- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
thesound
addikt
válasz
#44059648 #19512 üzenetére
Eléggé el van dugva, de a backupot is ki lehet kapcsolni.
Settings \ Huawei menu \ Cloud \ Cloud backup \ back up \ cloud backup boolean \ disable
Más. Megnéztem ezt a szervíz napon ingyen fóliát. A matt ingyenes, de gagyi (el is mondták, hogy fakítani fogja a szineket és érzésre is más lesz nagyon) így nem kértem. A fényes fólia ami gyárilag van rajta az 4k HUF legyen az bármilyen napon, akár szerviz napon, akár nem.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
#44059648 #19488 üzenetére
Köszi @Nikaré, knox83, nektek is!
Az érdekes az, hogy nem változtak felhasználói szokásaimy szóval nem értem, most minek kezdte ezt el.
Facebookom és annak a háttérszolgáltatásai nekem le vannak gyilkolva, mert egyszer, még 2016-ben, a Sony telefonom valahogy úgy volt beállítva, hogy appok nem frissülhettek maguktól. Ennek ellenére a FB folyamatosan, mobilneten, akárhol, frissítette magát. Akkor láttam, hogy rendszeralkalmazás szinten van telóban, és foglal 1,5GB-ot úgy, hogy FB fiókom kb a kocsim csoportja miatt van. Nem posztok, likelok, stb...Spark emailt nem ismerem, de gondolom annak is futnia kell folyamatosan.
-
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
#44059648 #19202 üzenetére
Nekem annyi szar van rajta, leveszem töltőről, 30 perc múlva 99%(.174). Szóval, szerintem jól állsz.
Pár hónapja azt vettem észre, hogy a Mi Bandage szed le sokat, a háttéből operálva, de nem volt frissítés a fejlesztő oldaláról. Most, hogy mindeki épp örül vagy szomorkodik az EMUI 11 vagy 12 akkufogyasztása miatt, én is utánajárok, a mai adatok, 12:00-13:00 között:
HW(20%)
Kijelző:14% ; Mobiladat:6%
SW:80%
Mi Bandage:41%(!!!)26,83 mAh, 15m34s HÁTTÉRBEN, 0s "Előtérben"
Whatsapp(Konkrétan megnyitottam egyszer, ennyi):11%, 1m40s "előtérben", 5,95mAh
Megvan a ludas? -
knox83
senior tag
válasz
#44059648 #19189 üzenetére
Szia,
15% a megfelelő???? Ha annyit merülne egy éjszaka úgy vágnám ki innen a negyedikről. Ez nem egy samsung, az merül annyit...
Egyébként lehet benne valami amit írtak, tegnap sikerült összehozni 29,5 óra használat mellett 7 ó 20 p SOT-ot.
Kérdés egy ilyen háttérben adaptálás, optimalizálás mennyi idő. Napok? Egy hét?....
AOD ennyire szignifikáns fogyasztást eredményez hogy külön megemlíti? -
-
knox83
senior tag
válasz
#44059648 #19113 üzenetére
Akkor jól éreztem. Már az fr-en gondolkodtam de ezekszerint az sem fogja megoldani. Mondjuk a telefonom is 1 év 8 hónapos az accubattery 88%-ot ír, viszont a frissítés után azonnal érezhető volt ez a csökkenés. Kb a sot 50% akunál van ott ahol korábban 58-60-nál. Ez van...
-
AtHoS
nagyúr
válasz
#44059648 #19070 üzenetére
Hát ezt nem hiszem, hogy így működik.
Kijelentkezett Google fiók utáni FR esetén szerintem nem szükséges korábban telefonon lévő Google fiókkal bejelentkezni. Ellenben, ha nem volt kijelentkezve a Google fiókból, akkor FR után jön elő amit írtál
EZEKRE FIGYELJ, HA HASZNÁLT TELEFONT VÁSÁROLSZ
"Van-e beállított Google/iCloud fiók? (gyári beállítás után néhány gyártó mobilját nem lehet használni, ha az eredeti tulaj fiókjával be volt előtte lépve. Átvételkor nézzük meg és léptessük ki!)" -
Brain75
senior tag
válasz
#44059648 #18503 üzenetére
Köszönöm. Bár nem emlékszem hogy app gallery-ből frissítettem volna bármit is.
Hogyan tudok régebbi verziót visszarakni ?
Pont az a bajom, hogyha leszedem a vibert akkor ugrik az összes üzenetem.
Viszont, ha nem szedem le akkor hogyan teszek vissza egyel régebbit ?Mikor volt az utolsó Viber frissítés azt tudod véletlenül ?
Köszi
-
Macika66
őstag
válasz
#44059648 #18178 üzenetére
Létezik egy ennél egyszerűbb mód is, a MyHuawei appon belül.
Támogatás -> Gyors Szervizmegoldásaok -> Karbantartási mód
Ez gyári alapállapotba állítja a készüléket, úgy, hogy a felhasználói terület minden bájtját biztonságba helyezi, a gyári tesztprogrammal is le lehet tesztelni a készülék paramétereit, nem szükséges a teljes gyalulás.
Majd a végén kikapcsolva a Karbantartási módot egy újraindítás után MINDEN az eredeti helxyén lesz, az utolsó bájtig.... -
Dennis47
csendes újonc
válasz
#44059648 #18178 üzenetére
Az általad írt eljárásokat ismerem. A wipe cache-t havonta egyszer megejtem. De mivel a probléma random fordul elő, vagyis újraindítás után néha, vagy akkor sem, így bármilyen változtatás vagy praktika tesztelése lehetetlen. Nagy a gyanúm, hogy valamelyik frissítés okozza ezt a dolgot. Mindenesetre köszönöm az időt amit a válaszodra fordítottál. Respect.
Egyelőre elengedem a dolgot. -
Dennis47
csendes újonc
válasz
#44059648 #18176 üzenetére
Minden vizuális dolog ki van kapcsolva. Nem tudom meg mondani mióta áll fent ez a probléma. Talán két három hónapja. De eddig nem tulajdonítottam különösebb figyelmet neki. Ha egyszer belépek és a szokásos szaggatásos görgetés megvolt, sokáig minden okés. Aztán másnap újra előjön. Mintha a memória fogyna el vagy mittomén... De minden más fluid. Csak izgat, hogy miért pont a bellítások görgetése zavarja a telót.
A teló vodás és vagy másfél éve van meg. Gyári visszaállítást nem szeretnék. Legalábbis emiatt nem. Mindenesetre csak alig pár program van alapindításban, a többit kilőttem már első nap. Nem vagyok kényszeres app gyűjtő sem. 😃 6/128 gb verziós. Játékok (az a pár darab) sem töltődnek be indításkor. Viszont ha játszom velük minden fasza. -
AtHoS
nagyúr
-
tirszin
senior tag
válasz
#44059648 #18132 üzenetére
Igen, erre már rájöttem, hogy futnia kellene a kamerának a háttérben. Az alkalmazásoknál, a kamerát megkeresve be is állítottam, mindent amit lehet. Fusson a háttérben, más indíthatja, stb. De ez kevés volt.
Ezt a három pötty mögött rejtőző kivétel menüt nem ismertem.
Most betettem ide a kamerát, és már működik is!
Köszönöm szépen a segítséget! -
Technoman
őstag
válasz
#44059648 #18011 üzenetére
bontabela73 + CsHuszi
Köszi srácok, úgy néz ki megoldódott a probléma. Ott követhettem el a hibát, hogy csak az aktív BT kapcsolatból töröltem az Ulanzit. Így teljesen törölni kellett az előzményekből is az Ulanzit. Így mnár uúgy müxik, mint fénykorában. (kikapcsolom, majd bekapcsolom ill. ha automatán kikapcsol és bekapcsolom, rögtön aktív) -
Zoz
őstag
válasz
#44059648 #18005 üzenetére
Nekem akkor is látszik az appok listájában, ha el vannak rejtve a rendszerfolyamatok.
De végül megtaláltam hogyan lehet elindítani: az Appgallery-ben rákeresve van már Megnyitás gomb, és utána megkérdezi, hogy rakjon-e ki ikont hozzá.
Elindítva amúgy magyar a felület. -
Nikaré
őstag
válasz
#44059648 #17982 üzenetére
Ezt reméltem! thx
Ferenczi Áko
Jobb, ha kérdezem mert ki tudja mit faragnak. thx -
balintka
addikt
válasz
#44059648 #17971 üzenetére
Jól emlékeztem akkor.
Köszönöm/köszönjük a részletes magyarázatot, így már értem én is akkor a helyzetet. Végül is így azért saját forrásból, de gondoskodnak a hibajavításokról. A végeredmény nagyjából ugyanaz, persze így tényleg nem lehet hivatalos nyilván. Csak maradjon meg ez a támogatás minél tovább. De ha az EMUI 12-t a mostani A10-re kapjuk 2022 Q1-ben, akkor azt feltételezi, hogy legalább addig lesz még támogatás, max negyedévente, mint most.
-
gazso75
aktív tag
válasz
#44059648 #17875 üzenetére
Volt egy gyári visszaállításom , és sajnos az EMUI 11 call rec nem tökéletes. Ugyebár 11.0.0.109-re van, nekem már a 159 van fent. Rögzít mindent tökéletesen, de a hívásnaplóba nem teszi be a felvételt, így külön kell kikeresni ha vissza akarok hallgatni valamit
hiába van minden engedély megadva.
Ötlet ?
Ja, 3 napig volt egy S21 5G-m, de nem bírtam tovább, így ment a gyereknek, tőle meg visszavettem a P30Pro-t -
Muerte68
addikt
válasz
#44059648 #17864 üzenetére
Kicsit elbeszéltünk egymás mellett
Én a gogle támogatás nélküli droidra gondoltam ami a 40-es szériától van és ami miatt nem vennék mert az úgy nem az igazi legalábbis nekem úgy nem kell.
A frissítés nem hiányzik egyáltalán nem érdekel nem vagyok frissítés függő nagy részük parasztvakítás biztonság mögé dugva
Samsungon több volt vele a kár mint a haszon, egyikkel elrontották másikkal javították.Volt hogy új töltő kábelt meg fejet kellett vennem mert a frissítés után nem ismerte fel
A következő után megint jó volt
Úgyhogy nekem jó ez az emui frissítés nélkül is
Azt sajnálom hogy amíg nem lesz gogle támogatás a Huawei telókra addig biztosan nem fogok venni pedig egy nagyon stabil megbízható telefon sokkal jobb aksi kezeléssel és a leggyorsabb újlenyomat olvasóval.
Úgyhogy most ezzel húzom amíg tudom és remélem feloldják majd ezt a tiltást. -
-
Pistike1985
aktív tag
válasz
#44059648 #17808 üzenetére
Neten vannak imei kérdező oldalak. Nekem feketelistásra dobta ki. Szóval valami tuti nem ok. Visszavitték és visszaadták nagy nehezen a pénzt. Vásároljam le... Mondom ezek után még egy használt nem kell. Akkor vigyek újat... Nem akart pénzt visszaadni. Muszáj volt megemlíteni a rendőrséget. 😕 Hoppá egyből visszakapták a pénzt. Elszaladtam a MediaMarktba és vettem egy Xiaomi Mi 11 lite-ot. Már bánom hogy eladtam a Redmi Note 10 pro-m. Aztán előfizetés hosszabbítás mellé lett egy Samsung Galaxy A52s 5g. Gondoltam hogy az jó lesz mert az órám is Samsung. Hát 1 hétig tudtam elviselni. Neki adtam páromnak és vettem egy P30 pro-t. Hát nem mondom hogy boldog vagyok. De ez a Xiaomi, legalább nem lesz letiltva. 😁
-
borsosolajos
újonc
válasz
#44059648 #17722 üzenetére
Ez nem jutott eddig eszembe, de megpróbálom úgy is.
Kijelzőre hajlított, edzett üvegfóliából tudtok ajánlani? Kinek melyik vált be?
Hátlapi kamera elé tettetek üveget? Nem lett rosszabb a képminőség?
(Kaptam egy üzenetet a Huaweitől, hogy ingyen adnak egyet ha beviszem a szervizbe, de úgy hallottam, az csak egy műanyag fólia) -
borsosolajos
újonc
válasz
#44059648 #17713 üzenetére
Szia, köszI!
10 másik BT eszközzel sikeresen párosult, csak a selfie stickkel nem hajlandó.
Esetleg, ha lenne valami log fájl, amiből kinyerhető lenne valami értékes infó, hogy mi a bánat problémája van? Túl régi BT szabványt használ stick? Ez esetleg kiderül valami appal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged