksi, stb. Viszont, ha vársz vele lejjebb megy az ára és akkor még érdemesebb lesz a vétel. Vagy jön ki nemsokára a Honor 7 hasonló speccel őt is megvárhatod, szerintem olcsóbb is lesz.
[ Szerkesztve ]
-
djbelo
senior tag
válasz Newlachka #363 üzenetére
Sajnos a P7-et nem volt alkalmam kipróbálni,de P6-om nagyon sokáig volt! Nagyon jó a P8, legalábbis a P6-hoz képest! Nekem kb 2 hete van meg,és szó szerint hibátlan eddig! Nem fogod megbánni! Azt viszont nemtom, hogy a T-mobilnál kártyafüggetlenek-e? Vagy tele van-e rakva T-mobilos appokkal?
(#364) huberpe!
Szerintem színét akarja kiválasztani!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest