-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Vexille #17236 üzenetére
Helló!
Szerintem a 2 opció közül bármelyik jó. A vidéki szervizekből amúgyis Budapestre küldik a telefont.
2018 őszén Miskolcra vittem be a P9-esemet, mert az akksit kellett kicseréltetni. A P9 fórumban elég sokan írták, hogy gyorsan merült a telefonjuk akksija. Bevittem a telefont Miskolcra, a FirstPhone-nál leadtam. Felküldték Pestre és kb. 6 nappal később kaptam az sms-t, hogy mehetek érte.
Remélem, hogy meg tudják majd javítani és nem jársz úgy, mint pár P9 tulaj, akik nem sokkal utánam akartak akksit cseréltetni, de nem csinálták meg nekik. A készülékek még érvényes jótállással rendelkeztek, csak az volt a probléma, hogy a Huawei-nél már nem volt több akksi. Így többen is egy utalványt kaptak, amelyet beválthattak egy új telefonra.
Erre az utóbbi eshetőségre is fel kell készülni.
-
tirszin
senior tag
válasz
Vexille #14200 üzenetére
Engem is érdekel a 9 kamerája. A 10 teljesen kiszámíthatatlan, csak utólag tudod, milyen vizuális hatást talált ki hozzá.
Ugyanitt kérdezném. Nincs valami konfigurálhatóbb kameraapp hozzá? Ez a gyárit sztem azoknak találták ki, akik nem sokat tudnak a fotózásról, ezért csak megnyomják a gombot és lesz, ami lesz. -
-
Aryon87
félisten
válasz
Vexille #8454 üzenetére
Nálam a 10es droid negativumja a videózásnál lévő elbaltázott zoomolás. Egybefüggő lett a csúszka felvétel alatt (indítása előtt még ott a 4 pötty), nem pedig ahogy fotóban van, így mikor zoomolsz kamerában, picit megszalad a csúszka és beqrja az egészet maxra. Visszazoomolni meg alig lehet...
-
Black_Raven
veterán
válasz
Vexille #6112 üzenetére
Próbáld törölni az appot, és telepitsd újra, hátha megjelenik. Nálam a hívásnaplóban az "i" betüre bökve is mutatja a felvétel jelet, mint egyik fórumtárs is mondta..viszont nekem is csak az első felvétel után jelent meg a Rögzitett hívások fönt a 3 pöttynél, egyből nem.
-
VadMagyaros
csendes tag
válasz
Vexille #4996 üzenetére
Itt tudod leszedni a legújabbat [link] Reklám mentes youtube, lezárt képernyőnél is megy, és háttérben is megy
0. ha már feltetted akkor töröld le elsőnek
1. leszeded a MicroG Ver.0.2.6.17455 ezt telepíted elsőnek.
2. alatta van Noon root White/Dark 14.21.54 ezt meg másodjára telepíted
3. már be is tudsz jelentkezni csak nem lehet letölteni vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest