- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Ciján Embör #2153 üzenetére
És ez a bajod vele, hogy piros x-eket láttál egy szar programban?
Manuális fókusz, fehér egyensúly, ISO érték állítás van.Ezekhez az általad említett program piros x-eket rakott.. Raw támogatás valóban nincsen, de a legtöbb felhasználó szerintem tud élni nélküle. Van viszont egy csomó hasznos funkció, ami viszont ellensúlyozza a Raw hiányát,
. A képek minősége pedig szerintem elég jó.. Szóval egy program hibájára alapozni azt, hogy nem sokat gyúrtak a kamerára elég elhamarkodott kijelentés volt szerintem..Egyébként ITT van egy rom, amit ma raktak fel.. Ha valakit érdekel,mélyüljön bele jobban..
-
törölt tag
válasz
Ciján Embör #2153 üzenetére
Azért nem kell szégenykeznia szvsz.
-
ataman
aktív tag
válasz
Ciján Embör #2150 üzenetére
Szerintem az benne a legjobb játékszer a korábbi mobiljaimhoz képest!
SZVSZ Viccet félretéve szerintem piszok gyors a fókusz és a kép elkészítése, lementése. A képstabilizátor is kellemes. A minősége szerintem megfelelő fény esetén szuper, gyenge világításnál egy picivel talán jobb az átlagnál.
A fényfestéses funkciók egész kellemesek! -
törölt tag
válasz
Ciján Embör #2150 üzenetére
Teljesen...
Gondolom te nem, mi a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest