-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok. Mitől van az, hogy a telefon lassan tölti be az oldalakat és néha 4G és E között valtogat az adatkapcsolat? Meg néha lassucska, sose csinált még ilyeneket. Egyszer nem volt leejtve friss rajta minden és csak gyári appokkal használom a telot amióta megvettem. Ötlet valakinek? Köszi.
-
törölt tag
Sziasztok. Keresem a megfelelő okos órát. Watch gt2, amazfit gts illetve amazfit gtr. A 3 közül melyiket ajánlanátok? Köszi.
-
törölt tag
Sziasztok. Egy infót szeretnék kérni. Én most kinn vagyok németbe és jelezte hogy van 10 es frissítés. Lehet hülye kérdés. Ugyan azt a verziót töltöm le vagy várjak míg hazaerek magyarba? Van különbség? Tenyleg bocs ha durván hülyeséget kérdeztem.
-
törölt tag
Hát amint olvasom nagyon sok telekomosnak megjott. Nekem nagyon szar imei számom lehet hogy nálam semmi.. Hicare keresztül se dobja fel. ekkora egy fost.
-
törölt tag
válasz Tav-Csoves #6749 üzenetére
Elnézést. Csuszas olykor elofordul itt ott. Valaki csak jövő karácsonykor kapja meg
-
törölt tag
válasz szubrutin #5955 üzenetére
Én s8 rol jöttem. Kamera az egyik legjobb. Én fólia nélkül használom 300 Ft átlátszó szilikon tokkal. Amúgy tpu tok + clearplex folia ajánlott. Uag tokra nem tudok mit mondani azt más elmondja majd. Akksi 2napot bír simán ha nem nyuzom. Semmi pénzért nem adnám el a telot. Nekem 8/256 típus van semmi sem akasztja meg.
-
törölt tag
-
törölt tag
Sziasztok. Tegnap ismerősöm vett egy sima p20 telefont. Szeretnem megkerdezni hogy annak az ikonjait amit az használ a p30 pro hogyan tudom elohozni? Van valamifele app esetleg? Köszi.
-
törölt tag
válasz totopad #4721 üzenetére
Szia. Én almarol jöttem át konkrétan i7 rol 2 év után. Már maga az android felhasználása a p30 pro nekem az eddigi legjobb. Volt már androidos telom igaz az nem csúcs kategóriás volt de mindig volt hiba. Hol lassú volt hol valamikor a memória fogyott el. De itt semmi nem szab határt piszok gyors a telo nagyon felhasználóbarát. Nem rég olvastam cikket hogy a 3 éves készülék is kap 9.0 rendszert javítsátok ha tévedek. Ezzel a telefonnal garantáltan nem nyulsz mellé. Akár Mate széria akár P30 széria. Uzemido brutális nálam 2 nap simán meg van. A kamera fantasztikus képeket csinál és este is. Az eddigi legjobb döntésem volt. Meg 2 évig biztos p30 pro lesz aztán majd meglatjuk mit hoz a jövő. De várd meg a többiek véleményét is akik jobban értenek hozzá. Nyugodtan merj hosszútavra tervezni. Politika nem a mi dolgunk. Ha nem lesz android lesz helyette Harmony OS a Huawei saját rendszere. Én mondjuk nagyon szívesen kiprobalnam azt is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bandigyerek #4522 üzenetére
PC és tv is hibátlan.
-
törölt tag
Sziasztok. Ti milyen lejátszót használtok a telefonon? .mkv a film de csúszik a hang. Felraktam a VLC t de ott meg a kép akad. Köszönöm.
-
törölt tag
Sziasztok. Mai nap megrepedt a clearplex üveg fólia. Futárkent dolgozom szóval nem tudom mikor de sikerült megutni a telot. Kérdésem a következő. Hagyjam így rajta torotten vagy szedjem le amig nem veszek másikat? Köszönöm.
-
törölt tag
Sziasztok. Valaki használja a nano sd kártyát a telefonhoz? Találtam de 16 ezer Ft. Ti hol vettetek? Iponon néztem.
-
törölt tag
Telekomosok. Kinnt a. 178 frissítés.
-
törölt tag
válasz FuRiONight #3726 üzenetére
8/256gb jégkristály kék.
-
törölt tag
Üdv. Valaki használ xiaomi mi Band-ot a p30 pro hoz? Mert akkor megrendelnem a mi Band 4 et.
-
törölt tag
Bocs mindenkitől. Tudjátok mi jutott eszembe?! A sok okos áron alul eladta a Huawei telefonját mert beijedt és sok ember áron alul eladta a p30 pro és a Mate 20 pro és hasonló telefonokat a botrány miatt. Erre tessék megy minden a régiben
-
törölt tag
válasz Aryon87 #3633 üzenetére
+1! te s9+ én meg s8 rol jöttem át. Ha valaki kérdez valamikor ahogy én is szoktam, azért van ez a fórum hogy egymást segítsük. Ha valaki szeretne privátba is írhat, de inkább itt beszéljük ki, mert így látja más is. Hiába van több száz teszt, de igazi véleményt mi felhasználók alkotunk.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tibcsi0407 #3612 üzenetére
Tudod remélem megcsinalja a Huawei a saját rendszerét és kiadja. Aztán mi felhasználók eldontjuk hogy melyiket szeretnénk használni :)
-
törölt tag
válasz ferrari0819 #3571 üzenetére
Rendben. Köszönöm.
-
törölt tag
Sziasztok. Always on display mennyivel meríti jobban az aksit és ilyen hogy beégés ugye nem fenyeget? Köszi a valaszt.
-
törölt tag
Üdv. Valakinek frissült már a telefon? Hálózat telekomos. . 178ra?
-
-
törölt tag
Jött egy 93 MB frissítés. Mit lehet tudni róla? Nehezen ment fel. 2 szer indult újra a telo, de most már jó.
-
törölt tag
válasz TheBikerider #2955 üzenetére
Nekem volt i7 és s8 is elég sokáig. De messze veri a p30 pro mind a kettőt. Amíg az i7 napi 2 szer töltöttem vagy s8 at volt hogy 3 szor is toltottem vagy épp folyamatos töltés mellett használtam. Jelen pillanatban a Huawei az egyik legjobb telefon ami a kezembe volt. Tegnap este fel töltöttem és nap közben nonstop megy a net az automata frissites. Sokat netezek és rengeteget telefonálok. Jelen pillatban 64 % van az akksi. Ellenben ilyenkor az s8 már 30 % alatt volt. Ez szól mindenkinek most. Aki csak belekotni tud a Huawei be és be áll abba a bizonyos hosszú sorba hogy így szar meg úgy szar a Huawei meg majd dobhatod ki akkor az tartsa meg a véleményét és a megfelelő fórumba írja le már ha valaki kérdezi. Ezt ne értsd félre nem konkrétan neked szól. Vegyen más telefont és próbálkozzon melyik szimpi neki. Kis millió videó van YouTube fenn összehasonlítás stb meg tesztek. Ufff. Ennyi. Természetesen itt vannak olyan srácok akik már évek óta Huawei használnak és segítenek mindenkinek akinek csak tudnak. Ha ők azt mondják hogy egy Huawei jó akkor azt el kell hinni. Én is kérdeztem már itt pár dolgot és kaptam is segítséget. Utólag is köszi srácok. Köszönöm hogy tagja lehetek e népes családnak :)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
Másnak is feltűnt már, hogy play áruházban sokkal kevesebb app frissítés jön? Közeljövőben várható valami rendszer frissítés?
-
törölt tag
válasz bibendumka #2807 üzenetére
Sziasztok.Hogy tudok képernyő fotót csinálni p30 pro n? Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ferrari0819 #2476 üzenetére
Bocs hogy így írok ide a fórumba de valamiért nem tudok új hozzaszolast irni. Na akkor mai nappal beleptem a klubba egy p30pro jegkristaly kék színű csodával. Galaxy s8 rol jöttem. Már most imádom a telefont. Kezdem belakni. Elsőre annyi a véleményem h soha többet Samsung. Meglatni a Huawei t és megszeretni. Phone clone athuztam mindent és popecul működik minden. A billentyűzettel és az automata javitassal meg barátkozom kicsit még fura nagy kijelzo de imádom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Magisk
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Óra topik