- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NemMo
őstag
válasz
Aryon87 #8644 üzenetére
Semmit nem csináltam vele, csak kíváncsiságból hozzáértem, hogy mi a helyzet. Én mivel este felteszem és reggel leveszem ezért nekem jó egy lassú töltő is, de ha úgy alakulna, hogy gyorsan kell a szufla, akkor gondolkodás nélkül rá fogom tenni a gyári töltőre. Azért kellemetlen a szitu, mert egymással ellentétes információk keringenek a gyorstöltésről. Én nem értek hozzá sajnos
-
-
xhege
veterán
válasz
Aryon87 #8561 üzenetére
Én személy szerint most sem chrome böngészőt használok, a gyári huawei levelező kezeli a Gmail fiókjaimat is így a Gmail alkalmazást sem használom. Youtube nem hoz lázba, a térképet viszont használom... Mi az amiről le kell még mondani?
Nekem ez az első HUwaei telefonom, Xiaomi, Samsung és Onpelus csúcskészülékek után. Nagyon elégedett vagyok.
-
knox83
senior tag
válasz
Aryon87 #8561 üzenetére
P40pro biztos jó készülék lesz, de szerintem nem lesz olyan mértékű előre lépés hogy azonnal fusson az ember.. A 10x optikai zoom szerintem felesleges. Illetve idén lesz 5nm soc, az már komolyabb lépés, meglátjuk a mate40 p50 szériát mire lesz képes. Addigra talán a hms is jóval fejlettebb lesz
Láttam írtál s20 ultra alá, szerintem nagy égés lett a telefon..
-
F-ECT$
titán
válasz
Aryon87 #7984 üzenetére
Azért látszik, hogy a kolléga nem dobálja. Aki hetente kiejti a kezéből, annak természetes a tok, de aki évekig nem, annak ebből a szempontból fölösleges. Amit elköltene tokra, azt elkölti majd az esetleges javításra. Én is úgy vagyok vele, hogy nem a pár ezer forintos tokot szeretném fogni, hanem a telefont, épp ezért eddig belebújtatós tokjaim voltak csak a zseb és kulcs karcok ellen, ez az első olyan telefonom, amire flip tokot vettem. (És a tapintásával azóta se vagyok kibékülve, de ez van.)
A max fényerő meg nekem picit fura, szobában még nappal is túl erősnek érzem, nemhogy este, de kinek mi tetszik.
-
jeni
félisten
válasz
Aryon87 #7922 üzenetére
ezen az AppGalleryn rajta vannak a hazai bankok,a telefon szolgáltatok alkalmazásaik?
nekem akar frissíteni a P20-n de mikor rámegyek akkor azt írja,hogy nem ezen a területre érvényes.
a HMS mikor lesz minden magyarosítva?
lehet,hogy ellenénk vagy egyesek a Google nélkül de sok minden nincs ami nagyon szükséges lenne itthoni alkalmazásra.
ami a sím kártyával kapcsolatban a mentése egyesek szerint jó dolog,de csak addig míg egy másik telóval a mérete miatt nem kompatibilis,és a kártya nem e sérül meg addig.
természetesen a Google-vel is történhet bármi zűr. -
Black_Raven
veterán
válasz
Aryon87 #7922 üzenetére
A hiba sztem nem is a google cuccokkal lenne, szinte minden megy böngészőből, névjegyzék sem gond(nekem)minden el van mentve simen is, hanem a többi appal van a gond, amit használnánk de nincs még fent az AppGalleryn..ez tényleg gond, és ilyenek miatt tök jó telókról lemaradni. Oké hogy .apk-ból telepithető, de a frissitéseik is fontosak néha. A fene egye meg a Tramplit.
-
Lacccca87
addikt
válasz
Aryon87 #7827 üzenetére
Vanced nel neked/nektek is bugos a kepernyo zarolasa funkcio? Mert elsotetiti rendesen es nem is lehet csak a csuszkaval feloldani, kivetel a kijelzo alja mert ott par milimeter vastag savban erzekeli az erintest es pont ott van a kovetkezo video es siman atugrik ra ha ugy erek hozza.
-
Foose
addikt
válasz
Aryon87 #7778 üzenetére
Ahogy azt ferrari0819 is írja,nem járt mellé átalakító. Mivel a fejhallgató ami nekem van itthon,kifejezetten gamer füles,ezerszer jobb pl zenehallgatásra,mint egy több ezres bt füles,ami inkább telefonálásra való,ezért eszembe sem jutott bt füles,ezért gondoltam inkább az átalakítóra. Senki nem ajánlott semmi jó fülest,aminek esetleg neten utána néznék milyen minőség stb,így valószínüleg marad az átalakító és a saját fejhallgatóm.
-
StanDoFF
tag
válasz
Aryon87 #7778 üzenetére
Nem adtak mellé se tokot (némelyik piacon adtak mellé), se átalakítót. Csak a type-c-s végű fülest adták.
Egyébként én is szemezek egy új BT-s fülessel. Jelenleg egy Awei-t használok, Kínából 3500 ft volt, kibírt az elején 4,5 óra zenehallgatást, de mostanában ez inkább már a 3-hoz van közel, és a gumi alkatrészek is el vannak gyengülve. Néztem, hogy 10 rugó körül már van a huawei/honor bt-s fülese, ami 7-10 órát ígér. Az szerintem sokkal jobban megéri, mint 5 ezerért egy jack-type c átalakító. -
ferrari0819
tag
válasz
Aryon87 #7778 üzenetére
Otthoni Telekomos kártyával használom Ausztriában is, ez az egy kártya van a telefonban. Pár alkalommal volt otthon is de akkor ujraindult csak, gondoltam majd nyomok még egy hr-t és majd meg látom mit csinál.
Egyet csináltam a 10-es rendszer telepítése után de akkor visssz tettem mindent biztonsági mentésből, most meg ismétlem majd és a programok nélkül csinálom a visszaállítást mert lehet azok között van a ludas bár kétlem. -
atissk
csendes tag
válasz
Aryon87 #7549 üzenetére
Szia!
Úgy látom Neked régóta van P30 pro-d!
Hátha tudsz segíteni...
Én most vettem és olyan problémám van, hogy az elkészített videót messengeren átküldöm, átmegy, de csak pár másodpercig megy a lejátszás, kép megáll, hang megy tovább.
Ugyanez a videó viber-en megnézhető.
A messenger újra lett telepítve, de nem lett jobb.
A videók fullhd-ban 30fps-ben - alap beállításban - készültek.
Van ötleted milyen beállítás miatt lehet ez?
-
StanDoFF
tag
válasz
Aryon87 #7591 üzenetére
Szoktam nézegetni a képeidet, te általában inkább statikus dolgokat fényképezel. Ezzel a részével én is meg vagyok elégedve, mert ott nem fontos a gyorsaság, és mobilhoz képest elképesztő mit tud.
Viszont abban a pillanatban elvérzik a telefon szoftvere, amikor mozgó tárgyat akarsz lőni. Ugye DSLR-nél azt gondolná az ember, hogy a tükör mozgása miatt lehet lassú a gép, de annál mégis tudtam úgy fotózni, hogy 3-5 sorozatból volt minimum 2 jó. A p30 proval viszont hiába csináltam 1 másodperc alatt 30 képet, egyik sem lett jó, mert közben az automata elvesztette a fókuszt a tárgy közeledtével.
Kézi üzemmódban lehet variálni, de attól még van több mint 1 mp, mire a lenyomástól elkészíti a képet, ergo nagyon lassú a szoftver...
A videónál is problémás a fókusz rendesen: Nyomod a zoomot, és olyan gyorsan lépteti felfelé a skálán, hogy a lencseváltás is le van maradva, és nem tudja, hogy hova kéne fókuszálni...A p10 lite-omban volt pro video mód is, ahol ugyanúgy te állíthattál be mindent. Nem értem, hogy ebből miért maradt ki...
Nem tudsz esetleg valami jó fényképező appot, ami erre megoldást jelenthet? -
StanDoFF
tag
válasz
Aryon87 #7589 üzenetére
Igen, és az a baj, hogy nem lehet beállítani azt, hogy te csak optikai zoomot szeretnél (a p10 lite-omban volt ilyen lehetőség), mert akkor nem tudna túl szaladni annyira. Szilveszter rallyn ugyanígy jártam...
Engem más is zavart ott... Ugye a d3200-ammal tudtam sport módban azonnal, gyorsan csinálni képeket mozgó autókról. Na most a p30 pro-val ha automata üzemmódban próbáltam, akkor lassú is volt a reakciója, és folyamatosan eldobta a fókuszt, viszont van sorozat kép készítés. Ha átmentem pro módba, beállitottam mindent, ahogy anno a dslr-en, akkor is brutálisan lassan készíti el a képet (nem találtam sport módot), és pro módban nincs sorozat lövési lehetőség... 😕 -
bkiky01
senior tag
válasz
Aryon87 #7549 üzenetére
Emlékszem rád, kb amikor váltottál én akkor vettem meg. Tényleg sokat romlott a kamera m10pro-nál az android 9.0 bejövetelekor, amin a 9.1 sem segített, itt megtorpant a bizalmam Huawei felé, főleg mert ahogy írtam inkább beltérben vaku nélkül fotóznék és pont ott lett kritikán aluli.. A p30 pro full google támogatással remélem visszahozza a feeling-et..
-
válasz
Aryon87 #7438 üzenetére
A fotóson múlik több...
(Te vagy az élő példa)Most akatom majd eladni a Sony dsc h300 bridge kamerát, mert még az én béna kezeim között is jobb képeket lövök a p30 pro-val, mint azzal.
Számomra már nem csak a kompaktok, hanem a bridge-ek is értelmetlenné váltak a mobilok mellett, már csak a DSLR/MILC vonal marad életszerű mellette. Viszont ha elmegyünk egy magashegyi túrázásra, sziklát mászni, egy Spartanra vagy épp via ferrata-zni, oda nem viszek DSLR-t, mert túl nagy és nehéz. Szóval ideális dolog a p30 pro és társai sok területen... -
-
pepetech
őstag
válasz
Aryon87 #7036 üzenetére
Egyébként 10 alatt én ugyan úgy jobbról balra húzom el igaz 2x kell de úgy csinálom :).
És csak hogy megvédjem a számít s10+ róla jöttem és bőven hozza ezt az aki szintet mint a p30 pro duál simmel. Nagyon eltalált telefon az s10+ de sajna én is belenyultam egy p30 pro-ba ami még a páromnak sem kellett így neki az só+ után ment az s10+ om én még igencsak szenvedtem egy jó hónapot illetve sokmindenrol lemondtam amit a Huawei nem tud vagyis tudná csak a fejlesztők pont szarnak bele. Nem is értem minek raktak bele a bt5.0-át ha nem lehet kihasználni... :(. Na mind 1 ez van használjuk szeretjük de van tőle jobb és ez tény :)
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Aryon87 #6494 üzenetére
"Mellesleg béta ide vagy oda, semmi gondom nincs vele, atomstabil."
Ennek örülök, de azért nem nyomogok óránként a szoftfrissítésre, hogy 10-es béta legyen a telónAmúgy meg előbb ránéztem a HiCare frissítéses részére -> látványra tök ugyanaz, mint az alap szoftverfrissítés kereső menüpont (szvsz. ugyanazt a menürészt lehet elérni onnan is, ahogy Te is írtad, tehát tök fölösleges onnan indítani a frissítés keresést)
De egyébként a "legviccesebb", hogy semmi újdonság nem lesz a 10-ben (9-hez képest). Egyes kezelési részek lesznek másként megvalósítva (értsd: eddig piros volt, most zöld lett). És egy rendszerfrissítést el lehet adni ennyivel...hát ehhez csak gratulálni tudok.
Persze az emberi természet vágyik az újra, az újdonságra, emiatt kényszerűen "frissíteni" kell, még, ha csak a GUI változik, akkor is.....asszem kipanaszkodtam magam, elnézést érte
nem pont neked szólt csak most "szakadt" ki belőlem..ezért is elnézést
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest