-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
válasz
ferrari0819 #23411 üzenetére
Nem egy P30 pro, de szerintem is simán vállalható. Főleg abban a sötétkék színben amiben vetted.
-
jegenye77
addikt
válasz
ferrari0819 #23079 üzenetére
Szerintem meg pont nem hülyeség gyári állapot visszaállítást csinálni.
Nekem is csinált már furcsaságokat a teló. Leginkább a fényerőt változtatta folyamatosan úgy, hogy nem automatára van állítva.
Kamera nagyon lassú volt és többször akadozott a használat közben.
Csináltam egy visszaállítást és minden müxik újra rendesen. -
F-ECT$
titán
válasz
ferrari0819 #23079 üzenetére
Én is max pár havonta indítom újra.
-
Nikaré
őstag
válasz
ferrari0819 #23074 üzenetére
Szia!
Hazaérek és megnézem, hogy mi hiányzik a Windows -hoz, hogy lássa a telefont. -
Lacccca87
addikt
válasz
ferrari0819 #23076 üzenetére
Felesleges, amiota 2019 ben megvettem folyamatosan frissitve lett, nula gyalulas, de meg kissebb tisztitas sem es ugyanolyan gyors. Neha kell egy ujrainditas (evente 1x nalam) es ennyi.
Ha az ujlenyomat vagy valami nem mukodik az nagy valószínűséggel kezdodo hw problema. -
F-ECT$
titán
válasz
ferrari0819 #23074 üzenetére
Nem biztos hogy a gyalulás megold bármit. Én még egyszer sem csináltam és minden jól működik.
-
andreas49
senior tag
válasz
ferrari0819 #22053 üzenetére
A Clear data-ra kattints, akkor jön fel a wipe-cache
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
ferrari0819 #22053 üzenetére
Ebben sajnos nem tudok segíteni. Melyik rendszer va rajta? A lehető legfrissebb?
-
ferrari0819
tag
válasz
ferrari0819 #22052 üzenetére
Közben sikerült és visszaállt a rend. Nekem csak Restart, Clear data, Update mode és Safe mode van. Köszi
-
válasz
ferrari0819 #18487 üzenetére
naja, semmi konkrétumról nem ír sajnos...
-
Nikaré
őstag
válasz
ferrari0819 #17814 üzenetére
Szia!
Beállítások
Alkalmazások
Alkalmazások
Chrome
Megnyitás alapértelmezés szerint
.... -
Sztyepadzso
őstag
válasz
ferrari0819 #17814 üzenetére
Tessék?
. Ennek semmi értelme.
Felteszem, van egy Gmail-es fiókod(xyz@gmail.com) Oda kapsz levelet. Tedd fel, ha nem lenne, a Gmail appot, és állítsd ott be a (gmail-es) fiókodat. És akkor az jelez, ott nyitja meg.
Ha a gyári kliensben beállítottad az email(gmail vagy akármilyen) fiókodat, akkor azon jelenik meg. Szedd ki onnan, és nem fog jelezni.(Beállítások/ alkalmazások/alkalmásbeállíták/E-Mail)
Ha másik email szolgáltatónál vagy(yahoo, outlook, freemail, mittudomén), és van neki, akkor letöltheted annak a saját email-kliens appját, vagy egy egy olyat, ami univerzális(a beépített is ilyen), azaz szolgáltatótól függetlenül vehetsz fel fiókokat.
A Chrome egy böngésző. Ott url-t nyitsz meg(azaz webcímet, pl prohardver.hu), és ha beállítások/alkalmazások/alapértelmezett alkalmazások /böngésző-ben a chrome van beállítva , akkor egy _bárhol_ megjelenő, kattintható url(azaz link) azon keresztül fog megjelenni "beágyazott" ablakban, vagy egyből az appban.
A Bing meg nem Böngésző, hanem egy keresőmotor, mint a Google vagy a Yahoo.
Az EU versenyjogi rendelete miatt a telefon valamikor felajánlja, hogy nem csak Chrome létezik, hanem Edge/Firefox/Opera, stb. ,meg nem csak Google, hanem Bing, Yahoo, Ecosia, stb. Felteszem, itt kattintottál az Edge/Bing párosra, vagy csak a Bingre, és azt látod, ha megnyitod az appot. Ha a Bing nem tetszik, így tudod átállítani. -
knox83
senior tag
válasz
ferrari0819 #8991 üzenetére
Szia, az valami kettessel kezdődő frissítésbe lesz elvileg. 10.0.02xx
-
rvp20
csendes tag
válasz
ferrari0819 #8991 üzenetére
Az áprilisi vagy májusi frissítésben lesz benne ha minden jól megy.
-
petfoto
tag
válasz
ferrari0819 #7781 üzenetére
Szia!
Nincs véletlenül új szilikontok a telefonon? Az csinálhat újraindulást/kikapcsolást a power benyomásával.
Csak ötletelek...hátha. -
Aryon87
félisten
válasz
ferrari0819 #7781 üzenetére
En appra gyanakszom. Kivancsian varom a kimenetelet a dolognak
-
Aryon87
félisten
válasz
ferrari0819 #7779 üzenetére
Ha tiszta, nullarol telepitest csinalsz, es ugy is csinalja, akkor a telo. Ha nem, akkor valamelyik app a hibas.
-
Aryon87
félisten
válasz
ferrari0819 #7771 üzenetére
Nekem mar az a fura a problemaban, hogy irtad is, itthon volral 1 honapot, nem volt baja, odakint meg produkalja. Sztem nem a teloval van a baj.. mert akkor itthon is kellett volna csinalnia. 2 kulonbozo sim kartyad van, vagy csak 1? Tehat ertem ez alatt, hogy ottani szolgaltatos sim es hazai sim?
Mert az ottani szolhaltatos simre gyanakodnek akkor..F-ect$:
Csabex: felejtos ahogy van
Foose: kis rafizetessel mar BT fulest kapsz. Amugy atalakitot adtak a telo melle ha jol emlekszem, hogy lehessen hasznalni a jackes fulest
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
ferrari0819 #7564 üzenetére
Nem akar ez összejönni.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
ferrari0819 #7561 üzenetére
Gondolom te korábbi 10 ről frissítettél, ő pedig 9esről.
A linkedhez engedély kell.
-
F-ECT$
titán
válasz
ferrari0819 #7289 üzenetére
Ahogy írták is:
1. kérdezd meg a szolgáltatót / flotta kezelőt, hogy engedélyezve van-e a volte az előfizetésedhez
2. kapcsold be a volte hívásokat
3. hálózati mód legyen 4/3/2G
4. nekem be van kapcsolva a 2 kártyás 4G is a fejlesztői beállításokban
5. ha régi a sim-ed, akkor cseréltesd -
sfdrakex
nagyúr
válasz
ferrari0819 #7289 üzenetére
2 éves már nem friss. Szolgáltatók 2 évente ingyen cserélik. Milyen csomagban vagy? Előfizus vagy feltöltő kártyás?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
ferrari0819 #7287 üzenetére
Nekem hívás közbn térerőnél mutatja a 4Gt, és szépen megy is. Helyedben lehet rákérdeznék a szolgáltatónál. Sim kártyád mikori?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
ferrari0819 #7285 üzenetére
Nekem 9esen is ment, 10esen is megy. Hard reset nem volt. Telenoros vagyok.
Hálózati mód mire van állítva?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
ferrari0819 #7282 üzenetére
Nálam így megy, alapból, 1 és 2 kártyával is. 2 kártyánál a hívást végző kártya netére vált akkor is ha nem az az alapértelmezett adatkártya.
Melyik szolgáltatónál vagy? VoLTE megy?
-
botyi7878
csendes tag
válasz
ferrari0819 #7209 üzenetére
Az a baj, hogy el se indul, csak a huawei logóig. Resetet se tudok tolni. Probaltam sdk-val, de azzal se jutottam semmire.
-
mati12
senior tag
válasz
ferrari0819 #7010 üzenetére
Nem tudok sajnos segíteni mert én sem szándékosan frissítettem. A külső forrásból származó appot kb.fél éve nem frissítettem már nem tudom hány verzióval voltam lemaradva,de amikor felraktam az Android 10-et utána ott volt a frissithetősége a Play áruházban a többi frissítésre váró alkalmazás között. Természetesen frissítettem,azóta az alkalmazás fent van a készülékemen de a Play áruházban már én sem látom. Kíváncsi vagyok,ha kijön egy újabb frissítés azt újra jelzi-e majd a telefon nekem.
-
Samanbacsii
őstag
válasz
ferrari0819 #6968 üzenetére
Szerintem csak SMS, híváslista. Telefonkönyv lejön Googleról. (Most néztem még a témák nagy része sincs 10-re felkeszitve). A többit appot ha akarsz próbálkozni egyesével mentésből, de mást, készülék beállítást, app. mentést nem tennék vissza.
-
rvp20
csendes tag
válasz
ferrari0819 #6960 üzenetére
Szerviz
-
subset
senior tag
válasz
ferrari0819 #6960 üzenetére
....és a hard reset után mit csináltál ? Visszaállítottad backupból ?
Mert akkor ki kellene próbálnod, hogy hard reset és nem töltesz vissza egyenlőre semmit, csak felteszed max. azokat az appokat amik feltétlenül szükségesek és megnézed úgy mi lesz..... -
kosmoo81
tag
válasz
ferrari0819 #6685 üzenetére
nekem is spigen van fent, kb 2-3 nap utan a jobb also sarkanal elengedte es lehet hallani hogy "mozog" az uveg ahogy nyomkodom. levenni nem akarom mert baja amugy nincs de nem ugy all rajta ahogy kellene. direkt spigen tokot vettem ra, ami elvileg ezzel kompatibilis, de valahogy megsem az igazi. picit lefele el is csuszott, belelog a selfie kameraba, de nem zavaro mert felismeri a pofamat, meg a kameraba se log bele ha bekapcsolom az elolapi kamerat.
ha rendesen rafekudne az lenne az igazi, akkor nem lenne bajom vele, igaz ujjlenyomatokat nagyon gyujti.
a 360as spigen tokhoz van plusz egy uvegem, max majd arra lecserelem kesobb ha szarabb lesz, aztan ha az sem valik be akkor veszek masfajtat.Sztyepadzso
a 128ast vetted?
nekem csak 1db feher 256os volt amikor az uzletben voltam, es mar nem volt akcios azert lett ennyi
amugy a 35 euros csomagom van. -
Macika66
őstag
válasz
ferrari0819 #6682 üzenetére
Meg a DS+ nál tisztább az üveg anyaga, ezért meg tudják tenni, hogy nem kell kivágni az üvegből a selfiekamera helyét...
Zongorázni lehet a különbséget... -
Alexa77
csendes tag
válasz
ferrari0819 #6685 üzenetére
Én is azért rendeltem mert a spigen nem jött be és a tok sem nagyon tetszik, mondjuk lehet megszívom mert mást is rendeltem ugyanattól a feladótól és lehet hogy megvámolják és ÁFÁ-t kell majd fizetnem utána
-
Alexa77
csendes tag
válasz
ferrari0819 #6682 üzenetére
Lehet hogy én is rendelek egy DS+ ot is. A spigen Üveg nagyon nem szuperál jól, marha könnyen felpattan a sarkainál pedig spigen tokkal használom.
-
Alexa77
csendes tag
válasz
ferrari0819 #6677 üzenetére
A kérdésem az hogy mi a különbség 3D DS+MAX és a 3D CP-MAX között?
-
firemanus82
senior tag
válasz
ferrari0819 #6428 üzenetére
Köszönöm
-
Samanbacsii
őstag
válasz
ferrari0819 #6373 üzenetére
Nekem Phone clone nal most először sikerült a vibert képekkel együtt atmenteni honor 8rol a p30ra.
-
adomok
tag
válasz
ferrari0819 #6373 üzenetére
Huawei felhőbe csináltad a biztonsági mentést/visszaállítást?
-
ferrari0819
tag
válasz
ferrari0819 #6360 üzenetére
Na vissza tértem egy Hard reset után. Először is a biztonsági mentés után épp hogy csak egy kicsi finomhangolás kellett, mert szinte mindent ugyan úgy vissza állított ahogy előtte volt. Ezt csak azért jegyzem meg mert sokan köztük én is azért irtózom a gyári visszaállitástól mert rengeteg az utómunka. Gratula a Huaweinek ezen a téren mert ezt tényleg a leg minimálisabbra tudták redukálni és ez csak még jobb lesz remélem!
JELENTEM, hogy a Gmail alkalmazás a visszaállítás után végre sötétben pompázikami előtte nekem is fehér volt. Egyenlőre ez az egy jelentősebb észrevétel amire én is kíváncsi voltam.
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
ferrari0819 #6355 üzenetére
Majd írd meg, hogy sötét lett-e. Egyelőre hanyagolnám a resetet
-
adomok
tag
válasz
ferrari0819 #6355 üzenetére
Én majd csak hétvégén, addig elvagyok vele.
-
Snap82
csendes tag
válasz
ferrari0819 #6307 üzenetére
Akkor majd én kipróbálom
-
Varszegig
veterán
válasz
ferrari0819 #6280 üzenetére
Csodák nincsenek. Harmadáron nem kapsz igazit. A nillkin jelen van az alin, ott lehet olcsóbb, de nem harmada.
-
Varszegig
veterán
válasz
ferrari0819 #6244 üzenetére
Ja, csak ami ilyen harmadáron van az lehet hogy hamis.
-
trcvk663
tag
válasz
ferrari0819 #6236 üzenetére
Köszi
-
trcvk663
tag
válasz
ferrari0819 #6202 üzenetére
Szia!
Tudnád linkelni?
-
Varszegig
veterán
válasz
ferrari0819 #6199 üzenetére
nillkin.org-ról tudok linket:
-
mjani1172
addikt
válasz
ferrari0819 #5992 üzenetére
Nincs túl sok jelentősége a havi frissítésnek. Mikor a Camscanner vírusos volt, az Eset megtalálta, de nem hittem neki, még kétszer is felraktam,hiszen évek óta használom, és a Playen mindig ott van.
A google kb 3 hónap múlva reagált.
Ide is beírtam, de nem volt rá semmi reakció. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
ferrari0819 #5992 üzenetére
Az a frissítés más készülékeken szeptemberiként szerepel. Huawei szeptemberit augusztusi néven adja, mivel utólag jönnek a frissítések.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
ferrari0819 #5918 üzenetére
Főverzióváltás után mindig hasznos egy HR.
-
subset
senior tag
válasz
ferrari0819 #5918 üzenetére
Igen, a frissítés utána reseteld...
-
subset
senior tag
válasz
ferrari0819 #5906 üzenetére
"hagyom amíg meg nem jön az EMUI 🔟 és majd előtte tolok egy Factory resetet. "
Ha már frissült, utána told a resetet - de lehet, hogy így gondoltad -
Samanbacsii
őstag
válasz
ferrari0819 #5890 üzenetére
Szia, az működik, hogy beszélsz és leírja magyarul?
-
Macika66
őstag
válasz
Van olyanom, de nekem még nem érkezett meg, pedig óránként nézem.
A magyar nyelv nem hiányzott, de legalább ezentúl azok sem fogják fikázni a modellt, akik nem hajlandók 20 szót megtanulni angolul...
Most majd az lesz a baj, hogy az óra magyarul beszél, de a külföldi fórumokon angolul vannak a dolgok és nem lehet tudni, hogyan van fordítva magyarra... -
válasz
Meg van a Magyar nyelv.
-
törölt tag
válasz
ferrari0819 #5787 üzenetére
Tessék: [link]
Használd egy darabig safe módban és ha nem indul újra akkor valami általad feltelepített app volt a ludas. -
törölt tag
válasz
ferrari0819 #5785 üzenetére
Esetleg csinálhatnál legközelebb egy safe módba való bútolást ha még egyszer előfordul. Ha úgy nem csinálja akkor valami app volt a ludas.
-
törölt tag
válasz
ferrari0819 #5759 üzenetére
Na sikerült megoldani?
-
Fecc91
tag
válasz
ferrari0819 #5750 üzenetére
Hat sajna szerintem ez alaplap hiba lesz szerintem, esetleg egy factory resetet megprobalhatsz...
-
bandigyerek
senior tag
válasz
ferrari0819 #5752 üzenetére
A kódosat nem ismerem, de a háromgombos visz mindent mint a piros ász. Remélem az FR megoldja a gondod.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
ferrari0819 #5742 üzenetére
Mindig zsebben indul újra? Vagy kivéve is? Telepítve nincs véletlen valami szemét, úgy értem valamit telepítettél és felment vele valami más is? Adatmentés, gyári visszaállítás volt már?
Szerk.: közben látom nem csak zsebben azért appjaidat átnézném. Melegedés nincs? -
Zsoltg4s
tag
válasz
ferrari0819 #5747 üzenetére
Ha beadod szervizbe, gondolom előtte törölsz róla mindent. Tehát próbálj meg egy factory resetet, hátha megoldja.
-
Aryon87
félisten
válasz
Nem lehetséges hogy a bekapcs gomb szorul vagy a tok nyomja? Mert eddig ez egyedi eset lesz..
-
Fecc91
tag
válasz
Szerintem vidd szervizbe :/
-
Macika66
őstag
válasz
ferrari0819 #5693 üzenetére
Engem az érdekelne, hogy a rendszeren belüli hívásrögzítés megmaradt-e.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
ferrari0819 #5490 üzenetére
Mert amit kikapcsolsz cloudba galéria mentést, az nem a biztonsági mentés része, hanem külön, galéria szinkronizálás. A biztonsági mentésben szerintem nem kapcsolható, hogy miket mentsen.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
ferrari0819 #5029 üzenetére
Nekem Redmi a Airdots van, kb ugyanennyi volt. Imádom!
-
hodostamas
addikt
válasz
ferrari0819 #4829 üzenetére
Lefrissült nálam is, de nem találom a video szerkesztési bővülést.. ugyna úgy csak a videó hosszát tudom változtatni vágással galériából.
-
Silenzio
addikt
válasz
Már egy nappal ezelőtt írtam, hogy lefrissült. Miért nem figyel rám senki?
A Gentle Monstert is említettem volt már tegnap reggel.
ÉN VOLTAM AZ ELSŐ, MUHAHAHAHA!
-
Aryon87
félisten
válasz
Nekem is megjött. És kivételesen most nem én vagyok az első
-
Sumptuous
senior tag
válasz
ferrari0819 #4579 üzenetére
Szerintem nem bánta 1500Ft-od mert nem szedi le a pénzt, csak egy ideig levonja, majd sztórnózza.. [kép] Nem érdeke az OTP-nek levonni ezeket a 100Ft-okat. A 100Ft-os tranzakcíónál a megjegyzés rovatban a szám-betű kombináció segítségével lehet beregisztrálni a kártyát. Ha ez megvan, akkor fel tudod tölteni a virtuális kártyád, és már mehetsz is a boltba költekezni. :)
Én már régóta használóm, annyit bánok, hogy max 65 ezret lehet vásárolni havonta. Ez lehetne magasabb, és akkor nem is vinnék magammal másik bankkártyát. Sőt talán kp-t se. ;)
Maga a simple app szerintem nagyon kényelmes/hasznos, nem csak vásárlásra, de a ma divatos pontgyűjtésre is. Pl.: bemegyek a
pennybe,kérdezik van-e kártya, már meg van nyitva addigra a simple és mutatom is a vonalkódot. Amikor fizetni kell, csak oda érintem a telefont a terminálhoz, és a megvett cuccal a kezemben távozok. Nem kell apróval kinlódni. Gyors, hatékony.Nem fizetett hírdetés, de tényleg szeretem, gondoltam megvédem.
-
F-ECT$
titán
válasz
ferrari0819 #4584 üzenetére
K&H app "természetesen" csak K&H kártyával megy.
-
abrudan90
csendes tag
válasz
Csinálj egy virtuális simple kártyát és azzal működni fog. Én először az OTP VISA kártyámal próbáltam, be is regisztráltam viszont az csak parkolás, mozijegy, stb.-re jó. Az érintés csak maestro vagy a fent említett simple kártyával működik. Hetek óta használom probléma mentesen. Ha nem lenne egyértelmű akkor fel kell hívni az ügyfélszolgálatot, és segítenek.
-
Paal
csendes tag
válasz
https://www.simple.hu/szolgaltatasok/Mobilfizetes/
Az OTP rendszerében rögzített (tehát nem az alkalmazásban elmentett!) telefonszámodra egy megerősítő kódot kapsz SMS-ben. Ha nincs elmentett telefonszámod az OTP rendszerében, egy 100 Ft-os tranzakciót hajt végre a rendszer, amelynek tranzakció közleményében kapod meg a megerősítő kódot.*
*Ha nem kínál fel telefonszámot, a „Nem találom..”-ra kattintva egy 100 Ft-os tranzakció történik. Ha van KártyaKontroll SMS szolgáltatásod, az SMS-ben találod a kódot, ha nincs, vagy 100 Ft-nál nagyobb az értesítési limit, a terhelés könyvelése után (jellemzően a következő banki munkanapon), a tranzakció részleteiben találod a kódot az OTPdirekt internetes vagy SmartBank szolgáltatásban a számlatörténet lekérdezésével, vagy – ha nincs OTPdirekt szolgáltatásod – az adott havi számlakivonatodból.
Úgy látom az OTP is az Erste-hez hasonló balfasz megoldást csinálja. Kártya aktiválásnál az Ersténél 1Ft-ot terhelnek be, amely tranzakció részleteit megnézve a netbankban található a kártya aktiválásához szükséges PIN kód.
Nagyon jó a mobillal fizetés, sztem érdemes küzdeni érte! Engem már többször húzott ki a szarból, amikor otthon hagytam a pénztárcámat!
-
Aguinaga
őstag
válasz
ferrari0819 #4510 üzenetére
Gondolom azok kapták ezt meg, akinek már megvan a 185-ös frissítés.
-
Sumptuous
senior tag
válasz
ferrari0819 #4495 üzenetére
Ha megnyitod a szelfikamerát, és elgörgetsz a "Továbbiak"-ig, abban találsz "Panoráma" módót, ami megy az előlapi kamerával is. Kipróbáltam, elsőnek 3 szor szerepeltem a képen, másodjára már jó lett, szóval nem 100-as megoldás, de meg akartam védeni a készüléket, hogy igenis van benne ilyen lehetőség! :DD
Én leszek az első, aki felrakja az emui 10-et OTG-sen. Csak jöjjön már..;))
-
Aryon87
félisten
válasz
Nem jott semmi
-
ferrari0819
tag
válasz
-
hodostamas
addikt
válasz
Van pano mod selfibe is.
-
Dwatti
addikt
válasz
ferrari0819 #4498 üzenetére
Van annyira tükrös a hátlap hogy megforditsd és a fő kamerával készítsd a képet akkor belefér. 😁
-
csolaca68
tag
válasz
A szelfi az nagyon fontos
-
Aryon87
félisten
válasz
Szelfibot?
-
Helltak
őstag
válasz
ferrari0819 #4313 üzenetére
Esetleg Telekomnál vásárolt a tiéd?
Nálam még semmi sajnos, de hátha nem hetek -
sfdrakex
nagyúr
válasz
ferrari0819 #4313 üzenetére
Akkor még kb 2 hét, és megkapom én is. 😃
-
darts0
csendes tag
válasz
ferrari0819 #4230 üzenetére
Köszi, de itt is ugyanaz a szitu...
Nincs készleten pro-hoz [kép]Ennyit meg nem adnék érte ...:
Azért köszönöm!@Dwatti: ugyan semmi gáz! Sőt köszi a próbát!
-
törölt tag
válasz
ferrari0819 #3571 üzenetére
Rendben. Köszönöm.
-
válasz
ferrari0819 #3457 üzenetére
Mondjuk szerintem is megkapja majd a frissítést, de nem ártana értelmezned a magyart, pláne, hogy vastagon is ki van húzva ló betűkkel...
"Ez azonban nem azt jelenti, hogy mind a 17 eszköz biztosan meg is fogja kapni a rendszert!"
-
Ricardo
titán
válasz
ferrari0819 #2701 üzenetére
Ez biztos megnyugtatja azokat aki mostanában vettek egy többszázezres készüléket, és ősszel nem biztos, hogy megjön rá az új főverzió.
-
hito
nagyúr
válasz
ferrari0819 #2701 üzenetére
Titeket nem érint? Még kb a nagyanyámat is érinti, aki azt se tudja mi az okostelefon. De majd "titeket" nem érint...ja.
-
F-ECT$
titán
válasz
ferrari0819 #2698 üzenetére
Az meg vessen magára aki ez miatt vissza küldte vagy le mondta a rendelt teloját.
Ha több telefon közül is tud választani az ember, mert tudásban, árban kb egy szinten vannak, akkor nem túl bölcs most ragaszkodni a Huawei-hez. Persze, lehet hogy semmi negatív hatása nem lesz ennek az egésznek a telefon használhatóságára, de ha mégis, akkor meg így jártál. Ez nem Amerika, hogy normális kártérítésben reménykedhess. -
jano_77
nagyúr
válasz
ferrari0819 #2698 üzenetére
Mitől is nyugodtatok meg? Attól, hogy 90 nappal elnyújtották a telefonok elértéktelenedését!? Ami szerintem már így is megtörtént, mert nagyon sok ember bizalmát megringatták , megingatták. Ez nagyjából olyan lehet, mint a Smaragd tujáink sorsa otthon - kertész elmondta, hogy a kipusztulását megakadályozni NEM lehet, csak elnyújtani, mert megtámadta egy gomba, amivel nem lehet jelen állapotban semmit kezdeni.
Lehet, hogy 90 nappal most eltolták a szankció életbe lépését, de semmi garancia arra, hogy utána a feledésbe merül és, ha bevezetik is, majd mindenki kapja továbbra is rendesen a frissítéseket.
Persze mindenki ki-ki maga döntse el, hogy miben hisz és kinek és mit lép. -
törölt tag
válasz
ferrari0819 #2476 üzenetére
Bocs hogy így írok ide a fórumba de valamiért nem tudok új hozzaszolast irni. Na akkor mai nappal beleptem a klubba egy p30pro jegkristaly kék színű csodával. Galaxy s8 rol jöttem. Már most imádom a telefont. Kezdem belakni. Elsőre annyi a véleményem h soha többet Samsung. Meglatni a Huawei t és megszeretni. Phone clone athuztam mindent és popecul működik minden. A billentyűzettel és az automata javitassal meg barátkozom kicsit még fura nagy kijelzo de imádom.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
ferrari0819 #2531 üzenetére
Biztos volt belőle néha már baleset, aztán már most előre gondoltak rá.
-
F-ECT$
titán
válasz
ferrari0819 #2527 üzenetére
Gondolom még picit bugos, nem is jelent meg hivatalosan.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
ferrari0819 #2524 üzenetére
Szerintem rosszul gondolod. Az egy vékony és nagyon sűrűn, kicsi lyukakkal perforált textil, könnyen szakad. Nézz meg egy Jerryrigeverything videót.
-
yodee_
őstag
válasz
ferrari0819 #2472 üzenetére
-
poczy
csendes tag
válasz
ferrari0819 #2472 üzenetére
B@szkii....Működik! Köszönöm!
Magamtól sosem jöttem volna rá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest