Hirdetés
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Newlachka
őstag
válasz Black&White #985 üzenetére
látod itt látszik,hogy milyen buta is vagy.
neked mint átlagos felhasználónak ez kétes oldal, de xda-ról jutottam erre az oldalra.
de akkor itt részemről be is fejeztük a segítségezést.
XDA lehet olvasni.nem biztos,hogy offolni kellene azt aki 12 óra munka után veszi a fáradtságot, és keresgél nektek
amúgy ez ugyanaz a megoldás, csak az elsőn szájbarágósan van leírva.
a továbbiakban ne keressetek
sziasztok
-
Newlachka
őstag
köszi.
szívesen segítek. amúgy vagyunk egy páran akár a P7, vagy a P6 topikban akik szívesen segítünk.
jómagam 3 éve huawei tulaj és fan vagyok, és nyugodt szívvel kijelenthetem,hogy a jelenlegi piac egyik legjobb készülékét birtokoljátok,és mindezt jó áron is kaptátok meg.
A legkorrektebb itthon a t-mobile. független készüléket ad jó áron, gyári rom-mal. voda rom-ot amint lehet cserélni kell,mert nem frissítik a kedvesek. garanciába nem lehet probléma a hivatalos rom,de ha belekötnének valakinek akkor vissza kell rakni a b120-t. -
Newlachka
őstag
válasz viktor85 #951 üzenetére
roottal nem lehet elrontani.
amúgy tapasztalataim alapján a huaweinél a legkönyebb rom-ot cserélni.
ha jobban érdekel a dolog, keresd meg itt fórumon a P7 topikját, ott az elején van egy nagyon szép összefoglaló, azt használhatod, csak mindenhez a P8 dolgai kellenek[ Szerkesztve ]
-
Newlachka
őstag
válasz rejtettlampa #946 üzenetére
p7-re csak béta van..
ne közölj fals infókat.
amúgy jönni fog valószínűleg. de ha nagyon tudni akarjátok mikor akkor kérdezzétek meg a huaweitől. -
Newlachka
őstag
bocsi a dupláért kifutottam a szerkesztési időből.
sajnos nem nagyon aktív a társaság itt, ha többen lennétek tulajok akkor hamarabb meg tudnánk oldani dolgokat.
esetleg a b132ővel is próbálkozhatsz először, ha az hibátlan lesz akkor utána mehet fel a b170.
100% hogy valamilyen illesztőprogram hiba amit a rom felrakásakor nem sikerült megfelelően telepítenie.
neked volt ez eddig csak, ez pedig a vodás romról való átállás miatt van.
esetleg megkérdezheted a helyi huawei képviselettől is a hiba megoldását.mond meg,hogy a szolgáltató elhajtott mert nem állandó a hiba stb stb. fognak segíteni.kérhetsz egy alap rom-ot is. amúgy elég rendes a helyi huawei képviselet,és elég sok dologban segítettek már nekünk fórumosoknak. -
Newlachka
őstag
hát ha hazamész vele, szerintem ülj neki egy full wipe-nak,de úgy hogy alaposan. b170 legyen előtte is meg utána is teljes visszaállítással. hátha csak valami a vodás romból maradt meg.
legalább azt tudjuk már,hogy a telefonnak nincs baja,csak a voda kurta el rendesen
angolt mennyire vágod? XDA-t olvasgatom keresem a megoldást stb.[ Szerkesztve ]
-
Newlachka
őstag
sziasztok,
ha valakinek olyan gondja lenne,hogy nem engedi föltenni b120-ra a b170-et azt kellene megpróbálni,hogy a b120-ra a b132-őt felrakni ami a huawei honlapjáról leszedhető, majd erre a b170-t.
P6 és P7 esetében is kellett egy olyan rom amiről át lehetett térni másikra(köztes rom)
de jó lenne ha porterocka megjelenne és besegítene[ Szerkesztve ]
-
Newlachka
őstag
válasz rejtettlampa #853 üzenetére
pfűű piszok jó....
így legalább biztos vagyok,hogy jövőre P7-ekről P8-akra váltunk -
Newlachka
őstag
-
Newlachka
őstag
biztos,hogy a rom fogja meg. mégpedig azért mert a voda belebuherált.
később úgy is romot kell cserélnetek vodások, mert míg gyári frissítés jön 5-6 addig a voda kiad egyet.
Vagy ha megjön majd az Android M a voda ki se adja.
Ez így volt a P6-nál és a P7nél is.. PL7nél már a többiek a lollit bétázzák addig a voda még az első kit-katnél van....
ne spammoljuk már tele a fórumot PM-be küld már el azt a részét antutunak ahol a részleteket írja..proci stb[ Szerkesztve ]
-
Newlachka
őstag
válasz Newlachka #812 üzenetére
a voda amúgy is elég lassan adja ki a rom-okat.
várj meg valakit akinek vodás van, és nézzétek meg neki mit mutat.
a gyári rom amúgy már b170-nél jár és ITT letölthető.
próbáljátok meg a vodától kikérni a rom-ot,hogy vissza lehessen downgradelni ha kell. Elvileg nem okozhatna garancia megvonást a rom telepítése,de a voda folyamatosan ezt hajtogatja.
Nem tudom mi van a szerződésben.
Ha meg visszaviszed akkor keress valami hibát, mert szerintem arra nem fogják bevenni,hogy kevés a pont antutu-ban.Itt pedig elérhatő az összes P8-rom
ITT b120-as rom[ Szerkesztve ]
-
Newlachka
őstag
quadrant benchmarkot is nézd már meg.
de amúgy külföldi oldalon 38.000-t írnak vagy többet,
telepítsd újra antutu-tupd: lehet Lite-od van
ez csak vicc volt.. pl nekem 68%nál kifagyott antutu P7-en leszedtem újraraktam és most ment..
valamivel pörgesd ki a telót..[ Szerkesztve ]
-
Newlachka
őstag
az elmond mindent,hogy vodás.... tegyél rá egy gyári sw-t
de csak akkor,ha valahonnan meg tudod szerezni a vodás romot ha van ilyen?!
nem csak itt a p8 nál,de a p6-p7 nél is problémás a vodás rom.....amúgy ha beviszed és azt mondod, hogy antutu kevés pontszám akkor konkrétan kiröhögnek... nagy nehezen elveszik majd tőled,és annyit csinálnak,hogy szoftverezik.
és ott van 3 hétig a telód.
mivel nincs hivatalos benchmark program amit a voda vagy bármelyik gyártó használna így ez nem mérvadó sajnos.
csinálnak sw-zés után egy általuk használt programmal egy terheléses vizsgálatot,és kb. így visszakapod.[ Szerkesztve ]
-
Newlachka
őstag
válasz rejtettlampa #677 üzenetére
hát reméljük,hogy ezek után minden probléma elkerül... nálam is szokott ilyen lenni... valamivel sz*pok az elején az utána full hibamentes szokott lenni
-
Newlachka
őstag
válasz rejtettlampa #656 üzenetére
kicserélik elv azonnal sőt elvileg a csomagba lenni-e kell egy másik sim-nek ami a mostani telefonszámodra van írva, ah beaktiválod akkor nano sim lesz.
Vagyis nekem volt a csomagban egy új kisebb méretű.
A boltba azonnal cserélik,és azonnal érvényes is lesz -
Newlachka
őstag
válasz pepetech #624 üzenetére
olyat mondj amit még nem tudunk.
amúgy ha úgy van mint a p7nél akkor kb 2 hét kell mire beáll az akksi
de majd a többiek megerősítenek
hidd el imádni fogod.
nekem előtte P6 volt, még most 2 év után is egyszerűen beleborzongok az alakjába..
most pedig 1 éve P7-em van amibe szintúgy beleszerelmesedtem...
ha kiveszem a tokból képes vagyok percekig a részleteket "élvezni"[ Szerkesztve ]
-
Newlachka
őstag
válasz V.Stryker #617 üzenetére
igen a samsung az egy nagy sz#r. azért csinálják ezt,hogy a felvásárolt és el nem adott(be nem épített) alkatrészeket gondolok itt a 2 magos procik, vagy épp a 4 magos 1,2-1,6 ghz magokat bele tudják tenni valamibe és így nem lesz akkora vesztesége a cégnek.
nézd végig magenta kínálatát samsung téren. olyan procikat tesznek az 50-80 ezres telefonokba ami kb. 4 éve az Xperia ARC-be volt
kicsit fejlesztenek rajta átnevezik, és hopp eladják ami már kb. a kutyának se kell. -
Newlachka
őstag
válasz V.Stryker #614 üzenetére
azért nincs az almának ilyen gondja mert az iphone 1től kezdve egy ugyanazon rendszerre fejlesztenek,csak folyamatosan kiszínezik a színezőt.
Ezzel sajnos meg kellesz barátkoznod. Android=szabadság, de ez gond is lehet mivel legalább 4 gyártó 52 különböző modelljére kell illeszkednie a rendszernek+alkalmazásoknak.
Lehet ezekkel együtt élni,csak meg kell találni azt az appot ami jól működik. Én pl nem szeretem az időkép-et, helyette a weather@clock widgetet használom. -
Newlachka
őstag
válasz V.Stryker #611 üzenetére
pl. ha tetejével felfele van a zsebedben és amikor kiveszed eltakarod, így gondoltam ezt.
de van azt hiszem valami zsebfunkció is benne, hogy a zsebedbe ne tudd feloldani.
Androidos telefonok közti választásnál is jó döntés lett volna a Huawei. Nagyon hamar prémiumgyártó lesz,mint az apple csak sokkal szabadabb annál.
P7 nél nekem időben felnyílik a hívó kép. -
Newlachka
őstag
válasz V.Stryker #609 üzenetére
ez csak azért lehet mert az értesítő led mellett lévő közelségérzékelőt valahogy letakarod.
állítsd be a gesztusvezérlésnél,hogy fülhöz tételkor automatikusan fölvegye.
Én szeretem ezt a P7-en.
vagy máshogy rakd a zsebbe.
próbáld ki,hogy kirakod az asztalra és letakarod az érzékelőt, majd megcsörgeted magad és megérted,hogy ez a gond.
Rossz hasonlat i6 ha itt az iphone 6 ra gondolsz. ott az applikációk is "takarékosra" vannak véve meg minden. -
Newlachka
őstag
-
Newlachka
őstag
Valakinek van már P8a? és itt nem a Lite-ra gondolok.
Megéri azt a 150 ropit?
P7-ről váltanék és "őshuaweies vagyok" kérdés az,hogy a 10 hónapos P7-emet lecseréljem-e rá..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest