- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
mookica #7748 üzenetére
Azt értem (egyébként a 2. Lumiámhoz, egy 950-hez 3A-s töltő járt, de az is max 25%-al bolt nagyobb, igaz, mas alakú, fix kimenettel.), hogy ez meg a bent lévő elektronika miatt nagyobb. De azt hogy még a torony tetejéből áll ki a kábel, azt nem. Ha a telekamerát bebiggyesztették a telefonba akkor ez nem hiszem, hogy akkora kihívás nekik.
-
F-ECT$
titán
válasz
mookica #7742 üzenetére
Én este feldugom, reggel leveszem, ha kell, akkor napközben rátöltök (ez szerencsére ritka, illetve hétvégén elmegy 2 napot is a telefon). Így használom már 20 éve a telefonjaimat, a legutolsó 3 évig volt nálam, annak az aksija kb 25%-ot veszített a kapacitásából ez alatt (~1500 töltés, mert az utolsó évben már napi 2x kellett tölteni). Hogy ez sok-e azt mindenki eldöntheti, szerintem kímélve se lenne sokkal kevesebb.
-
mrdreamer
tag
válasz
mookica #7750 üzenetére
Ez nekem olyan mint pl. a csapvíz vs ásványvíz. Örök dilemma. Az sem jó neki ha nagyon lemeríted de az sem, hogy ha egész éjszaka töltőn van. Plusz a töltési ciklusok. Én személy szerint szeretem 70 és 90 % között tartani, otthon csak QI töltővel a port védelme miatt. A gyorstöltőt meg csak akkor használom ha tényleg gyorsan kell tölteni.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
mookica #7742 üzenetére
Nekem kettő vagy másfél naponta kell, magyarán hagyni szoktam lemerülni, elgutóbb 2%-on köszönt el. Amiatt szoktam korábban, mert (talán 15%) valamikor letilt a vaku, és tudom, hogy még kell, akkor kap a gyorstöltővel pár százalékot. Egyébként éjszaka, egy 1A-s töltővel(Lumiához kaptam anno).
Amit egyébként nem értek, hogy miért ilyen alakúak a töltők. Vagy legalább lenne kettő aljzat rajtuk, oldalt meg elöl is. Mert nálunk pl az éjjeliszekrény mögött vannak(nekem, meg a páromnak is), és 2m-es kábelt használunk(hogy ne feszüljön, ha forgatjuk a telefont). Magyarán a gyorstöltő kilógna 10 cm-t a falból, és nagy szögben törni sem érdemes. (Tudom, hogy van 90°-os adapter). Ezzel szemben a Lumia töltője kb 1, de nagyon max 1,5 cm, és oldalt van kivezetve. Egy plusz aljzat szerintem elfétr volna azon (az egyébként irgalmatlan gyors) batáron.
-
mjani1172
addikt
válasz
mookica #7673 üzenetére
Ezeken már túl vagyok, nagyon sok időt pazaroltam el rá.
Akkor működik jól, ha kírja a párosításnál, egy szürke csíkkal, hogy készülék regisztrálása vagy ilyesmi. Végig fut a szürke csík, kb 2 másodperc és már a telefont látom a tv-n.
De legtöbbször csak kírja a tv, hogy wifi készülék csatlakoztatva.
De ezen kívül semmi nem történik.Idegen készülék meg egyszerűen azt írja (pl legutóbb a szállodában, Samsung és Lg ) hogy nem sikerült csatlakozni.
A gyerek meg az S8 al egy másodperc alatt csatlakozik. -
Sztyepadzso
őstag
válasz
mookica #7633 üzenetére
A gyári szoftver alapból úgy néz ki, hogy 10MP-es felbontásnál egy pöttyökből alló csík van az UI oldalán. Ezek között van 4 nagyobb pötty. A 2. - on, 1× zoomon van kezdésként. Az 1. a széleslátószögű(0,6×), a 3. az 5×, 4. pedig a 10×. Ezek kézzel állíthatóak.
a szl. fixen másik lencse,
az 5× zoom pedig a fókuszban lévő téma távolságától függően (~1,5m-től kezdve) és ha elég fény van, akkor optikai, ha ezek valamelyike nem teljesül, akkor digitális. Ezt azonnal észreveszed, mert szemcsés a kép. Ha a telelencsére vált, akkor kicsit szürkés lesz, ez normális.
A 4. Pötty pedig fixen hibrid. -
Juliuska
senior tag
válasz
mookica #7429 üzenetére
Huh, nem értem!
Ebben a posztodban ezt írod: "Ha be van kapcsolva a riasztás/ébresztőóra, akkor nem jelenik meg a főképernyőn az óra mellett, vagy a zárolt képernyőn". Erre megmutatom Neked az én zárképernyőmet, aminek a közepén ott virít, hogy "17:30"-ra állítottam be az ébresztést és "Teszt 123" néven neveztem el...
A Gplayról találomra letöltött apk értesítéseit, az alâbbiak szerint módosítottam:
Ha hangot, vagy rezgést is rendelsz hozzá (nem úgy, mint én fentebb), akkor fel is ébreszt majd a teló -
törölt tag
válasz
mookica #7417 üzenetére
Az ébresztő órás dologgal kapcsolatban ez engem is zavar. Max úgy tudod mindig láthatóvá tenni a következő riasztást ha töltesz le widgetet play-ről. Én ezt használtam de még sok ilyen van. Most már nem a gyári ébresztőt használom de ez is csak widgeten jelzi, igaz a sajátján. A kapcsolódásra meg esetleg próbáld meg másik usb portra kötni a pc-n.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
mookica #7417 üzenetére
Hisuitehoz engedélyezni kell a hdb-t, és lehúzod az értesítési sávot és file átvitelhez a pötty.
Másik kettőt passzolom, nekem nem volt igényem rá. Fejből tudom mikorra vannak emlékeztetők állítva. Fényképek a galériában dátum szerint ott vannak. Miért nem jó a készítés dátuma szerinti sorrend?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest