- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Merész húzás, biztos jó lesz
Nem vagyok Applebarát, így nálam az kiesne, fotózásban viszont tetszik amit produkál.
borat26: Nálam P30Pro és Honor20Pro van kb egálban van a 2 telefon tudásban. Honornak van fizikai hangszórója, míg a Huaweinek már a kijelzőbe épített hangkeltő van.
Nekem halláskárosultan megfelel amit nyújt, bár van mikor nehezen értem pl egy nyugati környéki területen a nagy zajban a másik felet. Neked jó hallóként nem hiszem hogy ez gond lenne. -
Aryon87
félisten
Mert sokszor van olyan kozelebbi tema, amit nem makro modban szeretnek megcsinalni, de a szenzor erzekeli hogy hopp ez mar kozel van, ugras a masik kamerara. Csak en azt nem kertem a rendszertol. Ha makrozni akarok, arra ott a kulon supermacro mod.
Tehat, ne a rendszer dontse el helyettem, hogy akarom pl a rozsat lefotozni... -
koxmatyi
tag
Annyiban,hogy mikor feltelepitetttem a 10 et decemberben utána elmentem nyaralni és a kamera beszart akkor visszaraktam hátha megjavul de az sem segített persze
De nekem ez a 9 megfelelő mindenben jobban is tetszik
Csak ne dobalná fel naponta 20 szor,hogy frissitsem a 10 re -
Motion_Blur
félisten
Köszi! Megnyugodtam hogy nem a SIM kártyámmal van a gond
Nekem most 50%-nál 3,5 óra a SOT 24 óra alatt, de ebben volt 100% fényerőn 1 óra Waze + szintén full fényerőn 1 óra fotózás.
Egyelőre elégedett vagyok az akkuval, normál használat mellett nekem egy 2nap/7-8 óra SOT lesz.
-
bgabesz75
tag
Beküldöm valahogy a szervízbe. Adnak gondolom árajánlatot. Hibáztam abban hogy bekapcsoltam. Hagyni kellett volna kiszáradni pár napot. Akkor valószínűleg működőképes maradt volna ha nem is vízálló. Addig fizetem a vodafonnak. Ha a javítás túl drága akkor nem.csináltatom meg. Veszek inkább egy olcsóbb telefont. Amìgy is pénzkidobás egy ilyen drága mobil főleg ha az ember nem is tudja használni. Ha találok valakit aki olcsón javítja viszonylag akkor megcsináltatom. Kérdés hogy mi száltt el benne? Vagy eladom alkatrésznek.
-
bgabesz75
tag
Én se kockáztattam volna de a jelenlegi fertőzésveszélyes helyzetben sűrűn kell fertőtlenítenem. Gondoltam gyorsabb így lemosni. Tényleg másodperceket volt a víz alatt. Vigyáztam rá mint a hímestolyásra. Elég vacak. Többet nem veszek hüvelyt ha ezt nem csinálják meg gariba. Samsung Note 4-em vagy az S5 egy csillagromboló ehhez képest. Videót full hd-be egy 5 évvel örefebb Note 4 is sokkal szebbet csinál. Botrány.
-
Sztyepadzso
őstag
(olvastam, hogy már meg van válaszolva a kérdésed) Az USB 1.0-tól kezdve a port minimum 500 mA-t tud szolgáltatni, ennél kevesebbet nem találsz.
A vékony Nokia töltő volt 350 mA, ha jól emlékszem. Kevesebbet is tud, meg kell is neki tudnia, pl a a hordható eszközök miatt, de itt nyilván mindenki a maximumra kíváncsi, mint az autóskártyáknál. Ha egy eszköz nem azonosítja magát a töltőre dugáskor, akkor elvileg 100 mA-kap, szabvány szerint így kellene kezelnie a töltőnek.
[link], power rész -
AtHoS
nagyúr
Milyen másik oldal? Egy ez 500mA-es, tehát 0,5A-es töltő. Fele akkora, mint az általad említett 1A-es. Nem értem akkor mit is szeretnél
Aryon87
Azt se tudjuk miért keresi a leglassabb töltőt. Az 500mA lehet nem a leglassabb, de biztosan közel van hozzá. Aztán, hogy erre miért is van szüksége, az már legyen az Ő gondja -
AtHoS
nagyúr
pl. [AC 110V-240V to DC 5V 0.5A 500mA USB to EU Plug Power Adapter Charger] de lehet van ettől lassabb is
-
F-ECT$
titán
Én 3 évig használtam egy S7-est, eleinte napi 1x, aztán az utolsó évben már napi 2x töltöttem gyorstöltővel. 3 év, azaz több mint 1000 töltés után kb 25%-kal tudott kevesebbet az akksija, mint új korában. Ez szerintem bőven vállalható, mert lassú töltéssel is csökkent volna ~20%-ot a kapacitás ennyi töltés után.
-
Sumptuous
senior tag
Vehetsz. Kb.: annyira mint a gyári gyorstőltővel. Szerintem rosszabb az akkunak, mert ez a fajta töltés több hőt termel. Döntsd el inkább, mit akarsz. Gyorsan tölteni -> kábel, vagy egész éjszaka alatt lassan -> 5W-os töltőpad. Nekem is 15W-os van, de annyira melegszik (még a beépített ventilátor ellenére is..), hogy inkább egy kisebb adapterről megy. Így pöpec. Éjszakára rádobom, reggel le. Így nem kopik a töltő ajzat, illetve az akkunak is jobb. (A hűvős mindenképp!)
-
knox83
senior tag
Erre ne számíts. Inkább majd próbáld meg elképzelni az életet gms nélkül. Őszintén egy ilyen után te a huawei helyében bíznál az usaban? Bármikor újra megtehetnék a tiltást. Szerintem jó lesz google nélkül csak sokan a megszokás rabjai..(köztük én is) én továbbra is mellettük teszem le a voksom, sosem volt ennyire kezelhető és jó telefonom (p9, p20p, p30p) sosem voltam egyikkel sem elégedetlen. Mondom ezt úgy, volt samsung, apple is..
-
adrig
csendes tag
Ajánlani tudom a Nova launchert. Rengeteg beállítási lehetőség van benne. Pl: fentről lefele húzáskor értesítő sáv lehúzása, lentről felfele alkalmazások (vagy akár más funkciót is beállíthatsz). Pozitívum még nekem báris, hogy belehet kapcsolni a dupla koppintásos képernyőzárat is benne.
-
Aryon87
félisten
Attól függ mikori tezteket néztél, mert a nagyon régieken erősen hullámzik, míg a frissebbeken már kevésbé vagy egyáltalán nem, mert erre kaptunk egy frissítést, ami csökkenti ezt.
Természetesen szemmel nem látható jelenség, ez inkább abban fog megmutatkozni hogy fáj a szemed és a fejed, ha érzékeny vagy rá. -
Aryon87
félisten
IP68 bőven alkalmas akár egy édesvízi(!) medencei partira, természetesen saját felelősségre, de ajánlott tokban inkább. Esővíz meg se kottyan neki ha épp egy zuhét fognál ki.. Én úsztam már vele az Egerszalóki wellnesközpontban is + fotót is csináltam, a nap végén alaposan megmostam zuhany alatt, azóta 2 hónapja köszöni jól van, jól esett neki a pancsi
Notch mellett minden kifér ami kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged