- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csordas11
aktív tag
Köszi! Akkor ez csak bolti garancia. Jártam már úgy, hogy a bolti garit nem tudtam érvényesíteni, mert a bolt megszünt, majd ugyanazon néven mégis folytatta tevékenységét, de nem mint jogutód. Ezekkel vigyázni kell. Azért kiírja a termékhez, hogy gyártói két év garancia. Ez megtévesztő.
-
-
Aryon87
félisten
Jól látod, a Xiaomi zajos, de csak a Gcam verzió. Viszont én részletesebbnek is látom a gyárihoz képest. Na meg úgy összességében nem kell szégyenkeznie annak sem. Jól összerakták a Mi8-at, és ők is rágyúrtak a kamerára, lásd Note10Pro.
Nemtom mióta van óriáskerék, akkor voltam ott elöször, pedig ha tudom hogy milyen gyönyörű város, már hamarabb is mentem volna...Fateless:
Volt eszemben, hogy a hídról is csináljak, de erősen fújt már ott a szél, és csak a kis tropod volt nálam, azt meg nem mertem megkozcáztatni, hogy a híd korlátjára rögzítem. Pedig úgy is állati lett volna. A Nagy állványt nem vittem, körülményes lett volna annak a cipelése a hátizsák mellett bringán
Nálam a szerkesztési idő képenként 30sec-1perc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Goddess of Victory:Nikke
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest