- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Technoman
őstag
válasz
Alexa77 #13013 üzenetére
Érdekesse ezek a hírportálok "zugtech" oldalai.
Mindegyik tényként kezeli a hírt (azaz, kijelentő modatban íródik a cikk), míg a legnagyobb szakmai oldalak is feltételes módban írnak a dologról (mivel állításuk szerint erre -jelen pillanatban- még a Google sem tud konkrétumot mondani) Na, ezért fogadom kellő fenntatással ezen oldalak híreit. -
norrberth
addikt
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Alexa77 #7749 üzenetére
Gondolom nem is telefonálsz órákat, menetközben, vidéken, sokszor kevéstérerővel, sok torony váltással. Szóval az, hogy a SoT mennyi kb semmit nem jelent. Böngészéssel nem eszik annyit mint navi gps és net használattal. Ezért írtam, hogy a SoT és az akku pillanatnyi állapota egyéb adatok ismeretében semmit nem ér, nem lehet ennyi alapján azt mondani, hogy ez jó vagy nem.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Alexa77 #7744 üzenetére
Hajnal kettőkor keltem, onnantól vezettem kb 300 kmt, közben folyamatosan ment a Deezer nem letöltött zenével hanem folyamatos nettel. Amikor nem, akkor telefonáltam. Telefonálás kb 1,5 óra volt. Néztem youtube videót és böngésztem, ezekkel ment a kijelzőidő. Sokszor a waze megy órákat. Az meríti még durván.
-
-
sfdrakex
nagyúr
-
kosmoo81
tag
válasz
Alexa77 #7053 üzenetére
Én Amazonról rendeltem. Remélem nem szaroznak, megy vissza indoklás nélkül a tok meg az üveg is.
Ennyi pénzért legalább annyit elvárok hogy működjön de 2-ből 2 szar azt nem nyelem be...
Nillkin csak Kínából vam vagy a saját oldaluk?Revolutot használok de nem figyeltem a menüpontokat.
Szerintem ez olyan mint a viber, whatsapp stb, akinek telepítve van azt hozza rendezi -
-
zsizsef
senior tag
-
subset
senior tag
-
andor80
senior tag
válasz
Alexa77 #5978 üzenetére
Bármilyen matt üvegre fóliára.Még a legjobb Nillkinek is picit torzítanak a minőségen de ezek a matt nem víztiszta cuccok borzasztóan elrontják a mobil azon részének élvezeti értékét amit a legtöbbet használunk(Kijelző)Ok a netflix HDR rétegigény elismerem ...De banyeg ,fotozásnál mekkora hátrány már egy zavaros matt felület nem csak az elkészűlt fotó megítélésénél hanem már komponálásnál is.De ha nem gond ezt a témát lezárnám részemről tényleg azt használ mindenki amit akar!
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
Alexa77 #5971 üzenetére
szia, minimálisan te hallod halkabbnak a hívott félt. De csak minimálisan. Ez attól is függ, hogy milyen típusú üvegről van szó:
- van olyan üveg, ami csak a széleinél ragasztós - ilyent még nem láttam.
- van olyan üveg, aminek az egész felülete ragasztós (uv-s) - na ilyenem van, és picit halkabban hallottam a hívott felet, de ezek az üvegek jobban védenek a töréstől, míg az első csak a szélén ragasztott kevésbé.
Nem vészes egyébként a jelenség. -
Macika66
őstag
válasz
Alexa77 #5952 üzenetére
Ezzel nincs, de ugyanilyen kinézetűvel igen. (Amúgy nem fólia, hanem üveg.)
A legjobb üveg a készülékhez a Nillkin 3D DS+ MAX üvegje. Még felrakó sablont is adnak hozzá, bolondbiztos.
16-17 USD körül van, szóval ennek majdnem a duplája, de ennél jobb nincs ma a piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest